Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , Nightwish είπε:

@Alekk αν όντως πίνεις τόσο νερό δεν είναι καλό. Το μέγιστο όριο αν θυμάμαι όπως είχε πει ουρολόγος στον άντρα μου ήταν τα 4 λίτρα. Θα σου έλεγα να πάρεις άμεσα τον γιατρό σου και να τον ρωτήσεις ή ακόμα καλύτερα και έναν ουρολόγο/ νεφρολόγο γιατί η υπερβολική ποσότητα νερού μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια. Το νερό είναι καλό αλλά και αυτό θα πρέπει να πίνεται με μέτρο. Δεν ξέρω αν απλώς έχεις συνηθίσει να πίνεις τόσο ή δεν ξεδιψάς αλλά καλό είναι να βρεις την αιτία γι' αυτό.

Συγνώμη αν σε αγχώνω αλλά αν όντως ισχύει αυτό που σου λέω, καλύτερα να το δεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Φιλικά πάντα!

Να’σαι καλα για την απαντηση Nightwish. Βασικα με... δροσιζει... Παντα ομως έπινα παρα πολυ νερο. Τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση! Θα ρωτησω το γιατρο μ οταν παω με το καλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 9 λεπτά , Alekk είπε:

Να’σαι καλα για την απαντηση Nightwish. Βασικα με... δροσιζει... Παντα ομως έπινα παρα πολυ νερο. Τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση! Θα ρωτησω το γιατρο μ οταν παω με το καλο

Επίσης ελέγχεις καθόλου το σάκχαρό σου? Η πολυδιψία και η πολυουρία είναι βασικό σύμπτωμα του διαβήτη... Δεν θέλω να σε αγχώσω, απλά κάλό είναι να τα έχουμε στα υπόψην!!! Γενικά και εγώ πάντα έπινα πολύ νερό, αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει και το ρεκόρ μ τα 4 - 5 λίτρα!!! αχαχαχαχαχαχαχα

Ενημέρωσε πάντ ς το γιατρούκο σου!!!! Μπορεί να μην είναι και τίποτα, αλλά μιας και είναι ασυνήθιστο, καλό είναι να το ξέρει!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Επίσης ελέγχεις καθόλου το σάκχαρό σου? Η πολυδιψία και η πολυουρία είναι βασικό σύμπτωμα του διαβήτη... Δεν θέλω να σε αγχώσω, απλά κάλό είναι να τα έχουμε στα υπόψην!!! Γενικά και εγώ πάντα έπινα πολύ νερό, αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει και το ρεκόρ μ τα 4 - 5 λίτρα!!! αχαχαχαχαχαχαχα

Ενημέρωσε πάντ ς το γιατρούκο σου!!!! Μπορεί να μην είναι και τίποτα, αλλά μιας και είναι ασυνήθιστο, καλό είναι να το ξέρει!!!

Το σακχαρο ειναι το μονο σιγουρο. Το παρακολουθω τα πρωινα και ειναι κομπλε, αλλα δε θα τη γλιτωσω σιγουρα (ειχα κ την προηγουμενη φορα). Σε δυο εβδομαδες κανω καμπυλη για να επιβεβαιωσει το σακχαρακι! 

Συνηθεια ειναι περισσοτερο, σαν το τσιγαρο ενα πραγμα αλλα σε νερο... 

πρίν από 1 λεπτό , Alekk είπε:

Το σακχαρο ειναι το μονο σιγουρο. Το παρακολουθω τα πρωινα και ειναι κομπλε, αλλα δε θα τη γλιτωσω σιγουρα (ειχα κ την προηγουμενη φορα). Σε δυο εβδομαδες κανω καμπυλη για να επιβεβαιωσει το σακχαρακι! 

Συνηθεια ειναι περισσοτερο, σαν το τσιγαρο ενα πραγμα αλλα σε νερο... 

