Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Αχ τι ομορφα!!! Ολα καλα θα πανε κουκλα μου!!!! Τι ωρα έχεις ραντεβού ;;; Περιμένουμε νεα σου!!!!

Αύριο το απόγευμα έχω 5:30  αλλά μένω κορινθο και θα φύγω 4 γιατί ο γιατρος μου είναι Αθήνα!  Εννοείται θα ενημερώσω  εσύ πως είσαι? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα γιναμε αισιως 9 εβδομαδων! Πολυ αγχος βρε παιδι μου, ομως, κατι το ένα κάτι το άλλο εχω καταληξει να τρεμω για το υπερηχο της Πέμπτης! Εσεις; Ολα καλα! 

@Gwgoulini26 να πανε ολα καλα με τον υπερηχο αυριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω 5:30  αλλά μένω κορινθο και θα φύγω 4 γιατί ο γιατρος μου είναι Αθήνα!  Εννοείται θα ενημερώσω  εσύ πως είσαι? 

Ωχ ταλαιπωρία τόση ώρα! Εγω ξαπλα ευτυχώς καθαρή απο ροζ καφε... εχω μονο αναγουλα ολοι μερα και ολοι νυχτα.... και ζαλάδες...

πρίν από 5 λεπτά , Alekk είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα γιναμε αισιως 9 εβδομαδων! Πολυ αγχος βρε παιδι μου, ομως, κατι το ένα κάτι το άλλο εχω καταληξει να τρεμω για το υπερηχο της Πέμπτης! Εσεις; Ολα καλα! 

Χαχαχαχα και εγω τρεμω το υπέρηχο της Δευτέρας νομιζω τα ιδια νιωθουμε πανω κατω όλες!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα! Εγω την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα και Παρασκευή κι εγω υπέρηχο...

Έτσι για να συμπληρωσω κι εγω την παρεα με την αγωνία και το άγχος του υπερηχου :P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 17 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα! Εγω την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα και Παρασκευή κι εγω υπέρηχο...

Έτσι για να συμπληρωσω κι εγω την παρεα με την αγωνία και το άγχος του υπερηχου :P

Τέλεια!!! Μια χαρα θα ειναι τα σπορακια μας!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσιμου να είσαι καλά και με το καλό το μωράκι σου @Alekk!

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Ωχ ταλαιπωρία τόση ώρα! Εγω ξαπλα ευτυχώς καθαρή απο ροζ καφε... εχω μονο αναγουλα ολοι μερα και ολοι νυχτα.... και ζαλάδες...

Χαχαχαχα και εγω τρεμω το υπέρηχο της Δευτέρας νομιζω τα ιδια νιωθουμε πανω κατω όλες!!! 

Καλά από ναυτία και εγώ τα ίδια σκέψου μαγειρεύω τρώω και μετά μου μυρίζει άσχημα το φαγητό τι πράγμα είναι αυτο όλα μου μυρίζουν @Μάντη

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε υπέρηχους με το κάλο να πάνε καλά!

Εγώ χθες είχα μια ακόμα επεισοδιακή μέρα.

Ενω ήμουν κάθαρη σχεδόν από καφέ και ροζ και λοιπά χθες από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα δεν είχα τίποτα και ξαφνικά το απόγευμα Άρχισα να έχω αιμορραγία κατά κόκκινο αίμα με κομμάτια Και να πονάω και στη κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είχα αποβάλλει. Όπως φαντάζεστε πήρα κατευθείαν τηλέφωνό τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε αν η αιμορραγία μου δεν είναι τρομερά μεγάλη να μείνω ξαπλωμένη να μην κάνω τίποτα και αύριο σήμερα δηλαδή να πάω να με δει αν Όμως είναι μεγάλη αιμορραγία τότε να πάω από το ρεα στο μαιευτήριο να με δουν.

Όπως φαντάζεστε πήγα.

Και παρόλο που περίμενα απλά να μου επιβεβαιώσουν ότι απέβαλαν και αυτό το μωράκι. Μου έκαναν υπέρηχο και όλα είναι καλά δεν έχω αποκολλήση  δεν φαίνεται μέσα κάποια αιμορραγία στον τράχηλο το μωράκι είναι μια χαρά μέσα στο σάκο στην ηλικία του πεντέμισι εβδομάδων. Και τους ρώτησα το αιμα από τι πράγμα είναι και μου είπαν ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένο για μία γυναίκα να έχει τόση αιμορραγία Χωρίς αποκόλληση αλλά και χωρίς να είναι στις μέρες θα περιμένει περίοδο. Αλλά γίνεται. 

Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη , το βράδυ γέμησα μια σερβιέτα αίμα με πολύ λίγα κομματάκια δεν πονάω δόξα τω Θεώ αλλά όποτε πηγαίνω τουαλέτα στο χαρτί βγάζω φουλ αίμα κανονικά σαν μια καλή καλή περίοδο. 

Αργότερα θα πάρω τον γιατρό παλι τηλέφωνο να μου πει τελικά Αν θα πάω από κει πέρα σήμερα η οχι που δε νομίζω γιατί έκανα χθες το βράδυ τον υπερηχο και να μου πει εννοείται πόσες μερες μπορει να κρατησει αυτό πράγμα. 

Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό που λέω ημουν σίγουρη ότι απέβαλα γιατί ειχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα την ίδια αιμορραγία στις ίδιες ποσότητες τον ίδιο πόνο οταν εχασα το πρωτο μωρο.

Αλλά τελικά μάλλον κάποιος εκεί ψηλά το προστατεύει αυτό το μωράκι Ο άντρας μου μου λέει ότι μπορεί ειναι το προηγούμενο μωράκι μας που Χάσαμε. Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά Και ας ταλαιπωρούμαι δεν με νοιάζει καθόλου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε υπέρηχους με το κάλο να πάνε καλά!

Ενω ήμουν κάθαρη σχεδόν από καφέ και ροζ και λοιπά χθες από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα δεν είχα τίποτα και ξαφνικά το απόγευμα Άρχισα να έχω αιμορραγία κατά κόκκινο αίμα με κομμάτια Και να πονάω και στη κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είχα αποβάλλει. Όπως φαντάζεστε πήρα κατευθείαν τηλέφωνό τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε αν η αιμορραγία μου δεν είναι τρομερά μεγάλη να μείνω ξαπλωμένη να μην κάνω τίποτα και αύριο σήμερα δηλαδή να πάω να με δει αν Όμως είναι μεγάλη αιμορραγία τότε να πάω από το ρεα στο μαιευτήριο να με δουν.

Όπως φαντάζεστε πήγα.

Και παρόλο που περίμενα απλά να μου επιβεβαιώσουν ότι απέβαλαν και αυτό το μωράκι. Μου έκαναν υπέρηχο και όλα είναι καλά δεν έχω αποκολλήση  δεν φαίνεται μέσα κάποια αιμορραγία στον τράχηλο το μωράκι είναι μια χαρά μέσα στο σάκο στην ηλικία του πεντέμισι εβδομάδων. Και τους ρώτησα το αιμα από τι πράγμα είναι και μου είπαν ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένο για μία γυναίκα να έχει τόση αιμορραγία Χωρίς αποκόλληση αλλά και χωρίς να είναι στις μέρες θα περιμένει περίοδο. Αλλά γίνεται. 

Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη , το βράδυ γέμησα μια σερβιέτα αίμα με πολύ λίγα κομματάκια δεν πονάω δόξα τω Θεώ αλλά όποτε πηγαίνω τουαλέτα στο χαρτί βγάζω φουλ αίμα κανονικά σαν μια καλή καλή περίοδο. 

Αργότερα θα πάρω τον γιατρό παλι τηλέφωνο να μου πει τελικά Αν θα πάω από κει πέρα σήμερα η οχι που δε νομίζω γιατί έκανα χθες το βράδυ τον υπερηχο και να μου πει εννοείται πόσες μερες μπορει να κρατησει αυτό πράγμα. 

Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό που λέω ημουν σίγουρη ότι απέβαλα γιατί ειχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα την ίδια αιμορραγία στις ίδιες ποσότητες τον ίδιο πόνο οταν εχασα το πρωτο μωρο.

Αλλά τελικά μάλλον κάποιος εκεί ψηλά το προστατεύει αυτό το μωράκι Ο άντρας μου μου λέει ότι μπορεί ειναι το προηγούμενο μωράκι μας που Χάσαμε. Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά Και ας ταλαιπωρούμαι δεν με νοιάζει καθόλου!!

Καλημερα κοριτσι μου και σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες...

Τελικα εσυ δεν μπορεις να ηρεμησεις εε? Πολυ επεισοδιακη η χθεσινη μερα. ευχομαι το μωρακι σου να βγει πολυ δυνατο απο ολο αυτο κι εσυ ακομη περισσοτερο. Προφανως σε ταλαιπωρει τωρα για να σου χαρισει ενα μελλον ηρεμο και χαρουμενο! ΑΝτε ας σταματησει το αιμα που δεν καταλαβαινουμε την υπαρξη του και να μεινουν ολα τα υπολοιπα, τα ωραια της εγκυμοσυνης. Αναμενουμε μαζι σου τις εξελιξεις...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες...

