Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MELINASP είπε:

@depyfr @Ασία κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ. Να ειστε καλα και εσεις με το καλο. Η αληθεια ειναι οτι απο το σαββατο δεν εχω σηκωθει δεν εχω κανει τιποτα μονο ξεκουραση και ξαπλα

και αυτο νακανεις κοριτσι μου.αυτην την στιγμη τον πιο σημαντικο ρολο τον εχει το σπορακι σου.ολα τα υπολοιπα γινονται στην ζωη μας.αυτο το ζεις μια φορα.εγω δυστυχως δεν μπορω να ξεκουραζομαι πολυ γιατι δουλευω και εχω εναν μπομπιρα 2,5 χρονων.προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω ομως αλλα ενταξει δεν ειναι τοσο ευκολο.ευτυχως εχω τον αντρουλη μου που με βοηθαει πολυ το καμαρι μου.αν δεν ειχα και αυτον δεν ξερω τι θα εκανα αληθεια!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Μήπως φαίνεται από τον υπέρηχο πόσο παχύ είναι το τοίχωμα της μήτρας και το δικό σου πχ ήταν λιγότερο παχύ από το ιδανικό κ γι αυτό σου έγραψε προγεστερόνη?λέω εγώ τώρα, μια σκέψη έκανα. Μπράβο του πάντως αν σε όλες τις έγκυες δίνει προληπτικά εξετάσεις, το βρίσκω σωστό.θα ρωτήσω και τον δικό μου την επόμενη φορά που θα πάω αν δεν μου την γράψει στις εξετάσεις.Τώρα διάβασα στο ίντερνετ πως την 8η -10η εβδομάδα αυξάνεται δραματικά, Εγώ τώρα είμαι στην όγδοη άρα λογικά θα μου πει να κάνω εξετάσεις να δούμε που βρίσκεται.

Καλά κάνεις, ξεκουράσου όσο μπορείς, αφού έχεις την δυνατότητα μην το συζητάς καθόλου. Εγώ αν δεν δούλευα θα ήθελα να είμαι συνέχεια στο κρεβάτι χαχαχα

δεν νομιζω...τι να σου πω κιολας.παντως στο υπερηχο ολα ηταν πολυ καλα και μαλιστα μου ειπε οτι το εμβρυο ειναι οσες βδομαδες ειμαι.και οταν πηγα ρεα να μου τις γραψουν με εοπυ στο χαρτακι που μου ειχε δωσει εγραφε κατι γενικα.και μου λεει η κοπελα οτι ο γιατρος τις θελει ολες αυτες τις εξετασεις συνηθως απο τωρα.τι να πω.το καλο ειναι οτι ειναι χαμηλη και σιγουρα μου βγηκε σε καλο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε υπέρηχους με το κάλο να πάνε καλά!

Εγώ χθες είχα μια ακόμα επεισοδιακή μέρα.

Ενω ήμουν κάθαρη σχεδόν από καφέ και ροζ και λοιπά χθες από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα δεν είχα τίποτα και ξαφνικά το απόγευμα Άρχισα να έχω αιμορραγία κατά κόκκινο αίμα με κομμάτια Και να πονάω και στη κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είχα αποβάλλει. Όπως φαντάζεστε πήρα κατευθείαν τηλέφωνό τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε αν η αιμορραγία μου δεν είναι τρομερά μεγάλη να μείνω ξαπλωμένη να μην κάνω τίποτα και αύριο σήμερα δηλαδή να πάω να με δει αν Όμως είναι μεγάλη αιμορραγία τότε να πάω από το ρεα στο μαιευτήριο να με δουν.

Όπως φαντάζεστε πήγα.

Και παρόλο που περίμενα απλά να μου επιβεβαιώσουν ότι απέβαλαν και αυτό το μωράκι. Μου έκαναν υπέρηχο και όλα είναι καλά δεν έχω αποκολλήση  δεν φαίνεται μέσα κάποια αιμορραγία στον τράχηλο το μωράκι είναι μια χαρά μέσα στο σάκο στην ηλικία του πεντέμισι εβδομάδων. Και τους ρώτησα το αιμα από τι πράγμα είναι και μου είπαν ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένο για μία γυναίκα να έχει τόση αιμορραγία Χωρίς αποκόλληση αλλά και χωρίς να είναι στις μέρες θα περιμένει περίοδο. Αλλά γίνεται. 

Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη , το βράδυ γέμησα μια σερβιέτα αίμα με πολύ λίγα κομματάκια δεν πονάω δόξα τω Θεώ αλλά όποτε πηγαίνω τουαλέτα στο χαρτί βγάζω φουλ αίμα κανονικά σαν μια καλή καλή περίοδο. 

