Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? που χαθηκατε μερικές μερικές? από κιλά πως τα πάτε???

@ναντια δε πάντα άξια κούκλα μου!!!ξέχασα να σου ευχηθώ νωρίτερα, να σας ζήσει το μωράκι που βάφτισες, ξέρω πέρασαν μέρες αλλά τώρα μου ήρθε αναλαμπή χαχαχα τελικά τι έγινε με τον χορό και την κουμπάρα?δε μας είπες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? που χαθηκατε μερικές μερικές? από κιλά πως τα πάτε???

@ναντια δε πάντα άξια κούκλα μου!!!ξέχασα να σου ευχηθώ νωρίτερα, να σας ζήσει το μωράκι που βάφτισες, ξέρω πέρασαν μέρες αλλά τώρα μου ήρθε αναλαμπή χαχαχα τελικά τι έγινε με τον χορό και την κουμπάρα?δε μας είπες.

Καλημέρα!!!!! +5 εγω....-_- εσυ πως πας;;; 

jgJqp3.png

On 7/7/2018 at 2:56 ΜΜ, Alekk είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Εγω χαμος με δουλεια κτλ. Τελευταιος μηνας βεβαια, θα κολλησω την αδεια του ετους (εχω μπολικη) κ την κανω με ελαφρα αρχες Αυγουστου.

@ada32 με το καλο κοπελα μου. Παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι!

Κοριτσια καμπυλη εγω θα κανω αυτην την εβδομαδα, για να δουμε..

Ελπιζω να εχει ανεβει κι ο πλακουντας μπας κ παμε κ διακοπουλες!

Γενικα σταματησε κ η ...νεροποσια... Επεστρεψα στα 4-5 λιτρα. Κατι παροδικο ηταν μαλλον απο την ζεστη.

Οσο για τη ζωνη κορσε ουτως ή αλλως μετα τις 40 επιτρεπεται κ την αντεχουμε κιολας.

Κοριτσια εχετε κανα περιεργο συμπτωμα εγκυμοσυνης; Εγω γεμιζω ελιτσες κ κρεατοελιτσες, βεβαια μετα τη γεννα εξαφανιζονται σιγα σιγα... Ο,τι να’ναι

Kαλημερα! ευχαριστω πολυ!!  την εκανα την καμπυλη το σαββατο . ενταξει εκεινη η γλυκοζη ηταν καπως αλλα ηταν με γευση λεμονι οποτε τα καταφερακαι την ηπια.. απλα εγω επειδη ξερναω τα πρωινα,μου ηταν λιγο δυσκολο να κρατηθω. αλλα την αντεξα κ δν την εβγαλα !!! λιγο ξαπλωσα , λιγο αερα μου εκαναν κ το περασα!!χαχαχα

οποτε εφοσον το αντεξα εγω, δνε ειναι τιποτα.

κ εγω κανω βγαινω 16/7 σε αδεια ... αλλα θα ερθω μεχρι τελη Αυγουστου λεω αν αντεξω. 

οσο για περιεργα, κυτταριτιδα εχω γεμισει σε μπουτια κ μπρατσα.. γτ εκει εχω βαλει κιλα. κ οι γνωστοι παναδες ..

On 7/7/2018 at 11:22 ΠΜ, Nenitaki88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@ada32 εγω στον πολιτικό ειχα πάρει  φωτογράφο απο τα deals που υπάρχουν! Κάνε ενα γκουγκλάρισμα! Δεν ηταν οι πιο τέλειες φωτο που εχω δει αλλα σε 2-3 φωτογραφεία που ειχα ρωτήσει μου είπαν εξωφρενικές τιμες! Τουλάχιστον εχω ενα άλμπουμ με πολλες φωτο! Γιατι αν βγάλετε μεταξύ σας, θα τις ψάχνεις απο κινητό σε κινητό! 

