Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω και τις 8 αυτες μερες συμπτωματα περιοδου. Και εχω παρει και παυσιπονα καποιες μερες. Αλλα δεν εχουν κατεβει. Με τον γιατρο δεν μιλησα. Λεω να περιμενω μεχρι Πεμπτη..

Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα. 

19 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν ένα μικρόβιο μπορεί να δώσει κακής ποιότητας έμβρυα, αυτό ο ανδρολόγος θα σου το απαντήσει. Σίγουρα μπορεί να δώσει προβλήματα στο σπέρμα και στον κατακερματισμό και στην κινητικότητα και στον αριθμό και στην μορφολογία. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως ο δικός μας ανδρολόγος έδωσε προληπτικά αγωγή στον σύζυγο για δύο βδομάδες πριν την ωοληψία και γονιμοποίηση. Και το έκανε σε σύμφωνη γνώμη και σε συνεργασία με τον εξωσωματιστή μας γιατί είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την αντιβίωση που ήθελε. Συγκεκριμένα ο εξωσωματιστής του είχε πει δεν θα σε βλάψει πουθενά οπότε κάντο για να είμαστε πιο σίγουροι. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες να σου πω την αλήθεια, το θεώρησα λογικό βήμα εκείνη τη στιγμή. 

Μακρύ πρωτόκολλο δεν έχεις δοκιμάσει καθόλου; 

Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλησπερα κοριτσακι μου ναι ξαπλα ειμαι σημερα δεν πηγα και δουλεια και ολη μερα ειμαι ξαπλωμενη.ναι παιρνω δυο φορες την ημερα. Μονο μια φορα ειχα ροζ απο εκει και μεχρι τωρα τπτ. Αλλα ημουν ξαπλα ολη μερα γτ να βγαλω ροζ. Την π;ρασκςυη ο γιατρος μου ειπε 5 εβδομαδων. 

@Gwgoulini26 ποσες μερες κανει πια η προγεστερονη να πιασει; πφφφφ

@Μάντη μου η κουμπαρα μου το ειχε και στις δυο εγκυμοσυνες αυτο και της ειχαν πει λογικο

Καλησπερα! Αν η προγεστερονη σου ειναι χαμηλη χρειαζεται βοηθεια με την "αποθηκη" της στον οργανισμο σου. εγω που ειμαι απο εξωσωματικη παιρνω 3 χαπια των 200mg utrogestan  απο 5 μερες πριν την εμβρυομεταφορα και κολπικα vasclor (προγεστερονη κι αυτη η κυρια) απο την επομενη μερα απο την εμβρυομεταφορα και συνεχιζω ακαθεκτη... Μηπως πρεπει να σου αυξησει λιγο τη δοση ο γιατρος σου? 

4 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Ναι, έτσι ξεκίνησα λόγω ηλικίας. Δεν είχα κανένα ιστορικό. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν στα 39 μου και τώρα είμαι 40,5. Στην ουσία δεν υπάρχει ηλικιακό όριο, απλώς συνηθίζεται σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί είναι πιο ψηλές οι πιθανότητες για χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Στην πορεία βέβαια που κατάλαβα ότι δεν αποκλείονται και σε μικρότερες ηλικίες, σου απαντώ ότι και 30 χρονών να ήμουν πάλι θα έκανα τροφοβλάστη και δεν θα βασιζόμουν στην αυχενική και στο papp-a.

Το αιματολογικό τεστ το γνωρίζω και το απέρριψα γιατί δεν έχει 100% ακρίβεια. Αγγίζει το 100%, αλλά δεν είναι 100% γιατί έχει περιορισμένο εύρος σε σχέση με την τροφοβλάστη και την αμνιοπαρακέντηση.

Όντως είναι ακριβά τεστ αυτά που αναλύουν τον μοριακό καρυότυπο του εμβρύου. Πριν 2 χρόνια περίπου είχαμε δώσει γύρω στα 800 ευρώ για να εξετάσουμε τα χρωμοσώματα για περίπου 500 σύνδρομα. Υπάρχει και εξέταση λιγότερων με 500 ευρώ. Αν σκεφτείς όμως ότι δεν έδωσα χρήματα για αυχενική ξεχωριστά, γλίτωσα από εκεί κάποια χρήματα, συν του ότι ξένοιασα για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης και έμαθα και το φύλο πολύ νωρίς.

