Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Εχω κατω απο 80 οποτε μάλλον για αυτο!!! 

Κορίτσια εχετε δει καροτσια??? Θα παρετε τριλογια? Εγω λεω οχι... Θα παρω μαλλον ενα απλο καροτσι και εξτρα καθισμα αυτοκινήτου για να το χουμε και μετα... 

Ναι μια χαρά είναι το δικό σου! 

Καροτσάκι έχουμε κοιτάξει και είμαστε ανάμεσα στο inglesina quat ή στο loreni bertoni mia... Μέχρι τώρα σκεφτόμουν να μην πάρω 3 σε 1 αλλά συζητώντας με μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα το 3ο παιδάκι της μου είπε ότι έτσι την πάτησε και εκείνη γτ το 1ο το γέννησε χειμώνα και με το σκεπτικό ότι δεν θα βγει από το σπίτι δεν πήρε το πορτ μπεμπέ και τώρα που γέννησε και έρχεται καλοκαίρι δυσκολεύεται που δεν έχει πορτ μπεμπέ.... Και με έβγαλε σε σκέψη...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημερα κοριτσια!

@Μάντη και @irinikavala καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! Μάντη τι κολπακια ειναι αυτα με το σιροπι πορτοκαλι; Εμενα μου δινουν ενα ζαχαρονερο και πινω...   μπλιαχ...

@Elenaki5186 κι εγω ειχα επιπωματικο πλακουντα (που εκλεινε τον τραχηλο). Στην προηγουμενη εξεταση ειδαμε οτι ανεβαινει. Εχει περιθωριο να ανεβει μεχρι την 24η εβδομαδα. Αλλα σε καποιες περιπτωσεις ανεβαινει και πιο μετα. Γενικα θελει ξεκουραση, οχι επαφες, οχι σκυψιμο, οχι βαρη. Εγω μια φορα ειδα αιμα οταν σηκωσα τον γιο μου και μια φορα καφε οταν ημουν για πολλη ωρα σκυμμενη. Αρα προσοχη και ξεκουραση! Καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου! Αγορακι ή κοριτσακι; Εδω οι αγορομανες κανουμε θραυση!

Just now, Elenaki5186 είπε:

Μάντη μου σε 3 βδομάδες θα κανω β επιπέδου. Είμαι απο Κύπρο και εδω ο γυναικολόγος μου έχει εξελιγμένο υπέρηχο. Για αυχενική και β επιπέδου δεν σε στέλνει κάπου αλλού τα κάνει ο ίδιος. Σε κάθε επισκεψη μου οι υπέρηχοι μου και οι φωτογραφίες του μωρού που έχω είναι έγχρωμες και τρισδιάστατες. Οποτε βλέπει τα πάντα απο την αρχή της κύησης. Ευελπιστώ να ανέβει λίγο ο πλακούντας σε κάποια φάση. Και εγω προσέχω πολύ.

Όλα καλά θα πάνε θα ανέβει!!!!!

jgJqp3.png

8 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Εχψ ακουσει οτι τα πσρισσοτσρα τα περνεις τους τελευταιους 2 μηνες ... και δν θςλω να φτασω συνολο πανω απο 13 ... 5

Κοριτσια μου να πω καλο ξημερωμα κ να προτοτυπισω.... αυπνη παλι απο τις 2 κ δν με περνει ο  υπνος με τιποτα κ το μωρο να κανει βολτες συνεχεια συν τις καουρες που εχω το πηρα αποφαση μετα απο 2 χρονια υπνος παλι... αλλα χαλαλι...

Καλημερα! εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 20εβδ αν παρω 4 κιλα , ειμαι πολυ καλα.. μετα μου ειπε οτι εχω ενα περιθωριο για τα υπολοιπα..  εγω θελω το πολυ να φτασω 15 γτ πιστευω οτι θα εχουμε κ αρκετη κατακρατιση υγρων.  

αχ κ εγω εχω 3 μερες που ξυπναω 5-6 το πρωι κ κοιταω το ταβανι μεχρι να ξανακοιμηθω..+ την βουλωμενη μυτη που εχω κ δεν βολευομαι στο κρεβατι κ στριφογυρναω δεξια κ αριστερα..  τι ειναι αυτο το πραγμα..τελεια !!! αρχισε η γκρινια απο τωρα..

πρίν από 6 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Μάντη μου σε 3 βδομάδες θα κανω β επιπέδου. Είμαι απο Κύπρο και εδω ο γυναικολόγος μου έχει εξελιγμένο υπέρηχο. Για αυχενική και β επιπέδου δεν σε στέλνει κάπου αλλού τα κάνει ο ίδιος. Σε κάθε επισκεψη μου οι υπέρηχοι μου και οι φωτογραφίες του μωρού που έχω είναι έγχρωμες και τρισδιάστατες. Οποτε βλέπει τα πάντα απο την αρχή της κύησης. Ευελπιστώ να ανέβει λίγο ο πλακούντας σε κάποια φάση. Και εγω προσέχω πολύ.

καλημερα και καλως ηρθες. απο οσο ξερω κ εγω , ειναι οτι πρεπει να προσεχεις μεχρι να ανεβει  κ καθολου βαρος. γτ οντως προκαλει αιμορραγιες αν ειναι χαμηλα.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι μια χαρά είναι το δικό σου! 

