Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια, οι ταχυκαρδίες που λέτε έχουν σχέση με την πίεση που μετράμε συχνά κ δεν την θέλουμε ανεβασμένη?

οχι η πιεση ειναι αλλο πραγμα μπορει να εχεις κανονικη πιεση αλλα ανεβασμενους παλμους δηλαδη ταχυκαρδια. ταχυκαρδιες κανει η εγκυμοσυνη αλλα οταν ειναι εντονες σε βλεπει καρδιολογος προληπτικα. 

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Οι πρωτες ραγαδες ειναι γεγονός κοριτσια μου :?

Καλημερα! κιολας σου εμφανιστικαν? που?ποσα κιλα εχεις βαλει?

εγω σημερα ζυγιστηκα 66 κιλα.  δηλαδη εχω βαλει ηδη 9,5 κιλα κ ειμαι 26εβδ αλλα ραγαδες δεν εχω δει ακομα μονο παρα πολυ κυτταριτιδα.

10 ώρες πρίν, Maria_ath είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβάζω τρώτε μερέντα, τσουρέκια κτλ δεν σας πιάνει το στομάχι σας, καούρες, παλινδρομήσεις κάτι? Σας ζηλεύω.

Ερώτηση.. έχει καμία ταχυκαρδίες? Εδώ και 10 μέρες πολύ συχνά οι 110 παλμοί είναι το λιγότερο. Δεν άρεσε του γιατρού. Είπε να δούμε το θυρωειδή αν και μέχρι πριν 20 μέρες ήταν μια χαρά ρυθμισμένος. Αλλιώς να πάω σε καρδιολόγο. Η μπέμπα είναι μια χαρά όλα φυσιολογικά.

Καλημερα ! οχι δν εχω νιωσει ξανα καουρες, 2-3 φορες πριν κανενα μηνα μονο. εγω απλα κανω εμετο .. ταχυπαλμιες εχω αν δεν φαω κατι .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! κιολας σου εμφανιστικαν? που?ποσα κιλα εχεις βαλει?

εγω σημερα ζυγιστηκα 66 κιλα.  δηλαδη εχω βαλει ηδη 9,5 κιλα κ ειμαι 26εβδ αλλα ραγαδες δεν εχω δει ακομα μονο παρα πολυ κυτταριτιδα.

Καλημερα ! οχι δν εχω νιωσει ξανα καουρες, 2-3 φορες πριν κανενα μηνα μονο. εγω απλα κανω εμετο .. ταχυπαλμιες εχω αν δεν φαω κατι .. 

Εχω βαλει 4 κιλα... και σκέψου βαζω κρεμα συνεχεια βεβαια ειναι πολυ μικρες στα πλάι...

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχω βαλει 4 κιλα... και σκέψου βαζω κρεμα συνεχεια βεβαια ειναι πολυ μικρες στα πλάι...

ναι το θυμαμαι που βαζεις κρεμα .. ειναι κοκκινες? ισως ειναι το δερμα σου τετοιο..εγω πχ βαζω κρεμες 2 φορες την βδομαδα. το μονο που βαζω καθημερινα ειναι της nivea to conditioner σωματος στο ντουζ. 

Καλημερα κοριτσια , οταν λεω οτι τρωω κρουασαν , τωρα 1-2 μικρα την μερα του εμποριου , αυτα που εχουν λιγη σοκολατα μεσα . παιρνω κ τα μικρα , σε συσκευασια 3 !!! γτ ουτως η αλλιως πρεπει να τρωω ψωμια κτλ.. αλλιως ξερναω..ετσι παλευεται η μερα μου.. αλλιως εχω παρεα τους εμετους. δηλ. τρωω το πρωι , ενα κρυο σαντουιτς με μανουρι -γαλοπουλα, μετα βερικοκα η κερασια η νεκταρινια,ελληνικο σκετο,  μεσημερι κρουασαν κ κατα τις 8 φαγητο συνηθως χωρις ψωμι κ πριν κοιμηθω ψωμι με τυρι η σκετο πεπονι.

γενικα τρωω λιγοτερα απο οτι ετρωγα πριν μεινω εγκυος κ ομως εχω βαλει 9,5 κιλακια !! τα εχω βαλει σε κοιλια, μπουτια -περιφερεια κ λιγο μπρατσα. 

