Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!! καινούρια στο φόρουμ. Σας διαβάζω μέρες και μόλις εκανα εγγραφή να μοιράζομαι κ γω  τις εννοιες μου μαζί σας.. Λοιπόν, είμαι 32 ετών, πριν ένα χρόνο είχα μια εξωμητρια κύηση και τώρα ευτυχώς είμαι στην 10w5d. Είναι νωρίς ακόμα και αγχώνομαι πολύ.. άντε τουλάχιστον να κλεισω το α τρίμηνο μπας κ χαλαρώσω κάπως.. Έχω πολύ φόβο βρε κορ΄΄ιτσια.. θέλω τόσο πολυ να πάνε όλα καλά.. σε 2 βδομάδες έχω αυχενική και μέχρι τότε νομίζω θα με τρώει η αγωνία. μέχρι στιγμής όλα είναι καλά δόξα το Θεό. αλλά κορίτσια δεν έχω κα΄νενα σύμπτωμα και αυτό με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Λίγο το στηθος μου ήταν πρησμένο αλλα και αυτό πάει και φοβάμαι.. Σας καταλαβαίνω κ σας που δεν αντέχεται με αναγούλες κ πόνους αλλά πιστέψτε με εγω θα το προτιμούσα. θα ήξερα οτι το μωράκι μου είναι καλά. Δυστυχώς διαβάζω και δυσάρεστα περι αποβολών κτλ και όλη μέρα.... αχ αχ..  ευχομαι κορίτσια μου όλες να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη  και ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας σε λίγους μήνες.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 38 λεπτά , irinikavala είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! καινούρια στο φόρουμ. Σας διαβάζω μέρες και μόλις εκανα εγγραφή να μοιράζομαι κ γω  τις εννοιες μου μαζί σας.. Λοιπόν, είμαι 32 ετών, πριν ένα χρόνο είχα μια εξωμητρια κύηση και τώρα ευτυχώς είμαι στην 10w5d. Είναι νωρίς ακόμα και αγχώνομαι πολύ.. άντε τουλάχιστον να κλεισω το α τρίμηνο μπας κ χαλαρώσω κάπως.. Έχω πολύ φόβο βρε κορ΄΄ιτσια.. θέλω τόσο πολυ να πάνε όλα καλά.. σε 2 βδομάδες έχω αυχενική και μέχρι τότε νομίζω θα με τρώει η αγωνία. μέχρι στιγμής όλα είναι καλά δόξα το Θεό. αλλά κορίτσια δεν έχω κα΄νενα σύμπτωμα και αυτό με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Λίγο το στηθος μου ήταν πρησμένο αλλα και αυτό πάει και φοβάμαι.. Σας καταλαβαίνω κ σας που δεν αντέχεται με αναγούλες κ πόνους αλλά πιστέψτε με εγω θα το προτιμούσα. θα ήξερα οτι το μωράκι μου είναι καλά. Δυστυχώς διαβάζω και δυσάρεστα περι αποβολών κτλ και όλη μέρα.... αχ αχ..  ευχομαι κορίτσια μου όλες να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη  και ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας σε λίγους μήνες.. 

Καλωσορισες κοριτσι μου και σου ευχομαι μκια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Λογικο να αγχωνεσαι οταν δεν εχεις συμπτωματα. Οπως καταλαβες ολες λιγο πολυ το ιδιο σκεφτομαστε. Παντως προχωρησες αρκετα μεχρι στιγμης οποτε δυσκολα κατι δεν θα παει καλα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

14 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κοριτσι μου μην απογοητεύεσαι.... Θυμάσαι ποτε ειχες επαφες;;; Συνήθως τι κυκλους εκανες;;; ευχομαι ολα να πανε καλα κουκλα μου...

