Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , irinikavala είπε:

Μάντη μου κ γω σιροπάκι με πορτοκάλι... ήταν καλούτσικο.. δε μπορώ να πω.. το απολαύσαμε.. χαχαχ.. τώρα αναμονή για τα αποτελέσματα!

άντε καλά μας αποτελέσματα!!! μακάρι να είναι όλα καλα.. εμένα πιο πολύ το τρύπημα με άγχωσε αλλα οκ. κ γω 2ωρο έκανα.. πόσο γλυκόζη δεν έχω ιδέα.. ένα μπουκαλάκι ήταν..

Εμένα θα βγούνε σήμερα τα αποτελέσματα!!! Περιμένω πως και πως!!! Καλά αποτελέσματα και στις δύο!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 49 λεπτά , linaa είπε:

χα χα στρατιωτης το μικρο!!! καλα ανεμωνη μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι μπορει να μην την παλευεις να βγεις στις αρχες ουτε μεχρι το μπαλκονι. δεν ξερεις πως θα ειναι το μικρο στις αρχες εδω κοπελες το εχουν στο στηθος καθε 20 λεπτα κ μετα ουρλιαζει οποτε περιμενε με το καλο να δεις πως θα τα πας. 

Λεω τι θελω να κανω... Τωρα προφανως τα υπόλοιπα θα εξαρτηθουν απο το παιδι... Δεν ειμαι μαντης να ξερω πως θα βγει!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Μάντη είπε:

Βγήκαν οι εξετάσεις μου!!! Αιματοκρίτης από 27.5 πήγε 27.9 δεν έχω παράπονο!!!! Καμπύλη σακχάρου δεν ξέρω αν είναι καλή δεν γράφει τιμές... Ξέρει καμιά τα φυσιολογικά όρια;

Χμμ και τι λεει δλδ; Τα γνωστα ειναι Μαντη μεχρι 90 νηστειας, μεχρι 120 μια ωρα μετα και μετα πρεπει να αρχισει να πεφτει.

Α κοριτσια παλι καλα που μου το ειπατε αυτο με την πορτοκαλαδα να το ζητησω!

ωχ Μαντη τωρα ειδα τον αιματοκριτη! 27;;;;;; Πω παιδακι μου πως αντεχεις;

πρίν από 6 λεπτά , Alekk είπε:

Χμμ και τι λεει δλδ; Τα γνωστα ειναι Μαντη μεχρι 90 νηστειας, μεχρι 120 μια ωρα μετα και μετα πρεπει να αρχισει να πεφτει.

Α κοριτσια παλι καλα που μου το ειπατε αυτο με την πορτοκαλαδα να το ζητησω!

ωχ Μαντη τωρα ειδα τον αιματοκριτη! 27;;;;;; Πω παιδακι μου πως αντεχεις;

Μίλησα με το γιατρό μου είπε ότι τα φυσιολογικά είναι στην πρώτη ώρα κάτω από 180 και στη δεύτερη ώρα κάτω από 140 το ίδιο διάβασα και στο ίντερνετ

όλες τις  εγκύους.

Δοκιμασία φόρτισης  με γλυκόζη στις εγκύους και διαγνωστικά κριτήρια.

Λήψη 75γρ. γλυκόζης από του στόματος.

Μέτρηση γλυκόζης  πλάσματος προ και 60 και 120 λεπτά μετά τη λήψη

της γλυκόζης.

Όταν έστω  και μία τιμή είναι ίση ή  μεγαλύτερη από τα κατωτέρω αναφερόμενα όρια διαγιγνώσκεται ΣΔΚ.

Γλυκόζη νηστείας 92 mg/dl

Γλυκόζη 60΄ 180 mg/dl

Γλυκόζη 120΄ 153 mg/dl

Όσο για τον αιματοκρίτη έχω ζαλάδες αλλά το παλεύω με τα χάπια και διατροφή να μην πέσει κάτω από 27 είπε ο γιατρός...

Σάκχαρο νηστείας 90

Μετά από 1 ώρα 138

Μετά από 2 ώρες 119

Τα αποτελέσματα μου από την καμπύλη! 

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Μίλησα με το γιατρό μου είπε ότι τα φυσιολογικά είναι στην πρώτη ώρα κάτω από 180 και στη δεύτερη ώρα κάτω από 140 το ίδιο διάβασα και στο ίντερνετ

όλες τις  εγκύους.

της γλυκόζης.

Όταν έστω  και μία τιμή είναι ίση ή  μεγαλύτερη από τα κατωτέρω αναφερόμενα όρια διαγιγνώσκεται ΣΔΚ.