Οσο για κορσέ και ζώνη, εγω απο καισαρικη ειμαι κ δε φόρεσα ποτε τιποτα. Ισχύει οτι οι μύες τεμπελιάζουν έτσι  και το σώμα επανέρχεται καλύτερα μονο του. Το πόση κοιλιά θα μείνει ειναι και στο σωματότυπο! Δε θα σώσει η ζώνη. Εγω ειχα πάρει 20+ κιλά και τωρα ειμαι καλούτσικα! Εχω πιο ανοιχτή λεκάνη (θα κλείσει κάποτε) και η κοιλιά δεν κρεμάει καν νορμαλ ειναι, απλά εχω 5-6 κιλάκια παραπανω που θα χαθούν κι αυτα σταδιακά! Διατροφή δεν έκανα απλά λόγω απαιτήσεων παιδιού χάθηκαν απο μόνα τους! Επίσης, να τονίσω οτι μέσα στις 40 μέρες θα επανέρχεται σιγα σιγα το σώμα. Τις πρώτες 10 ήμουν φουσκωτή σα μπαλόνι και η κοιλιά ηταν πολυ μαλακή γιατι τα όργανα δεν ηταν στη θέση τους και υπήρχε ενα κενό! Μη φρικάρετε δηλαδη όταν θα είστε έτσι!  Τελος, με τα ραμματα (και σε φ.τ. ισως εχετε) και το φούσκωμα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ηταν κατι αν με σφίγγει. Συμπέρασμα: αν όντως θελήσετε να πάρετε κατι, αφήστε το για μετα τη γεννα. Δείτε αν θα το θέλετε και μετα αγοραστε, μην πετάξετε χρήματα άδικα. Εμένα η μόνη που μου σύστησε κορσέ ηταν μια κοπέλα στο κατάστημα εσωρούχων, κανεις άλλος.

Οτι θέλετε με ρωτάτε, ευχαρίστως να σας πω. Υπομονη, λιγο έμεινε!!!

καλημερα ! ναι αυτο βλεπω για φωτογραφο φτηνο γτ απο τα στουντιο ηταν οι τιμες που ακριβες! 

οσο για την ζωνη , οντως εχεις δικιο οτι πρεπει να το κοιταξω μετα την γεννα. εγω εχω θεμα κ με σκολιωση κ λεω να παρω ορθοπαιδικη να μου στηριξει κ λιγο την μεση . γτ με το μωρο στην αρχη θα ζοριστω αρκετα πιστευω . κ αν κανεις επισκληριδιο , σε καποιες γυναικες λενε οτι ποναει πολυ η μεση- πλατη τον πρωτο καιρο.. να δουμε .. θα παω σε ορθοπαιδικο να δω τι καλυπτει το ικα πρωτα.

2 ώρες πρίν, eamo είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια ! Τι μου κάνετε ; Ελπίζω να περάσατε όμορφα !

Εμεις καταφέραμε επιτέλους να πάμε ΣΚ θάλασσα ! Τι ωραία αίσθηση , ευχαριστήθηκα !

@depyfr πάντα όταν βλέπουν αρκετά μεγάλο έμβρυο λένε για καμπύλη και εγώ για αυτό είχα κάνει την πρώτη , αλλά όλα οκ ! Τι να κάνουμε θα είναι ψηλά τα παιδάκια !

@Μαρθα Κ μην αγχώνεσαι κορίτσι μου , για αυτό κάνουμε τις εξετάσεις να δούμε αν κάτι πάει στραβά και να το διορθώσουμε νωρίς . Λίγο διατροφή και όλα θα είναι τέλεια !!!

Αυριο θα μιλήσω και με το γιατρό να κανονίσουμε ραντεβού για αυτή τη βδομάδα . Τι ωραία θα δω τον μικρό μου , να δούμε ποσό μεγάλωσε και τι κάνει η καρδούλα του !

Καλημερα! ποσο σε ζηλευω!! εγω ακομα να παω.. 

@Ασίακ εμενα πλεον δεν σταματαει να κουνιεται , ειδικα μολις ξαπλωνω το νιωθω πολυ να με βαραει αυτες τις μερες ( δν μου αρεσει κ πολυ να σου την αληθεια). οσο για τις κραμπες δεν ξερω τι να σου πω..δεν εχω ακομα τετοιους πονους.