Αρα μήπως να τον ενημέρωνες μπας και θελει να κάνεις την καμπύλη λίγο νωρίτερα???? Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια σε νοσοκομείο, άνθρωπονα πίνει 9 λίτρα νερό δε συνάντησα!!!! Εγώ πάντα κατείχα το ρεκόρ!!!

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Χαχαχα! Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν το μετρουσα, αλλα παντα θυμαμαι το καλοκαιρι να γκρινιαζω γιατι δεν εχω κρυο νερο. Όσα μπουκαλια κ να εβαζα στο ψυγειο δε μου εφταναν.

Αυτα το καλοκαιρι κ κυριως οταν δουλευω, γι αυτο λεω συνηθεια ειναι.

Παντως θα αρχισω να προσεχω συστηματικα παλι γιατι το ειχα ριξει στο σορολοπ με το σακχαρο και σιγουρα παιζει κι αυτο ρολο.

Θελει ο γιατρος την 26η εβδομαδα για να ειναι σιγουρος. Θα χτυπησουν κοκκινο οι μετρησεις λεμε!

ΥΓ Ολοι πινουμε στην οικογενεια πολυ νερο, ειδικα η μαμα μ. Αλλα ειχα παλια μια φιλη που μ´ετρωγε χαλαρα! Εκει να δεις νερο

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ο Παπαβεντσης τι είναι??? Η σελίδα του πως λεγεται? 

Κορίτσια θα παρακολουθησετε μαθήματα ανωδυνου τοκετου? 

Λεγεται Στέλιος Παπαβεντσης η σελίδα. Ειναι παιδίατρος, εχει γραψει βιβλίο και άρθρα για το θηλασμό και ολα γύρω απο αυτόν. Πχ θηλασμός και αλλεργίες, συγκοιμηση και οτι μπορείς να φανταστείς 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κοριτσακια τι κανετε; απολαμβανετε τη θάλασσα, τον ηλιο,βολταρετε; ησυχα σήμερα... σταμάτησε ο αερας και λέμε να παμε κι εμείς για μια βουτιά

Καλα να περάσετε

Τα λέμε αργότερα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Για να ρωτησω καποια μικρα θεματακια μηπως γνωριζετε...

1) εχει καμια τσουξιμο στις θηλες? ενιωσα μονο στη δεξια και χθες και προχθες στη θαλασσα κατι εντονο. Να ειναι απο το αλατι? γτ ειχε ομολογουμενως αρκετο

2) μεσα στο σ/κ οποτε φτερνιζομουν πονουσαν τα πλευρα μου και η μεση χαμηλα. καινουριος πονος αυτος...

3) εκει που ειχαν δυναμωσει και τα μαλλια και τα νυχια, τωρα αρχισα παλι να χανω τριχες (κατι που δε με νοιαζει γτ ειμαι αφανα) και τα νυχια αρχισαν να σπανε παλι (κατι που με νοιαζει γτ πρωτη φορα αντεχαν και δεν εσπαγαν με το παραμικρο). ασβεστιο παιρνω και συμπληρωμα και τρωω γαλακτοκομικα καθημερινα

παει σαραβαλιασα εντελως

εσεις εχετε τπτ ή μονο εγω?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημερα και καλο μηνα!  εγω ετρεχα με δουλειες.. επιτελους διαλεξαμε βερες και εκλεισα για τον πολιτικο 11/7  !! πηραμε κ κατι αλλα δωρα που θελαμε κ τωρα μου μενει να αγορασω ενα φορεμα κ να παρω μπομπονιερες.ειχα κ μια βαφτιση χθες . κ γενικα εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες...

αυτα απο μενα. 

@Μαρία1430 κ εμενα με πονανε οι θηλες οταν τις ακουμπαω, τα μαλλια δεν μου πεφτουν ενω οταν φτερνιζομαι με ποναει χαμηλα η κοιλια κ τηνκραταω με το χερι.τγα νυχια τα εχω ημιμονιμοκ δεν ξερω..