Τελικα εσυ δεν μπορεις να ηρεμησεις εε? Πολυ επεισοδιακη η χθεσινη μερα. ευχομαι το μωρακι σου να βγει πολυ δυνατο απο ολο αυτο κι εσυ ακομη περισσοτερο. Προφανως σε ταλαιπωρει τωρα για να σου χαρισει ενα μελλον ηρεμο και χαρουμενο! ΑΝτε ας σταματησει το αιμα που δεν καταλαβαινουμε την υπαρξη του και να μεινουν ολα τα υπολοιπα, τα ωραια της εγκυμοσυνης. Αναμενουμε μαζι σου τις εξελιξεις...

Να εισαι καλα σε ευχαριστω για τις ευχες σου! Το μονο πουψμε νοιαζει να ειναι γερο και ας ταλαιπωρουμε! 

19 ώρες πρίν, depyfr είπε:

καλησπερα κοριτσαρες μου.σας διαβαζω καθε μερα αλλα στο πολυ βιαστικο γιατι εχω πολυ δουλιτσα και στο σπιτι και εδω.εγω σημερα πηρα αποτελεσματα δοξα τω θεω ολα καλα απλα εχω χαμηλη προγεστερονη.θα παιρνω 3 ουτρετζεσταν την μερα και καθε 4 μερες μια ενεση lentogest.μεχρι να παω σε 20 μερες να ξανακανω για προγεστερονη.και μου εδωσε και πλυσεις με χαμομηλι και σοδα.αυτα τα δικα μου.εσεις νεα??μαντη διαβαζω ολα καλα.μπραβο κοπελα μου.αντε φτανει το ραντεβου σου.εγω εχω ακομη.στις 27 θα παω.

γεια σου κοριτσι μου.για μενα ειναι πολυ λαθος ο γιατρος σου.καταρχην τι βλακεια σου ειπε.τι σημαινει να παει κατι στραβα.δεν τα λενε αυτα σε εγκυο γυναικα.συγνωμη κιολας για την εκρηξη μου.αλλα και γενικα η αρχη της εγκυμοσυνης παιζει πολυ σημαντικο ρολο αν σου λειπει κατι.τι να πω.

οπως εμενα ο πρωτος γιατρος μου στη πρωτη εγκυμοσυνη.ηταν λιγο χαμηλα ο πλακουντας που τις περισσοτερες φορες ειναι φυσιολογικο μετα ανεβαινει οπως και εγινε και μας ελεγε οτι αλλη μια το ειχε και πεθανε το μωρο και η γυναικα.ακου μυαλο ο βλ...γι αυτο και για αλλα πολλα εφαγε σουτ και ευτυχως που εγιναν ολα αυτα και βρηκα τον γιατρο μου αυτον τον υπεροχο ανθρωπο και γιατρο που εμπιστευομαι τυφλα ομως .τον ειχε η αδερφη μου.παντως εναν γιατρο που κανεις ενα απλο τεστ παπ δεν μπορεις να τον καταλαβεις απολυτα...

Καλημέρα!το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, αν μου λείπει κάτι καλό θα ήταν να το πάρω. Έκανα από μόνη μου σίδηρο, φερριτινη και αιματοκρίτη και ήταν οκ.Και ο γιατρός μου είπε πως Αφού έκανα σίδηρο κ αιματοκρίτη και είναι οκ για πρώτη φάση είμαστε οκ, ας κάνω τις υπόλοιπες λέει από βδομάδα.Για αποβολές δεν μου μίλησε καθόλου από μόνος του. Εγώ τον ρώτησα να πω την αλήθεια αν υπάρχουν πολλές πιθανότητες κτλ και μου είπε πως στο πρώτο τρίμηνο δεν είναι τίποτα σίγουρο και ακόμη και μετά το άκουσμα της καρδιάς κάποια έμβρυα λέει σταματούν από μόνα τους να αναπτύσσονται, έτσι χωρίς λόγο.από μόνος του καμία αναφορά δεν έκανε ίσα ίσα μου τόνιζε πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά.Και επειδή τον ρώτησα Εγώ γιατί να μην κάνω από τώρα τις εξετάσεις μου είπε καλύτερα να προχωρήσει λίγο ακόμη να είμαστε πιο σίγουροι.Δεν το είπε με ύφος να με τρομάξει.πρώτη φορά πήγα σε αυτόν τον γιατρό και τον συμπάθησα πάρα πολύ, μου έκανε το κλικ.