βεβαια με την καμπυλη πιστευω θα μαζευτω αρκετα γτ σιγουρα θα δειξει ανεβασμενη . οποτε τρωω τωρα οσο μπορω!!! :P 

αλλα σκεφτομαι οτι εμειναν 3 μηνες ακομα ,99,μερες!!!! οποτε πιστευω θα περασει !!! οσο για τα κιλα δν σκαω γτ απο την φυση μου δεν ετρωγα ποτε πολυ κ 20κ να βαλω , θα τα χασω γτ ηδη τρωω με το ζορι ... μετα θα κανω απεργια πεινας!!! χαχαχαχα

Να σας πω κ τα νεακια μου , βρηκα φορεμα επιτελους ! πηρα κατι χρυσαφικα δωρο απο τον αντρα μου κ την πεθερα μου, σημερα παιρνω τις βερες , παρειγειλα μπομπονιερες κ εκλεισα κ ταβερνα!! κ κομμωτρια! ειμαι πολ χαρουμενη που ξεμπερδεψα!!!

μου μενει να αγορασω μια χρυση αλυσιδα -ζωνη  για το φορεμα κ να παραγγειλω την ανθοδεσμη! θελω ιδεες για την ανθοδεσμη, ελεγα να παρω ψευτικη να την κρατησω ενθιμιο, τι λετε?

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

ναι το θυμαμαι που βαζεις κρεμα .. ειναι κοκκινες? ισως ειναι το δερμα σου τετοιο..εγω πχ βαζω κρεμες 2 φορες την βδομαδα. το μονο που βαζω καθημερινα ειναι της nivea to conditioner σωματος στο ντουζ. 

Καλημερα κοριτσια , οταν λεω οτι τρωω κρουασαν , τωρα 1-2 μικρα την μερα του εμποριου , αυτα που εχουν λιγη σοκολατα μεσα . παιρνω κ τα μικρα , σε συσκευασια 3 !!! γτ ουτως η αλλιως πρεπει να τρωω ψωμια κτλ.. αλλιως ξερναω..ετσι παλευεται η μερα μου.. αλλιως εχω παρεα τους εμετους. δηλ. τρωω το πρωι , ενα κρυο σαντουιτς με μανουρι -γαλοπουλα, μετα βερικοκα η κερασια η νεκταρινια,ελληνικο σκετο,  μεσημερι κρουασαν κ κατα τις 8 φαγητο συνηθως χωρις ψωμι κ πριν κοιμηθω ψωμι με τυρι η σκετο πεπονι.

γενικα τρωω λιγοτερα απο οτι ετρωγα πριν μεινω εγκυος κ ομως εχω βαλει 9,5 κιλακια !! τα εχω βαλει σε κοιλια, μπουτια -περιφερεια κ λιγο μπρατσα. 

βεβαια με την καμπυλη πιστευω θα μαζευτω αρκετα γτ σιγουρα θα δειξει ανεβασμενη . οποτε τρωω τωρα οσο μπορω!!! :P 

αλλα σκεφτομαι οτι εμειναν 3 μηνες ακομα ,99,μερες!!!! οποτε πιστευω θα περασει !!! οσο για τα κιλα δν σκαω γτ απο την φυση μου δεν ετρωγα ποτε πολυ κ 20κ να βαλω , θα τα χασω γτ ηδη τρωω με το ζορι ... μετα θα κανω απεργια πεινας!!! χαχαχαχα

Να σας πω κ τα νεακια μου , βρηκα φορεμα επιτελους ! πηρα κατι χρυσαφικα δωρο απο τον αντρα μου κ την πεθερα μου, σημερα παιρνω τις βερες , παρειγειλα μπομπονιερες κ εκλεισα κ ταβερνα!! κ κομμωτρια! ειμαι πολ χαρουμενη που ξεμπερδεψα!!!

μου μενει να αγορασω μια χρυση αλυσιδα -ζωνη  για το φορεμα κ να παραγγειλω την ανθοδεσμη! θελω ιδεες για την ανθοδεσμη, ελεγα να παρω ψευτικη να την κρατησω ενθιμιο, τι λετε?