Σε ευχαριστώ πολύ @Μάντη έχω μεγάλο κύκλο δεν ξέρω τι θα γίνει εύχομαι να πάνε όλα καλά 

1 hour ago, irinikavala είπε:

Καλημερα Ειρήνη και καλως ηρθες στο παρεακι μας!!! Ευχομαι ολα να πανε καλά!!! Και αφου εχουν παει μεχρι τωρα ολα καλα μην εχεις άγχος!!! Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι είτε εχουμε συμπτώματα ειτε οχι η ανησυχία ειναι ίδια! Απολαυσε την εγκυμοσύνη σου οσο μπορεις!!!!

πρίν από 33 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Μάντη έχω μεγάλο κύκλο δεν ξέρω τι θα γίνει εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Κουκλα μου αφου εχεις μεγαλο κυκλο το ποιοι λογικο ειναι οτι ειχες καθυστερημένη σύλληψη... και αφου η χοριακη συμβαδίζει με τον υπερηχο ολα θα πανε καλα!!!!

jgJqp3.png

1 hour ago, irinikavala είπε:

καλως ηρθες κοριτσακι μου.να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.ακουσε με εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στον γιο μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα και ολα πηγαν τελεια.οποτε μην το σκεφτεσαι αυτο.δεν ξερω γιατι εχει επικρατησει αυτο...οτι εχοντας εντονα συμπτωματα σημαινει οτι παει καλα και η εγκυμοσυνη.τεσπα.μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε τελεια.:)

πρίν από 38 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

καλημερα!!μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου μαλλον ειχες καθυστερημενη συλληψη εγω αυτο πιστευω.το εχω ακουσει πολλες φορες.ηρεμησε και να εχεις θετικη ενεργεια και σκεψη και ολα θα πανε καλα.εχω ακουσει για ενα μερος καποια εκλησσια που πας και παιρνεις την ζωνη της παναγιας και σε φιλαει σε ολη την εγκυμοσυνη.καποιες κοπελες την φορανε μεχρι και που γεννανε μετα στα μαλλια τους.να σου πω το εχω σκεφτει να παω και εγω...καλο θα μας κανει σε ολες.

καλημερα κοριτσια μου.ακουστε τι επαθα χτες.με ξεκινησε ο γιατρος utrogestan.παιρνω ενα προχτες το βραδυ μαζι με την ενεση κιολας και με επιασε ενα πραγμα ατονια νυστα κλπ.λεω θα ετυχε...διαβασα ομως πολλα σχολια οτι τα συγκεκριμενα απο το στομα σε πολλες κοπελες φερνει παρενεργειες...υπνηλια,θολουρα και ζαλαδα και ναυτια.το παιρνω και εγω το δευτερο χτες το πρωι λεω ασε να παω στην δουλεια και μετα να το παρω μην με πιασει τιποτα που οδηγω κιολας.με επιασε ενα πραγμα αλλο τιποτα μετα απο μιση ωρα.να κλεινουν τα ματια μου,θολουρα και ζαλαδα.αφου λεω παει θα κοιμηθω εδω στο γραφειο.σαν μαστουρωμενη...λεω αυτο ειναι με πειραζουν απο το στομα.παιρνω τον γιατρο μου δεν προλαβαινω να ολοκληρωσω την φραση μου και μου λεει βαζε τα κολπικα.ε αυτο ηταν δεν με πειραζουν καθολου.αντε να μου φερνουν ελαχιστη ομως υπνηλια που δεν ξερω αν ειναι και απο αυτο.σας ζαλισα για να το ξερετε οσες θα τα παρετε να ρωτησετε τον γιατρο σας σε περιπτωση που σας πειραξουν αν μπορειτε να τα παρετε κολπικα.

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια γύρισα από γιατρό είμαι χάλια είδαμε σάκο εμβρυακι πλακουντα η χοριακη συμβαδιζει με τον υπερηχο είμαι περίπου 6 εβδομάδων όμως βάση περιόδου έπρεπε να ημουν 8 μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρος είπε να πάμε σε 2 εβδομάδες και πρέπει να ακουσουμε καρδιά αλλιώς πάμε για παλινδρόμη έχουμε 50 τις εκατό πιθανοτητες..