18 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ναι το εχω πει σε ολους απ την αρχή... Ετσι κ αλλιως ακομα και κατι να παει στραβα τους θελω διπλα μ ... Εκτος απο αυτο θελω να ειμαι αισιόδοξη οτι ολα θα πανε καλα... Οι δικοι μας άνθρωποι δεν ειναι μονο για τα ευχάριστα αλλα και για τα δυσάρεστα! !!! Εσυ το ειπες;;;

Ναι κι εγώ το είπα, από την πρώτη μέρα που καλά καλά δεν το είχαμε χωνέψει εμείς, δεν κρατιομουν, ήθελα να χαρούν και αυτοί μαζί μας!!!το είπα σε όλο το κοντινό μου σόι, δηλαδή γονείς, αδέρφια και θείες. Στην γιαγιά μου δεν το είπα, γιατί είναι μεγάλη γυναίκα κ αν κάτι πάει στραβά θα στεναχωρηθεί πολύ. Αυτή θα το μάθει το Πάσχα με το καλό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα!το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, αν μου λείπει κάτι καλό θα ήταν να το πάρω. Έκανα από μόνη μου σίδηρο, φερριτινη και αιματοκρίτη και ήταν οκ.Και ο γιατρός μου είπε πως Αφού έκανα σίδηρο κ αιματοκρίτη και είναι οκ για πρώτη φάση είμαστε οκ, ας κάνω τις υπόλοιπες λέει από βδομάδα.Για αποβολές δεν μου μίλησε καθόλου από μόνος του. Εγώ τον ρώτησα να πω την αλήθεια αν υπάρχουν πολλές πιθανότητες κτλ και μου είπε πως στο πρώτο τρίμηνο δεν είναι τίποτα σίγουρο και ακόμη και μετά το άκουσμα της καρδιάς κάποια έμβρυα λέει σταματούν από μόνα τους να αναπτύσσονται, έτσι χωρίς λόγο.από μόνος του καμία αναφορά δεν έκανε ίσα ίσα μου τόνιζε πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά.Και επειδή τον ρώτησα Εγώ γιατί να μην κάνω από τώρα τις εξετάσεις μου είπε καλύτερα να προχωρήσει λίγο ακόμη να είμαστε πιο σίγουροι.Δεν το είπε με ύφος να με τρομάξει.πρώτη φορά πήγα σε αυτόν τον γιατρό και τον συμπάθησα πάρα πολύ, μου έκανε το κλικ.

καλημερα!!ενταξει κοπελα μου απλα μου εκανε εντυπωση.για μενα να κανεις και μια προγεστερονη.αυτη ειναι πολυ σημαντικη στην αρχη της κυησης.εμενα ο γιατρος μου μαζι με την χοριακη μου εγραψε και προγεστερονη την πρωτη φορα.και μου την εγραψε και τωρα και βγηκε χαμηλη και παιρνω ουτρογκεσταν και ενεση.τι να πω.μηπως θελει να προλαβει ενδεχωμενη αποκολληση??παντως καλυτερα ετσι.

πρίν από 50 λεπτά , MELINASP είπε:

Όπως φαντάζεστε πήγα.

Καλημέρα Μελίνα!πωπω τι περιπέτεια τράβηξες ρε κορίτσι μου!ίσα ίσα να σε τρομάξει για τα καλά. Ευτυχώς όμως όλα είναι στην θέση τους όπως πρέπει να είναι,θαύμα είναι το μωράκι σου και ήρθε για να μείνει αυτή τη φορά!!εύχομαι όλα να συνεχιστούν τέλεια και γρήγορα να φύγει αυτό το χαζοαίμα και να κάνεις να το δεις πολλούς μήνες.

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα!!ενταξει κοπελα μου απλα μου εκανε εντυπωση.για μενα να κανεις και μια προγεστερονη.αυτη ειναι πολυ σημαντικη στην αρχη της κυησης.εμενα ο γιατρος μου μαζι με την χοριακη μου εγραψε και προγεστερονη την πρωτη φορα.και μου την εγραψε και τωρα και βγηκε χαμηλη και παιρνω ουτρογκεσταν και ενεση.τι να πω.μηπως θελει να προλαβει ενδεχωμενη αποκολληση??παντως καλυτερα ετσι.

Χωρίς να έχεις αίμα έκανες εξέταση για προγεστερόνη?

Καλύτερα έτσι, δεν το  συζητώ, είσαι πιο σίγουρη.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Καλημέρα Μελίνα!πωπω τι περιπέτεια τράβηξες ρε κορίτσι μου!ίσα ίσα να σε τρομάξει για τα καλά. Ευτυχώς όμως όλα είναι στην θέση τους όπως πρέπει να είναι,θαύμα είναι το μωράκι σου και ήρθε για να μείνει αυτή τη φορά!!εύχομαι όλα να συνεχιστούν τέλεια και γρήγορα να φύγει αυτό το χαζοαίμα και να κάνεις να το δεις πολλούς μήνες.