Αργότερα θα πάρω τον γιατρό παλι τηλέφωνο να μου πει τελικά Αν θα πάω από κει πέρα σήμερα η οχι που δε νομίζω γιατί έκανα χθες το βράδυ τον υπερηχο και να μου πει εννοείται πόσες μερες μπορει να κρατησει αυτό πράγμα. 

Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό που λέω ημουν σίγουρη ότι απέβαλα γιατί ειχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα την ίδια αιμορραγία στις ίδιες ποσότητες τον ίδιο πόνο οταν εχασα το πρωτο μωρο.

Αλλά τελικά μάλλον κάποιος εκεί ψηλά το προστατεύει αυτό το μωράκι Ο άντρας μου μου λέει ότι μπορεί ειναι το προηγούμενο μωράκι μας που Χάσαμε. Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά Και ας ταλαιπωρούμαι δεν με νοιάζει καθόλου!!

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε σε καταλαβαινω όσες τα έχουμε περάσει τα καταλαβαίνουν προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μικρούλι σου και να ακους τις οδηγίες του γιατρου ο θεουλης είναι μαζί μας και μας προσεχει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε σε καταλαβαινω όσες τα έχουμε περάσει τα καταλαβαίνουν προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μικρούλι σου και να ακους τις οδηγίες του γιατρου ο θεουλης είναι μαζί μας και μας προσεχει!

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου να εισαι καλα! Αυτο λεω κ εγω καποιος εκει ψηλα το προστατεψε!

@Ασία @depyfr εχω πει στην δουλεια οτι ειμαι με ιωση και ευτυχως την επομενη εβδομαδα ειχα ετσι κ αλλιως αδεια οποτε για 2 εβδομαδες την σκαπουλαρα! 

πρίν από 3 λεπτά , MELINASP είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου να εισαι καλα! Αυτο λεω κ εγω καποιος εκει ψηλα το προστατεψε!

@Ασία @depyfr εχω πει στην δουλεια οτι ειμαι με ιωση και ευτυχως την επομενη εβδομαδα ειχα ετσι κ αλλιως αδεια οποτε για 2 εβδομαδες την σκαπουλαρα! 

Α τι καλά!θα ξεκουραστείς αυτές τις μέρες.απαιτεί σωματική κούραση η δουλειά σου?έχεις σκεφτεί πότε και και αν θα την σταματήσεις?

MelinaSp Πραγματικά, σε νιώθω! Κάνε λίγη υπομονή να περάσουν οι μέρες και να δέσει καλά ο πλακούντας και δεν θα ανησυχείς για προγεστερόνες ούτε για τίποτα. Όσο μπορείς προσπάθησε να είσαι ξαπλωμένη ώστε να είναι η μήτρα σου σε θέση ξεκούρασης - ούτε καθιστή βοηθάει.

Κι εγώ πριν την μικρή μου είχα μια εγκυμοσύνη το 2014 που τελικά παλλινδρόμησε και από τότε κάθε φορά που κάνω χοριακή ζητάω να δουν και την προγεστερόνη προληπτικά χωρίς άλλη ένδειξη.

Depyfr Καλά κάνει ο γιατρός σου και είναι υπέρ της πρόληψης. Όσο για τα ενδεχόμενα του 1ου τριμήνου που μπορούν να πάνε στραβά, προσωπικά δεν ξέρω αν πρέπει να τα γνωρίζουμε όλα προκαταβολικά, ειδικά στο 1ο παιδί γιατί σίγουρα θα με άγχωναν. Στην 1η μου εγκυμοσύνη το είχα πάθει και ακόμα και αν δεν μου έλεγε ο γιατρός, ήμουν κάθε τρεις και λίγο στο ιντερνετ να ψάχνω αν αναπτύσσεται το μωρό σωστά για την εβδομάδα και την ημέρα που είναι. Σε κάποια φάση ήθελα να πάρω και οικιακό υπέρηχο ώστε να το ακούω στο σπίτι όταν αργούσε το ραντεβού με τον γιατρό. Ευτυχώς, δεν το έκανα γιατί αργότερα έμαθα ότι υπήρχε περίπτωση να μην το χειριζόμουν σωστά και να μην έβρισκα την καρδούλα από μόνη μου, οπότε καταλαβαίνεις πανικό!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ασία είπε:

Α τι καλά!θα ξεκουραστείς αυτές τις μέρες.απαιτεί σωματική κούραση η δουλειά σου?έχεις σκεφτεί πότε και και αν θα την σταματήσεις?

