Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα. 

Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.

Σίγουρα πλέον με τα αποτελέσματα της πρώτης ετ πρέπει να πάρω μια δεύτερη γνώμη πάλι. Σκέψου πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι τώρα, είχα πάει στο ΡΕΑ στον Τζεφ. και μου είπε πως στη περίπτωση σου θα χρειαστείς ακόμα και δύο χρόνια συνδυασμού φυσικών και τροποποιημένων κύκλων για να καταφέρεις να έχεις αποτέλεσμα.  Μα γιατί δε βρέθηκε ένας να σε πιέσει για κατάψυξη μου έλεγε. Κάπως με άγχωσε και δε κατέληξα μαζί του. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μου πει ένας άνθρωπος κάτι που δεν έχω ξανακούσει για την αλλαγή.

Καλη χρονιά κορίτσι μου γλυκό. Θα το ψαξω εννοείται και θα ρωτήσω και τους άλλους γιατρούς που θα δω μέσα στο Γενάρη. Θύμισε μου, το μακρύ πρωτόκολλο πόσες μέρες είναι; 

Η μόνη παραλλαγή που κάναμε στις 5 ωοληψιες με φυσικό τροποποιημένο είναι το φάρμακο σε μια φάση που από femara μου το γύρισε στο serpafar και εκεί πήραμε τη μια βλαστοκύστη 3ΒC. Για το σπερμα επιμένει πως είναι όλα καλά. Εγώ επέμενα να δει τις εξετάσεις από Λυμπεροπουλο που κάναμε από μόνοι μας για να δούμε μήπως κάτι κρύβεται και δε το έχουμε διαπιστώσει. Από αυτές τις εξετάσεις μόνο ο κατακερματισμός και το στρες ήταν τσιμπημένα αλλά και αυτά λέει μπορεί να είναι λόγω του ecoli που βρέθηκε τότε. Εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί και έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις είναι μήπως υπάρχει κάποιο θέμα compatibility γενετικού υλικού. Η αδελφή του συντρόφου μου είχε τέτοιο θέμα και της το βρήκε αιματολόγος. Βεβαια έμεινε έγκυος φυσικά (απ’όσο γνωρίζω τουλάχιστον) αλλά προσπαθούσαν καιρό μέχρι να βρεθεί η λύση.

Εμείς έχουμε κάνει 2 φορές βραχύ και μετά φυσικούς τροποιημενους. Το μαξ που πήρα από τη διέγερση ήταν 3 και όλα ακατάλληλα για γονιμοποίηση. Μετα στους φυσικούς τροποιημενους έπαιρνα έπαιρνα 1 μαξ 2. 

Καλή χρονιά κορίτσι μου!

Το μακρύ πρωτόκολλο είναι περίπου ένα μήνα γιατί κάνεις και ενέσεις καταστολής κάποιες μέρες πριν την διέγερση.Επισης και εμάς μας έλεγε ο γυναικολόγος ότι είναι όλα καλά στο σπέρμα αλλά πάντα ακούγαμε τι μας έλεγε ο ανδρολογος γιατί σίγουρα ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω στο σπέρμα.Ο γυναικολόγος φαντάσου έλεγε ότι δεν χρειάζεται να πάρει βιταμίνες ο άντρας μου και ο ανδρολογος επέμενε ότι χρειάζεται.Αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο πιστεύω δεν θα είχα τώρα εγκυμοσύνη.Επισης πριν κάθε ωοληψια έκανε ο άντρας μου καλλιέργεια σπέρματος γιατί έστω και ένα μικρόβιο να έχει επηρεάζει την ποιότητα του εμβρύου 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα και από εμένα!!! Δόξα το Θεό ξύπνησα καθαρή...! Μόνο λίγη αναγουλα!!! Καλό αυτό!!! 

Έχεις ακόμα καφέ;;; Εμένα μου είπε ο γιατρός Μ αν δεν περάσει μια εβδομάδα καθαρή να μην τολμήσω και κάνω κολπικό υπέρηχο... Για να μην ανοίξει πάλι η πληγή... Θα πάω την άλλη Δευτέρα πρώτα Θεός και θα ζητήσω κοιλιακό μήπως και δούμε κάτι...

