Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Με το καλο ο γαμος σας και κοιτα να το απολαυσεις οσο μπορεις!!!

Τα νυχια κι εγω τα κανω ημιμονιμο πλεον αλλα γενικα παντα εσπαγαν. Σταματησαν τους προηγουμενους μηνες και εχει κανα δυο εβδομαδες που παλι σπανε. Πανω που ειχα χαρει οτι θα εχω ωραια νυχακια και δικα μου...

Ααααα μια χαρα δεν ειμαι μονη μου. Ολες λιγο πολυ υποφερουμε. Ποια κρεμα βαζεις? θα ρωτησω κι εγω τη μαια να δω τι θα μου πει

Βαζω την Pregnaderm Protective Nipple Cream... ειναι αρκετα λιπαρή εχω και τις φρεζιντερμ αλλα ακομα δεν την εχω βαλει ακομα!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Για να ρωτησω καποια μικρα θεματακια μηπως γνωριζετε...

1) εχει καμια τσουξιμο στις θηλες? ενιωσα μονο στη δεξια και χθες και προχθες στη θαλασσα κατι εντονο. Να ειναι απο το αλατι? γτ ειχε ομολογουμενως αρκετο

2) μεσα στο σ/κ οποτε φτερνιζομουν πονουσαν τα πλευρα μου και η μεση χαμηλα. καινουριος πονος αυτος...

3) εκει που ειχαν δυναμωσει και τα μαλλια και τα νυχια, τωρα αρχισα παλι να χανω τριχες (κατι που δε με νοιαζει γτ ειμαι αφανα) και τα νυχια αρχισαν να σπανε παλι (κατι που με νοιαζει γτ πρωτη φορα αντεχαν και δεν εσπαγαν με το παραμικρο). ασβεστιο παιρνω και συμπληρωμα και τρωω γαλακτοκομικα καθημερινα

παει σαραβαλιασα εντελως

εσεις εχετε τπτ ή μονο εγω?

Και εγώ με τη σειρά μου να πω πως με τσούζουν οι θηλες και τα μαλλιά πέφτουν παρά πολύ παρόλο που πίνω 2 χαπακια σιδήρου λόγω χαμηλού αιματοκρίτη. Επίσης, έχω συχνά πονακια περιόδου κατω χαμηλά, ειδικά οταν κουράζομαι πρεπει να ξαπλώσω για να μου περασουν. 

Καλησπέρα σε όλες , ελπίζω να περάσατε ωραίο και χαλαρό ΣΚ!

Και εγώ κορίτσια εχω από όλα όσα είπατε. Έχεις και τους γύρω γύρω να σου λένε ποσό εχεις ομορφύνει και λες εγώ ποια βλέπω στον καθρέφτη !!Θα δοκιμάσω και εγώ κρεμουλα ! Τετάρτη εχω καμπύλη για να δούμε τι θα γίνει ! Έχει ανοίξει και η όρεξη μου , ελπίζω με τη ζεστη να μου κοπεί λίγο η φορά !

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

πρίν από 9 λεπτά , eamo είπε:

Και εγώ κορίτσια εχω από όλα όσα είπατε. Έχεις και τους γύρω γύρω να σου λένε ποσό εχεις ομορφύνει και λες εγώ ποια βλέπω στον καθρέφτη !!Θα δοκιμάσω και εγώ κρεμουλα ! Τετάρτη εχω καμπύλη για να δούμε τι θα γίνει ! Έχει ανοίξει και η όρεξη μου , ελπίζω με τη ζεστη να μου κοπεί λίγο η φορά !

αχ ναι αυτο το ποσο εχεις ομορφυνει ειναι θεϊκό... και απο μεσα σου λες δεν ξερω τι λετε εσεις εγω αγκομαχαω

αντε ωραια αρχιζει ο χορος των καμπυλων σακχαρου. Καλη επιτυχιααααααααααααα

απο ορεξη κι εγω εχω πολλη και θα αρχισω να μαζευω τα κιλα

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα να έχουμε!κι εγώ έχω πονάκια περιόδου όταν κουράζομαι αλλά αν καθίσω λίγο περνάνε.

@ada32 η ώρα η Καλή!!!!!να περάσετε πολύ όμορφα την μέρα του γάμου κ μόλις περάσει κ αυτό θα ηρεμήσεις λίγο. φαντάζομαι Θα έχετε αρκετούς καλεσμένους για να έχετε κ μπομπονιέρες. ε? με το σπίτι τι γίνεται? βρήκατε τίποτα?

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, eamo είπε:

χαχαχα κ εγω με βλεπω στον καθρεφτη κ απορω τι μου λενε!!!χαχαχα κ εγω σαββατο καμπυλη κ την φοβαμαι πολυ.

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα να έχουμε!κι εγώ έχω πονάκια περιόδου όταν κουράζομαι αλλά αν καθίσω λίγο περνάνε.

@ada32 η ώρα η Καλή!!!!!να περάσετε πολύ όμορφα την μέρα του γάμου κ μόλις περάσει κ αυτό θα ηρεμήσεις λίγο. φαντάζομαι Θα έχετε αρκετούς καλεσμένους για να έχετε κ μπομπονιέρες. ε? με το σπίτι τι γίνεται? βρήκατε τίποτα?

