Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , ada32 είπε:

ρε συ δεν ισχυει αυτο .. μη λεμε χαζομαρες.. εγω εχω παραδειγμα την συνυφαδα μου. που εβαλε βεβαια 25 κιλα και η κοιλια της ειναι σν την δικη μου σχεδον ενω εχει γεννησει πριν 10 μηνες.  κ επειδη κ εγω θα βαλω 15 κ σιογυρα , θελω να την παρω για συσφηξη. απλα ελεγα να παρω καμια ορθοπεδικη κ να την γραψω στο ικα . αλλα σιγουρα θα παρω κατι .

ναι δεν τρωω πολυ κ εκανα κ συνεχεια  εμετους!! μαλλον το σωμα μου αποθηκευει λιπος , τι να πω.... ετοιμαζονται ολοι για αυτον τον γαμο κ ψωνιζονται λες κ ειναι θρησκ!!! ενας απλος πολιτικος θα ειναι !!αλλα θα βγαλω φωτο! κ θα παρω κανονικη ανθοδεσμη  !

αγορασα ενα φορεμα λευκο bsb με κεντημενα χρυσα φυλλα στο στηθος , το μονο που μου εκανε κ δεν εδειχνε πολυ την κοιλια μου! της εκανα την χαρη της μαμας μου να παρω λευκο φορεμα τελικα!  

Καλά έκανες και πήρες λευκό κι εγώ έτσι θα κάνω όταν θα έρθει η ώρα. ανθοδέσμη νομίζω παίρνουν κανονικά κ στον πολιτικό.κλείσατε φωτογράφο ή εννοείς πως θα βγάλετε μόνοι σας φώτο?οι γονείς χαίρονται, λογικό είναι να ψωνίσουν κατιτίς κ ας είναι κλειστός πολιτικός....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Καλά έκανες και πήρες λευκό κι εγώ έτσι θα κάνω όταν θα έρθει η ώρα. ανθοδέσμη νομίζω παίρνουν κανονικά κ στον πολιτικό.κλείσατε φωτογράφο ή εννοείς πως θα βγάλετε μόνοι σας φώτο?οι γονείς χαίρονται, λογικό είναι να ψωνίσουν κατιτίς κ ας είναι κλειστός πολιτικός....

μονοι μας ! δεν ξερω αν μπορω να κλεισω για τοσο λιγο φωτογραφο !!!θα ρωτησω.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μονοι μας ! δεν ξερω αν μπορω να κλεισω για τοσο λιγο φωτογραφο !!!θα ρωτησω.

Ναι φυσικά κ μπορείς. ακόμη κ πέντε φωτογραφίες αν θέλεις να σε βγάλει που λέει ο λόγος, μπορείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , ada32 είπε:

ρε συ δεν ισχυει αυτο .. μη λεμε χαζομαρες.. εγω εχω παραδειγμα την συνυφαδα μου. που εβαλε βεβαια 25 κιλα και η κοιλια της ειναι σν την δικη μου σχεδον ενω εχει γεννησει πριν 10 μηνες.  κ επειδη κ εγω θα βαλω 15 κ σιογυρα , θελω να την παρω για συσφηξη. απλα ελεγα να παρω καμια ορθοπεδικη κ να την γραψω στο ικα . αλλα σιγουρα θα παρω κατι .

ναι δεν τρωω πολυ κ εκανα κ συνεχεια  εμετους!! μαλλον το σωμα μου αποθηκευει λιπος , τι να πω.... ετοιμαζονται ολοι για αυτον τον γαμο κ ψωνιζονται λες κ ειναι θρησκ!!! ενας απλος πολιτικος θα ειναι !!αλλα θα βγαλω φωτο! κ θα παρω κανονικη ανθοδεσμη  !

αγορασα ενα φορεμα λευκο bsb με κεντημενα χρυσα φυλλα στο στηθος , το μονο που μου εκανε κ δεν εδειχνε πολυ την κοιλια μου! της εκανα την χαρη της μαμας μου να παρω λευκο φορεμα τελικα!  

Εγω ειπα τι μας ειπε η κοπελα σημερα. Και επειδη γενικα οι σπουδές της δεν παιζονται (εξωτερικό, ΠΜΣ κλπ) προσωπικά την εμπιστεύομαι.. Αλλα φυσικα η καθεμια κανει οπως νομιζει.. Τα 25 κιλα που αναφέρεις ειναι ακραίο παραδειγμα.. Ειναι λογικο να μην εχει επανελθει, ειδικα αν τρώει ακαταπαυστα ακομα και δεν ασκείται! Ειπαμε δε γίνονται θαυματα!!!!! 

cO4Yp3.png

@ada32 με το καλό ο γάμος!!! Και γω είμαι υπέρ τον φυσικών λουλουδιών! Άλλη χάρη και ομορφιά έχουν!

Αυτό με τη ζώνη μου το είπαν και μένα. Και γενικά για τις ζώνες - ακόμα και τις ορθοπεδικές - θα πρέπει αν είναι να τις φοράς πολύ λίγες ώρες γιατί αλλιώς μαθαίνει το σώμα να στηρίζεται σε αυτήν και κάνεις μεγαλύτερη ζημιά απ' ότι καλό :?