Μάλλον καθυστερημένη σύλληψη είναι και για αυτό δεν ακούτε καρδούλα.

Εγώ όταν είχα παλλίνδρομη στην 7η εβδομάδα δεν είχαμε δει καν σάκο.

Έχε πίστη! Σκέψου ότι αν δεν είσαι καλά το μωράκι σου το καταλαβαίνει.

StW9p2.png etcKp3.png

2 ώρες πρίν, Gwgoulini26 είπε:

καλημερα! αν εχεις μεγαλο κυκλο , μην ανησυχεις. ο γιατρος θα μετραει το εμβρυο απο τον υπερηχο κ οχι απο την τελ. περιοδο σου. μην ανησυχεις!

1 hour ago, depyfr είπε:

καλως ηρθες κοριτσακι μου.να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.ακουσε με εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στον γιο μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα και ολα πηγαν τελεια.οποτε μην το σκεφτεσαι αυτο.δεν ξερω γιατι εχει επικρατησει αυτο...οτι εχοντας εντονα συμπτωματα σημαινει οτι παει καλα και η εγκυμοσυνη.τεσπα.μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε τελεια.:)

καλημερα!!μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου μαλλον ειχες καθυστερημενη συλληψη εγω αυτο πιστευω.το εχω ακουσει πολλες φορες.ηρεμησε και να εχεις θετικη ενεργεια και σκεψη και ολα θα πανε καλα.εχω ακουσει για ενα μερος καποια εκλησσια που πας και παιρνεις την ζωνη της παναγιας και σε φιλαει σε ολη την εγκυμοσυνη.καποιες κοπελες την φορανε μεχρι και που γεννανε μετα στα μαλλια τους.να σου πω το εχω σκεφτει να παω και εγω...καλο θα μας κανει σε ολες.

καλημερα κοριτσια μου.ακουστε τι επαθα χτες.με ξεκινησε ο γιατρος utrogestan.παιρνω ενα προχτες το βραδυ μαζι με την ενεση κιολας και με επιασε ενα πραγμα ατονια νυστα κλπ.λεω θα ετυχε...διαβασα ομως πολλα σχολια οτι τα συγκεκριμενα απο το στομα σε πολλες κοπελες φερνει παρενεργειες...υπνηλια,θολουρα και ζαλαδα και ναυτια.το παιρνω και εγω το δευτερο χτες το πρωι λεω ασε να παω στην δουλεια και μετα να το παρω μην με πιασει τιποτα που οδηγω κιολας.με επιασε ενα πραγμα αλλο τιποτα μετα απο μιση ωρα.να κλεινουν τα ματια μου,θολουρα και ζαλαδα.αφου λεω παει θα κοιμηθω εδω στο γραφειο.σαν μαστουρωμενη...λεω αυτο ειναι με πειραζουν απο το στομα.παιρνω τον γιατρο μου δεν προλαβαινω να ολοκληρωσω την φραση μου και μου λεει βαζε τα κολπικα.ε αυτο ηταν δεν με πειραζουν καθολου.αντε να μου φερνουν ελαχιστη ομως υπνηλια που δεν ξερω αν ειναι και απο αυτο.σας ζαλισα για να το ξερετε οσες θα τα παρετε να ρωτησετε τον γιατρο σας σε περιπτωση που σας πειραξουν αν μπορειτε να τα παρετε κολπικα.

ναι η προγεστερονη απο το στομα φερνει διαφορα ... απο τον κολπο ειναι μια χαρα. πως εισαι εσυ?

