Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια μου!!! Ελπιζω αυριο να κατεφερω να παω στα μαγαζια να παρω επιτελους μαγιό να κανω ενα μπανακι και εγω..  

Θελω βοηθεια αν ειχατε να διαλέξετε αναμεσα στο inglesina quad και στο mutsy evo farmer ποιο θα διαλέγατε απο τιμη ειναι σχεδον τα ιδια το mutsy ειναι λιγο ποιο ακριβο και δεν εχει βαση πορτ μπεμπέ...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 ώρα πρίν, eamo είπε:

Χατζηκώστα , που είναι και ο γιατρός .

@Μαρθα Κ μην ανησυχεις λίγο με τη διατροφη θα το προσέξεις και όλα μια χαρά !

Καλημερα δεν είπα !

Παρασκευουλα σήμερα , ελπίζω ότι αυτό το ΣΚ θα το καταφέρω το μπάνιο στη θάλασσα ! Εσείς κορίτσια έχετε σχέδια .

Σήμερα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο για διατροφή... έκανα βλακεία το βράδυ πριν πάω για την εξέταση είχα φάει πίτες καί παγωτό καί αναψυκτικό..

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Σήμερα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο για διατροφή... έκανα βλακεία το βράδυ πριν πάω για την εξέταση είχα φάει πίτες καί παγωτό καί αναψυκτικό..

καλημερα!!! δεν εχει σημασια τι εχεις φαει πριν αρκει να εχουν περασει 10 ωρες νηστικη  ισα ισα που για να κανεις την καμπυλη πρεπει τις προηγουμενες μερες να εχεις φαει οσο πιο ανθυγειηνα μπορεις για να δειξει πραγματικο αποτελεσμα. 

17 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εγω ειπα τι μας ειπε η κοπελα σημερα. Και επειδη γενικα οι σπουδές της δεν παιζονται (εξωτερικό, ΠΜΣ κλπ) προσωπικά την εμπιστεύομαι.. Αλλα φυσικα η καθεμια κανει οπως νομιζει.. Τα 25 κιλα που αναφέρεις ειναι ακραίο παραδειγμα.. Ειναι λογικο να μην εχει επανελθει, ειδικα αν τρώει ακαταπαυστα ακομα και δεν ασκείται! Ειπαμε δε γίνονται θαυματα!!!!! 

Καλημερα. της εχουν μεινει 5 κιλα απο την εγκυμοσυνη κ πολυ κοιλια.. αλλα ξερω κ κοπελα που εβαλε ζωνη μετα τον τοκετο κ ας ειχε παρει 8 κιλα συνολο. γτ μου ειπε οτι την βοηθησε στην μεση της. κ σκεφτομαι μηπως παρω καμια απο ορθοπεδικο κ εγω. αλλα οτι σιγουρα αν βαλεις 15 κιλα , θα βοηθησει την κατασταση η ζωνη.

15 ώρες πρίν, Nightwish είπε:

@ada32 με το καλό ο γάμος!!! Και γω είμαι υπέρ τον φυσικών λουλουδιών! Άλλη χάρη και ομορφιά έχουν!

Αυτό με τη ζώνη μου το είπαν και μένα. Και γενικά για τις ζώνες - ακόμα και τις ορθοπεδικές - θα πρέπει αν είναι να τις φοράς πολύ λίγες ώρες γιατί αλλιώς μαθαίνει το σώμα να στηρίζεται σε αυτήν και κάνεις μεγαλύτερη ζημιά απ' ότι καλό :?

Κι εγώ αισίως μετράω 9 κιλά και σήμερα μπήκα στην 26η βδομάδα. Βασικά μέσα σε 9 μέρες έβαλα τα δύο τελευταία κιλά!!!! Πως έγινε αυτό δεν έχω καταλάβει! Ίσα ίσα έχω μειώσει κάπως τη διατροφή μου γιατί τα μεσημέρια πια τρώω συνήθως σαλάτα και όχι κανονικό φαγητό γιατί ζεσταίνομαι... Τι να πει κανείς...

Καλημερα ! ευχαριστω πολυ!   ναι κοριτσια τελικα φυσικα λουλουδια !! τα ψευτικα ηταν χαλια. 