Μπράβο! Να είσαι συνέχεια καθαρη και να το απολαυσεις... 

Δεν εχω καθόλου καφε σε αυτή την εγκυμοσύνη

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 13 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μπράβο! Να είσαι συνέχεια καθαρη και να το απολαυσεις... 

Δεν εχω καθόλου καφε σε αυτή την εγκυμοσύνη

Μπερδεύτηκα με τη Μελίνα!!! Συγγνώμη!!!!! 

jgJqp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

@Μαρία1430 κοριτσακι μου σε καταλαβαινω ψαχνεις να δειςντι και πως αλλα ηρεμησε καλο δεν κανεις στο μπεμπακι σου. 

@Alekk εγω μεχρι χθες βραδυ ειχα καφε σημερα πολυ λιγο. Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!

@Μάντη μου εσυ;;; με τα καφε

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια! Εύχομαι να ειστε ολες καθαρες απο αιματακι και σιγα σιγα να στρωσει το γκρουπακι μας! 

@Μαρία1430 σε καταλαβαίνω απολυτα! Το ιδιο κανω και σκέφτομαι και εγω... Και γω,  υπερηχογραφικα ειμαι στις μερες που παλινδρομησε η προηγούμενη εγκυμοσυνη μου και κανω τς ιδιες σκεψεις.. Το γεγονός οτι η χθεσινή χοριακη μου ηταν αυξημενη με καθησυχασε,  αλλα και παλι το αγκαθι υπάρχει... Εγω πχ την προηγούμενη φορά το ανακαλυψα 8+3 οτι ειχε μεινει πισω 2 εβδομάδες... Αυτη τ φορα λεω να παω σ 9 για να ξορκισω το κακο

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Εύχομαι να ειστε ολες καθαρες απο αιματακι και σιγα σιγα να στρωσει το γκρουπακι μας! 

@Μαρία1430 σε καταλαβαίνω απολυτα! Το ιδιο κανω και σκέφτομαι και εγω... Και γω,  υπερηχογραφικα ειμαι στις μερες που παλινδρομησε η προηγούμενη εγκυμοσυνη μου και κανω τς ιδιες σκεψεις.. Το γεγονός οτι η χθεσινή χοριακη μου ηταν αυξημενη με καθησυχασε,  αλλα και παλι το αγκαθι υπάρχει... Εγω πχ την προηγούμενη φορά το ανακαλυψα 8+3 οτι ειχε μεινει πισω 2 εβδομάδες... Αυτη τ φορα λεω να παω σ 9 για να ξορκισω το κακο

Σε ποια εβδομάδα είσαι τωρα;

Εγω το καταλαβα την ημερα που εκλεινα 9 εβδομάδες. Τελοσπαντων ελπίζω να μας πανε ολα καλα... Όταν με δει εμένα θα ειμαι 8+2 αν καταφερω και βρω εισιτήριο να παω 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Εγω το καταλαβα την ημερα που εκλεινα 9 εβδομάδες. Τελοσπαντων ελπίζω να μας πανε ολα καλα... Όταν με δει εμένα θα ειμαι 8+2 αν καταφερω και βρω εισιτήριο να παω 

Μπράβο κορίτσια που είστε καθαρές μην αγχωνεστε όλα θα πάνε καλά όλες καταλαβαίνουμε την ανησυχία της αλλης γιατί όλες τα έχουμε περάσει και εγώ πριν 2 χρονια θα γεννουσα αυπό το μηνα και στεναχωριεμαι που που όμως τα κατάφερα και τώρα ανυπομονώ να πάω στο γιατρό να δω το σπορακι μου! Όλες να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!

@Μαρία1430 κοριτσακι μου σε καταλαβαινω ψαχνεις να δειςντι και πως αλλα ηρεμησε καλο δεν κανεις στο μπεμπακι σου. 

@Alekk εγω μεχρι χθες βραδυ ειχα καφε σημερα πολυ λιγο. Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!

