Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα το ιδιο νιωθω τώρα!!! Αλλα τρωω φυσιολογικά και βλέπουμε μονο ρυζι δεν τρωω και ζυμαρικα τρωω ολικής άλεσης! 

κ εγω κανονικα τρωω κ ζυμαρικα μονο τα γλυκα εκοψα αλλα κανω καθε μηνα κ γλυκοζιωμενη για να ειμαι σιγουρη. τωρα περιμενω τα νεα αποτελεσματα αμα ειναι καλα θα το τιμησω το παγωτο μου! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κ εγω κανονικα τρωω κ ζυμαρικα μονο τα γλυκα εκοψα αλλα κανω καθε μηνα κ γλυκοζιωμενη για να ειμαι σιγουρη. τωρα περιμενω τα νεα αποτελεσματα αμα ειναι καλα θα το τιμησω το παγωτο μου! 

Και εγω κανω γλυκοζιωμενη καθε μήνα!!! Καθολου γλυκά δεν τρως;

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω κανω γλυκοζιωμενη καθε μήνα!!! Καθολου γλυκά δεν τρως;

οχι εδω κ εναμιση μηνα που εμαθα για την δευτερη καμπυλη δεν ξαναεφαγα χα χα μου εκοψε την φορα μεχρι τοτε ετρωγα ενα γλυκακι καθε μερα .. αλλα τα υπολοιπα ολα κανονικα μονο ρυζι εχω να φαω πολλους μηνες τυχαια ομως ααα κ ψωμι δεν τρωω αλλα απλα γιατι δεν μου κανει ορεξη. ελπιζω σημερα μην παθω κανενα εγκεφαλικο. 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

οχι εδω κ εναμιση μηνα που εμαθα για την δευτερη καμπυλη δεν ξαναεφαγα χα χα μου εκοψε την φορα μεχρι τοτε ετρωγα ενα γλυκακι καθε μερα .. αλλα τα υπολοιπα ολα κανονικα μονο ρυζι εχω να φαω πολλους μηνες τυχαια ομως ααα κ ψωμι δεν τρωω αλλα απλα γιατι δεν μου κανει ορεξη. ελπιζω σημερα μην παθω κανενα εγκεφαλικο. 

Μια χαρα θα είναι!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα! τελειες οι πληροφοριες σου! κ εγω θα τα παραγγειλω online για αυτο θα κανω μια λιστα! ευχαριστουμε πολυ! 

αρα για λικνο καλυτερα γτ το κρεβατακι που να χωρεσει στην κρεβατοκαμαρα..

οσο για το θηλασμο ναι θ ατο προσπαθησω γτ ειναι ευκολια αλλα αν δω οτι εχω προβλημα δεν θα σκασω κιολας οπως διαβαζω καποιες που τα βαφουν μαυρα γτ δεν θηλαζουν κτλ.. μια χαρα μεγαλωνουν τα μωρα με τον εναν η τον αλλον τροπο .

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ήμουν της ίδιας άποψης. Φαντάσου αρχικά έλεγα σιγα μη θηλασω, μετα με το μητρικό ένστικτο έλεγα θα δω πως θα παει και Εν τελει αποφάσισα να θηλασω. Απλά επειδη ως άνθρωπος θέλω να εχω τα ηνία και να αποφασίζω εγω τι θα κανω και οχι απο άγνοια ή παραπληροφόρηση να καταλήξω σε άλλες αποφάσεις, ενημερώθηκα καλα για ολα. Γι αυτο σας σύστησα να μπείτε στην ομάδα και να διαβάσετε και απο εκεί και πέρα θα αποφασίσετε τι προτιμάτε. Γιατι γενικά ακομη κ στο νοσοκομείο δίνουν λάθος οδηγίες και χάνεται ο θηλασμός θες δε θες.

