Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Νομιζω οτι δεν θα γλιτωσει ουτε το δικο μου μπανιο... κλεινω το μαγαζι σε 10 λεπτα και οπου φυγει φυγει. ΑΝ προλαβω

Εγω το μεσημέρι γυρισα απο τη δουλειά τρεχοντας!!! Εν τ μεταξυ απο τ μια θελω ν φαω και απο την αλλη λυπάμαι γτ ξέρω που θα καταληξει.. :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Αν η προγεστερονη σου ειναι χαμηλη χρειαζεται βοηθεια με την "αποθηκη" της στον οργανισμο σου. εγω που ειμαι απο εξωσωματικη παιρνω 3 χαπια των 200mg utrogestan  απο 5 μερες πριν την εμβρυομεταφορα και κολπικα vasclor (προγεστερονη κι αυτη η κυρια) απο την επομενη μερα απο την εμβρυομεταφορα και συνεχιζω ακαθεκτη... Μηπως πρεπει να σου αυξησει λιγο τη δοση ο γιατρος σου? 

Το παιρνεις κολπικα και τα 3??

1 ώρα πρίν, Gwgoulini26 είπε:

Εμένα μια εβδομάδα έκανε να με πιάσει σκέψου ποτέ είχα ποτέ δεν είχα καφέ ή ροζ βλεννη είχαν σπάσει τα νεύρα μου τώρα μια εβδομάδα μετά δεν έχω απολύτως τίποτα  από εκεί και πέρα εξαρτάται από τόν κάθε οργανισμό πως αντιδρα @MELINASP

Μακαρι να με πιασει και εμενα!!

πρίν από 15 λεπτά , MELINASP είπε:

Το παιρνεις κολπικα και τα 3??

Μακαρι να με πιασει και εμενα!!

Οχι τα παίρνω απο το στόμα... ο τωρινός γιατρός μου μου είπε να τα παίρνω όπως θελω. Κολπικα τα έπαιρνα παλια και ενιωθα οτι εβγαιναν εξω τα μισα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχαχα κορίτσι δεν υπάρχει ενσυναισθηση από τον άντρα! Πόσο είσαι τωρα; τον έφαγες τον γάιδαρο στις 13 - 14 βδομάδες θα δεις σημαντική αλλαγή.. υπομονή! 

μα καθολου....εχω ακομα .. 8+ 4 ειμαι μονο...

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Κοριτσιαααααα μονο εγω ειμαι πιο χαλια το απογευμα απο οτι το πρωι???

κ εγ ω το βραδυ ξερναω οτι χω φαει απο τιϛ 5 κ μετα..χαλια μαυρα... 

εγω παντωϛ δεν χαιρομι που ειμαι χαλια .θα μπορουσα να ειμαι καλα κ να απολαυσω την εγκυμοσυνη παρα να νιωθωαρρωστη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Οχι τα παίρνω απο το στόμα... ο τωρινός γιατρός μου μου είπε να τα παίρνω όπως θελω. Κολπικα τα έπαιρνα παλια και ενιωθα οτι εβγαιναν εξω τα μισα

Εγω το πρωινο απο το στομα και το βραδυνο κολπικα.  Γτ ειμαι ξαπλωμενη και δεν κουνιεμαι για να βγει εστω και λιγο αποροφατε ολο

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!κάνατε όλες σας εξετάσεις? Αίματος κ καλλιέργεια? Εγώ είμαι 7+1 και ο γιατρός μου είπε να πάω σε 10 μέρες να ξανακάνουμε υπέρηχο ώστε να δούμε πως όλα πηγαίνουν καλά και θα μου γράψει τότε τις εξετάσεις. Γιατί κρίμα είναι λέει να τις κάνω από αυτή τη βδομάδα και να τύχει την επόμενη να πάει κάτι στραβά κ να τις κάνω τζάμπα.τι εξετάσεις σας έχει γράψει?

1 hour ago, Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια!κάνατε όλες σας εξετάσεις? Αίματος κ καλλιέργεια? Εγώ είμαι 7+1 και ο γιατρός μου είπε να πάω σε 10 μέρες να ξανακάνουμε υπέρηχο ώστε να δούμε πως όλα πηγαίνουν καλά και θα μου γράψει τότε τις εξετάσεις. Γιατί κρίμα είναι λέει να τις κάνω από αυτή τη βδομάδα και να τύχει την επόμενη να πάει κάτι στραβά κ να τις κάνω τζάμπα.τι εξετάσεις σας έχει γράψει?