αρα δν ειμαι η μονη με τα κιλα ! σημερα ειμαι 26 εβδ. ακριβως κ εγω ! ελα δεν θα σκασουμε κιολας για  τα κιλα. ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος τελικα, προτιμω να τρωω κ να παρω κιλα απο το να ξερναω.

11 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Η πρώτη νηστεως 94 η δεύτερη μετά από την γλυκόζη 183 και η τελευταία 78....αυριο έκλεισα ραντεβού Με ενδοκρινολόγο

καλημερα ! στα ορια εισαι . μαλλον θα σου κοψει τα γλυκα. αυριο θα την κανω κ εγω κ θα σου πω... εμενα θα ειναι σιγουρα παθολογικη !!!αλλα μην αγχωνεσαι με διατροφη , θα το ρυθμισουμε . ποσο μας εμεινε ακομα , ουτε 3 μηνες.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!!! Ελπιζω αυριο να κατεφερω να παω στα μαγαζια να παρω επιτελους μαγιό να κανω ενα μπανακι και εγω..  

Θελω βοηθεια αν ειχατε να διαλέξετε αναμεσα στο inglesina quad και στο mutsy evo farmer ποιο θα διαλέγατε απο τιμη ειναι σχεδον τα ιδια το mutsy ειναι λιγο ποιο ακριβο και δεν εχει βαση πορτ μπεμπέ...

Απο τα δεδομένα που μας λες εδώ φαίνεται να συμφέρει το inglesina quad, γιατί εξοικονομείς ένα ποσό οσο και να είναι αυτό και παίρνεις και την βάση. Εγώ ειδα μερικά βιντεάκια στο youtube που παρουσιαζουν καροτσια και μου άρεσε το inglesina trilogy γιατι ειναι το μόνο που κλείνει και δεν πιάνει πολύ χώρο. Κλειστό ειναι σαν μπαστούνι. Αλλά σίγουρα θα παω και στα καταστηματα να δω μερικά μοντέλα απο κοντά, για να μπορώ να κρινω καλύτερα.

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Απο τα δεδομένα που μας λες εδώ φαίνεται να συμφέρει το inglesina quad, γιατί εξοικονομείς ένα ποσό οσο και να είναι αυτό και παίρνεις και την βάση. Εγώ ειδα μερικά βιντεάκια στο youtube που παρουσιαζουν καροτσια και μου άρεσε το inglesina trilogy γιατι ειναι το μόνο που κλείνει και δεν πιάνει πολύ χώρο. Κλειστό ειναι σαν μπαστούνι. Αλλά σίγουρα θα παω και στα καταστηματα να δω μερικά μοντέλα απο κοντά, για να μπορώ να κρινω καλύτερα.

Σιγουρα συμφέρει το inglesina αλλα σκεφτομαι οτι και η βαση δεν ειναι απαραίτητη! Και εγω κλείνω προς το inglesina τελικά... 

Το trilogy το ειδα απο κοντα και δεν μου φανηκε πολυ σταθερό για τους δρομους που θελω εγω.... Μέχρι αυριο να ξερεις εχει 25% στα inglesina στο Η..Α

jgJqp3.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα. της εχουν μεινει 5 κιλα απο την εγκυμοσυνη κ πολυ κοιλια.. αλλα ξερω κ κοπελα που εβαλε ζωνη μετα τον τοκετο κ ας ειχε παρει 8 κιλα συνολο. γτ μου ειπε οτι την βοηθησε στην μεση της. κ σκεφτομαι μηπως παρω καμια απο ορθοπεδικο κ εγω. αλλα οτι σιγουρα αν βαλεις 15 κιλα , θα βοηθησει την κατασταση η ζωνη.

Καλημερα ! ευχαριστω πολυ!   ναι κοριτσια τελικα φυσικα λουλουδια !! τα ψευτικα ηταν χαλια. 

αρα δν ειμαι η μονη με τα κιλα ! σημερα ειμαι 26 εβδ. ακριβως κ εγω ! ελα δεν θα σκασουμε κιολας για  τα κιλα. ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος τελικα, προτιμω να τρωω κ να παρω κιλα απο το να ξερναω.

καλημερα ! στα ορια εισαι . μαλλον θα σου κοψει τα γλυκα. αυριο θα την κανω κ εγω κ θα σου πω... εμενα θα ειναι σιγουρα παθολογικη !!!αλλα μην αγχωνεσαι με διατροφη , θα το ρυθμισουμε . ποσο μας εμεινε ακομα , ουτε 3 μηνες.

