Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Εγώ στην αρχή πήγαινα καθε 2 βδομαδες και μετά τον τέταρτο μήνα καθε 3 βδομαδες. Βασικά εξαρτάται απο τον γιατρό, το ιστορικό της καθε κοπέλας και την εξελιξη που έχει η εγκυμοσυνη. Εχω ραντεβου 9 του μηνα. Τραβηγματα και πονακια εχω και εγώ αρκετά.

Και εγώ καθε 2 εβδομαδες πηγαινα στην αρχη... και μετα καθε 3.. τωρα ειναι η πρωτη φορα που θα παω πανω στο μηνα... μάλλον απο το πλακουντα ειναι τα πονακια που εχουμε...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

23 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!  μη μιλατε για 3-4 κιλα και μας αναστατωνετε!! ε @Ασία?  τι να πουμε κ εμεις .. εγω το ειπα , δεν ανεβαινω στην ζυγαρια ξανα !!!! 

εγω ενω ξερναω , τα κιλα μου τα παιρνω κανονικα!  

τι κανετε που χαθηκατε ολες? απιστευτη ζεστη Θεσ/νικη.. 

χαχαχα θα συμφωνήσω.Είναι ελάχιστα αυτά τα 3-4 κιλάκια που λέτε ρε κορίτσια.Είναι πολύ λίγα ως τον 6o μήνα.Εγώ πήρα 9 κιλά κ είμαι 23+4 ακόμη, έτσι όπως πάω στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσω τα 17 κιλά σύνολο.κ δεν μπορώ να προσέχω συνέχεια τι να τρώω με τέτοια πείνα. χθες πχ χθες το βράδυ ενώ είχα φάει για βράδυ κανονικά, ξύπνησα από την πείνα στις 5 το πρωί κ πονούσε η κοιλιά μου λες κ ήμουν νηστικη μέρες κ έφαγα μερεντα με τσουρέκι...

• Χαχα 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

χαχαχα θα συμφωνήσω.Είναι ελάχιστα αυτά τα 3-4 κιλάκια που λέτε ρε κορίτσια.Είναι πολύ λίγα ως τον 6o μήνα.Εγώ πήρα 9 κιλά κ είμαι 23+4 ακόμη, έτσι όπως πάω στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσω τα 17 κιλά σύνολο.κ δεν μπορώ να προσέχω συνέχεια τι να τρώω με τέτοια πείνα. χθες πχ χθες το βράδυ ενώ είχα φάει για βράδυ κανονικά, ξύπνησα από την πείνα στις 5 το πρωί κ πονούσε η κοιλιά μου λες κ ήμουν νηστικη μέρες κ έφαγα μερεντα με τσουρέκι...

Αχχχχχ τσουρεκακι... μου ανοιγεις την όρεξη

Κορίτσια νιώθω πολύ όμορφα γτ με κάλεσαν σε ενα παιδικό πάρτυ δίπλα σε πισίνα. Πρωτη φορά θα παω σε τέτοιο παρτυ και συγκινούμαι λιγάκι γτ μεσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε πολλές τέτοιες προσκλήσεις. Πόσο αλλάζει η ζωη μας

• Μου αρέσει 4

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 44 λεπτά , Ασία είπε:

εεε κ εγω τρωω μερεντα !!!  χαχαχαχ και κρουασαν με μερεντα σχεδον καθε μερα. αλλα να σου πω οτι αν δεν φαω καθε μερα γλυκο , μου πεφτει αρκετα το σαγχαρο βλεπω κ σχεδον εχω ταση λιποθυμιας. οποτε το γλυκο μου θα το φαω! να δω με την καμπυλη σαγχαρου τι θα μου βγει ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

εεε κ εγω τρωω μερεντα !!!  χαχαχαχ και κρουασαν με μερεντα σχεδον καθε μερα. αλλα να σου πω οτι αν δεν φαω καθε μερα γλυκο , μου πεφτει αρκετα το σαγχαρο βλεπω κ σχεδον εχω ταση λιποθυμιας. οποτε το γλυκο μου θα το φαω! να δω με την καμπυλη σαγχαρου τι θα μου βγει ..