Κι εγώ αισίως μετράω 9 κιλά και σήμερα μπήκα στην 26η βδομάδα. Βασικά μέσα σε 9 μέρες έβαλα τα δύο τελευταία κιλά!!!! Πως έγινε αυτό δεν έχω καταλάβει! Ίσα ίσα έχω μειώσει κάπως τη διατροφή μου γιατί τα μεσημέρια πια τρώω συνήθως σαλάτα και όχι κανονικό φαγητό γιατί ζεσταίνομαι... Τι να πει κανείς...

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σήμερα έκανα καμπύλη ζαχάρου και ο γιατρός μου την βρήκε παθολογική και μου είπε νά κλείσω σύντομα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για μετρήσεις και διατροφή.... έπεσα αρκετά ψυχολογικά μπορώ νά πω....

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου σήμερα έκανα καμπύλη ζαχάρου και ο γιατρός μου την βρήκε παθολογική και μου είπε νά κλείσω σύντομα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για μετρήσεις και διατροφή.... έπεσα αρκετά ψυχολογικά μπορώ νά πω....

Μαρθουλα ποσο ηταν οι μετρήσεις;

jgJqp3.png

11 ώρες πρίν, eamo είπε:

Καλημέρα ! 

@ada32 τι ωραία είσαι σχεδόν έτοιμη ! Και εγώ πιστεύω τα φυσικά λουλούδια είναι πολύ πιο ωραία , αλλά εσυ αποφασίζεις ! 

Πηρα τις εξετάσεις νηστείας 81, σε 60 λεπτά 108. Στο εργαστήριο μου είπαν μια χαρά .  Ο αιματοκρίτης έπεσε πάλι 36,3 και φερριτινη 24,5 για να δούμε θα μου πουν πάλι για κρεατακι παραπάνω .

Α! Την άλλη βδομάδα αρχίζουν και τα μαθήματα ανώδυνου, για να δούμε τι θα μάθουμε .

Με τη ζεστη πως τα πάτε κορίτσια ; Εγω αποφεύγω την έξοδο στις δυσκολες ώρες και είμαι οκ προς το παρον . Άλλωστε τι έμεινε , ούτε 100 μέρες :P

Χατζηκώστα ή πανεπιστημιακό;

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαρθουλα ποσο ηταν οι μετρήσεις;

Η πρώτη νηστεως 94 η δεύτερη μετά από την γλυκόζη 183 και η τελευταία 78....αυριο έκλεισα ραντεβού Με ενδοκρινολόγο

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Η πρώτη νηστεως 94 η δεύτερη μετά από την γλυκόζη 183 και η τελευταία 78....αυριο έκλεισα ραντεβού Με ενδοκρινολόγο

Πεφτει λιγο αποτομα.... δεν νομιζω πως ειναι κατι μην εχεις άγχος ισως σου πει να κανει γεύματα αν δτο ωρες...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

ελα ρε καλες ειναι οι τιμες σου τιποτα δεν θα χρειαστεις μονο τα γλυκα θα σου κοψει κ τα πολλα μακαρονια πατατες. μια χαρα εισαι απλα θα μετρας για μια εβδομαδα το ζαχαρο στα γευματα. κ εμενα ετσι με εβαλε κανω που ειμαι στο οριο τωρα 30 εβδομαδα κ τελικα δεν εχει ανεβει ποτε το ζαχαρο πανω απτα ορια μετα τα γευματα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Πεφτει λιγο αποτομα.... δεν νομιζω πως ειναι κατι μην εχεις άγχος ισως σου πει να κανει γεύματα αν δτο ωρες...

Μίλησα Με ενδοκρινολόγο μου είπε ότι Δεν είναι ψηλές τιμές πως αν δεν ήμουν έγκυος δεν θα χρειαζόταν νά κάνω τίποτα γιατί δεν θά υπήρχε ζάχαρο.. αλλά τώρα λόγο του μωρού είναι αυστηρά τά πράγματα θά μπω σε διατροφή...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ελα ρε καλες ειναι οι τιμες σου τιποτα δεν θα χρειαστεις μονο τα γλυκα θα σου κοψει κ τα πολλα μακαρονια πατατες. μια χαρα εισαι απλα θα μετρας για μια εβδομαδα το ζαχαρο στα γευματα. κ εμενα ετσι με εβαλε κανω που ειμαι στο οριο τωρα 30 εβδομαδα κ τελικα δεν εχει ανεβει ποτε το ζαχαρο πανω απτα ορια μετα τα γευματα. 

Αύριο έχω ενδοκρινολόγο μου είπε ότι θα φτιάξουμε μια διατροφή καί νά μήν φοβάμαι..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μίλησα Με ενδοκρινολόγο μου είπε ότι Δεν είναι ψηλές τιμές πως αν δεν ήμουν έγκυος δεν θα χρειαζόταν νά κάνω τίποτα γιατί δεν θά υπήρχε ζάχαρο.. αλλά τώρα λόγο του μωρού είναι αυστηρά τά πράγματα θά μπω σε διατροφή...