Χωρίς να έχεις αίμα έκανες εξέταση για προγεστερόνη?

ναι αμε.ηταν η πρωτη που μου εκανε.γιατι η προγεστερονη παιζει αποτι καταλαβα σημαντικο ρολο τωρα στην αρχη.κραταει το τοιχωμα της μητρας παχυ αρα και δυνατο.τι να σου πω.δινει πολυ βαση.και ομως ηταν χαμηλη η προγεστερονη μου την δευτερη φορα.γιαυτο μου εδωσε χαπακια και ενεση.αν δεν το ειχαμε δει μπορει να παθαινα μαλλον αποκοληση το λεγωμενο αιμα.γιατι οταν πηγα στην φαρμακοποιο μου μου λεει ειδες αιμα??και λεω οχι.και μου λεει αρα προληπτικα.μπραβο του μου λεει.τωρα τι να πω.γενικα ειναι προληπτικος αυτο το εχω καταλαβει.και μαρεσει να σου πω την αληθεια.

1 hour ago, MELINASP είπε:

Όπως φαντάζεστε πήγα.

πω πω βρε μελινα μου τι τραβηξες και ψυχολογικα και σωματικα.αλλα δεν πειραζει κοριτσι μου αφου ολα ειναι καλα χαλαλι του.και ολα καλα θα πανε το πιστευω.ειναι δυνατο το σπορακι σου.και εσυ ομως να ξεκουραζεσαι.

@depyfr @Ασία κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ. Να ειστε καλα και εσεις με το καλο. Η αληθεια ειναι οτι απο το σαββατο δεν εχω σηκωθει δεν εχω κανει τιποτα μονο ξεκουραση και ξαπλα

πρίν από 10 λεπτά , depyfr είπε:

ναι αμε.ηταν η πρωτη που μου εκανε.γιατι η προγεστερονη παιζει αποτι καταλαβα σημαντικο ρολο τωρα στην αρχη.κραταει το τοιχωμα της μητρας παχυ αρα και δυνατο.τι να σου πω.δινει πολυ βαση.και ομως ηταν χαμηλη η προγεστερονη μου την δευτερη φορα.γιαυτο μου εδωσε χαπακια και ενεση.αν δεν το ειχαμε δει μπορει να παθαινα μαλλον αποκοληση το λεγωμενο αιμα.γιατι οταν πηγα στην φαρμακοποιο μου μου λεει ειδες αιμα??και λεω οχι.και μου λεει αρα προληπτικα.μπραβο του μου λεει.τωρα τι να πω.γενικα ειναι προληπτικος αυτο το εχω καταλαβει.και μαρεσει να σου πω την αληθεια.

πω πω βρε μελινα μου τι τραβηξες και ψυχολογικα και σωματικα.αλλα δεν πειραζει κοριτσι μου αφου ολα ειναι καλα χαλαλι του.και ολα καλα θα πανε το πιστευω.ειναι δυνατο το σπορακι σου.και εσυ ομως να ξεκουραζεσαι.

Μήπως φαίνεται από τον υπέρηχο πόσο παχύ είναι το τοίχωμα της μήτρας και το δικό σου πχ ήταν λιγότερο παχύ από το ιδανικό κ γι αυτό σου έγραψε προγεστερόνη?λέω εγώ τώρα, μια σκέψη έκανα. Μπράβο του πάντως αν σε όλες τις έγκυες δίνει προληπτικά εξετάσεις, το βρίσκω σωστό.θα ρωτήσω και τον δικό μου την επόμενη φορά που θα πάω αν δεν μου την γράψει στις εξετάσεις.Τώρα διάβασα στο ίντερνετ πως την 8η -10η εβδομάδα αυξάνεται δραματικά, Εγώ τώρα είμαι στην όγδοη άρα λογικά θα μου πει να κάνω εξετάσεις να δούμε που βρίσκεται.

πρίν από 3 λεπτά , MELINASP είπε:

@depyfr @Ασία κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ. Να ειστε καλα και εσεις με το καλο. Η αληθεια ειναι οτι απο το σαββατο δεν εχω σηκωθει δεν εχω κανει τιποτα μονο ξεκουραση και ξαπλα

Καλά κάνεις, ξεκουράσου όσο μπορείς, αφού έχεις την δυνατότητα μην το συζητάς καθόλου. Εγώ αν δεν δούλευα θα ήθελα να είμαι συνέχεια στο κρεβάτι χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...