Οχι γραφειου ειναι. Εννοειται θα σταματησω. Αλλα αναλογως πως παει η εγκυμοσυνη. Εσυ;

@ZiliHer σε ευχαριστω κουκλα μου να εισαι καλα. Δεν εχω αποκολληση. Ξαπλα ειμαι εχω λιωσει πια χαχαχαχα χαλαλι 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!  ελπιζω να ειστε καλα ολες σας . δεν μπορω να διαβασω σελιδες γτ δεν ειμαι στα καλυτερα μου.. σημερα πηγα το πρωι στον γιατρο κ ειδαμε το μωρακι . ειμαι 8+6 !! ειχε χερακια κ ποδαρακια.. ολα καλα μου ειπε . ποσο χαρηκα που το ειδα . τουλαχιστον τωρα ξερω οτι αυτο με κανει χαλια !!! συνεχιζω ακαθεκτα του εμετους κ την ναυτια συνεχεια.... 

ελπιζω να εχει σταματησει το αιμα στις κοπελες που ειχαν . αν κ εχω ακουσει περιπτωσεις που ειχαν μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης αιμα.  χωρις να τρεχει κατι .

να εχετε μια καλη μερα!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

4 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε υπέρηχους με το κάλο να πάνε καλά!

Εγώ χθες είχα μια ακόμα επεισοδιακή μέρα.

Ενω ήμουν κάθαρη σχεδόν από καφέ και ροζ και λοιπά χθες από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα δεν είχα τίποτα και ξαφνικά το απόγευμα Άρχισα να έχω αιμορραγία κατά κόκκινο αίμα με κομμάτια Και να πονάω και στη κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είχα αποβάλλει. Όπως φαντάζεστε πήρα κατευθείαν τηλέφωνό τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε αν η αιμορραγία μου δεν είναι τρομερά μεγάλη να μείνω ξαπλωμένη να μην κάνω τίποτα και αύριο σήμερα δηλαδή να πάω να με δει αν Όμως είναι μεγάλη αιμορραγία τότε να πάω από το ρεα στο μαιευτήριο να με δουν.

Όπως φαντάζεστε πήγα.

Και παρόλο που περίμενα απλά να μου επιβεβαιώσουν ότι απέβαλαν και αυτό το μωράκι. Μου έκαναν υπέρηχο και όλα είναι καλά δεν έχω αποκολλήση  δεν φαίνεται μέσα κάποια αιμορραγία στον τράχηλο το μωράκι είναι μια χαρά μέσα στο σάκο στην ηλικία του πεντέμισι εβδομάδων. Και τους ρώτησα το αιμα από τι πράγμα είναι και μου είπαν ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένο για μία γυναίκα να έχει τόση αιμορραγία Χωρίς αποκόλληση αλλά και χωρίς να είναι στις μέρες θα περιμένει περίοδο. Αλλά γίνεται. 

Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη , το βράδυ γέμησα μια σερβιέτα αίμα με πολύ λίγα κομματάκια δεν πονάω δόξα τω Θεώ αλλά όποτε πηγαίνω τουαλέτα στο χαρτί βγάζω φουλ αίμα κανονικά σαν μια καλή καλή περίοδο. 

Αργότερα θα πάρω τον γιατρό παλι τηλέφωνο να μου πει τελικά Αν θα πάω από κει πέρα σήμερα η οχι που δε νομίζω γιατί έκανα χθες το βράδυ τον υπερηχο και να μου πει εννοείται πόσες μερες μπορει να κρατησει αυτό πράγμα. 

Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό που λέω ημουν σίγουρη ότι απέβαλα γιατί ειχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα την ίδια αιμορραγία στις ίδιες ποσότητες τον ίδιο πόνο οταν εχασα το πρωτο μωρο.

Αλλά τελικά μάλλον κάποιος εκεί ψηλά το προστατεύει αυτό το μωράκι Ο άντρας μου μου λέει ότι μπορεί ειναι το προηγούμενο μωράκι μας που Χάσαμε. Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά Και ας ταλαιπωρούμαι δεν με νοιάζει καθόλου!!