Αύριο έχω ενδοκρινολόγο μου είπε ότι θα φτιάξουμε μια διατροφή καί νά μήν φοβάμαι..

ναι δεν ειναι τιποτα κ εμενα απλα μου ειπε να τρωω κατι καθε 2 ωρες γιατι ειμαι αδυνατη κ να μην τρωω μακαρονια πατατες ψωμι. κρεας αυγα λαχανικα ελευθερα. οσπρια με μετρο δηλαδη μικρες ποσοτητες. στο ενδιαμεσο φρουτα αλλα οχι χυμους. κ δεν εχει ανεβει ποτε το ζαχαρο. μην ξεχνας οτι η καμπυλη δεν ειναι κανονικη συνθηκη ειναι κατι υπερβολικα γλυκο κ οταν βγει οριακη το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι πραγματικο προβλημα. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ναι το θυμαμαι που βαζεις κρεμα .. ειναι κοκκινες? ισως ειναι το δερμα σου τετοιο..εγω πχ βαζω κρεμες 2 φορες την βδομαδα. το μονο που βαζω καθημερινα ειναι της nivea to conditioner σωματος στο ντουζ. 

Καλημερα κοριτσια , οταν λεω οτι τρωω κρουασαν , τωρα 1-2 μικρα την μερα του εμποριου , αυτα που εχουν λιγη σοκολατα μεσα . παιρνω κ τα μικρα , σε συσκευασια 3 !!! γτ ουτως η αλλιως πρεπει να τρωω ψωμια κτλ.. αλλιως ξερναω..ετσι παλευεται η μερα μου.. αλλιως εχω παρεα τους εμετους. δηλ. τρωω το πρωι , ενα κρυο σαντουιτς με μανουρι -γαλοπουλα, μετα βερικοκα η κερασια η νεκταρινια,ελληνικο σκετο,  μεσημερι κρουασαν κ κατα τις 8 φαγητο συνηθως χωρις ψωμι κ πριν κοιμηθω ψωμι με τυρι η σκετο πεπονι.

γενικα τρωω λιγοτερα απο οτι ετρωγα πριν μεινω εγκυος κ ομως εχω βαλει 9,5 κιλακια !! τα εχω βαλει σε κοιλια, μπουτια -περιφερεια κ λιγο μπρατσα. 

βεβαια με την καμπυλη πιστευω θα μαζευτω αρκετα γτ σιγουρα θα δειξει ανεβασμενη . οποτε τρωω τωρα οσο μπορω!!! :P 

αλλα σκεφτομαι οτι εμειναν 3 μηνες ακομα ,99,μερες!!!! οποτε πιστευω θα περασει !!! οσο για τα κιλα δν σκαω γτ απο την φυση μου δεν ετρωγα ποτε πολυ κ 20κ να βαλω , θα τα χασω γτ ηδη τρωω με το ζορι ... μετα θα κανω απεργια πεινας!!! χαχαχαχα

Να σας πω κ τα νεακια μου , βρηκα φορεμα επιτελους ! πηρα κατι χρυσαφικα δωρο απο τον αντρα μου κ την πεθερα μου, σημερα παιρνω τις βερες , παρειγειλα μπομπονιερες κ εκλεισα κ ταβερνα!! κ κομμωτρια! ειμαι πολ χαρουμενη που ξεμπερδεψα!!!

μου μενει να αγορασω μια χρυση αλυσιδα -ζωνη  για το φορεμα κ να παραγγειλω την ανθοδεσμη! θελω ιδεες για την ανθοδεσμη, ελεγα να παρω ψευτικη να την κρατησω ενθιμιο, τι λετε?

Ανθοδέσμη με φυσικά ψηφίζω και εγώ. Μια ιδέα που έκανα εγώ μετά ήταν να τα βάλω σε κάδρο μαζί με τα στεφανά, το προσκλητήριο και τη φωτογραφία μας. Στολίζει το δωμάτιο, δεν χαλάνε και δεν σκονίζονται. Μοναδικό και ενθύμιο. Όσο για τον φωτογράφο, εγώ λατρεύω τις φωτογραφίες και πιστεύω αξίζει μια τέτοια στιγμή να έχεις επαγγελματικές φωτογραφίες. Δεν εννοώ τις στημένες αλλά φυσικές λήψεις με καλλιτεχνική ματιά και το άλμπουμ που πια δεν εκτυπώνουμε τίποτα.

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Χατζηκώστα ή πανεπιστημιακό;

Χατζηκώστα , που είναι και ο γιατρός .

@Μαρθα Κ μην ανησυχεις λίγο με τη διατροφη θα το προσέξεις και όλα μια χαρά !

Καλημερα δεν είπα !

Παρασκευουλα σήμερα , ελπίζω ότι αυτό το ΣΚ θα το καταφέρω το μπάνιο στη θάλασσα ! Εσείς κορίτσια τι σχέδια έχετε ;

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...