@Μάντη μου εσυ;;; με τα καφε

Καλημέρα εγώ δόξα το Θεό ξύπνησα καθαρή... Υπέρηχο έχω την άλλη Δευτέρα!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Βαση τερ κλεινω την 8η την Τριτη αλλα ξερω πως συνέλαβα με επαφη την 20η ημερα λογω περιορισμενων επαφων!!! Αρα καμια βδομαδα πισω ειμαι σίγουρα!! Οταν ξαναπάω σ γιατρο,  θα μαι πιο ψυχραιμη και θα ξεδιαλυνω το μυστήριο!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

@Μάντη @MELINASP μπραβο βρε κοριτσια, αντε να κανουμε ονειρα σιγα σιγα

@Μαρία1430 σε ποιο νησι εισαι κοπελα μου; Δεν υπαρχει ενας υπερηχος, αληθεια; Που στα κομματια ζουμε ρε γμτ! Αν ειναι δυνατον! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alekk είπε:

@Μάντη @MELINASP μπραβο βρε κοριτσια, αντε να κανουμε ονειρα σιγα σιγα

@Μαρία1430 σε ποιο νησι εισαι κοπελα μου; Δεν υπαρχει ενας υπερηχος, αληθεια; Που στα κομματια ζουμε ρε γμτ! Αν ειναι δυνατον! 

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας μόνιμος γυναικολόγος εδω. Στη Σκιάθο μενω. Έρχεται μια φορά το μηνα ένας απο το Βόλο.

Βλέπεις τα νησιά είναι υπέροχα για διακοπές αλλά σε πολλά θέματα έχουμε ζορια

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημέρα, μανούλες!

Καλή εβδομάδα!

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα για εσάς;

Εγώ είμαι καλά. Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα-ούτε που κατάλαβα πώς έφτασα στη 12η εβδομάδα αυτή τη φορά. Το μπεμπάκι μεγαλώνει. Ο γιατρός στον τελευταίο υπέρηχο άφησε υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι και αγοράκι. Φυσικά, δεν έχουμε κάποια προτίμηση. Γερό να είναι και ας είναι ότι μας έτυχε. 

Αυτή η εβδομάδα έχει ξεκούραση γιατί την επόμενη Τετάρτη θα κάνω την τροφοβλάστη και πρέπει να μην έχει συσπάσεις η μήτρα. 

Εγώ είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης. Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα (με καισαρική λόγω προηγούμενου γυναικολογικού χειρουργείου) στο Μητέρα. Επειδή ήταν το 1ο μας παιδάκι επιλέξαμε να πάρουμε μονόκλινο (με κρεβάτι για τον συνοδό) ώστε να έχουμε ησυχία και να μην ενοχλούν οι επισκέπτες μας κάποια άλλη μαμά. Συμπέρασμα: όσο λιγότερο επισκεπτήριο τόσο το καλύτερο για εσάς. Ειδικά αν θέλετε να θηλάσετε δεν θα έχετε καμιά όρεξη να είναι κάποιος στο δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Καταλαβαίνω τη χαρά και τον ενθουσιασμό όλων (κι εγώ έτσι ήμουν), αλλά μιλάω εκ πείρας.

Αυτή τη φορά θα πάω σε 3κλινο ή 4κλινο. Άλλωστε δεν θα μπορεί πλέον να καθίσει κάποιος μαζί μου το βράδυ αφού ο άντρας μου θα είναι  με την πρώτη μας κόρη στο σπίτι. 