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Μελινακι πεεασες δύσκολα... πως εισαι τώρα;;; 

jgJqp3.png

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Μελινακι πεεασες δύσκολα... πως εισαι τώρα;;; 

Ξαπλωμενη. Κολλημενη σε ενα κρεββατι. Ακομα εχω αιμα αλλα λιγο. Ευχομαι να περασει γρηγορα. Εσυ πως εισαι;

Just now, MELINASP είπε:

Ξαπλωμενη. Κολλημενη σε ενα κρεββατι. Ακομα εχω αιμα αλλα λιγο. Ευχομαι να περασει γρηγορα. Εσυ πως εισαι;

Και εγω ξαπλωμενη εχω πιαστεί... εχει τοσο ωραια μερα και εγω καρφωμένη μια βδομαδα στον καναπε... αλλα αξίζει για τα σπορακια μας... σημερα το στομαχι μου ειναι χάλια... απ το πρωι αναγούλα ζαλαδα ουτε νερο δεν πινω... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γύρισα από γιατρό είμαι χάλια είδαμε σάκο εμβρυακι πλακουντα η χοριακη συμβαδιζει με τον υπερηχο είμαι περίπου 6 εβδομάδων όμως βάση περιόδου έπρεπε να ημουν 8 μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρος είπε να πάμε σε 2 εβδομάδες και πρέπει να ακουσουμε καρδιά αλλιώς πάμε για παλινδρόμη έχουμε 50 τις εκατό πιθανοτητες..

πρίν από 13 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια γύρισα από γιατρό είμαι χάλια είδαμε σάκο εμβρυακι πλακουντα η χοριακη συμβαδιζει με τον υπερηχο είμαι περίπου 6 εβδομάδων όμως βάση περιόδου έπρεπε να ημουν 8 μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρος είπε να πάμε σε 2 εβδομάδες και πρέπει να ακουσουμε καρδιά αλλιώς πάμε για παλινδρόμη έχουμε 50 τις εκατό πιθανοτητες..

Κορίτσι μου, πρώτος υπέρηχος ήταν? Μην απελπίζεσαι... Μήπως είναι καθυστερημένη σύλληψη???

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Κοπελα μου μην αγχωνεσαι. Πόσο σιγουρη εισαι για το ποτε εγινε η συλληψη; Ισως εγινε πιο αργα. Θετικη σκεψη και ελπιδα πρεπει να’χεις, οσο δυσκολο κι αν ειναι. Στο λεω γιατι κι εμενα στις 5 εβδομαδες λογω χαμηλης χοριακης και υπερηχου βεβαια ο γιατρος ηταν σχεδον σιγουρος οτι προκειται για εξωμητριο. Στις 6+ ειδαμε απ´ολα, σακο καρδουλα και ηρεμησαμε. Κανε υπομονη (και κανα ταμα). Ολα να πανε καλα

@MELINASP τι τραβηξες κι εσυ βρε κοριτσι μου; Ξαπλα και παλι... ευτυχως ολα ηταν οκ, οποτε μπορεις να ηρεμησεις λιγο

@ada32 μπραβο!!! Ολα τελεια! Αντε να περνουμε κι εμεις σειρα στα ευχαριστα νεα. Με το καλο τα παιδακια μας

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου, πρώτος υπέρηχος ήταν? Μην απελπίζεσαι... Μήπως είναι καθυστερημένη σύλληψη???

Σε 2 εβδομάδες θα ξερω αν ακούσουμε καρδιά ναι καθυστερημένη σύλληψη αν όχι παλινδρόμη 

πρίν από 5 λεπτά , Alekk είπε:

Κοπελα μου μην αγχωνεσαι. Πόσο σιγουρη εισαι για το ποτε εγινε η συλληψη; Ισως εγινε πιο αργα. Θετικη σκεψη και ελπιδα πρεπει να’χεις, οσο δυσκολο κι αν ειναι. Στο λεω γιατι κι εμενα στις 5 εβδομαδες λογω χαμηλης χοριακης και υπερηχου βεβαια ο γιατρος ηταν σχεδον σιγουρος οτι προκειται για εξωμητριο. Στις 6+ ειδαμε απ´ολα, σακο καρδουλα και ηρεμησαμε. Κανε υπομονη (και κανα ταμα). Ολα να πανε καλα

@MELINASP τι τραβηξες κι εσυ βρε κοριτσι μου; Ξαπλα και παλι... ευτυχως ολα ηταν οκ, οποτε μπορεις να ηρεμησεις λιγο

@ada32 μπραβο!!! Ολα τελεια! Αντε να περνουμε κι εμεις σειρα στα ευχαριστα νεα. Με το καλο τα παιδακια μας

Μακάρι να είναι καθυστερημένη σύλληψη και να ακουσω καρδια μόνο αυτό θέλω τίποτα άλλο 

1 ώρα πρίν, Gwgoulini26 είπε:

Κοριτσι μου μην απογοητεύεσαι.... Θυμάσαι ποτε ειχες επαφες;;; Συνήθως τι κυκλους εκανες;;; ευχομαι ολα να πανε καλα κουκλα μου...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...