Το τόνισα γιατι οι ορμόνες στην αρχή βαράνε κόκκινο και σε συνδιασμο με την αυπνία και την ταλαιπωρία (έκανα και καισαρικη) ίσως τα παρατήσει κανεις πολυ εύκολα. Προσωπικά τα έφτυσα και δοκίμασα και 2-3 γεύματα ξενο (είχε και ικτερο όποτε θα έμενε στη λάμπα κάποιες ωρες χωρις εμένα και ήθελα να ξεραθεί στον ύπνο γιατι αλλιώς θα έκλαιγε-στο δωμάτιόου τον ειχα με τη λάμπα έκλαιγε) αλλα το μωρό το έβγαζε και έκανε λοξυγγα και ένιωσα πολυ άσχημα διότι με το μητρικό ουτε να ρευτεί δε χρειαζόταν και κοιμόταν σαν πουλάκι. Όποτε εκεί ηταν που το πηρα απόφαση. Γενικά το μητρικό εχει πολλα οφέλη. Εμένα ουτε κολικούς δεν έκανε, ίσως ελάχιστους για 2-3 μέρες και τέλος. Με το ξενο που ειναι δύσπεπτο χρειάζεται να το κρατήσεις ωρα να ρευτεί και ξαγρυπνά και άντε μετα να κοιμηθεί! Μερικές  φορές αναρωτήθηκα οτι αν έδινα ξενο δε θα ηταν τόσες ωρες κολλημένος πάνω μου. Αλλα καλύτερα πάνω μου παρα να κλαίει με κολικούς και να προσπαθώ να τον ηρεμήσω με τις ωρες! 

Σε περίπτωση δυσκολίας με το θηλασμό καλείς πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι και σε βοηθάει. Το να μην έχεις γάλα και να μη χορταίνει δεν παίζει. Αν δίνεις μπουκάλι τοτε μειώνετε η παραγωγή σου, γιατι το ποσό γάλα παράγεις εξαρτάται απο τη ζήτηση του μωρού. Όσο το έχεις στο στήθος θα έχεις γάλα. Αν πχ δωσεις 30 μλ ξενο, τοτε θα παραγεις μείον 30μλ εσυ κ.ο.κ. Απο την αρχή συνεχεια στήθος δηλαδη. Και δεν παίζει να μη χορτάσει απο σενα. Φαντάσου το στομάχι του στην αρχή ειναι σαν ενα κεράσι όποτε αρκεί το πρωτογαλα. Μετα κατεβάζεις κανονικό γάλα κάπου στην 3η μερα. Και όσο για τον σερί ύπνο, εξαρτάται απο το μωρό. Είτε με ξενο είτε με το δικό σου μπορει να κοιμάται σερί ή και οχι. Στις αρχές ομως ολα ξυπνάνε κάθε λιγο. Όποτε θελει υπομονη και επιμονή. 

Τελος, αν το μωρό παρουσιάσει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη, η καλύτερη λύση ειναι το μητρικό γάλα. Τα υπό- αλλεργικά γάλατα που κυκλοφορούν δεν εχει αποδειχτεί οτι κάνουν τη δουλειά που λενε. Σκέψου οτι δίνεις υδρολυμενη αγελαδινή πρωτεΐνη ενώ ουσιαστικά στα αγελαδινα εχει την αλλεργία! Η διάσπαση των πρωτεϊνών σε μικρότερα πεπτίδια δεν εχει αποδειχτεί οτι δεν απορροφάται απο τον οργανισμό! (Τα λέω μεσες άκρες τωρα).

Αυτα χοντρικά! Σας κατέθεσα την εμπειρία μου περιληπτικά! Εύχομαι ο,τι καλύτερο σε όλες σας και με το καλό τα μωράκια σας ❤️

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 4

Διαφημίσεις

Ποναει καμια ο αφαλος της?εγω εχω πονο γαμωτο..κατι απο μεσα αγκωνας ή ξερω γω..με σπρωχνει.

@Nenitaki88 Καλησπερα σου και να σου ζησει το μωρο σου.Εγω πρεπει να επιστρεψω νωρις στη δουλεια πριν τις 40 μερες.Θελω να θηλασω αποκλειστικα ομως.Εχω διαβασει διαφορα για συγχιση θηλων αν δωσω μπιμπερο.Εχεις ιδεα να με κατευθυνεις?

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ποναει καμια ο αφαλος της?εγω εχω πονο γαμωτο..κατι απο μεσα αγκωνας ή ξερω γω..με σπρωχνει.

@Nenitaki88 Καλησπερα σου και να σου ζησει το μωρο σου.Εγω πρεπει να επιστρεψω νωρις στη δουλεια πριν τις 40 μερες.Θελω να θηλασω αποκλειστικα ομως.Εχω διαβασει διαφορα για συγχιση θηλων αν δωσω μπιμπερο.Εχεις ιδεα να με κατευθυνεις?

