Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε.εχω χαθει το ξερω αλλα και με ενα μωρο ακομη τρεχω πανικοβλητη συν την δουλεια που ευτυχως 3.8 σταματαω.εκανα υπερηχο την πεμπτη.ολα καλα!!750 γρ το παλικαρακι μου.μου ειπε απλα οτι ειναι πολυ ψηλο.και μου ειπε να κανω καμπυλη ζαχαρου αν και ειναι σιγουρος οτι δεν εχω.δεν τον ειδα να ανησυχει που ειναι ψηλο.η καμπυλη πως γινεται δεν εχω ξανακανει:sad:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Κορίτσια μου πήγα εχθές στον ενδοκρινολόγο μου είπε ότι θά ακολουθήσω μία διατροφή, εφτά φορές τήν μέρα μετράω ζάχαρο καί τό γράφω... θα με βλέπει όσο με βλέπει και ο γυναικολόγος μου... σήμερα έχω αργά τό βράδυ γιατρό και ό ενδοκρινολόγος με βάλε νά ρωτήσω βάρος, ύψος, αμνιακό υγρό για το μωρό να τού πω τήν Δευτέρα που θά πάω νά μου δώσει την διατροφή..... εχθές από τόν φόβο μου ανέβασα πίεση και μου είπαν νά τήν μετράω και αυτή για δέκα μέρες...... αυτά κορίτσια μου....

πρίν από 20 λεπτά , depyfr είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε.εχω χαθει το ξερω αλλα και με ενα μωρο ακομη τρεχω πανικοβλητη συν την δουλεια που ευτυχως 3.8 σταματαω.εκανα υπερηχο την πεμπτη.ολα καλα!!750 γρ το παλικαρακι μου.μου ειπε απλα οτι ειναι πολυ ψηλο.και μου ειπε να κανω καμπυλη ζαχαρου αν και ειναι σιγουρος οτι δεν εχω.δεν τον ειδα να ανησυχει που ειναι ψηλο.η καμπυλη πως γινεται δεν εχω ξανακανει:sad:

Υπάρχουν δύο καμπύλες η μία είναι δύο ώρες και η μεγάλη 3 .. πάς σέ έναν μικροβιολόγο σού παίρνει αίμα πρώτα νηστική και μετά σού δίνει γλυκόζη νά πάρεις και στη μία ώρα στο ξανά μετράει και μετά πάλι από μια ώρα...δεν είναι τίποτα εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Στις 16 εχω υπερηχο εγω! Αχ μακαρι να εχει ανεβει Μαντη μου να παμε διακοπουλες και να ηρεμησουμε και λιγο!

Κι εσυ ελιτσες; Χαχα! Μοιαζουμε πολυ τελικα. Μην ανησυχεις θα φυγουν οι περισσοτερες. Εγω εβγαλα μια εστια ελιων αναμεσα στο στηθος κ μου εχουν σπασει τα νευρα... 

Οντως εμεις παμε μαζι!!!  

Εγω πολες εχω βγαλει πανω στη κοιλία!!! Καλο οτι παιρνουν πισω νομιζα θα μεινουν ετσι!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

On 6/7/2018 at 10:14 ΜΜ, Ασία είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε? τι ζέστη είναι αυτή σήμερα πάλι?να δω τι θα κάνουμε στους μεγάλους καύσωνες που θα έχουμε κ μεγαλύτερες κοιλιές.

εμένα σήμερα με έπιασε ένας πόνος στο αριστερό πόδι, εκεί που ενώνεται με την λεκάνη τόσο έντονος που δεν μπορούσα να σηκωθώ από καθιστή στάση κ να περπατήσω, ούτε να κουνήσω την λεκάνη μου κ να ξαπλώσω από καθιστή στάση.τέτοιο πράγμα μόνο μόνο σήμερα το έπαθα αν κ έχω καιρό που παθαίνω κράμπες στο σημείο αυτό κ ο γιατρός μου αύξησε το μαγνήσιο από ένα σε δύο τη μέρα.μάλλον είναι σαν τον πόνο που έχει κ η @ναντια δε από τα δεξιά, όμως εμένα δεν είναι το μωρό που ενοχλεί, γιατί δεν πονάω στην κοιλιά αλλά στο πόδι.ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γιατί θέλω να ξεκινήσω να περπατάω σιγά σιγά που έχω ακούσει πως κάνει καλό.