Μαλλον φταιει το δερμα μου... ειναι ροζ 2 εκατοστα η καθεμια περίπου... και εχω πολυ φαγούρα στη κοιλια επειδη ανοίγει... 

Αχ ωραια τα δωρακια δεν ξερω για σενα αλλα εγω λατρευω τα κοσμήματα!!!! Οσο για την ανθοδεσμη εμενα δεν μου αρεσουν τα ψευτικα κάποια στιγμή θα γινει χαλια και αυτη ειδικα αν την στολισεις θα γεμισει το υφασμα σκόνη... εγω εκανα με φυσικα λουλουδια και τα αποξηρανα και τα εβαλα σε ενα βαζο μεσα προς το παρων δεν εχει παθει τιποτα!

jgJqp3.png

Καλημέρα ! 

@ada32 τι ωραία είσαι σχεδόν έτοιμη ! Και εγώ πιστεύω τα φυσικά λουλούδια είναι πολύ πιο ωραία , αλλά εσυ αποφασίζεις ! 

Πηρα τις εξετάσεις νηστείας 81, σε 60 λεπτά 108. Στο εργαστήριο μου είπαν μια χαρά .  Ο αιματοκρίτης έπεσε πάλι 36,3 και φερριτινη 24,5 για να δούμε θα μου πουν πάλι για κρεατακι παραπάνω .

Α! Την άλλη βδομάδα αρχίζουν και τα μαθήματα ανώδυνου, για να δούμε τι θα μάθουμε .

Με τη ζεστη πως τα πάτε κορίτσια ; Εγω αποφεύγω την έξοδο στις δυσκολες ώρες και είμαι οκ προς το παρον . Άλλωστε τι έμεινε , ούτε 100 μέρες :P

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαλλον φταιει το δερμα μου... ειναι ροζ 2 εκατοστα η καθεμια περίπου... και εχω πολυ φαγούρα στη κοιλια επειδη ανοίγει... 

Αχ ωραια τα δωρακια δεν ξερω για σενα αλλα εγω λατρευω τα κοσμήματα!!!! Οσο για την ανθοδεσμη εμενα δεν μου αρεσουν τα ψευτικα κάποια στιγμή θα γινει χαλια και αυτη ειδικα αν την στολισεις θα γεμισει το υφασμα σκόνη... εγω εκανα με φυσικα λουλουδια και τα αποξηρανα και τα εβαλα σε ενα βαζο μεσα προς το παρων δεν εχει παθει τιποτα!

ναι επειδη ανοιγει το δερμα εχεις φαγουρα. εγω ειχα στην αρχη.. ειναι το δερμα της καθεμιας διαφορετικο .. εγω πιστευω θα τα εμφανισω λιγο πιο μετα . 

οσο για τα λουλουδια κ εμενα μου αρεσουν πολυ τα αληθινα , οποτε θα παρω τετοια καλυτερα .

πρίν από 27 λεπτά , eamo είπε:

Καλημέρα ! 

@ada32 τι ωραία είσαι σχεδόν έτοιμη ! Και εγώ πιστεύω τα φυσικά λουλούδια είναι πολύ πιο ωραία , αλλά εσυ αποφασίζεις ! 

Πηρα τις εξετάσεις νηστείας 81, σε 60 λεπτά 108. Στο εργαστήριο μου είπαν μια χαρά .  Ο αιματοκρίτης έπεσε πάλι 36,3 και φερριτινη 24,5 για να δούμε θα μου πουν πάλι για κρεατακι παραπάνω .

Α! Την άλλη βδομάδα αρχίζουν και τα μαθήματα ανώδυνου, για να δούμε τι θα μάθουμε .

Με τη ζεστη πως τα πάτε κορίτσια ; Εγω αποφεύγω την έξοδο στις δυσκολες ώρες και είμαι οκ προς το παρον . Άλλωστε τι έμεινε , ούτε 100 μέρες :P

ναι φυσικα θα παρω τελικα! 

τελειες οι εξετασεις σου!  κ ο αιματοκριτης ειναι καλος . κ η φερριτινη σουπερ . εμενα μου επεσε απο 39 στο 35 κ παλι μου ειπε καλα ειναι . 