Με το καλό κορίτσι μου! Ολα γα πάνε καλα! Κι άλλες μάνες πήγαν για δουλειά στις 40 μέρες! Θα συμβουλευτεις μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού (υπάρχουν και δωρεάν μέσω τηλεφώνου και επι πληρωμή στο σπίτι) και θα σε κατευθύνει. Μπες και στην ομάδα στο φέισμπουκ (ομάδα γιατι υπάρχει και σελίδα με αυτο το ονομα) Αττική: ομάδα εθελοντικής υποστήριξης θηλασμού. Θα κανεις ποστ και θα σε παραπέμψουν να διαβάσεις και αρχεία και θα σου δώσουν κ συμβουλές! Αυτο που θα κανεις (βάση όσων διάβασα) ειναι αντλήσεις με νοσοκομειακο θηλαστρο -Οχι οικιακό γιατι χαλάει η παραγωγή- και θα δίνει στο μωρό ο φροντιστης. Για τη σύγχυση θηλων, έχεις απόλυτο δίκιο. Θα γινεται με εναλλακτικό τροπο σίτισης. Υπάρχουν Ποτηράκια της medela, ενα άλλο της medela που ειναι σα σύριγγα με μαλακό στόμιο μπροστά, σύριγγες (απο φαρμακειο χωρίς τη βελόνα). Στην τελευταία περίπτωση βάζει ο φροντιστής στο στόμα του μωρού (με καλα πλυμμενο χέρι) το δάχτυλο το μικρο (το νύχι στη γλώσσα) και στην άκρη του στόματος ρίχνει το γάλα με τη σύριγγα. Και καθώς μεγαλώνει θα δώσετε με εκπαιδευτικό ποτηράκι (αυτο που πίνουν νερό) με σκληρό στόμιο ομως (συνήθως αυτα που λέγε για άνω των 12 μηνών) 

πρίν από 20 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Ολα γα πάνε καλα! Κι άλλες μάνες πήγαν για δουλειά στις 40 μέρες! Θα συμβουλευτεις μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού (υπάρχουν και δωρεάν μέσω τηλεφώνου και επι πληρωμή στο σπίτι) και θα σε κατευθύνει. Μπες και στην ομάδα στο φέισμπουκ (ομάδα γιατι υπάρχει και σελίδα με αυτο το ονομα) Αττική: ομάδα εθελοντικής υποστήριξης θηλασμού. Θα κανεις ποστ και θα σε παραπέμψουν να διαβάσεις και αρχεία και θα σου δώσουν κ συμβουλές! Αυτο που θα κανεις (βάση όσων διάβασα) ειναι αντλήσεις με νοσοκομειακο θηλαστρο -Οχι οικιακό γιατι χαλάει η παραγωγή- και θα δίνει στο μωρό ο φροντιστης. Για τη σύγχυση θηλων, έχεις απόλυτο δίκιο. Θα γινεται με εναλλακτικό τροπο σίτισης. Υπάρχουν Ποτηράκια της medela, ενα άλλο της medela που ειναι σα σύριγγα με μαλακό στόμιο μπροστά, σύριγγες (απο φαρμακειο χωρίς τη βελόνα). Στην τελευταία περίπτωση βάζει ο φροντιστής στο στόμα του μωρού (με καλα πλυμμενο χέρι) το δάχτυλο το μικρο (το νύχι στη γλώσσα) και στην άκρη του στόματος ρίχνει το γάλα με τη σύριγγα. Και καθώς μεγαλώνει θα δώσετε με εκπαιδευτικό ποτηράκι (αυτο που πίνουν νερό) με σκληρό στόμιο ομως (συνήθως αυτα που λέγε για άνω των 12 μηνών) 

Μπηκα και διαβασα.εχω καιρο στη σελιδα την εχω ξεσκονισει.σκεφτομουν ενα σκληρο μπουκαλι ειδικο για παιδια που θηλαζουν advent ή medela οπως συμβουλευηκα καποιες μαμαδες εκει μεσα.Ειναι αργης ροης με σκοπο να ζοριζεται εξισου οπως και στο στηθος.θελω πολυ να το πετυχω αλλα η δουλεια μου δε μου επιτρεπει να το θρεφω εγω το προβλημα μου ειναι λογικα ενα γευμα μεταξυ 11-12 το πρωι εφοσον τρωει με τουλαχιστον 2 ωρες αποσταστη τα γευματα.9-2 σκεφτομαι να δουλευω.προς το παρον ειμαι σε σπαστο.αλλα μαλλον χαρην του παιδιου θα κοψω το απογευματινο ωραριο τελειως.