Παθολογική μου είπε ότι είναι ο γυναικολόγος μου.... σήμερα θα σάς πω τί διατροφή θά μου δώσει ο ενδοκρινολόγος...μη το λες μπορεί να μην έχεις και στο εύχομαι νά βγεί τέλεια αύριο η καμπύλη ζαχάρου!!!!

1 hour ago, Μάντη είπε:

Σιγουρα συμφέρει το inglesina αλλα σκεφτομαι οτι και η βαση δεν ειναι απαραίτητη! Και εγω κλείνω προς το inglesina τελικά... 

Το trilogy το ειδα απο κοντα και δεν μου φανηκε πολυ σταθερό για τους δρομους που θελω εγω.... Μέχρι αυριο να ξερεις εχει 25% στα inglesina στο Η..Α

Θα παρεις καροτσι-πορτ μπεμπε-καθισματακι αυτοκινητου?? Τι τιμές βρήκες χωρις την έκπτωση??

πρίν από 3 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Θα παρεις καροτσι-πορτ μπεμπε-καθισματακι αυτοκινητου?? Τι τιμές βρήκες χωρις την έκπτωση??

Οχι θα παρω καροτσι + πορτ μπεμπε αυτοκινήτου εχω αυγο μου το εδωσε η αδελφη μ... Το inglesina quad χωρίς έκπτωση 750 ευρω απο σκρουτζ... Τωρα με την έκπτωση το εχει 620...

jgJqp3.png

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε? τι ζέστη είναι αυτή σήμερα πάλι?να δω τι θα κάνουμε στους μεγάλους καύσωνες που θα έχουμε κ μεγαλύτερες κοιλιές.

εμένα σήμερα με έπιασε ένας πόνος στο αριστερό πόδι, εκεί που ενώνεται με την λεκάνη τόσο έντονος που δεν μπορούσα να σηκωθώ από καθιστή στάση κ να περπατήσω, ούτε να κουνήσω την λεκάνη μου κ να ξαπλώσω από καθιστή στάση.τέτοιο πράγμα μόνο μόνο σήμερα το έπαθα αν κ έχω καιρό που παθαίνω κράμπες στο σημείο αυτό κ ο γιατρός μου αύξησε το μαγνήσιο από ένα σε δύο τη μέρα.μάλλον είναι σαν τον πόνο που έχει κ η @ναντια δε από τα δεξιά, όμως εμένα δεν είναι το μωρό που ενοχλεί, γιατί δεν πονάω στην κοιλιά αλλά στο πόδι.ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γιατί θέλω να ξεκινήσω να περπατάω σιγά σιγά που έχω ακούσει πως κάνει καλό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

@ada32 εγω στον πολιτικό ειχα πάρει  φωτογράφο απο τα deals που υπάρχουν! Κάνε ενα γκουγκλάρισμα! Δεν ηταν οι πιο τέλειες φωτο που εχω δει αλλα σε 2-3 φωτογραφεία που ειχα ρωτήσει μου είπαν εξωφρενικές τιμες! Τουλάχιστον εχω ενα άλμπουμ με πολλες φωτο! Γιατι αν βγάλετε μεταξύ σας, θα τις ψάχνεις απο κινητό σε κινητό! 

Οσο για κορσέ και ζώνη, εγω απο καισαρικη ειμαι κ δε φόρεσα ποτε τιποτα. Ισχύει οτι οι μύες τεμπελιάζουν έτσι  και το σώμα επανέρχεται καλύτερα μονο του. Το πόση κοιλιά θα μείνει ειναι και στο σωματότυπο! Δε θα σώσει η ζώνη. Εγω ειχα πάρει 20+ κιλά και τωρα ειμαι καλούτσικα! Εχω πιο ανοιχτή λεκάνη (θα κλείσει κάποτε) και η κοιλιά δεν κρεμάει καν νορμαλ ειναι, απλά εχω 5-6 κιλάκια παραπανω που θα χαθούν κι αυτα σταδιακά! Διατροφή δεν έκανα απλά λόγω απαιτήσεων παιδιού χάθηκαν απο μόνα τους! Επίσης, να τονίσω οτι μέσα στις 40 μέρες θα επανέρχεται σιγα σιγα το σώμα. Τις πρώτες 10 ήμουν φουσκωτή σα μπαλόνι και η κοιλιά ηταν πολυ μαλακή γιατι τα όργανα δεν ηταν στη θέση τους και υπήρχε ενα κενό! Μη φρικάρετε δηλαδη όταν θα είστε έτσι!  Τελος, με τα ραμματα (και σε φ.τ. ισως εχετε) και το φούσκωμα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ηταν κατι αν με σφίγγει. Συμπέρασμα: αν όντως θελήσετε να πάρετε κατι, αφήστε το για μετα τη γεννα. Δείτε αν θα το θέλετε και μετα αγοραστε, μην πετάξετε χρήματα άδικα. Εμένα η μόνη που μου σύστησε κορσέ ηταν μια κοπέλα στο κατάστημα εσωρούχων, κανεις άλλος.