πρίν από 50 λεπτά , Ασία είπε:

οοοο κοριτσια προσεξτε με τα γλυκα εμενα ενω η καμπυλη στην 24 εβδομαδα βγηκε φυσιολογικη με εβαλε να την επαναλαβω τωρα 30 εβδομαδα κ τελικα βγηκε ελαφρως ανεβασμενη κ μου τα εκοψε μαχαιρι τα γλυκα!!! κ ειχα παρει θαρρος κ εγω μετα την πρωτη καμπυλη κ ετρωγα τα παγωτακια μου. κ το νηστειας ηταν τελειο να φανταστητε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

οοοο κοριτσια προσεξτε με τα γλυκα εμενα ενω η καμπυλη στην 24 εβδομαδα βγηκε φυσιολογικη με εβαλε να την επαναλαβω τωρα 30 εβδομαδα κ τελικα βγηκε ελαφρως ανεβασμενη κ μου τα εκοψε μαχαιρι τα γλυκα!!! κ ειχα παρει θαρρος κ εγω μετα την πρωτη καμπυλη κ ετρωγα τα παγωτακια μου. κ το νηστειας ηταν τελειο να φανταστητε. 

νυστειας 92!!!! θα φανει τι θα δειξει .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

νυστειας 92!!!! θα φανει τι θα δειξει .. 

χα χα νηστειας 75 γλυκοζιωμενη 4,5 κ πρωτη καμπυλη αψογη κ τσουπ με βαζει ξαφνικα να κανω κ δευτερη καμπυλη κ την δευτερη ωρα περνω την κρυαδα αντι να πεφτει ανεβηκε λιγο πιο πανω απτο οριο. χα χα χα μου λεει κομμενα τα γλυκακια!! απογοητευση. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

χα χα νηστειας 75 γλυκοζιωμενη 4,5 κ πρωτη καμπυλη αψογη κ τσουπ με βαζει ξαφνικα να κανω κ δευτερη καμπυλη κ την δευτερη ωρα περνω την κρυαδα αντι να πεφτει ανεβηκε λιγο πιο πανω απτο οριο. χα χα χα μου λεει κομμενα τα γλυκακια!! απογοητευση. 

αν ειναι λιγο εισαι καλα . λιγη διατροφη κ θα εισαι καλα . γλυκοζυμιωμενη δεν εχω ξανει ξανα γτ δειχνει για τους προηγουμενους μηνες αν ειχες ανεβασμενο σαγχαρο . 

ε καλα εγω κ το νηστειας κ πριν την εγκυμοσυνη ηταν 84!! ενταξει τα παγωτα εκοψα , γτ ετρωγα 1 καθε μερα αλλα αυτα τα κρουασανακια νιωθω οτι τα χρειαζομαι γτ πρεπει να εμφανιζω υπογλυκαιμια καποια στιγμη της μερας.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

αν ειναι λιγο εισαι καλα . λιγη διατροφη κ θα εισαι καλα . γλυκοζυμιωμενη δεν εχω ξανει ξανα γτ δειχνει για τους προηγουμενους μηνες αν ειχες ανεβασμενο σαγχαρο . 

ε καλα εγω κ το νηστειας κ πριν την εγκυμοσυνη ηταν 84!! ενταξει τα παγωτα εκοψα , γτ ετρωγα 1 καθε μερα αλλα αυτα τα κρουασανακια νιωθω οτι τα χρειαζομαι γτ πρεπει να εμφανιζω υπογλυκαιμια καποια στιγμη της μερας.

ναι ειναι λιγο απλα τα γλυκα μου ειπε να κοψω. για την υπογλυκαιμια γιατι κ εγω το πρωι νιωθω οτι εχω υπογλυκαιμια μου ειπε να τρωω κατι οπωσδηποτε καθε δυο τρεις ωρες. κατι ομως σε φρουτο πχ κατι απαχο λιγο τυρακι.. υπογλυκαιμια ισως κανεις απο τις πολλες ωρες νυστικη. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ναι ειναι λιγο απλα τα γλυκα μου ειπε να κοψω. για την υπογλυκαιμια γιατι κ εγω το πρωι νιωθω οτι εχω υπογλυκαιμια μου ειπε να τρωω κατι οπωσδηποτε καθε δυο τρεις ωρες. κατι ομως σε φρουτο πχ κατι απαχο λιγο τυρακι.. υπογλυκαιμια ισως κανεις απο τις πολλες ωρες νυστικη. 

μπορει , προσπαθω να τρωω κατι αλλα καμια φορα δεν εχω ορεξη καθολου

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , ada32 είπε:

ωχ πρέπει να προσέχεις γιατί κ εγώ κάθε μέρα έτρωγα γλυκό κ τώρα μου είπε ο γιατρός να τα κόψω γιατί μόνο κακό κάνουν.φοβάται ότι θα ανεβάσω σάκχαρο έτσι όπως τρώω. αν κ κάθε μήνα μετράω το σάκχαρο κ την τελευταία φορά ήταν 74, τίποτα δηλαδή. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση απ ότι έμαθα εδώ, μπορεί τώρα από τον άλλον μήνα να δείξει η καμπύλη τρελά πράγματα. Εγώ τα έχω περιορίσει λίγο, δεν γίνεται να τα κόψω εντελώς.