με την ζεστη ? εγω ειμαι απο τις 10 εως τισ 18.00 με κλιματιστικο εδω στο γραφειο. μετα την αντεχω μεχρι το βραδυ που βαζουμε παλι κλιματισικο για να κοιμηθουμε.βεβαια δεν ξερω τον Αυγουστο τι θα κανω..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Ασίαμου σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια!!! εχω φτασει τα 66 κιλα παρακαλω πολυ!!!  + 9,5 κιλα !! μετα θα πεσει  πολυ πεινα ..ας ειμαστε εμεις και τα μωρα μας καλα μονο. 

κοριτσια εχετε δει καθολου για ζωνη μετα τον τοκετο ? εγω θελω να παρω αλλα οταν γεννησω κ μετα γτ νομιζω αν κανεις καισαρικη , χρειαζεται αλλη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, ada32 είπε:

@Ασίαμου σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια!!! εχω φτασει τα 66 κιλα παρακαλω πολυ!!!  + 9,5 κιλα !! μετα θα πεσει  πολυ πεινα ..ας ειμαστε εμεις και τα μωρα μας καλα μονο. 

κοριτσια εχετε δει καθολου για ζωνη μετα τον τοκετο ? εγω θελω να παρω αλλα οταν γεννησω κ μετα γτ νομιζω αν κανεις καισαρικη , χρειαζεται αλλη?

Εμάς πάντως η μαία στα μαθήματα ανώδυνου μας είπε πως η ζώνη αυτή βοηθάει στο να ατροφήσουν και να τεμπελιάσουν οι κοιλιακοί και πως το σώμα είναι φτιαγμένο να επανέλθει μόνο του... Οπότε τυχερός ο άντρας μου! Γλίτωσε 80 ευρουλάκια απο σίγουρο χαμό!!!! αχαχαχαχαχα

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

έτσι πάω κι εγώ.Είμαι +8,5 κιλά πάνω. Εγώ ζυγίζομαι κάθε μέρα!!!έτσι για να βλέπω πως πάω.Εσύ είσαι και δύο εβδομάδες πιο μπροστά από μένα, άρα στα ίδια είμαστε... δε βαριέσαι... διάβασα πιο πάνω τι τρως πάνω κάτω τη μέρα κ μου φαίνονται λίγα. το μεσημέρι πχ είσαι στην δουλειά κ δεν τρως φαγητό κανονικό, εγώ είμαι σπίτι κ στρώνω κανονικά τραπέζι κ τρώω μερίδα κανονική που ποτέ δεν έτρωγα ολόκληρη.άντε να δούμε τι θα δούμε στην καμπύλη, κοντοζυγώνει... έφτασαν κι οι μέρες για τον γάμο,τι ωραία,να το χαρείτε κ να βγάλετε πολλές φώτο να δείχνετε στον μπέμπη αργότερα.κι εγώ ψηφίζω αληθινά λουλούδια όπως κ τα κορίτσια.τι φόρεμα θα βάλεις τελικά? λευκό? μακρύ? θυμίζει νυφικό?

η ζώνη με ενδιαφέρει κι εμένα. μετά τη γέννα την φοράνε? για πόσο καιρό κ πόση ώρα τη μέρα?βοηθάει?να μας πει οποία ξέρει, να μαθαίνουμε.

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμάς πάντως η μαία στα μαθήματα ανώδυνου μας είπε πως η ζώνη αυτή βοηθάει στο να ατροφήσουν και να τεμπελιάσουν οι κοιλιακοί και πως το σώμα είναι φτιαγμένο να επανέλθει μόνο του... Οπότε τυχερός ο άντρας μου! Γλίτωσε 80 ευρουλάκια απο σίγουρο χαμό!!!! αχαχαχαχαχα

Α ναι?Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω ακούσει από καμία γνωστή μου που γέννησε,μόνο εδώ μέσα την άκουσα. Είναι η ίδια ζώνη που λένε είναι καλό να φοράμε από τον 5ο που αρχίζει η κοιλιά να φαίνεται?

