Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

@ada32 ναι ρε..ημουν 10+ κιλα πανω απ οτι πρεπει.αλλα εχω πολλα πολλα χρονια σταθερη σ αυτο.κι εγω αυτο νομιζω.εχω επαρκεια λιπους...χαχαχα

Και οντωε τρωω οσο ετρωγα δεν πειναω περισσοτερο για ν αυξησω κατι.

Νιωθει καμια κλωτσιες στον κολπο?

Ειχε γυρισει δυο μερες τωρα τις ενιωθα κατω απ το στηθος.τωρα ηρθε τουμπα παλι και με κλωτσαει στον κολπο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

@ada32 ναι ρε..ημουν 10+ κιλα πανω απ οτι πρεπει.αλλα εχω πολλα πολλα χρονια σταθερη σ αυτο.κι εγω αυτο νομιζω.εχω επαρκεια λιπους...χαχαχα

Και οντωε τρωω οσο ετρωγα δεν πειναω περισσοτερο για ν αυξησω κατι.

Νιωθει καμια κλωτσιες στον κολπο?

Ειχε γυρισει δυο μερες τωρα τις ενιωθα κατω απ το στηθος.τωρα ηρθε τουμπα παλι και με κλωτσαει στον κολπο.

εγωωωωωω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οσον αφορά την κοιλιά, η δική μου παρότι μικρή πολύ ακόμη, έχει ήδη τσιτώσει πάρα πολύ και τη νιώθω να με τραβάει όλη μέρα παρά τα λάδια που βάζω! Πολύ πλάκα έχει, αν και ενοχλητικό, έχω να δηλώσω!!!!

Αναφορικά με το μωρό, εγω νιώθω μονίμως κινήσεις στο ύψος τ αφαλού ή λίγο παρακάτω.... Βέβαια εγω είμαι πολύ πίσω απο όλες σας... αλλά υποθέτω ότι είναι τα πόδια τ μάλλον, αφού αποκλείεται να έχει τόση δύναμη στα χέρια...

Ο αφαλός από την άλλη, ευτυχώς παραμένει στη θέη του!!! Έχω και το σκουλαρίκι εγώ και είναι μεγάλη η αγωνία μου μην χρειαστεί να το αφαιρέσω απο τώρα και κλείσει η τρύπα! (καθένας με τον πόνο του όπως καταλάβατε!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οσον αφορά την κοιλιά, η δική μου παρότι μικρή πολύ ακόμη, έχει ήδη τσιτώσει πάρα πολύ και τη νιώθω να με τραβάει όλη μέρα παρά τα λάδια που βάζω! Πολύ πλάκα έχει, αν και ενοχλητικό, έχω να δηλώσω!!!!

Αναφορικά με το μωρό, εγω νιώθω μονίμως κινήσεις στο ύψος τ αφαλού ή λίγο παρακάτω.... Βέβαια εγω είμαι πολύ πίσω απο όλες σας... αλλά υποθέτω ότι είναι τα πόδια τ μάλλον, αφού αποκλείεται να έχει τόση δύναμη στα χέρια...

Ο αφαλός από την άλλη, ευτυχώς παραμένει στη θέη του!!! Έχω και το σκουλαρίκι εγώ και είναι μεγάλη η αγωνία μου μην χρειαστεί να το αφαιρέσω απο τώρα και κλείσει η τρύπα! (καθένας με τον πόνο του όπως καταλάβατε!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Και εγώ έχω τρύπα στον αφαλό! Έχω να βάλω βέβαια σκουλαρίκι περίπου 2 χρόνια αλλά η τρύπα είναι ανοιχτή... Το παράξενο είναι ότι η τρύπα άλλαξε μέρος μετακινήθηκε δεξιά σαν να πάει να φύγει από τον αφαλό... 