Με το μαγνησιο δν ειδες διαφορα; εγω περνω ενα εδω και 4 μερες και ο πονος εξαφανηστηκε .. 

...:-D

Εγκύουλες που προπορευεστε για πείτε κ σε μας του Νοεμβρίου... 

Από ποια εβδομάδα αρχίσατε να νιώθετε τακτικά και συστηματικά το νινί σας; 

Εγώ είμαι στην 20η κ υπάρχουν μέρες που το νιώθω αισθητά κ άλλες που το χάνω,! 

Πότε γίνετσι καθημερινη η αίσθηση αυτή; 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:

Με το μαγνησιο δν ειδες διαφορα; εγω περνω ενα εδω και 4 μερες και ο πονος εξαφανηστηκε .. 

Αλήθεια? μόνο ένα παίρνεις κ είδες διάφορα? Εγώ εδώ κ ένα μήνα, ενώ δεν δεν είχα πόνους, έπαιρνα ένα τη μέρα κ τώρα τα έκανα δύο τη μέρα επειδή έχω αυτή την κραμπα συνέχεια. διάφορα δεν είδα πάντως. Ίσως τα κάνω τρία τη μέρα.ο γιατρός μου είπε πως έως έξι μπορούμε να παίρνουμε τη μέρα.Κατά τ άλλα πως είσαι? όλα καλά προχωρούν?

πρίν από 13 λεπτά , Μαρουλακι είπε:

Εγκύουλες που προπορευεστε για πείτε κ σε μας του Νοεμβρίου... 

Από ποια εβδομάδα αρχίσατε να νιώθετε τακτικά και συστηματικά το νινί σας; 

Εγώ είμαι στην 20η κ υπάρχουν μέρες που το νιώθω αισθητά κ άλλες που το χάνω,! 

Πότε γίνετσι καθημερινη η αίσθηση αυτή; 

Γεια σου μαρουλακι! αν θυμάμαι καλά Εγώ ξεκίνησα να το νιώθω την 19η εβδομάδα, δεν είμαι σίγουρη όμως. αυτό που θυμάμαι είναι πως τις πρώτες δύο εβδομάδες που το ένιωθα δεν ήταν κάθε μέρα, μετά τις δύο εβδομάδες ήταν καθημερινό κ έκανε μπαμ πως ήταν το μωρό.όπου να ναι κι εσύ θα το νιώθεις συνέχεια, όλο κ πιο έντονα. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Μαρουλακι πότε έχεις ΠΗΤ?γιατί εγώ που είμαι 25η εβδομάδα έχω 1/11.Εσύ λογικά Δεκέμβρη έχεις...

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Αλήθεια? μόνο ένα παίρνεις κ είδες διάφορα? Εγώ εδώ κ ένα μήνα, ενώ δεν δεν είχα πόνους, έπαιρνα ένα τη μέρα κ τώρα τα έκανα δύο τη μέρα επειδή έχω αυτή την κραμπα συνέχεια. διάφορα δεν είδα πάντως. Ίσως τα κάνω τρία τη μέρα.ο γιατρός μου είπε πως έως έξι μπορούμε να παίρνουμε τη μέρα.Κατά τ άλλα πως είσαι? όλα καλά προχωρούν?

Γεια σου μαρουλακι! αν θυμάμαι καλά Εγώ ξεκίνησα να το νιώθω την 19η εβδομάδα, δεν είμαι σίγουρη όμως. αυτό που θυμάμαι είναι πως τις πρώτες δύο εβδομάδες που το ένιωθα δεν ήταν κάθε μέρα, μετά τις δύο εβδομάδες ήταν καθημερινό κ έκανε μπαμ πως ήταν το μωρό.όπου να ναι κι εσύ θα το νιώθεις συνέχεια, όλο κ πιο έντονα. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Μαρουλακι πότε έχεις ΠΗΤ?γιατί εγώ που είμαι 25η εβδομάδα έχω 1/11.Εσύ λογικά Δεκέμβρη έχεις...