2 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

μια χαρα θα πανε ολα . μην διαβαζεις πολλα γτ κ εγω ετσι εκανα κ ταραχτηκα .. το ειπα στον γιατρο κ μου ειπε οσο περισσοτερα διαβαζεις , τοσο χειροτερο ειναι .. η καθεμια εχει το τυχερο της. ειδικα εσυ που εισαι κ 10+5 , μη ταραζεσαι αδικα. να σκεφτεσαι θετικα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

On 14/3/2018 at 11:44 ΠΜ, MELINASP είπε:

Οχι γραφειου ειναι. Εννοειται θα σταματησω. Αλλα αναλογως πως παει η εγκυμοσυνη. Εσυ;

@ZiliHer σε ευχαριστω κουκλα μου να εισαι καλα. Δεν εχω αποκολληση. Ξαπλα ειμαι εχω λιωσει πια χαχαχαχα χαλαλι 

Μια χαρά.Κι εμένα γραφείου είναι και φαντάσου πως ήδη ξεκίνησα να κουράζομαι πολύ. Αν πάνε όλα καλά υπολογίζω να σταματήσω γύρω στον 5ο μήνα, αλλά ας μην κάνουμε προγράμματα, θα δούμε πως θα πάει η εγκυμοσύνη πρώτα με το καλό... 

Κορίτσια γεια σας,έχω μπει σε σκέψεις.υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν έχει κάνει εξετάσεις για προγεστερόνη? Γιατί εμένα ο γιατρός δεν μου έγραψε ακόμη εξετάσεις κ είμαι 7+4 σήμερα.

Κορίτσια μου @ada32 @depyfr @ZiliHer @Μάντησας ευχαριστώ πολύ όλες προσπαθώ να είμαι ήρεμη όλοι μου δίνετε κουράγιο θέλω μόνο να περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες γρήγορα και όλα να είναι καλά! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

καλημερα! αν εχεις μεγαλο κυκλο , μην ανησυχεις. ο γιατρος θα μετραει το εμβρυο απο τον υπερηχο κ οχι απο την τελ. περιοδο σου. μην ανησυχεις!

ναι η προγεστερονη απο το στομα φερνει διαφορα ... απο τον κολπο ειναι μια χαρα. πως εισαι εσυ?

μια χαρα θα πανε ολα . μην διαβαζεις πολλα γτ κ εγω ετσι εκανα κ ταραχτηκα .. το ειπα στον γιατρο κ μου ειπε οσο περισσοτερα διαβαζεις , τοσο χειροτερο ειναι .. η καθεμια εχει το τυχερο της. ειδικα εσυ που εισαι κ 10+5 , μη ταραζεσαι αδικα. να σκεφτεσαι θετικα!

γενικα εχω δυσπεψιες εντονη κουραση και σημερα με επιασε λιγο η μεση μου.που θα παει ομως θα περασουν.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

γενικα εχω δυσπεψιες εντονη κουραση και σημερα με επιασε λιγο η μεση μου.που θα παει ομως θα περασουν.

αχ αυτες οι δυσπεψιες . εγω τρωω σαν παιδακι κ νιωθω οτι εχω φαει παραπ πολυ + ολα τα αλλα 

πρίν από 39 λεπτά , Ασία είπε:

Μια χαρά.Κι εμένα γραφείου είναι και φαντάσου πως ήδη ξεκίνησα να κουράζομαι πολύ. Αν πάνε όλα καλά υπολογίζω να σταματήσω γύρω στον 5ο μήνα, αλλά ας μην κάνουμε προγράμματα, θα δούμε πως θα πάει η εγκυμοσύνη πρώτα με το καλό... 

Κορίτσια γεια σας,έχω μπει σε σκέψεις.υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν έχει κάνει εξετάσεις για προγεστερόνη? Γιατί εμένα ο γιατρός δεν μου έγραψε ακόμη εξετάσεις κ είμαι 7+4 σήμερα.

εγω την εκανα απο μονη μου στην αρχη αλλα ο γιατρος δεν εδωσε σημασια.. εφοσον δεν εχω αιμα μου ειπε , να μην με απασχολει κ δεν εχω ξανακανει.