@μαρουλακι  εγω νομιζω το ενιωσα αμυδρα απο την 18η κ οχι καθε μερα. πλεον το νιωθω ολη μερα...

@μαντη με γεια ολα οσα πηρες! τι ωραια που ειναι να ψωνιζεις τετοια! εγω μολις ξεμπρδεψα με τα πραγματα οτυ πολιτικου γαμου κ απο τον Αυγουστο θα αρχισω να ψωνιζω για τον μπεμπη.

On 7/7/2018 at 4:54 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου πήγα εχθές στον ενδοκρινολόγο μου είπε ότι θά ακολουθήσω μία διατροφή, εφτά φορές τήν μέρα μετράω ζάχαρο καί τό γράφω... θα με βλέπει όσο με βλέπει και ο γυναικολόγος μου... σήμερα έχω αργά τό βράδυ γιατρό και ό ενδοκρινολόγος με βάλε νά ρωτήσω βάρος, ύψος, αμνιακό υγρό για το μωρό να τού πω τήν Δευτέρα που θά πάω νά μου δώσει την διατροφή..... εχθές από τόν φόβο μου ανέβασα πίεση και μου είπαν νά τήν μετράω και αυτή για δέκα μέρες...... αυτά κορίτσια μου....

Υπάρχουν δύο καμπύλες η μία είναι δύο ώρες και η μεγάλη 3 .. πάς σέ έναν μικροβιολόγο σού παίρνει αίμα πρώτα νηστική και μετά σού δίνει γλυκόζη νά πάρεις και στη μία ώρα στο ξανά μετράει και μετά πάλι από μια ώρα...δεν είναι τίποτα εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα!!!

ελα μην αγχωνεσαι . θα τα διορθωσεις ολα με διατροφη . προσεχε γτ η πιεση ειναι υπουλη. ηρεμησε γτ δεν μας εμεινε πολυ.. κ εγω σημερα περιμενω την καμπυλη αλλα λεω στον εαυτο μου οτι δεν θα σκασω κιολας ..οπως ολες οι γυναικες , θα το ρυθμισουμε..

1 hour ago, Ασία είπε:

κιλά??  +9 κ βλεπουμε!!! εχω γιατρο την αλλη βδομαδα κ θα μου πει οτι διαφορα συντομα γτ μου ειπε να βαλω 12 μονο ! 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια! Σήμερα έκανα καμπύλη σακχάρου και όλα πήγαν καλά! Αύριο αποτελεσματα!

Από κιλά είμαι στα +6, αλλά δε μου φαίνεται, μόνο κοιλίτσα έχω κάνει.

Καλά αποτελέσματα σε όλες! :)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Λένα1018 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Να σας ρωτήσω εσείς σε πία εβδομάδα κάνατε την καμπύλη ζαχάρου Εγώ είμαι στην 27η εβδομάδα και τώρα με έβαλε να την κάνω αύριο μεθαύριο..

γεια σου απο 24 -27  εβδομαδα την κανουν οσο αργοτερα ειναι κ λιγο καλητερα γιατι ο διαβητης καμια φορα αργει να εμφανιστει!! μια χαρα καλα αποτελεσματα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Λένα1018 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Να σας ρωτήσω εσείς σε πία εβδομάδα κάνατε την καμπύλη ζαχάρου Εγώ είμαι στην 27η εβδομάδα και τώρα με έβαλε να την κάνω αύριο μεθαύριο..

Εγώ είμαι στην 25 εβδομάδα! 

Q1jtp2.png

13 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Νομιζω πως αυτο που παιρνεις εσυ εχει 60 mg πολυ λιγοτερο απο το δικο μ εμενα μου ειπε αν παρω trofocard να παρω 5 χαπια... 

Προικα δεν πήρα σετ αλλα οτι μου άρεσε πηρα μπεζ παντα θαλασσι σεντονακια με ελεφαντακια και μπεζ κουβερτα με ελεφαντακι ανάγλυφο!!! Τα παράγγειλα απο το spitishop...

Το είδα κι εγώ αυτό.ειναι αξιόπιστο σαν σάιτ. ??Τα παρέλαβε???είναι έτσι όπως τα λένε και από ποιότητα??