Καλημέρα! Και εγω την αλλη εβδομάδα θα τις κανω να δω πρωτα οτι ολα ειναι οκ! Μου εγραψε αιματος: φερριτινη,γενικες αιματος,σίδηρο,γλυκόζη,καλλιέργεια και γενικη ούρων,ασβέστιο,σύφιλη,tsh,θυροξινη,αυστραλιανό αντιγονο,ηπατίτιδας,hiv,αντισωματα ερυθράς,τοξόπλασμα,κυτταρομεγαλοιο,d3,παραθορμονη,κυστικη ινωση, λιστερια αυτα μου εγραψε και οταν ξανα παω θα μου γραψει και κολπική καλλιέργεια!

jgJqp3.png

16 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Καλησπερα κοριτσακι μου ναι ξαπλα ειμαι σημερα δεν πηγα και δουλεια και ολη μερα ειμαι ξαπλωμενη.ναι παιρνω δυο φορες την ημερα. Μονο μια φορα ειχα ροζ απο εκει και μεχρι τωρα τπτ. Αλλα ημουν ξαπλα ολη μερα γτ να βγαλω ροζ. Την π;ρασκςυη ο γιατρος μου ειπε 5 εβδομαδων. 

@Gwgoulini26 ποσες μερες κανει πια η προγεστερονη να πιασει; πφφφφ

@Μάντη μου η κουμπαρα μου το ειχε και στις δυο εγκυμοσυνες αυτο και της ειχαν πει λογικο

Μήπως πρέπει να αυξήσεις την προγεστερόνη; 

StW9p2.png etcKp3.png

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα! Και εγω την αλλη εβδομάδα θα τις κανω να δω πρωτα οτι ολα ειναι οκ! Μου εγραψε αιματος: φερριτινη,γενικες αιματος,σίδηρο,γλυκόζη,καλλιέργεια και γενικη ούρων,ασβέστιο,σύφιλη,tsh,θυροξινη,αυστραλιανό αντιγονο,ηπατίτιδας,hiv,αντισωματα ερυθράς,τοξόπλασμα,κυτταρομεγαλοιο,d3,παραθορμονη,κυστικη ινωση, λιστερια αυτα μου εγραψε και οταν ξανα παω θα μου γραψει και κολπική καλλιέργεια!

Α ωραία, να ξέρω δηλαδή τι με περιμένει από εξετάσεις. Ως τώρα έχω κάνει από μόνη μου αιματοκρίτη, σίδηρο κ φερριτινη και είναι οκ. Διάβασα πριν ότι εξαφανίστηκαν τα ροζ που είχες, σίγουρα ήταν από τον υπέρηχο,Μπράβο!!Είσαι στην 8η αν θυμάμαι καλά κ θα πας από βδομάδα να ακούσεις καρδούλα?

Just now, Ασία είπε:

Α ωραία, να ξέρω δηλαδή τι με περιμένει από εξετάσεις. Ως τώρα έχω κάνει από μόνη μου αιματοκρίτη, σίδηρο κ φερριτινη και είναι οκ. Διάβασα πριν ότι εξαφανίστηκαν τα ροζ που είχες, σίγουρα ήταν από τον υπέρηχο,Μπράβο!!Είσαι στην 8η αν θυμάμαι καλά κ θα πας από βδομάδα να ακούσεις καρδούλα?

Ναι δοξα το Θεό σταμάτησαν και τα ροζ και τα καφε... μαλλον με ερεθισε ο υπέρηχος ετσι θελω να πιστεύω... ακουσαμε καρδουλα οταν ημουν 6+4 τωρα εχω ραντεβού τη Δευτέρα που θα ειμαι 8+4 και ελπιζω να ειναι ολα καλα και να ακουσουμε αλλη μια φορα την καρδούλα του... ελπιζω να μεγαλώνει το σπορακι μου... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι δοξα το Θεό σταμάτησαν και τα ροζ και τα καφε... μαλλον με ερεθισε ο υπέρηχος ετσι θελω να πιστεύω... ακουσαμε καρδουλα οταν ημουν 6+4 τωρα εχω ραντεβού τη Δευτέρα που θα ειμαι 8+4 και ελπιζω να ειναι ολα καλα και να ακουσουμε αλλη μια φορα την καρδούλα του... ελπιζω να μεγαλώνει το σπορακι μου... 

Ωραία!!σίγουρα θα μεγαλώνει όμορφα εκεί μέσα!!τόσα συμπτώματα έχεις που το αποδεικνύουν!το ανακοινώσατε σε συγγενείς?

