Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MELINASP είπε:

Κοριτσια μου απορεια στην 5η εβδομαδα πρεπεινα φαινεται κατι μεσα στον σακο;;

Πότε υπολογίζεις ότι ειχες σύλληψη;;; Νομίζω από την 6 εβδομάδα αρχίζει η καρδιά... Δεν ξέρω για νωρίτερα λογικά φαίνεται σάκος και λεκιθικος σάκος

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , MELINASP είπε:

Οχι!! Σκεψου πως εμεις δεν ειδαμε ουτε σακο στις 5 εβδομαδες κ μαλιστα επειδη η χοριακη δεν διπλασιαζοταν κ ο γιατρος εβλεπε κατι διπλα στη σαλπιγγα φοβομασταν για εξωμητριο. Εν ολιγοις εξαρταται απο τον οργανισμο, την ημερομηνια συλληψης κ ποσο καλο υπερηχο εχει ο γιατρος. 

Κοριτσια πηγα τουαλετα κ σταματησε το καφε!!!!! Τι ωραια!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Οχι απαραίτητα!!! Ειδικα εσυ που ειχες καθυστερημενη συλληψη,  θα υπολογιζεις ολα να γίνονται καμια βδομαδα μετα!!! 

cO4Yp3.png

@Μάντη @anemoni1989 @Alekk Μολις ειδα τον υπερηχο και νομιζω αχνο φαινεται λεκιθικος. Αλλα μπορει και να το φανταζομαι χαχαχαχαχαχαχα!!! Οχι γτ διαβασα καπου οτι πρεπει οπωσδηποτε να φαινεται και αγχωθηκα!!!! Μαντη μου δεν ξερω ποτε ειχα συλληψη ηερω σιγουρα οτι καταλαβα αργοτερα ωορηξια. 

Alekk μου συγχαρητηρια για το καφε μπραβο αντε να παιρνουμε σειρα εγω και η μαντη!!!

• Μου αρέσει 1

@Μάντη και @MELINASP ναι ρε κοριτσακια να τελειωνουμε με τα χαζοκαφε να αρχισουμε να χαιρόμαστε λιγο! Εν τω μεταξυ αρνουμαι να παω τουαλετα, μηπως ξαναδω. Θα σκασω πρωτα κ μετα θα παω... χιχιχι:blink:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καθόλου καταθλιπτικη δεν θα βγει!!! Θα ξερει πως την αγαπας διπλα!!! Μια για αυτη και αλλη μια για το μπεμπακι που χαθηκε!! Αλλα ειπαμε... Τα κακα μένουν πισω μας!!! Μόνο καλες σκέψεις από δω και πέρα!! 

Ισχύει...αντε ολα θα πανε καλα και στις δυο μας ...

fH1Pp2.png

Πως ειστε κορίτσια;

Εγω ήμουν χαλια μέχρι πριν λίγο που εκανα τον πρώτο μου εμετο κι εστρωσα. 

Απο τη μια χαίρομαι που ειχα έντονο σύμπτωμα, χαίρομαι που εστρωσε το στομάχι μου και θα φαω αλλά προβληματιζομαι ως ψυχωτικο ων αν το μωράκι μου είναι καλα. Κι εξηγω το συνειρμό. Στην πρώτη παλινδρομη στις 7εβδ+3 σταμάτησε το μωρό. Το εμαθα δεκα μερες μετα αλλά σκεπτομενη μάλλον θα έγινε το ενα και μοναδικό βράδυ που ειχα τρελο πονο κι έκανα κι εμετο. Θα μου πείτε περσινα ξινα σταφύλια. Ναι δικαιο εχετε αλλά σημερα είμαι 7εβδ+3. Συμπτωση; με περιμένουν δυσαρεστα; θα δείξει

Συγγνώμη για το πρήξιμο

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 6 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Πως ειστε κορίτσια;

Εγω ήμουν χαλια μέχρι πριν λίγο που εκανα τον πρώτο μου εμετο κι εστρωσα. 