κοριτσια εχετε αλλαξει ρουχα? εγω πλεον δεν μπορω να βαλω τα  τζιν μου γτ τα ειχα πολυ στενα κ με πιεζουν .. μονο κολαν μπορω κ καλσον . σκεφτομαι να παρω να παρω κανενα παντελονι εγκυμοσυνης η ειναι πολυ νωρις? στα κιλα ειμαι -1 αλλα κοιλιτσα φανηκε.. βασικα εγω μονο την καταλαβαινω!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Ασία είπε:

Εγω ρωτησα το γιατρό και μου ειπε δεν χρειάζεται να κανω...

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

αχ αυτες οι δυσπεψιες . εγω τρωω σαν παιδακι κ νιωθω οτι εχω φαει παραπ πολυ + ολα τα αλλα 

εγω την εκανα απο μονη μου στην αρχη αλλα ο γιατρος δεν εδωσε σημασια.. εφοσον δεν εχω αιμα μου ειπε , να μην με απασχολει κ δεν εχω ξανακανει.

κοριτσια εχετε αλλαξει ρουχα? εγω πλεον δεν μπορω να βαλω τα  τζιν μου γτ τα ειχα πολυ στενα κ με πιεζουν .. μονο κολαν μπορω κ καλσον . σκεφτομαι να παρω να παρω κανενα παντελονι εγκυμοσυνης η ειναι πολυ νωρις? στα κιλα ειμαι -1 αλλα κοιλιτσα φανηκε.. βασικα εγω μονο την καταλαβαινω!

Αντα μου και εμενα τα παντελόνια μου δεν μου κανουν με ζοριζουν πολυ... και επιλέγω κολαν δεν θελω να πιέζομαι ακομα και το λάστιχο απο τις πιτζάμες με ενοχλεί! Μπορεις να παρεις ενα δυο παντελονακια δεν ειναι κακό!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Εγω ρωτησα το γιατρό και μου ειπε δεν χρειάζεται να κανω...

Αντα μου και εμενα τα παντελόνια μου δεν μου κανουν με ζοριζουν πολυ... και επιλέγω κολαν δεν θελω να πιέζομαι ακομα και το λάστιχο απο τις πιτζάμες με ενοχλεί! Μπορεις να παρεις ενα δυο παντελονακια δεν ειναι κακό!!!

τωρα που το θυμησες  , φορουσα βελουτε πιτζαμες κ εχω κοψει το λαστιχο .. δεν το αντεχα με τιποτα!!!!! θα παω να παρω γτ κ τα κολαν μου ειναι πολυ εφαρομστα κ δεν εχω τι να βαλω στην δουλεια..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κοριτσια μου τι κανετε??? Καταρχας να καλωσορισω το καινούριο κοριτσι μας!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να ευχηθω!!! 

Κατά δεύτερον,  οσα κοριτσια δεν έχετε συμπτωματα μη φρικαρετε!! Χαρειτε το! Είναι μυθος πως αν εχεις συμπτωματα ολα πανε καλα! Οι πιο πολλες κοπελες που ξερω,  ειχαν πολυ καλες εγκυμοσύνες και κανένα σύμπτωμα! Αντίθετα,  εγω την πρώτη φορά παρα το οτι ειχα φουλ εμετους και ναυτιες παλινδρομησε! 

Τα συμπτώματα ειναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του οργανισμού μας στην ορμονη και σε καμία περίπτωση δεν προκαταβαλλουν την πορεια μιας εγκυμοσυνης! 

Οσο για το πρηξιμο και εμενα έχει πρηστει η κοιλια μου, αλλά επειδή είμαι 6 κιλα μειον δεν εχω προβλημα με τα ρούχα μου! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μπορεις να σταματησεις απο τον 5ο;

Εμενα δεν μου εγραψε ακομα εξετασεις ακομα λογικα αυριο. Ειμαι 6 ακριβως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...