ευχαριτω πολυ! οχι δεν θα εχουμε . 20 ατομα θα ειμαστε ! αλλα θελει η μαμα μου να δωσει σε συγγενεις κ φιλες της. 

σπιτι ακομα τιποτα .. 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

χαχαχα κ εγω με βλεπω στον καθρεφτη κ απορω τι μου λενε!!!χαχαχα κ εγω σαββατο καμπυλη κ την φοβαμαι πολυ.

ευχαριτω πολυ! οχι δεν θα εχουμε . 20 ατομα θα ειμαστε ! αλλα θελει η μαμα μου να δωσει σε συγγενεις κ φιλες της. 

σπιτι ακομα τιποτα .. 

αχχχχ νιωθω σαν βαρελακι ετοιμο να τσουλησει στην κατηφορα κι εχω βαλει σχεδον 3 κιλα. Ποσο πολυ εχει αλλαξει το σχημα του κορμιου? Και αργοτερα πως θα νιωθω?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

αχχχχ νιωθω σαν βαρελακι ετοιμο να τσουλησει στην κατηφορα κι εχω βαλει σχεδον 3 κιλα. Ποσο πολυ εχει αλλαξει το σχημα του κορμιου? Και αργοτερα πως θα νιωθω?

μόνο;;;;;;;;;;;;;

σε θαυμάζω!!!!

Εγώ στην 24η εβδ και έβαλα ήδη 9 κιλά!!!!

@ada32 η ώρα η καλή , ευτυχώς το κανονισες νωρίς και θα είσαι σε θέση να το ευχαριστηθείς !

@Μαρία1430 τι είναι 3 κιλά ; Εγώ εχω πάρει 6 ως τώρα και το βλέπω να πολλαπλασιάζονται γοργά . Σε 2 βδομαδες η κοιλιά μου έχει γίνει διπλάσια ! 

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

6 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

3 κιλα???πλάκα μου κάνεις;;;; άπο το τε που έβαλα τα 8 κιλα δεν ξανα ανέβηκα στην ζυγαριά!!! Απελπιστικα κ με το μάγιω.. Δράμα η κατάσταση Αλλά λέω ότι είμαι έγκυος...άσε που ο πωπος μου έχει πεσει.. Αστα..

4 ώρες πρίν, eamo είπε:

@ada32 η ώρα η καλή , ευτυχώς το κανονισες νωρίς και θα είσαι σε θέση να το ευχαριστηθείς !

@Μαρία1430 τι είναι 3 κιλά ; Εγώ εχω πάρει 6 ως τώρα και το βλέπω να πολλαπλασιάζονται γοργά . Σε 2 βδομαδες η κοιλιά μου έχει γίνει διπλάσια ! 

Ευχαριστώ πολύ! Ναι τα κανόνησα για να μην τρέχω τελευταία στιγμή.. 

Κ εμένα η κοιλιά μου έχει γίνει διπλάσια πλέον..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!! Τι κάνετε;;; πολυ ζεστη σήμερα δεν αντεχω να βγω καθολου εξω...

Καλημέρα Μαντη. Όντως πολύ ζέστη. Να σε ρωτήσω εσενα πως τα πάει ο πλακούντας? Τι οδηγίες έχεις απο τον γιατρό σου?

19 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

3 κιλά μονο ?? εγω 20 +5 σημερα και εχω βαλει ηδη 3,5.. υποθετω οτι περπαταω προς τα 4..... 

τί διαστασεις εχεις γενικά, τα νορμαλ σου δλδ.... υψος /βαρος.. ?

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 23 λεπτά , elise είπε:

3 κιλά μονο ?? εγω 20 +5 σημερα και εχω βαλει ηδη 3,5.. υποθετω οτι περπαταω προς τα 4..... 

τί διαστασεις εχεις γενικά, τα νορμαλ σου δλδ.... υψος /βαρος.. ?

οχι καλε δεν ειμαι στα νορμαλ μου... στα παχουλα μου ειμαι...τα τελευταια 2-3 χρονια με τοσα φαρμακα που πηρα και τοσα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα εχω κρατησει 10 κιλακια εξτρα ετσι για γουρι :P  1,70 υψος και 82,5-83 αυτη τη στιγμη σε κιλα. απλα παντα τα ειχα κυριως στην κοιλια τα κιλα και για αυτο ακομα υπαρχουν ατομα που δεν το καταλαβαινουν.

παντα την εκρυβα κιολας με φαρδιες σχετικα μπλουζιτσες

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Elenaki5186 είπε:

Καλημέρα Μαντη. Όντως πολύ ζέστη. Να σε ρωτήσω εσενα πως τα πάει ο πλακούντας? Τι οδηγίες έχεις απο τον γιατρό σου?

Καλησπερα Ελένη μου! Ακομη χαμηλος ειναι εχουμε περιθώριο μεχρι τελος Αυγούστου... Εσύ; Οδηγίες : προσοχή οχι βαρος, σεξ, σκύψιμο και ξεκούραση...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...