Θελω τοσο πολυ να πετυχει.φροσντιστγε θα ειναι η μανα μου.εχει μεγαλωσει και πολλα παιδια και πολλα εγγονια θα προτιμουσα να μη την παιδεψω με εναλλακτικους τροπους.σε προσφατο ποστ στη σελιδα που αναφερεις.υπηρξαν αρκετα σχολια οτι δεν παθαινουν ολα τα παιδια συγχιση.ελεγα να το ρισκαρω μ ενα απο αυτα τα μπιμπερο.για το νοσοκομειακο διαβασα οτι για τον πρωτο μηνα εδραιωσης παραγωγης ειναι απαραιτητο αργοτερα μπορω και με οικιακο.

• Μου αρέσει 1

Μπηκα και διαβασα.εχω καιρο στη σελιδα την εχω ξεσκονισει.σκεφτομουν ενα σκληρο μπουκαλι ειδικο για παιδια που θηλαζουν advent ή medela οπως συμβουλευηκα καποιες μαμαδες εκει μεσα.Ειναι αργης ροης με σκοπο να ζοριζεται εξισου οπως και στο στηθος.θελω πολυ να το πετυχω αλλα η δουλεια μου δε μου επιτρεπει να το θρεφω εγω το προβλημα μου ειναι λογικα ενα γευμα μεταξυ 11-12 το πρωι εφοσον τρωει με τουλαχιστον 2 ωρες αποσταστη τα γευματα.9-2 σκεφτομαι να δουλευω.προς το παρον ειμαι σε σπαστο.αλλα μαλλον χαρην του παιδιου θα κοψω το απογευματινο ωραριο τελειως.

Θελω τοσο πολυ να πετυχει.φροσντιστγε θα ειναι η μανα μου.εχει μεγαλωσει και πολλα παιδια και πολλα εγγονια θα προτιμουσα να μη την παιδεψω με εναλλακτικους τροπους.σε προσφατο ποστ στη σελιδα που αναφερεις.υπηρξαν αρκετα σχολια οτι δεν παθαινουν ολα τα παιδια συγχιση.ελεγα να το ρισκαρω μ ενα απο αυτα τα μπιμπερο.για το νοσοκομειακο διαβασα οτι για τον πρωτο μηνα εδραιωσης παραγωγης ειναι απαραιτητο αργοτερα μπορω και με οικιακο.

Τα έχεις διαβάσει ολα πολυ καλα! Και σε εισαγωγικά αξίζει να το ρισκάρεις απο το να δωσεις ξενο πχ ή να μην τα καταφέρνει η μαμα σου. Βεβαια δοκίμασε και τη σύριγγα, μπορει να ειναι εύκολο. Φαντάζομαι εννοεις το μπουκάλι calma, το εχω δει κι εγω ον-λάιν. Απλά λενε οτι η σύγχυση δεν εχει να κανει μονο με τη ΡΟΗ αλλα και το πιάσιμο του μωρού που αλλάζει αν πιει απο μπουκάλι. Δοκίμασε και εναλλακτικά κ το βλεπεισ. Για την ακρίβεια μη δοκιμασεις εσυ η ίδια αλλα ο φροντιστής. Απο σενα θα θελει μονο στήθος και λογικό. Εγω ακομη δεν εχω αντλήσει για να ξερω πως θα ειναι ώστε να σου προτείνω τι με βόλεψε. Όντως θες νοσοκομειακό μονο όταν πρόκειται για πολλες καθημερινές αντλήσεις και για τράπεζα. Μετα μπορείς με ενα καλό οικιακό οπως το medela swing. Επίσης καλύτερα οχι πριν τις 40 μέρες οπου χοντρικά εδραιώνεται η παραγωγή.  Αυτο θα παρω κι εγω γιατι θα το χρειαστώ απο Σεπτέμβρη! Επίσης, μπορει να θηλάζει στο δίωρο μπορει κ στο μισάωρο. Βεβαια άλλο όταν εισαι εκεί και άλλο με το φροντιστή! Όποτε θα μπορείς να θηλαζεις πριν φύγεις, να δίνει ενα γεύμα ο φροντιστής-ίσως και 2- και μετα θα γυρνας! Θα πετύχει καλε, αν το θες και επιμείνεις,  θα πετύχει! Και καλό θα ηταν οπως λες να κόψεις το απογευματινό όσο ειναι πολυ βρεφάκι. Πιο πολυ για να το χαρείς κι εσυ!  