πρίν από 34 λεπτά , Ασία είπε:

Α ναι?Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω ακούσει από καμία γνωστή μου που γέννησε,μόνο εδώ μέσα την άκουσα. Είναι η ίδια ζώνη που λένε είναι καλό να φοράμε από τον 5ο που αρχίζει η κοιλιά να φαίνεται?

Αυτή που λες εσύ μάλλον είναι η ζώνη υποστήριξης μέσης! Εγώ μιλάω για τη ζώνη - κορσέ για να επανέλθει η κοιλιά στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση!

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτή που λες εσύ μάλλον είναι η ζώνη υποστήριξης μέσης! Εγώ μιλάω για τη ζώνη - κορσέ για να επανέλθει η κοιλιά στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση!

όντως για την πρώτη ζώνη μιλούσα εγώ. Την δεύτερη προσωπικά την θεωρώ άχρηστη κ δεν θα σκεφτόμουν να την χρησιμοποιήσω.

πρίν από 6 λεπτά , Ασία είπε:

όντως για την πρώτη ζώνη μιλούσα εγώ. Την δεύτερη προσωπικά την θεωρώ άχρηστη κ δεν θα σκεφτόμουν να την χρησιμοποιήσω.

εγώ πάλι είχα αποφασίσει να την αγοράσω! Εχω τεράστιο θέμα με τη χαλαρή κοιλιά (ναι, έχω πετριά, το παραδέχομαι!!!)!!! Αλλά μετά τα όσα μας ανέφερε η μαία σήμερις, αναθεώρησα!!!

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

ρε συ δεν ισχυει αυτο .. μη λεμε χαζομαρες.. εγω εχω παραδειγμα την συνυφαδα μου. που εβαλε βεβαια 25 κιλα και η κοιλια της ειναι σν την δικη μου σχεδον ενω εχει γεννησει πριν 10 μηνες.  κ επειδη κ εγω θα βαλω 15 κ σιογυρα , θελω να την παρω για συσφηξη. απλα ελεγα να παρω καμια ορθοπεδικη κ να την γραψω στο ικα . αλλα σιγουρα θα παρω κατι .

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

έτσι πάω κι εγώ.Είμαι +8,5 κιλά πάνω. Εγώ ζυγίζομαι κάθε μέρα!!!έτσι για να βλέπω πως πάω.Εσύ είσαι και δύο εβδομάδες πιο μπροστά από μένα, άρα στα ίδια είμαστε... δε βαριέσαι... διάβασα πιο πάνω τι τρως πάνω κάτω τη μέρα κ μου φαίνονται λίγα. το μεσημέρι πχ είσαι στην δουλειά κ δεν τρως φαγητό κανονικό, εγώ είμαι σπίτι κ στρώνω κανονικά τραπέζι κ τρώω μερίδα κανονική που ποτέ δεν έτρωγα ολόκληρη.άντε να δούμε τι θα δούμε στην καμπύλη, κοντοζυγώνει... έφτασαν κι οι μέρες για τον γάμο,τι ωραία,να το χαρείτε κ να βγάλετε πολλές φώτο να δείχνετε στον μπέμπη αργότερα.κι εγώ ψηφίζω αληθινά λουλούδια όπως κ τα κορίτσια.τι φόρεμα θα βάλεις τελικά? λευκό? μακρύ? θυμίζει νυφικό?

η ζώνη με ενδιαφέρει κι εμένα. μετά τη γέννα την φοράνε? για πόσο καιρό κ πόση ώρα τη μέρα?βοηθάει?να μας πει οποία ξέρει, να μαθαίνουμε.

ναι δεν τρωω πολυ κ εκανα κ συνεχεια  εμετους!! μαλλον το σωμα μου αποθηκευει λιπος , τι να πω.... ετοιμαζονται ολοι για αυτον τον γαμο κ ψωνιζονται λες κ ειναι θρησκ!!! ενας απλος πολιτικος θα ειναι !!αλλα θα βγαλω φωτο! κ θα παρω κανονικη ανθοδεσμη  !

αγορασα ενα φορεμα λευκο bsb με κεντημενα χρυσα φυλλα στο στηθος , το μονο που μου εκανε κ δεν εδειχνε πολυ την κοιλια μου! της εκανα την χαρη της μαμας μου να παρω λευκο φορεμα τελικα!  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...