MBIdp2.png00R4p3.png

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Πονουσα τοσο πολυ ειχε τεντωσει η κοιλια μου που κα να ηθελε δν γινοταν μου το πεταξε αλλα ειδε πως ημουν κ το αφησε κατευθεια τ τυπου αντε σηκω για λιγο λεω δν μππρω κ τελος αλλα τα ειδα ολα πολυ κουραση κ φοβερη ζεστη κ στην εκκλησια χωρις κλιματιστικο κ το μαγαζι ειχε μονο ενα που δν εκανε τπτ

...:-D

πρίν από 27 λεπτά , λιλιτο είπε:

Το είδα κι εγώ αυτό.ειναι αξιόπιστο σαν σάιτ. ??Τα παρέλαβε???είναι έτσι όπως τα λένε και από ποιότητα??

Εχω παραγγείλει κ αλλες φορες και ολα καλα... Τα πραγματα που πηρα ειναι τις κεντια και η ποιοτητα της μου αρεσει πολυ...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Πονουσα τοσο πολυ ειχε τεντωσει η κοιλια μου που κα να ηθελε δν γινοταν μου το πεταξε αλλα ειδε πως ημουν κ το αφησε κατευθεια τ τυπου αντε σηκω για λιγο λεω δν μππρω κ τελος αλλα τα ειδα ολα πολυ κουραση κ φοβερη ζεστη κ στην εκκλησια χωρις κλιματιστικο κ το μαγαζι ειχε μονο ενα που δν εκανε τπτ

πωπω κατάλαβα, ολόκληρη ταλαιπωρία....ευτυχώς πέρασε κ όλα καλά!κ φαντάσου να ήσουν κ σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη με τη διπλάσια κοιλιά τι θα τραβούσες.

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα!!!!! +5 εγω....-_- εσυ πως πας;;; 

τι καλά που είσαι εσύ!!Εγώ +9 ως τώρα, μαζί με την @ada32 πρέπει να είμαστε στην κορυφή!

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Kαλημερα! ευχαριστω πολυ!!  την εκανα την καμπυλη το σαββατο . ενταξει εκεινη η γλυκοζη ηταν καπως αλλα ηταν με γευση λεμονι οποτε τα καταφερακαι την ηπια.. απλα εγω επειδη ξερναω τα πρωινα,μου ηταν λιγο δυσκολο να κρατηθω. αλλα την αντεξα κ δν την εβγαλα !!! λιγο ξαπλωσα , λιγο αερα μου εκαναν κ το περασα!!χαχαχα

οποτε εφοσον το αντεξα εγω, δνε ειναι τιποτα.

κ εγω κανω βγαινω 16/7 σε αδεια ... αλλα θα ερθω μεχρι τελη Αυγουστου λεω αν αντεξω. 

οσο για περιεργα, κυτταριτιδα εχω γεμισει σε μπουτια κ μπρατσα.. γτ εκει εχω βαλει κιλα. κ οι γνωστοι παναδες ..

καλημερα ! ναι αυτο βλεπω για φωτογραφο φτηνο γτ απο τα στουντιο ηταν οι τιμες που ακριβες! 

οσο για την ζωνη , οντως εχεις δικιο οτι πρεπει να το κοιταξω μετα την γεννα. εγω εχω θεμα κ με σκολιωση κ λεω να παρω ορθοπαιδικη να μου στηριξει κ λιγο την μεση . γτ με το μωρο στην αρχη θα ζοριστω αρκετα πιστευω . κ αν κανεις επισκληριδιο , σε καποιες γυναικες λενε οτι ποναει πολυ η μεση- πλατη τον πρωτο καιρο.. να δουμε .. θα παω σε ορθοπαιδικο να δω τι καλυπτει το ικα πρωτα.

Καλημερα! ποσο σε ζηλευω!! εγω ακομα να παω.. 

@Ασίακ εμενα πλεον δεν σταματαει να κουνιεται , ειδικα μολις ξαπλωνω το νιωθω πολυ να με βαραει αυτες τις μερες ( δν μου αρεσει κ πολυ να σου την αληθεια). οσο για τις κραμπες δεν ξερω τι να σου πω..δεν εχω ακομα τετοιους πονους.