Δεν θέλω να σας μεταδώσω το άγχος μου προφανώς... Είναι καθαρά δική μας επιλογή αφού σταθμίσαμε και τους κινδύνους.

Πολυ χρησιμα αυτα που μας λες... Εγω να δω τι θα μου προτεινουν να κανω αφου εχω πληρωσει προεμφυτευτικο ελεγχο του εμβρυου που μετεφερα το οποιο ειναι 95% αξιοπιστο

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Μελινακι ξαπλα συνέχεια θα σταματήσει που θα παει... εγω εχω πυχτα υγρα σαν μπαλακια τζελ... και νομιζω δεν ειναι πολυ καλο σημάδι αυτο...

Αυτα τα τζελατινια δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι... Ρωτησες το γιατρο σου?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα! Αν η προγεστερονη σου ειναι χαμηλη χρειαζεται βοηθεια με την "αποθηκη" της στον οργανισμο σου. εγω που ειμαι απο εξωσωματικη παιρνω 3 χαπια των 200mg utrogestan  απο 5 μερες πριν την εμβρυομεταφορα και κολπικα vasclor (προγεστερονη κι αυτη η κυρια) απο την επομενη μερα απο την εμβρυομεταφορα και συνεχιζω ακαθεκτη... Μηπως πρεπει να σου αυξησει λιγο τη δοση ο γιατρος σου? 

Πολυ χρησιμα αυτα που μας λες... Εγω να δω τι θα μου προτεινουν να κανω αφου εχω πληρωσει προεμφυτευτικο ελεγχο του εμβρυου που μετεφερα το οποιο ειναι 95% αξιοπιστο

Αυτα τα τζελατινια δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι... Ρωτησες το γιατρο σου?

Τις μερες που ειχα τα ροζ καφε του ανεφερα και αυτα και μου ειπε τελειώματα ειναι μαζι με τα καφε φυσιολογικά... αλλα συνεχίζω να τα εχω οχι σε καθε σκουπισμα αλλα τα εχω...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Τις μερες που ειχα τα ροζ καφε του ανεφερα και αυτα και μου ειπε τελειώματα ειναι μαζι με τα καφε φυσιολογικά... αλλα συνεχίζω να τα εχω οχι σε καθε σκουπισμα αλλα τα εχω...

Κατι θα ξερει ο ντοκορ περισσοτερο απο εμας λοιπον ;););)  Κοιτα επειδη ολες εχουμε υγρα σε αυτη τη φαση εσενα μπορει να ειναι λιγο πιο πηχτα...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλησπέρα μανουλες !Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας.. είμαι 5 εβδομάδων κ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια τραχήλου κ είμαι θετική σε χλαμύδια..έχω πάθει σοκ..η γυναικολόγος είπε μετά το πρώτο τρίμηνο θα μου δώσει αντιβίωση..έχει τύχει σε κάποια να έχει ανάλογη εμπειρία?σε διάφορα φόρουμ μόνο θετικά δεν πήγαν οι κυήσεις..

πρίν από 1 λεπτό , ALEX210 είπε:

Καλησπέρα μανουλες !Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας.. είμαι 5 εβδομάδων κ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια τραχήλου κ είμαι θετική σε χλαμύδια..έχω πάθει σοκ..η γυναικολόγος είπε μετά το πρώτο τρίμηνο θα μου δώσει αντιβίωση..έχει τύχει σε κάποια να έχει ανάλογη εμπειρία?σε διάφορα φόρουμ μόνο θετικά δεν πήγαν οι κυήσεις..

Αρχικα συγχαρητηρια και ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δυστυχως δεν γνωριζω κατι για τα χλαμυδια...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, MELINASP είπε:

Καλησπερα κοριτσακι μου ναι ξαπλα ειμαι σημερα δεν πηγα και δουλεια και ολη μερα ειμαι ξαπλωμενη.ναι παιρνω δυο φορες την ημερα. Μονο μια φορα ειχα ροζ απο εκει και μεχρι τωρα τπτ. Αλλα ημουν ξαπλα ολη μερα γτ να βγαλω ροζ. Την π;ρασκςυη ο γιατρος μου ειπε 5 εβδομαδων. 