Εγω δν ειχα παρει κανενα μεχρι τωρα αν σου πω οτι πριν κανα 2ωρο νε ξαναπιασε λιγο παλι αλλα κουραατηκα κιολας ...κατα τα αλλα καλα καποιες φορες νιωθω βαρος αρκετο και μου περναει μονο οταν ξαπλωσω τα κολπικα υγρα ειναι λιγο πιο αυξημενα ειδικα οταν ειμαι ορθια.. δν μπορω πολυ ωρα καθιστη η ορθια γτ αρχιζει κ κουλουραζετε και με τεντωνει η κοιλια μου στον υπνο λιγο δν βολευομαι με ξυπνα2ι πολλες φορες κ γενικα απο τοτε που μπηκα στον 7ο εχει γινει πιο ζωηρουλης. Αυτα σε γενικες γραμμες

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

Εγω δν ειχα παρει κανενα μεχρι τωρα αν σου πω οτι πριν κανα 2ωρο νε ξαναπιασε λιγο παλι αλλα κουραατηκα κιολας ...κατα τα αλλα καλα καποιες φορες νιωθω βαρος αρκετο και μου περναει μονο οταν ξαπλωσω τα κολπικα υγρα ειναι λιγο πιο αυξημενα ειδικα οταν ειμαι ορθια.. δν μπορω πολυ ωρα καθιστη η ορθια γτ αρχιζει κ κουλουραζετε και με τεντωνει η κοιλια μου στον υπνο λιγο δν βολευομαι με ξυπνα2ι πολλες φορες κ γενικα απο τοτε που μπηκα στον 7ο εχει γινει πιο ζωηρουλης. Αυτα σε γενικες γραμμες

ότι είπες τα έχω κι εγώ.... Εγώ όμως είμαι ακόμη 25η εβδομάδα. σε 3 εβδομάδες θα μπω στον 7ο.ας συνεχίσουμε ήρεμα μέχρι το τέλος...εσύ είσαι πιο κοντά από μένα στην πρώτη αγκαλιά με το μωράκι σου!!!

@Ασία καλησπερα! Και εγω παιρνω μαγνησιο για τα πονακια αλλα παιρνω των 253mg εσυ απ οτι καταλαβα παιρνεις trofocard? Κανονικα παιρνω 1 την ημερα αλλα οταν εχω εντονα πονακια και αιματακι παιρνω 2... 

Μολις παράγγειλα τη προικα του μπεμπη μου!!!!!! Ποσο μου αρεσουν τα μωρουδιστικααα ανυπομονώ να έρθουν να γεμίσει το σπιτι βρεφικα!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Μάντη είπε:

@Ασία καλησπερα! Και εγω παιρνω μαγνησιο για τα πονακια αλλα παιρνω των 253mg εσυ απ οτι καταλαβα παιρνεις trofocard? Κανονικα παιρνω 1 την ημερα αλλα οταν εχω εντονα πονακια και αιματακι παιρνω 2... 

Μολις παράγγειλα τη προικα του μπεμπη μου!!!!!! Ποσο μου αρεσουν τα μωρουδιστικααα ανυπομονώ να έρθουν να γεμίσει το σπιτι βρεφικα!!! 

Ναι αυτό παίρνω εγώ!  Εγώ παίρνω μικρότερη ποσότητα από σένα?Όταν κουραστώ με πιάνει αυτός ο πόνος κυρίως. τότε δηλαδή γίνεται έντονος κ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ. με το καλό να έρθει η προίκα σας!!!τι χρώμα? θαλασσί? από του την παρήγγειλες?

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

ότι είπες τα έχω κι εγώ.... Εγώ όμως είμαι ακόμη 25η εβδομάδα. σε 3 εβδομάδες θα μπω στον 7ο.ας συνεχίσουμε ήρεμα μέχρι το τέλος...εσύ είσαι πιο κοντά από μένα στην πρώτη αγκαλιά με το μωράκι σου!!!