@μαρουλακι  εγω νομιζω το ενιωσα αμυδρα απο την 18η κ οχι καθε μερα. πλεον το νιωθω ολη μερα...

@μαντη με γεια ολα οσα πηρες! τι ωραια που ειναι να ψωνιζεις τετοια! εγω μολις ξεμπρδεψα με τα πραγματα οτυ πολιτικου γαμου κ απο τον Αυγουστο θα αρχισω να ψωνιζω για τον μπεμπη.

ελα μην αγχωνεσαι . θα τα διορθωσεις ολα με διατροφη . προσεχε γτ η πιεση ειναι υπουλη. ηρεμησε γτ δεν μας εμεινε πολυ.. κ εγω σημερα περιμενω την καμπυλη αλλα λεω στον εαυτο μου οτι δεν θα σκασω κιολας ..οπως ολες οι γυναικες , θα το ρυθμισουμε..

κιλά??  +9 κ βλεπουμε!!! εχω γιατρο την αλλη βδομαδα κ θα μου πει οτι διαφορα συντομα γτ μου ειπε να βαλω 12 μονο ! 

Καλή αποτελέσματα με την καμπύλη, ελπίζω να είναι φυσιολογική, μην έχεις νέα ντράβαλα με το φαγητό!!Σήμερα δεν είχατε τον γάμο σας??εύχομαι να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη έχοντας ο ένας τον άλλον!!!με υγεία να υποδεχτείτε και το νέο μέλος της οικογένεια σας σε ένα 3μηνο!!

• Μου αρέσει 1

κι εγω σημερα εκανα καμπυλη σακχαρου... Δεν ξανακανω αν μεινω εγκυος ξανα, ειναι πολυ μπλιαχ,,,, 

+ 8 κιλα 

σκεφτομαι να κανω διατροφη ειτε εχω ειτε δεν εχω διαβητη κυησης, για να ελεγξω καπως τα κιλα. 

85-144-140 τα αποτελεσματα της καμπυλης μου

e97556d272.png

4 ώρες πρίν, arous είπε:

κι εγω σημερα εκανα καμπυλη σακχαρου... Δεν ξανακανω αν μεινω εγκυος ξανα, ειναι πολυ μπλιαχ,,,, 

+ 8 κιλα 

σκεφτομαι να κανω διατροφη ειτε εχω ειτε δεν εχω διαβητη κυησης, για να ελεγξω καπως τα κιλα. 

85-144-140 τα αποτελεσματα της καμπυλης μου

καλησπέρα!Δεν ξέρω τις φυσιολογικές τιμές για τις καμπύλες σακχάρου γιατί δεν έχω κάνει ακόμη. Αλλά νομίζω πως αυτό το 85 είναι μια χαρά.θα σου πει βέβαια κ ο γιατρός.σε ποια εβδομάδα είσαι κ έχεις πάρει 8 κιλά?

Καλησπέρα κορίτσια. Πηρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη κ είναι πολύ μαλλον. 90-137-107!! Ουφ παει κ αυτό γτ το είχα πολύ άγχος..κν αιματοκρίτης 37 . οπότε Καλα πάω . επίσης καθαρή καλλιέργεια ουρων!!! Ηρεμησα λιγακι.οποτε μπορω  να τρωω μερεντα ακομα!!!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα γκαστρούλες.+1 τα κιλα.Καμπυλη και αιματολογικες,ουρα και κολπικο υγρο στις 17/7 εγω.Να δω τι γευση εχει κι αυτη η γλυκοζη που λενε.μου ειπαν θα μου δωσουν εκει κι οτι δε χρειαζεται ν αγορασω.Ελπιζω να παλευεται πρωι πρωι αυτη η αηδια.

Βουτηξατε ολες?Εγω λεω σαββατο να παω...επομενο ραντεβου με γιατρο μου 8/8 γιατι λειπει στην αμερικη.Ελπιζω να πανε ολα καλα ως τοτε.

Τα νεα σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...