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Zina της medela (το μπουκάλι) ειναι πολύ καλό. Αυτό χρησιμοποίησα κι εγώ για λίγο όμως (τις πρώτες 20 μέρες δλδ και μόνο ένα τάισμα το βράδυ, πρώτα τον θήλαζα και μετά αναλάμβανε ο σύζυγος. Σιγά σιγα ο μικρός το έδιωξε μόνος του, αφου χόρταινε με το στήθος). Τώρα το νοσοκομειακό θήλαστρο το νοικιάζεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τις πρωτες 40 μέρες.  Γενικά μην απελπιστείς με το θήλαστρο όμως γιατί το σώμα αργεί να προσαρμοστεί, εγω με το νοσοκομειακό και δεν καταφερα να βγάλω πάνω από 60 ml, όσο κι αν προσπάθησα (προσπαθούσα να αυξήσω την παραγωγή, χωρίς να ξυπνάω το παιδί και σηκωνόμουν όταν κοιμόταν για να βγάζω γάλα. Ήθελα να κόψω το βραδυνο το ξενό, αλλά ευτυχως ανέλαβε η φύση -μετα από μαστίτιδες και χιλιαδυο άλλα - και στις 40 μέρες περίπου ειμασταν κομπλέ). Αυτή ειναι η δίκη μου εμπειρία, αλλά κάθε μανούλα είναι διαφορετική.

Υπομονή! Μόνο αυτό να θυμάσαι! Και η προσπάθεια μετράει (και το πείσμα καμια φορά). Συμβουλέψου μια καλή μαία, σύμβουλο θηλασμού ή παιδίατρο φιλικό προς τον θηλασμό. Υπάρχει και ένα βιβλίο σούπερ για θηλασμό μιας παιδιάτρου εκ Θεσσαλονίκης.

Καλησπέρα είπα; Δεν είπα!

Κορίτσια πόσο νερό πίνετε; Εγώ τσακίζω γυρω στα 8-9 λίτρα την ημέρα (χωρίς υπερβολές... τα μέτρησα), ειδικά όταν δουλεύω...

Διαφημίσεις

Σας 1000ευχαριστω και τις δυο.Για τις συμβουλες σας. @Alekk μαλλον μιλας για την Αννα Πατσουρου.Την παρακολουθω το βιβλιο δεν το χω διαβασει ακομα

αχ κοριτσια θελω τοσο πολυ να τα καταφερω.Θα το θεωρησω προσωπικη αποτυχια αν δεν.μακαρι να πανε ολα καλα για ολες.Θα ειμαστε εδω να τα λεμε.αυτο το μπιμπερο λεω @Nenitaki88 καλα καταλαβες.

Κι εγω πινω πολυ νερο και ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε για τιν οργανισμο το μωρο και φυσικα το δερμα μας.σκεφτειτε οτι οι ραγαδες εμφανιζονται λογω κακης ενυδατωσης..πιειτε αφοβα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , zina7777 είπε:

Σας 1000ευχαριστω και τις δυο.Για τις συμβουλες σας. @Alekk μαλλον μιλας για την Αννα Πατσουρου.Την παρακολουθω το βιβλιο δεν το χω διαβασει ακομα

αχ κοριτσια θελω τοσο πολυ να τα καταφερω.Θα το θεωρησω προσωπικη αποτυχια αν δεν.μακαρι να πανε ολα καλα για ολες.Θα ειμαστε εδω να τα λεμε.αυτο το μπιμπερο λεω @Nenitaki88 καλα καταλαβες.

Κι εγω πινω πολυ νερο και ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε για τιν οργανισμο το μωρο και φυσικα το δερμα μας.σκεφτειτε οτι οι ραγαδες εμφανιζονται λογω κακης ενυδατωσης..πιειτε αφοβα!!!

Βρε συ όχι κι αποτυχία! Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Ξέρω κοπέλα που το πρώτο της παιδί το θήλασε δύο χρόνια περίπου και το δεύτερο μόνο 20 μέρες...