Θα δεις μεγαλη διαφορα μολις μπεις στον 7ο αυριο ειμαι μπαινω 29 εβδομαδων δν σταματαει καθολου να κινειται....ακομα να πιστεψω οτι σε 2.5 μηνες περιπου θα τον εχω αγκαλια ασε που σιγα σιγα σκεφτομαξ οτι πλησιαζω στον τοκετο και δν ειχα ποτε μου εμπειρια ειτε με νοσοκομειο με χειρουργια ορους κ ολα τα σχετικα ευχομαι να πανε ολα φυσιολογικα..

πρίν από 41 λεπτά , ναντια δε είπε:

Θα δεις μεγαλη διαφορα μολις μπεις στον 7ο αυριο ειμαι μπαινω 29 εβδομαδων δν σταματαει καθολου να κινειται....ακομα να πιστεψω οτι σε 2.5 μηνες περιπου θα τον εχω αγκαλια ασε που σιγα σιγα σκεφτομαξ οτι πλησιαζω στον τοκετο και δν ειχα ποτε μου εμπειρια ειτε με νοσοκομειο με χειρουργια ορους κ ολα τα σχετικα ευχομαι να πανε ολα φυσιολογικα..

σε καταλαβαίνω, όλες μας όσες είμαστε στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι νιώθουμε. κι εγώ δεν έχω νοσηλευτεί ποτέ κ ελπίζω να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνονται,να γεννηθεί το μωρό εύκολα, να είναι υγιές, να μην πονέσω πολύ,να είναι φυσιολογικός ο τοκετός, να μην ταλαιπωρηθω κτλ κτλ ο καιρός φτάνει κι εμείς ακόμη να το χωνέψουμε, μόλις τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας πιστεύω θα αλλάξει η ζωή μας!!!ελπίζω σε 3-4 μήνες να συζητάμε όλες εδώ τις όμορφες εμπειρίες μας από τον τοκετό κ τις πρώτες μέρες με τα μωράκια μας!!

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ναι αυτό παίρνω εγώ!  Εγώ παίρνω μικρότερη ποσότητα από σένα?Όταν κουραστώ με πιάνει αυτός ο πόνος κυρίως. τότε δηλαδή γίνεται έντονος κ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ. με το καλό να έρθει η προίκα σας!!!τι χρώμα? θαλασσί? από του την παρήγγειλες?

Νομιζω πως αυτο που παιρνεις εσυ εχει 60 mg πολυ λιγοτερο απο το δικο μ εμενα μου ειπε αν παρω trofocard να παρω 5 χαπια... 

Προικα δεν πήρα σετ αλλα οτι μου άρεσε πηρα μπεζ παντα θαλασσι σεντονακια με ελεφαντακια και μπεζ κουβερτα με ελεφαντακι ανάγλυφο!!! Τα παράγγειλα απο το spitishop...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια ! Τι μου κάνετε ; Ελπίζω να περάσατε όμορφα !

Εμεις καταφέραμε επιτέλους να πάμε ΣΚ θάλασσα ! Τι ωραία αίσθηση , ευχαριστήθηκα !

@depyfr πάντα όταν βλέπουν αρκετά μεγάλο έμβρυο λένε για καμπύλη και εγώ για αυτό είχα κάνει την πρώτη , αλλά όλα οκ ! Τι να κάνουμε θα είναι ψηλά τα παιδάκια !

@Μαρθα Κ μην αγχώνεσαι κορίτσι μου , για αυτό κάνουμε τις εξετάσεις να δούμε αν κάτι πάει στραβά και να το διορθώσουμε νωρίς . Λίγο διατροφή και όλα θα είναι τέλεια !!!

Αυριο θα μιλήσω και με το γιατρό να κανονίσουμε ραντεβού για αυτή τη βδομάδα . Τι ωραία θα δω τον μικρό μου , να δούμε ποσό μεγάλωσε και τι κάνει η καρδούλα του !

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...