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγώ έχω τρύπα στον αφαλό! Έχω να βάλω βέβαια σκουλαρίκι περίπου 2 χρόνια αλλά η τρύπα είναι ανοιχτή... Το παράξενο είναι ότι η τρύπα άλλαξε μέρος μετακινήθηκε δεξιά σαν να πάει να φύγει από τον αφαλό... 

Αλλαξε θέση??? Η κοιλιά σου είναι προς τα πλάγια?? Εμένα είναι προς τα μπρος μόνο...η μέση παραμένει δαχτυλίδι!! Από πίσω δε φαίνεται τίποτα απο εγκυμοσύνη (όχι ότι από μπροστά φαίνεται!!! :P)

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αλλαξε θέση??? Η κοιλιά σου είναι προς τα πλάγια?? Εμένα είναι προς τα μπρος μόνο...η μέση παραμένει δαχτυλίδι!! Από πίσω δε φαίνεται τίποτα απο εγκυμοσύνη (όχι ότι από μπροστά φαίνεται!!! :P)

Ναιι άλλαξε θέση μάλλον γτ μόνιμα η κοιλιά μ είναι ποιο φουσκωμενη δεξιά!!! Εγώ έχω ανοίξει και στα πλάγια ενώ πότε δεν είχα πλαϊνά!!! Η μέση μου πάντα και εμένα ήταν δαχτυλίδι παρόλο τα περιττά κιλά... Είχα πάντα μόνο ποπό και μπούτια!!!! Νιώθω ότι θα εκραγεί όλες οι φλέβες φαίνονται!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναιι άλλαξε θέση μάλλον γτ μόνιμα η κοιλιά μ είναι ποιο φουσκωμενη δεξιά!!! Εγώ έχω ανοίξει και στα πλάγια ενώ πότε δεν είχα πλαϊνά!!! Η μέση μου πάντα και εμένα ήταν δαχτυλίδι παρόλο τα περιττά κιλά... Είχα πάντα μόνο ποπό και μπούτια!!!! Νιώθω ότι θα εκραγεί όλες οι φλέβες φαίνονται!!!

Μια απο τα ιδια!! Και εγώ κολαρού και μπουτού ήμουν πάντα!!! :P

Αλλά και τώρα εχω χάσει απο παντού και η κοιλιά, όσο έχει πεταχτεί, είναι μπροστά σαν μπάλα!!!

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κλαίω!!! Εμένα έκλεισε η τρυπουλα μου η πανέμορφη. Το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ο γιατρός ήταν να βγάλω το σκουλαρίκι! Θα τον βάλω να μου την ξαναανοιξει. Χαχαχα 

Μανούλα Σεπτεμβρίου εδώ! :oops:

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Κλαίω!!! Εμένα έκλεισε η τρυπουλα μου η πανέμορφη. Το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ο γιατρός ήταν να βγάλω το σκουλαρίκι! Θα τον βάλω να μου την ξαναανοιξει. Χαχαχα 

Μανούλα Σεπτεμβρίου εδώ! :oops:

εγώ είχα πάει φουλ ενημερωμένη (Στην Αμερική γεννάνε με τρύπα σ αφαλό και το σκουλαρίκι) και έκανε το "λάθος" να μου πει να το βγάλω όταν αρχίσει να με ενοχλεί!!! Ε αφού δεν με ενοχλεί και εγώ δεν το πειράζω!!! χιχιχι

Και να κλεισει θα την ανοίξουμε και πάλι!!! :P

Eγώ είπα θα είμαι μοντέρνα μαμα!!!! (ο άντρας μου κωλύεται λίγο αλλα θα του περάσει!!!!)

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Καλά είμαι , εχω ηρεμήσει γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι ! Δευτέρα πρωί εχω ραντεβού με τον παιδοκαρδιολογο για επανεξέταση. Ευτυχώς τα Γιαννενακια δεν μας κάνουν τρελλη ζεστη και μπορούμε να κάνουμε βολτες ! Εσυ πως τα πας ;

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...