Θυμάμαι ότι στην 1η εγκυμοσύνη είχα πολύ περισσότερο άγχος μεταξύ των υπερήχων. Μετά κάποια στιγμή στην 20η εβδομάδα άρχισα να καταλαβαίνω το μωρό να κινείται και ενώ νόμιζες ότι θα σταμάτησει το άγχος του ότι δεν το έβλεπα, αν περνούσε λίγη ώρα χωρίς να το νιώσω, να το πάλι το άγχος! Και δώστου να κουνιέμαι και να πίνω κρύο νερό για να το ενεργοποιήσω. Εντωμεταξύ η μικρή μου κουνιόταν κυρίως το βράδυ, ειδικά προς το τέλος όταν χαλάρωνα για να κοιμηθώ στο  κρεβάτι. θα δείτε είναι στιγμές μοναδικές και αισθήματα που έχει επιφυλάξει η φύση μόνο για τις μαμάδες. Μόλις γεννήσετε θα σας λείπει η περίοδος της εγκυμοσύνης σας. Θα αδειάσει η κοιλιά μας αλλά θα γεμίσει η αγκαλιά μας για πολύ πολύ καιρό.

Αυτά για τώρα! Εύχομαι όλες σας να συνεχίσετε όμορφα και ωραία και να χαρείτε αυτή την περίοδο. Και μην ξεχάσω: βγείτε έξω για καφέ, για φαγητό, πηγαίνετε σινεμά, ταξιδέψτε όσο σας επιτρέπει η εγκυμοσύνη και κοιμηθείτε!

Σας φιλώ

• Μου αρέσει 4

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 26 λεπτά , ZiliHer είπε:

Καλημέρα, μανούλες!

Καλή εβδομάδα!

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα για εσάς;

Εγώ είμαι καλά. Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα-ούτε που κατάλαβα πώς έφτασα στη 12η εβδομάδα αυτή τη φορά. Το μπεμπάκι μεγαλώνει. Ο γιατρός στον τελευταίο υπέρηχο άφησε υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι και αγοράκι. Φυσικά, δεν έχουμε κάποια προτίμηση. Γερό να είναι και ας είναι ότι μας έτυχε. 

Αυτή η εβδομάδα έχει ξεκούραση γιατί την επόμενη Τετάρτη θα κάνω την τροφοβλάστη και πρέπει να μην έχει συσπάσεις η μήτρα. 

Εγώ είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης. Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα (με καισαρική λόγω προηγούμενου γυναικολογικού χειρουργείου) στο Μητέρα. Επειδή ήταν το 1ο μας παιδάκι επιλέξαμε να πάρουμε μονόκλινο (με κρεβάτι για τον συνοδό) ώστε να έχουμε ησυχία και να μην ενοχλούν οι επισκέπτες μας κάποια άλλη μαμά. Συμπέρασμα: όσο λιγότερο επισκεπτήριο τόσο το καλύτερο για εσάς. Ειδικά αν θέλετε να θηλάσετε δεν θα έχετε καμιά όρεξη να είναι κάποιος στο δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Καταλαβαίνω τη χαρά και τον ενθουσιασμό όλων (κι εγώ έτσι ήμουν), αλλά μιλάω εκ πείρας.

Αυτή τη φορά θα πάω σε 3κλινο ή 4κλινο. Άλλωστε δεν θα μπορεί πλέον να καθίσει κάποιος μαζί μου το βράδυ αφού ο άντρας μου θα είναι  με την πρώτη μας κόρη στο σπίτι. 

Θυμάμαι ότι στην 1η εγκυμοσύνη είχα πολύ περισσότερο άγχος μεταξύ των υπερήχων. Μετά κάποια στιγμή στην 20η εβδομάδα άρχισα να καταλαβαίνω το μωρό να κινείται και ενώ νόμιζες ότι θα σταμάτησει το άγχος του ότι δεν το έβλεπα, αν περνούσε λίγη ώρα χωρίς να το νιώσω, να το πάλι το άγχος! Και δώστου να κουνιέμαι και να πίνω κρύο νερό για να το ενεργοποιήσω. Εντωμεταξύ η μικρή μου κουνιόταν κυρίως το βράδυ, ειδικά προς το τέλος όταν χαλάρωνα για να κοιμηθώ στο  κρεβάτι. θα δείτε είναι στιγμές μοναδικές και αισθήματα που έχει επιφυλάξει η φύση μόνο για τις μαμάδες. Μόλις γεννήσετε θα σας λείπει η περίοδος της εγκυμοσύνης σας. Θα αδειάσει η κοιλιά μας αλλά θα γεμίσει η αγκαλιά μας για πολύ πολύ καιρό.