Οτι θέλετε με ρωτάτε, ευχαρίστως να σας πω. Υπομονη, λιγο έμεινε!!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Εγω χαμος με δουλεια κτλ. Τελευταιος μηνας βεβαια, θα κολλησω την αδεια του ετους (εχω μπολικη) κ την κανω με ελαφρα αρχες Αυγουστου.

@ada32 με το καλο κοπελα μου. Παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι!

Κοριτσια καμπυλη εγω θα κανω αυτην την εβδομαδα, για να δουμε..

Ελπιζω να εχει ανεβει κι ο πλακουντας μπας κ παμε κ διακοπουλες!

Γενικα σταματησε κ η ...νεροποσια... Επεστρεψα στα 4-5 λιτρα. Κατι παροδικο ηταν μαλλον απο την ζεστη.

Οσο για τη ζωνη κορσε ουτως ή αλλως μετα τις 40 επιτρεπεται κ την αντεχουμε κιολας.

Κοριτσια εχετε κανα περιεργο συμπτωμα εγκυμοσυνης; Εγω γεμιζω ελιτσες κ κρεατοελιτσες, βεβαια μετα τη γεννα εξαφανιζονται σιγα σιγα... Ο,τι να’ναι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Alekk είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Εγω χαμος με δουλεια κτλ. Τελευταιος μηνας βεβαια, θα κολλησω την αδεια του ετους (εχω μπολικη) κ την κανω με ελαφρα αρχες Αυγουστου.

@ada32 με το καλο κοπελα μου. Παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι!

Κοριτσια καμπυλη εγω θα κανω αυτην την εβδομαδα, για να δουμε..

Ελπιζω να εχει ανεβει κι ο πλακουντας μπας κ παμε κ διακοπουλες!

Γενικα σταματησε κ η ...νεροποσια... Επεστρεψα στα 4-5 λιτρα. Κατι παροδικο ηταν μαλλον απο την ζεστη.

Οσο για τη ζωνη κορσε ουτως ή αλλως μετα τις 40 επιτρεπεται κ την αντεχουμε κιολας.

Κοριτσια εχετε κανα περιεργο συμπτωμα εγκυμοσυνης; Εγω γεμιζω ελιτσες κ κρεατοελιτσες, βεβαια μετα τη γεννα εξαφανιζονται σιγα σιγα... Ο,τι να’ναι

Καλησπέρα! Εγω καμπυλη εχω στις 17 που θα παω και για υπέρηχο... ελπιζω και εγω να εχει ανεβει ο πλακουντας...  κρεατοελιες ενα σωρό εχω βγαλει και καινούργιες ελιτσες αλλα και οσες ειχα μεγαλωσαν και φούσκωσαν..

jgJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα! Εγω καμπυλη εχω στις 17 που θα παω και για υπέρηχο... ελπιζω και εγω να εχει ανεβει ο πλακουντας...  κρεατοελιες ενα σωρό εχω βγαλει και καινούργιες ελιτσες αλλα και οσες ειχα μεγαλωσαν και φούσκωσαν..

Στις 16 εχω υπερηχο εγω! Αχ μακαρι να εχει ανεβει Μαντη μου να παμε διακοπουλες και να ηρεμησουμε και λιγο!

Κι εσυ ελιτσες; Χαχα! Μοιαζουμε πολυ τελικα. Μην ανησυχεις θα φυγουν οι περισσοτερες. Εγω εβγαλα μια εστια ελιων αναμεσα στο στηθος κ μου εχουν σπασει τα νευρα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...