@Gwgoulini26 ποσες μερες κανει πια η προγεστερονη να πιασει; πφφφφ

@Μάντη μου η κουμπαρα μου το ειχε και στις δυο εγκυμοσυνες αυτο και της ειχαν πει λογικο

Εμένα μια εβδομάδα έκανε να με πιάσει σκέψου ποτέ είχα ποτέ δεν είχα καφέ ή ροζ βλεννη είχαν σπάσει τα νεύρα μου τώρα μια εβδομάδα μετά δεν έχω απολύτως τίποτα  από εκεί και πέρα εξαρτάται από τόν κάθε οργανισμό πως αντιδρα @MELINASP

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Μελινακι ξαπλα συνέχεια θα σταματήσει που θα παει... εγω εχω πυχτα υγρα σαν μπαλακια τζελ... και νομιζω δεν ειναι πολυ καλο σημάδι αυτο...

Καλησπέρα.. εχεις κάνει κολπική καλλιέργεια?

πρίν από 3 λεπτά , ALEX210 είπε:

Καλησπέρα.. εχεις κάνει κολπική καλλιέργεια?

Καλησπέρα! Οχι δεν εχω κάνει ηταν να κανω αυτη την εβδομαδα αλλα ειδα ροζ αιματακι και μου ειπε ο γιατρός μου να μην κανω τιποτα τωρα..  λες να ειναι καποιο μικρόβιο;;; ισως να ειναι γτ στην καλλιέργεια του αντρα μ βρήκαμε ουρεοπλασμα και μας εδωσε αντιβίωση αλλα εγω δεν προλαβα να τελειωσω τη θεραπεία γτ εμαθα για την εγκυμοσύνη...

jgJqp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα! Οχι δεν εχω κάνει ηταν να κανω αυτη την εβδομαδα αλλα ειδα ροζ αιματακι και μου ειπε ο γιατρός μου να μην κανω τιποτα τωρα..  λες να ειναι καποιο μικρόβιο;;; ισως να ειναι γτ στην καλλιέργεια του αντρα μ βρήκαμε ουρεοπλασμα και μας εδωσε αντιβίωση αλλα εγω δεν προλαβα να τελειωσω τη θεραπεία γτ εμαθα για την εγκυμοσύνη...

Για να μην σου έκανα ο γιατρός ακόμα θα υπήρχε λόγος.. εμένα είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη κ καινούργια γιατρος κ μου έκανε καλλιέργεια βρέθηκα θετική στα χλαμύδια... θεωρώ σημαντικη την εξέταση

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ALEX210 είπε:

Για να μην σου έκανα ο γιατρός ακόμα θα υπήρχε λόγος.. εμένα είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη κ καινούργια γιατρος κ μου έκανε καλλιέργεια βρέθηκα θετική στα χλαμύδια... θεωρώ σημαντικη την εξέταση

Ειναι σημαντική απο τα πρωτα πραγματα που μου ειπε ειναι η καλλιέργεια αλλα λογο του αιματος δεν ηθελε αυτη τη βδομάδα!

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κοριτσιαααααα μονο εγω ειμαι πιο χαλια το απογευμα απο οτι το πρωι???

Οχι,  ειμαι και εγω!!! Πανω που ανησυχουσα γιατι δεν ειχα κανει πολλους εμετους σημερα (ναι ειμαι τρελη το παραδεχομαι),  αφησα τα κοκκαλακια μ σ μπανιο νομίζω... :shock:

cO4Yp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειναι σημαντική απο τα πρωτα πραγματα που μου ειπε ειναι η καλλιέργεια αλλα λογο του αιματος δεν ηθελε αυτη τη βδομάδα!

Μπράβο !όλα καλά !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Οχι,  ειμαι και εγω!!! Πανω που ανησυχουσα γιατι δεν ειχα κανει πολλους εμετους σημερα (ναι ειμαι τρελη το παραδεχομαι),  αφησα τα κοκκαλακια μ σ μπανιο νομίζω... :shock:

Νομιζω οτι δεν θα γλιτωσει ουτε το δικο μου μπανιο... κλεινω το μαγαζι σε 10 λεπτα και οπου φυγει φυγει. ΑΝ προλαβω

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...