Αυτά για τώρα! Εύχομαι όλες σας να συνεχίσετε όμορφα και ωραία και να χαρείτε αυτή την περίοδο. Και μην ξεχάσω: βγείτε έξω για καφέ, για φαγητό, πηγαίνετε σινεμά, ταξιδέψτε όσο σας επιτρέπει η εγκυμοσύνη και κοιμηθείτε!

Σας φιλώ

καλημερααα με το καλο κοριτσι μου να σου πανε ολα τελειααα.τι ειν αι το τροφοβλαστη??εχω και εγω εναν γιο 2.5 χρονων περιπου.ασε και σκεφτομαι πως θα τον αποχωριστω 3 μερες που δεν τον εχω αποχωριστει ουτε ενα βραδυ.

Καλημερα  κοριτσια και καλη εβδομαδα!  ευχομαι ολες σας να ειστε καθαρες απο ροζ κ καφε  κ επιτελους να απολευσετε την εγκυμοσυνη.

εγω χθες βγηκε επιτελους βολτα κ περιποιηθηκα λιγακι !!! ειχα να βγω 3 βδομαδες με το χαλι μου . το χαρηκα πολυ , βεβαια πλεον οτι τρωω για μεσημεριανο , τελικα δεν μπορω να το χωνεψω μαλλον κ ξερναω το βραδυ στις 9 !  εχει βγει το προγραμμα μου , πρωι στις 9 εμετο κ μετα ξανα το βραδυ ...χαχααχαχα κ ενδιαμεσα πειναω τοσο πολυ κ διψαω αλλα κρατιεμαι κ δεν τρωω κ φυσικα νερο δεν  μπορω να πιω , μονο γουλιες .  

αυτος που με νευριαζει , ειναι ο αντρας μου , γτ ρε κοριτσια μου λεει συνεχεια μια χαρα εισαι . εγω ξερναω κ αυτος μου λεει δεν εχεις τιποτα . :( . πρ;αγματικα δεν νιωθει ... 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα  κοριτσια και καλη εβδομαδα!  ευχομαι ολες σας να ειστε καθαρες απο ροζ κ καφε  κ επιτελους να απολευσετε την εγκυμοσυνη.

εγω χθες βγηκε επιτελους βολτα κ περιποιηθηκα λιγακι !!! ειχα να βγω 3 βδομαδες με το χαλι μου . το χαρηκα πολυ , βεβαια πλεον οτι τρωω για μεσημεριανο , τελικα δεν μπορω να το χωνεψω μαλλον κ ξερναω το βραδυ στις 9 !  εχει βγει το προγραμμα μου , πρωι στις 9 εμετο κ μετα ξανα το βραδυ ...χαχααχαχα κ ενδιαμεσα πειναω τοσο πολυ κ διψαω αλλα κρατιεμαι κ δεν τρωω κ φυσικα νερο δεν  μπορω να πιω , μονο γουλιες .  

αυτος που με νευριαζει , ειναι ο αντρας μου , γτ ρε κοριτσια μου λεει συνεχεια μια χαρα εισαι . εγω ξερναω κ αυτος μου λεει δεν εχεις τιποτα . :( . πρ;αγματικα δεν νιωθει ... 

Καλημέρα!!! Για να μη νιωθεις μονη και εγω στην ιδια φαση βρισκομαι! Αλλα εγω δεν πτοουμαι! Τρωω και ξερναω! Και μιλαμε για πανω απο 5 εμετους ημερησιως! 

Επισης,  δεν ειναι μονο ο δικος σ αντρας! Ο δικος μου χαιρεται καθε φορα που παω για εμετο,  ενω παραλληλα εχει την απαιτηση να σκεφτομαι τι θα φαει, αν θα φαει κλπ.. Τον εκραξα χθες κ μ λεει "ελα μωρε σιγα τ εχεις? Μια χαρα εισαι!" 

Γινεσαι μετα συζυγοκτονος?? Εγω ανετα! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...