Γλυκόζη 60΄ 180 mg/dl

Γλυκόζη 120΄ 153 mg/dl

Όσο για τον αιματοκρίτη έχω ζαλάδες αλλά το παλεύω με τα χάπια και διατροφή να μην πέσει κάτω από 27 είπε ο γιατρός...

Α ενταξει λαθος θυμαμαι τοτε. Ειπαμε η ενδοκρινολογος μου ηταν κάπως ... αυστηρη και καπως... ασχετη. 

Τα δικα σου ειναι το 180 και 153; Τι σου ειπε ο γιατρος; Μπερδευτηκα.

Οσο για  τον αιματοκριτη θυμηθηκα πως κι εμενα στον μεγαλο σε αυτα τα επιπεδα ηταν και δεν καταλαβαινα τιποτα. Τωρα με 30-33 και εχω ολο ζαλαδες και μια απιστευτη κουραση...

Κουραγιο Μαντη!

πρίν από 1 λεπτό , Alekk είπε:

Α ενταξει λαθος θυμαμαι τοτε. Ειπαμε η ενδοκρινολογος μου ηταν κάπως ... αυστηρη και καπως... ασχετη. 

Αρα καλα ειναι τα αποτελεσματα σου! Μπραβο κοριτσι μου. Οσο για  τον αιματοκριτη θυμηθηκα πως κι εμενα στον μεγαλο σε αυτα τα επιπεδα ηταν και δεν καταλαβαινα τιποτα. Τωρα με 30-33 και εχω ολο ζαλαδες και μια απιστευτη κουραση...

Κουραγιο Μαντη!

Μου είπαν ότι από τον 6ο σταθεροποιείται ο αιματοκρίτης οπότε υπομονή ένα μήνα ακόμα και ελπίζω να στρώσει!!! Μου έφυγε λίγο το άγχος με το σάκχαρο!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

όλες τις  εγκύους.

της γλυκόζης.

Γλυκόζη 60΄ 180 mg/dl

Γλυκόζη 120΄ 153 mg/dl

Σάκχαρο νηστείας 90

Μετά από 1 ώρα 138

Μετά από 2 ώρες 119

Τα αποτελέσματα μου από την καμπύλη! 

Οποτε Μαντη ολα καλα!!! Λιγο προσοχή στη διατροφή και ολα θα ναι τελεια! 

Κορίτσια ο αιματοκριτης ποτε μας ανησυχεί? Εγω ειχα 32 την τελευταία φορά αλλα φοβάμαι θα πεσει κι αλλο, αφου κανω τα παντα εμετο.. Ο γιατρός μου βεβαια ειναι κουλ και χαίρομαι, αλλα για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις ρωταω... 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Οποτε Μαντη ολα καλα!!! Λιγο προσοχή στη διατροφή και ολα θα ναι τελεια! 

Κορίτσια ο αιματοκριτης ποτε μας ανησυχεί? Εγω ειχα 32 την τελευταία φορά αλλα φοβάμαι θα πεσει κι αλλο, αφου κανω τα παντα εμετο.. Ο γιατρός μου βεβαια ειναι κουλ και χαίρομαι, αλλα για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις ρωταω... 

Μέχρι 27 είσαι οκ! Μπορείς να κάνεις ένεσης σιδήρου αν δεν μπορείς από το στόμα!

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Μου είπαν ότι από τον 6ο σταθεροποιείται ο αιματοκρίτης οπότε υπομονή ένα μήνα ακόμα και ελπίζω να στρώσει!!! Μου έφυγε λίγο το άγχος με το σάκχαρο!!! 

Μαντη τωρα τα ειδα τα νουμερακια σου για το σακχαρο. Τελεια! Μπραβο!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Και εγώ όταν είχα κάνει τη μικρή καμπύλη ένα νόστιμο υγρό ήταν με γεύση πορτοκαλί . Μου είπαν όμως εκεί ότι εξαρτάται τι έχει κάθε εργαστήριο . Εγώ εκεί θα πάω και στη μεγάλη γιατί το ζαχαρονερο δεν θα το αντέξω . Μάντη μια χαρά μου φαίνεται η καμπύλη .

Κατα τα αλλά εμένα μόλις με πήραν να μου αλλάξουν το ραντεβού για την β και έγινε αύριο το απόγευμα. Αντε τώρα να τρέχεις με τα ΚΤΕΛ.:-x Τουλάχιστον θα τελειώσει πιο νωρίς η αγωνία .