Καλό είναι το πείσμα βέβαια, γιατί μας παρακινεί καμιά φορά περισσότερο (κι εγω πείσμα το είχα βάλει, διαφορετικά με τη μαστίτιδα και τα 40αρια θα τα ειχα παρατησει κατευθείαν)

Ίσως θα ήταν καλό με όλα αυτα να είμαστε πιο "χαλαρές", αν θες, γιατί είναι και οι ορμόνες τότε και θα τα βλέπουμε όλα βουνο. Για παράδειγμα η κολλητή μου κόντεψε να πάθει κατάθλιψη επειδή δεν γέννησε φυσιολογικά. Εγώ ήμουν πληρως προετοιμασμένη για φυσιολογικό, αλλά μόλις κινδύνεψε ο μικρός τον πήραν με καισαρική. Πιο πολύ στεναχωρηθηκε ο γιατρός από μένα... χαχαχα. Απλά λέω, πως πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχομενα για να μη μας έρθει ταμπλάς μετά.

Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας αλλα και πάλι οι περισσότερες της γενιάς μας παιδιά του μπουκαλιου δεν είμαστε; Τότε θεωρούσαν ότι το ξένο είναι καλύτερο(!) (αν ειναι δυνατόν δλδ).

Ναι μπράβο, η Πατσούρου! Θεϊκό βιβλίο! Με βοήθησε παρα πολύ (πιο πολύ βεβαια η μαία μου που την είχα ζαλίσει).

Αχ ωραια με το νερό γιατί ανησύχησα όταν το συνειδητοποίησα. Αν και οι πρώτες ραγαδες έκαναν εμφάνιση (ευτυχώς μέσα στον αφαλό και με τις αλοιφές πάνε κι έρχονται ακόμα, χαχαχα).

• Χαχα 1

Μην αγχωνεσαι! Μέχρι να γεννήσεις θα εχω ήδη δοκιμάσει εναλλακτικούς τρόπους σίτισης και θα σε κατευθύνω καταλλήλως. Αχαχαχα

Επίσης πολλα αρχεία της ομάδας έχουν πηγες απο παπαβεντση και Πατσουρου, όποτε μην ξοδεύεσαι να αγοράσεις βιβλίο. Ο παπαβεντσης επίσης εχει και σελίδα στο φβ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Nenitaki88 είπε:

Μην αγχωνεσαι! Μέχρι να γεννήσεις θα εχω ήδη δοκιμάσει εναλλακτικούς τρόπους σίτισης και θα σε κατευθύνω καταλλήλως. Αχαχαχα

Επίσης πολλα αρχεία της ομάδας έχουν πηγες απο παπαβεντση και Πατσουρου, όποτε μην ξοδεύεσαι να αγοράσεις βιβλίο. Ο παπαβεντσης επίσης εχει και σελίδα στο φβ

Ο Παπαβεντσης τι είναι??? Η σελίδα του πως λεγεται? 

Κορίτσια θα παρακολουθησετε μαθήματα ανωδυνου τοκετου? 

cO4Yp3.png

4 hours ago, Alekk said:

Κορίτσια πόσο νερό πίνετε; Εγώ τσακίζω γυρω στα 8-9 λίτρα την ημέρα (χωρίς υπερβολές... τα μέτρησα), ειδικά όταν δουλεύω...

@Alekk αν όντως πίνεις τόσο νερό δεν είναι καλό. Το μέγιστο όριο αν θυμάμαι όπως είχε πει ουρολόγος στον άντρα μου ήταν τα 4 λίτρα. Θα σου έλεγα να πάρεις άμεσα τον γιατρό σου και να τον ρωτήσεις ή ακόμα καλύτερα και έναν ουρολόγο/ νεφρολόγο γιατί η υπερβολική ποσότητα νερού μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια. Το νερό είναι καλό αλλά και αυτό θα πρέπει να πίνεται με μέτρο. Δεν ξέρω αν απλώς έχεις συνηθίσει να πίνεις τόσο ή δεν ξεδιψάς αλλά καλό είναι να βρεις την αιτία γι' αυτό.

Συγνώμη αν σε αγχώνω αλλά αν όντως ισχύει αυτό που σου λέω, καλύτερα να το δεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Φιλικά πάντα!

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...