Απο τη μια χαίρομαι που ειχα έντονο σύμπτωμα, χαίρομαι που εστρωσε το στομάχι μου και θα φαω αλλά προβληματιζομαι ως ψυχωτικο ων αν το μωράκι μου είναι καλα. Κι εξηγω το συνειρμό. Στην πρώτη παλινδρομη στις 7εβδ+3 σταμάτησε το μωρό. Το εμαθα δεκα μερες μετα αλλά σκεπτομενη μάλλον θα έγινε το ενα και μοναδικό βράδυ που ειχα τρελο πονο κι έκανα κι εμετο. Θα μου πείτε περσινα ξινα σταφύλια. Ναι δικαιο εχετε αλλά σημερα είμαι 7εβδ+3. Συμπτωση; με περιμένουν δυσαρεστα; θα δείξει

Συγγνώμη για το πρήξιμο

Μαράκι προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο μετά από αυτά που πέρασες αλλά είναι διαφορετικά όλα θα πάνε καλά!!! Ο εμετός είναι καλο!!! Εξάλλου τώρα δεν έχεις πόνους δυνατούς!!! Μην τα συγκρίνεις!!! :-D

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαράκι προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο μετά από αυτά που πέρασες αλλά είναι διαφορετικά όλα θα πάνε καλά!!! Ο εμετός είναι καλο!!! Εξάλλου τώρα δεν έχεις πόνους δυνατούς!!! Μην τα συγκρίνεις!!! :-D

Το ξερω.... το μυαλο μου και η λογική το ξερουν. Αλλά εχουν κι ενα διαβολακι που βαζει φυτιλιες. 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Το ξερω.... το μυαλο μου και η λογική το ξερουν. Αλλά εχουν κι ενα διαβολακι που βαζει φυτιλιες. 

Σε καταλαβαίνω εδώ βάζει σε εμένα φυτιλιες με το αιματακι όχι σε σένα που πέρασες τόσα δύσκολα... Όλο ψάχνομαι πονάει το στήθος μου ; Έχω αναγουλα ; Έχω υπνιλια; Ψάχνω συμπτώματα να δω αν είναι καλά το σπορακι μου...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

On 8/3/2018 at 6:21 ΜΜ, Μάντη είπε:

Μου έδωσε και εμένα!!! Για κυστική ίνωση σας έδωσε και λυστερια;;;

εγώ είχα κάνει για κυστική ίνωση πριν μείνω έγκυος οπότε δεν χρειάζεται να την επαναλάβω.

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε καταλαβαίνω εδώ βάζει σε εμένα φυτιλιες με το αιματακι όχι σε σένα που πέρασες τόσα δύσκολα... Όλο ψάχνομαι πονάει το στήθος μου ; Έχω αναγουλα ; Έχω υπνιλια; Ψάχνω συμπτώματα να δω αν είναι καλά το σπορακι μου...

Πρέπει να ηρεμήσουμε... τον τρόπο δεν μπορω ακόμα να βρω

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@Μαρία1430 κοπέλα μου μην ανησυχεις! Ολα καλα, μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι σου. Ολες οσες εχουμε χασει μικρουλια οταν ερχεται η εβδομαδα που τα χασαμε τρεμει η καρδουλα μας.... Κοιτα μηπως πας αυριο στον γιατρο σου μα σου φυγει η ανησυχια.

Κατα τ´αλλα κοριτσια τι κανετε; @Μάντη @MELINASP τι γινεται με τα ροζ/καφε; Σταματησαν;

Καλη Κυριακη σε όλες

πρίν από 37 λεπτά , Alekk είπε:

@Μαρία1430 κοπέλα μου μην ανησυχεις! Ολα καλα, μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι σου. Ολες οσες εχουμε χασει μικρουλια οταν ερχεται η εβδομαδα που τα χασαμε τρεμει η καρδουλα μας.... Κοιτα μηπως πας αυριο στον γιατρο σου μα σου φυγει η ανησυχια.

Κατα τ´αλλα κοριτσια τι κανετε; @Μάντη @MELINASP τι γινεται με τα ροζ/καφε; Σταματησαν;

Καλη Κυριακη σε όλες

Καλημέρα καλη Κυριακή!

Θα ήθελα πολύ να παω να με δει ο γιατρός μου αλλά δεν υπάρχει γυναικολόγος στο νησι. Πρέπει να περιμενω την Παρασκευή που θα παω Αθήνα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 46 λεπτά , Alekk είπε:

Καλη Κυριακη σε όλες

Καλημέρα και από εμένα!!! Δόξα το Θεό ξύπνησα καθαρή...! Μόνο λίγη αναγουλα!!! Καλό αυτό!!! 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα καλη Κυριακή!

Θα ήθελα πολύ να παω να με δει ο γιατρός μου αλλά δεν υπάρχει γυναικολόγος στο νησι. Πρέπει να περιμενω την Παρασκευή που θα παω Αθήνα

Έχεις ακόμα καφέ;;; Εμένα μου είπε ο γιατρός Μ αν δεν περάσει μια εβδομάδα καθαρή να μην τολμήσω και κάνω κολπικό υπέρηχο... Για να μην ανοίξει πάλι η πληγή... Θα πάω την άλλη Δευτέρα πρώτα Θεός και θα ζητήσω κοιλιακό μήπως και δούμε κάτι...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...