Εγω κορίτσια δεν εχω κοιτάξει τίποτα ακόμα για το μικρό . Όποτε διαβάζω τα δικά σας και ενημερώνομαι ! Άσε που εχω τρομάξει και τη μαμά και την πεθερά μου και δεν τολμούν να πάρουν τίποτα και αυτές ! 

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Μέχρι 27 είσαι οκ! Μπορείς να κάνεις ένεσης σιδήρου αν δεν μπορείς από το στόμα!

Θενξ! 

Ακομα το παλευω μονο με πολυβιταμινες λογω των εμετων... Να σ πω, χαίρομαι που ειναι κατα των πολλών φαρμακων και χαλαρος σαν γιατρος... Ελπιζω να γλιτωσω τις ενεσουλες στον ποπο... Οχι τιποτα αλλο, αλλα εγω ειμαι η νοσ/τρια της οικογένειας και αγχωνομαι ποιος θα μου τις κανει!!! :shock:

πρίν από 4 λεπτά , eamo είπε:

Και εγώ όταν είχα κάνει τη μικρή καμπύλη ένα νόστιμο υγρό ήταν με γεύση πορτοκαλί . Μου είπαν όμως εκεί ότι εξαρτάται τι έχει κάθε εργαστήριο . Εγώ εκεί θα πάω και στη μεγάλη γιατί το ζαχαρονερο δεν θα το αντέξω . Μάντη μια χαρά μου φαίνεται η καμπύλη .

Κατα τα αλλά εμένα μόλις με πήραν να μου αλλάξουν το ραντεβού για την β και έγινε αύριο το απόγευμα. Αντε τώρα να τρέχεις με τα ΚΤΕΛ.:-x 

Εγω κορίτσια δεν εχω κοιτάξει τίποτα ακόμα για το μικρό . Όποτε διαβάζω τα δικά σας και ενημερώνομαι ! Άσε που εχω τρομάξει και τη μαμά και την πεθερά μου και δεν τολμούν να πάρουν τίποτα και αυτές ! 

Γιατι τις τρομαξες καλε? Μετα την αυριανη ξαμοληθειτε στα μαγαζιά!!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

@Μάντητελεια οι εξετασεις σου!! @eamo τι καλα!

κοριτσια sossss .οποια γνωριζει απο το ταμειο ασφαλισης ΕΔΟΕΑΠ ας μου πει .

εγω δουλευω σε ραδιοφωνο κ μολις εμαθα οτι απο ΙΚΑ που ημουν πηγα σε Εδοεαπ κ δν ξερω τι γινεται με το 6μηνο του ΟΑΕΔ . 

στενοχωρηθηκα παρα πολυ γτ μαλλον θα το χασω ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ναι μια χαρά είναι το δικό σου! 

Καροτσάκι έχουμε κοιτάξει και είμαστε ανάμεσα στο inglesina quat ή στο loreni bertoni mia... Μέχρι τώρα σκεφτόμουν να μην πάρω 3 σε 1 αλλά συζητώντας με μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα το 3ο παιδάκι της μου είπε ότι έτσι την πάτησε και εκείνη γτ το 1ο το γέννησε χειμώνα και με το σκεπτικό ότι δεν θα βγει από το σπίτι δεν πήρε το πορτ μπεμπέ και τώρα που γέννησε και έρχεται καλοκαίρι δυσκολεύεται που δεν έχει πορτ μπεμπέ.... Και με έβγαλε σε σκέψη...

συγνωμη για την παρεμβαση αλλα γτ δ μπορεις να βγαλεις το μωρο βολτα με ενα απλο κλασικο καροτσι;κ εναν εξτρα ποδοσακο για τον χειμωνα;απλα να ξαπλωνει τελειως η πλατη για να ειναι απο νεογεννητο

αλλιως μπορεις να δεις 2σε1,δλδ καροτσι με πορτ μπεμπε κ να παρετε χωρια ενα καλο καρεκλακι αυτοκινητου

γενικα την αποψη μου την εχω πει στο φορουμ,το καροτσι πρεπει να ανοιγοκλεινει ευκολα,να ειναι ελαφρυ,να χωραει σε αυτοκινητο-ασανσερ.αναλογως περιοχης δρομων-πεζοδρομιων βλεπεις το μεγεθος

γενικα δ θα προτεινα 3σε1πλεον που ειχα παρει κ δ χρησιμοποιηθηκε

το δικο μου ειναι cam κ εκτος απο μεγαλο οι αναρτησεις χαλασαν αμεσως

ενω σε αλλη φιλη που πηρε φθηνο σκουριασαν τα μεταλλικα

συνηθως τα καροτσια ειναι απο 0η 6μηνων μεχρι 3χρονων

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...