καλησπερα κοριτσαρες μου.σας διαβαζω καθε μερα αλλα στο πολυ βιαστικο γιατι εχω πολυ δουλιτσα και στο σπιτι και εδω.εγω σημερα πηρα αποτελεσματα δοξα τω θεω ολα καλα απλα εχω χαμηλη προγεστερονη.θα παιρνω 3 ουτρετζεσταν την μερα και καθε 4 μερες μια ενεση lentogest.μεχρι να παω σε 20 μερες να ξανακανω για προγεστερονη.και μου εδωσε και πλυσεις με χαμομηλι και σοδα.αυτα τα δικα μου.εσεις νεα??μαντη διαβαζω ολα καλα.μπραβο κοπελα μου.αντε φτανει το ραντεβου σου.εγω εχω ακομη.στις 27 θα παω.

5 ώρες πρίν, Ασία είπε:

γεια σου κοριτσι μου.για μενα ειναι πολυ λαθος ο γιατρος σου.καταρχην τι βλακεια σου ειπε.τι σημαινει να παει κατι στραβα.δεν τα λενε αυτα σε εγκυο γυναικα.συγνωμη κιολας για την εκρηξη μου.αλλα και γενικα η αρχη της εγκυμοσυνης παιζει πολυ σημαντικο ρολο αν σου λειπει κατι.τι να πω.

πρίν από 12 λεπτά , depyfr είπε:

καλησπερα κοριτσαρες μου.σας διαβαζω καθε μερα αλλα στο πολυ βιαστικο γιατι εχω πολυ δουλιτσα και στο σπιτι και εδω.εγω σημερα πηρα αποτελεσματα δοξα τω θεω ολα καλα απλα εχω χαμηλη προγεστερονη.θα παιρνω 3 ουτρετζεσταν την μερα και καθε 4 μερες μια ενεση lentogest.μεχρι να παω σε 20 μερες να ξανακανω για προγεστερονη.και μου εδωσε και πλυσεις με χαμομηλι και σοδα.αυτα τα δικα μου.εσεις νεα??μαντη διαβαζω ολα καλα.μπραβο κοπελα μου.αντε φτανει το ραντεβου σου.εγω εχω ακομη.στις 27 θα παω.

γεια σου κοριτσι μου.για μενα ειναι πολυ λαθος ο γιατρος σου.καταρχην τι βλακεια σου ειπε.τι σημαινει να παει κατι στραβα.δεν τα λενε αυτα σε εγκυο γυναικα.συγνωμη κιολας για την εκρηξη μου.αλλα και γενικα η αρχη της εγκυμοσυνης παιζει πολυ σημαντικο ρολο αν σου λειπει κατι.τι να πω.

οπως εμενα ο πρωτος γιατρος μου στη πρωτη εγκυμοσυνη.ηταν λιγο χαμηλα ο πλακουντας που τις περισσοτερες φορες ειναι φυσιολογικο μετα ανεβαινει οπως και εγινε και μας ελεγε οτι αλλη μια το ειχε και πεθανε το μωρο και η γυναικα.ακου μυαλο ο βλ...γι αυτο και για αλλα πολλα εφαγε σουτ και ευτυχως που εγιναν ολα αυτα και βρηκα τον γιατρο μου αυτον τον υπεροχο ανθρωπο και γιατρο που εμπιστευομαι τυφλα ομως .τον ειχε η αδερφη μου.παντως εναν γιατρο που κανεις ενα απλο τεστ παπ δεν μπορεις να τον καταλαβεις απολυτα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ασία είπε:

Ωραία!!σίγουρα θα μεγαλώνει όμορφα εκεί μέσα!!τόσα συμπτώματα έχεις που το αποδεικνύουν!το ανακοινώσατε σε συγγενείς?

Ναι το εχω πει σε ολους απ την αρχή... Ετσι κ αλλιως ακομα και κατι να παει στραβα τους θελω διπλα μ ... Εκτος απο αυτο θελω να ειμαι αισιόδοξη οτι ολα θα πανε καλα... Οι δικοι μας άνθρωποι δεν ειναι μονο για τα ευχάριστα αλλα και για τα δυσάρεστα! !!! Εσυ το ειπες;;;

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε πως πάτε? Εγώ καλά αύριο έχω τον 1 ο υπέρηχο και με έχει φάει η αγωνία μετράω ώρες...:confused:

Αχ τι ομορφα!!! Ολα καλα θα πανε κουκλα μου!!!! Τι ωρα έχεις ραντεβού ;;; Περιμένουμε νεα σου!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...