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Για να ρωτησω καποια μικρα θεματακια μηπως γνωριζετε...

1) εχει καμια τσουξιμο στις θηλες? ενιωσα μονο στη δεξια και χθες και προχθες στη θαλασσα κατι εντονο. Να ειναι απο το αλατι? γτ ειχε ομολογουμενως αρκετο

2) μεσα στο σ/κ οποτε φτερνιζομουν πονουσαν τα πλευρα μου και η μεση χαμηλα. καινουριος πονος αυτος...

3) εκει που ειχαν δυναμωσει και τα μαλλια και τα νυχια, τωρα αρχισα παλι να χανω τριχες (κατι που δε με νοιαζει γτ ειμαι αφανα) και τα νυχια αρχισαν να σπανε παλι (κατι που με νοιαζει γτ πρωτη φορα αντεχαν και δεν εσπαγαν με το παραμικρο). ασβεστιο παιρνω και συμπληρωμα και τρωω γαλακτοκομικα καθημερινα

παει σαραβαλιασα εντελως

εσεις εχετε τπτ ή μονο εγω?

Μαρακι οι θηλες με τσουζουν και με πονανε επίσης ειναι πολυ ξηρες και βαζω κρεμα για θηλασμο... οσο για τα πονακια εχω και εγω οταν φτερνιζομαι ή κανω καποια ποιο αποτομη κίνηση... τα μαλλια μου ειναι πολυ ξηρά χαλια θα ελεγα... και πεφτουν οχι παρα πολυ τα νυχια σπανε και εμενα!!!! Ολα μια χαρά!! Χαχαχαχαχαχχαααα!!! 

@ada32 με το καλο κοριτσι μου! Μολις τελειωσεις και με το γαμο θα χαλαρώσεις!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Μαρακι οι θηλες με τσουζουν και με πονανε επίσης ειναι πολυ ξηρες και βαζω κρεμα για θηλασμο... οσο για τα πονακια εχω και εγω οταν φτερνιζομαι ή κανω καποια ποιο αποτομη κίνηση... τα μαλλια μου ειναι πολυ ξηρά χαλια θα ελεγα... και πεφτουν οχι παρα πολυ τα νυχια σπανε και εμενα!!!! Ολα μια χαρά!! Χαχαχαχαχαχχαααα!!! 

@ada32 με το καλο κοριτσι μου! Μολις τελειωσεις και με το γαμο θα χαλαρώσεις!!!!

ευχαριστω πολυ!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 56 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα!  εγω ετρεχα με δουλειες.. επιτελους διαλεξαμε βερες και εκλεισα για τον πολιτικο 11/7  !! πηραμε κ κατι αλλα δωρα που θελαμε κ τωρα μου μενει να αγορασω ενα φορεμα κ να παρω μπομπονιερες.ειχα κ μια βαφτιση χθες . κ γενικα εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες...

αυτα απο μενα. 

@Μαρία1430 κ εμενα με πονανε οι θηλες οταν τις ακουμπαω, τα μαλλια δεν μου πεφτουν ενω οταν φτερνιζομαι με ποναει χαμηλα η κοιλια κ τηνκραταω με το χερι.τγα νυχια τα εχω ημιμονιμοκ δεν ξερω..

Με το καλο ο γαμος σας και κοιτα να το απολαυσεις οσο μπορεις!!!

Τα νυχια κι εγω τα κανω ημιμονιμο πλεον αλλα γενικα παντα εσπαγαν. Σταματησαν τους προηγουμενους μηνες και εχει κανα δυο εβδομαδες που παλι σπανε. Πανω που ειχα χαρει οτι θα εχω ωραια νυχακια και δικα μου...

πρίν από 46 λεπτά , Μάντη είπε:

Ααααα μια χαρα δεν ειμαι μονη μου. Ολες λιγο πολυ υποφερουμε. Ποια κρεμα βαζεις? θα ρωτησω κι εγω τη μαια να δω τι θα μου πει

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...