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου , από την αρχή μου είπε ελάχιστα γλυκά και προσοχη στο αλάτι . Οι εξετάσεις μου μια χαρά ήταν , αλλά μου είπε προληπτικά . Προσπαθώ να αντιμετωπίζω την υπογλυκαιμία με φρούτα , που έχουν και αυτά την ζαχαριτσα τους και ευτυχώς τώρα έχει μεγάλη ποικιλία ! Το αλάτι πιο πολύ με ζορίζει !

@Μαρία1430 κανεις πρόβες , τι καλά ! Αντε κοριτσάκι μου μόνο χαρές και ομορφες σκέψεις από εδώ και πέρα !

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβάζω τρώτε μερέντα, τσουρέκια κτλ δεν σας πιάνει το στομάχι σας, καούρες, παλινδρομήσεις κάτι? Σας ζηλεύω.

Ερώτηση.. έχει καμία ταχυκαρδίες? Εδώ και 10 μέρες πολύ συχνά οι 110 παλμοί είναι το λιγότερο. Δεν άρεσε του γιατρού. Είπε να δούμε το θυρωειδή αν και μέχρι πριν 20 μέρες ήταν μια χαρά ρυθμισμένος. Αλλιώς να πάω σε καρδιολόγο. Η μπέμπα είναι μια χαρά όλα φυσιολογικά.

15 ώρες πρίν, eamo είπε:

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου , από την αρχή μου είπε ελάχιστα γλυκά και προσοχη στο αλάτι . Οι εξετάσεις μου μια χαρά ήταν , αλλά μου είπε προληπτικά . Προσπαθώ να αντιμετωπίζω την υπογλυκαιμία με φρούτα , που έχουν και αυτά την ζαχαριτσα τους και ευτυχώς τώρα έχει μεγάλη ποικιλία ! Το αλάτι πιο πολύ με ζορίζει !

@Μαρία1430 κανεις πρόβες , τι καλά ! Αντε κοριτσάκι μου μόνο χαρές και ομορφες σκέψεις από εδώ και πέρα !

Καλημερα!

Ηταν υπεροχα κοριτσια στο παρτυ. πολλα παιδακια ηλικιων απο 14 μηνων εως 11 ετων, τα πιο πολλα με τα μαγιω τους, να βουτουν στην πισινα, να παιζουν, να τσακωνονται για τα φουσκωτα, μαμαδες που επισης κολυμπουσαν κτλ

Ειχα χρονια να δω τετοιο παρτυ. Νομιζα οτι καναμε μονο εμεις οταν ημασταν μικρα τετοια.

Οσον αφορα τα γλυκα, δεν με πολυνεδιαφερουν. Αλλα καθημερινα τρωω φρουτα και ναι ναι το παραδεχομαι αρκετες φορες την εβδομαδα τρωω και παγωτο.

Σε λιγες μερες να δω τι θα δειξει το σακχαρο, να παρω μια κρυαδα μεχρι τις 24 του μηνα που θα κανω την καμπυλη.

Το αλατι δεν με ενοχλει καθολου. Ποτε δεν ετρωγα πολυ

9 ώρες πρίν, Maria_ath είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβάζω τρώτε μερέντα, τσουρέκια κτλ δεν σας πιάνει το στομάχι σας, καούρες, παλινδρομήσεις κάτι? Σας ζηλεύω.

Ερώτηση.. έχει καμία ταχυκαρδίες? Εδώ και 10 μέρες πολύ συχνά οι 110 παλμοί είναι το λιγότερο. Δεν άρεσε του γιατρού. Είπε να δούμε το θυρωειδή αν και μέχρι πριν 20 μέρες ήταν μια χαρά ρυθμισμένος. Αλλιώς να πάω σε καρδιολόγο. Η μπέμπα είναι μια χαρά όλα φυσιολογικά.

Καλημερα...

Προσωπικα προς το παρον δεν εχω ουτε καουρες ουτε παλινδρομησεις ουτε τπτ. Πριν κανα μηνα ειχα πολλες κι εντονες ταχυκαρδιες. το ειπα του γιατρου, μου ειπε αν συνεχισει να συμβαινει τοσο εντονα να με μετρησω να δω ποσοι ειναι οι παλμοι. Ομως μετα το ραντεβου αυτο δεν ενιωσα κατι το ιδιαιτερο

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...