Καροτσάκι έχουμε κοιτάξει και είμαστε ανάμεσα στο inglesina quat ή στο loreni bertoni mia... Μέχρι τώρα σκεφτόμουν να μην πάρω 3 σε 1 αλλά συζητώντας με μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα το 3ο παιδάκι της μου είπε ότι έτσι την πάτησε και εκείνη γτ το 1ο το γέννησε χειμώνα και με το σκεπτικό ότι δεν θα βγει από το σπίτι δεν πήρε το πορτ μπεμπέ και τώρα που γέννησε και έρχεται καλοκαίρι δυσκολεύεται που δεν έχει πορτ μπεμπέ.... Και με έβγαλε σε σκέψη...

Λογω τ πορτ μπεμπε ελεγα να παρω 2 σε 1,αλλα τελικα θα μου δωσει η κουνιαδα το δικο της που εχει και βαση, οποτε παει και αυτο... Το μακλαρεν μου αρεσε πολυ ως καροτσι... Μονο αρνητικό ότι δεν γυρναει να βλέπεις το μωρο, αλλα απο την αλλη μεσα στο καταχειμωνο ποσες βολτες θα βγούμε? Θα κανω λιγο τσικ μπροστά και θα τη βλρπω... 

Αντε να φυγει η β επιπεδου να αρχισουν οι εξορμήσεις στα μαγαζιά γτ δεν κρατιέμαι!!! :p

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοιλουμπίτσες, τι κάνετε?

Μπήκα στην 21η βδομάδα σήμερα και φαίνεται η κοιλιά καθαρά σαν εγκύου! Χθες με ρωτήσανε 3 φορές!!! :P

On 5/30/2018 at 11:31 AM, ναντια δε said:

καλημερα ζινα μου προγεστερονη και μαγνησιο γτ σου εδωσε?λεγκοφερ και φυλικο παιρνω και εγω να προσεχεις το σιδηρο 2 ωρες πριν η 2 ωρες μετα αν θες να φας κατι γαλακτοκομικο αλλιως δεν αποροφαται σωστα..

Ισχύει ότι πρέπει να περάσει ένα δίωρο πριν και μετά από τον σίσηρο για να φας γαλακτοκομικά? Γιατί εμένα μου είπε μια ώρα μετά από τον σίδηρο να τρώω το μεσημεριανό όπου εκεί πάντα τρώω τυρί... Είναι λάθος???

23 hours ago, Μάντη said:

Τι φαγακια φτιάξατε σήμερα;;; Ποια έχει σειρά για β επιπέδου;;; Εγώ ακόμα αργό :?

β επιπέδου έχω την άλλη  Παρασκευή και  περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες!!!

20 hours ago, Μαρθα Κ said:

Κορίτσια λέω να αρχίσω να βάζω στην κοιλιά κάτι γιατι βλέπω πολύ με τρώει και πετάγονται κάτι κόκκινα σημάδια (ραγάδες) εσείς τι βάζετε,???? 

Εγώ βάζω βιολογικό λάδι καρύδας μετά από το μπάνιο σε νωπό δέρμα και είναι πολύ ενυδατικό!

4 hours ago, Elenaki5186 said:

Κορίτσια σας καλημερίζω. Ανοίκω και εγώ στις μανούλες Οκτωβρίου και σας γράφω για πρώτη φορά. Είμαι 18 εβδομάδων και στη χθεσινή μου επίσκεψη στον γιατρό μου είπε ότι ο πλακούντας μου έχει άσχημη θέση. Είναι πολυ χαμηλά και καλύπτει τον τράχηλο. Αυτό συνηθως προκαλεί αιμορραγίες μου είπε και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ήθελα να ρωτήσω είχε κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία?? Ευχαριστώ.

Καλωσήρθες στην παρέα μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Να ξεκουράζεσαι σίγουρα και εύχομαι να ανέβει γρήγορα ο πλακούντας!

1 hour ago, ada32 said:

αχ κ εγω εχω 3 μερες που ξυπναω 5-6 το πρωι κ κοιταω το ταβανι μεχρι να ξανακοιμηθω..+ την βουλωμενη μυτη που εχω κ δεν βολευομαι στο κρεβατι κ στριφογυρναω δεξια κ αριστερα..  τι ειναι αυτο το πραγμα..τελεια !!! αρχισε η γκρινια απο τωρα..

ναι βρε παιδιά τι είναι αυτό... κάθε μέρα γύρω στις 5 ξυπνάω ακόμα κι αν έχω κοιμηθεί 1 ή 2 το βράδυ. Και μετά θέλω τουλάχιστον ένα δίωρο για να με πάρει πάλι ο ύπνος και είμαι κάθε μέρα φυτό από τον σπαστό και ελλειπή ύπνο... και έλεγα ότι τώρα τουλάχιστον θα κοιμάμαι καλά για να έχω δυνάμεις για μετά, αλλά που...

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

UUiMp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Εχω κατω απο 80 οποτε μάλλον για αυτο!!! 

Κορίτσια εχετε δει καροτσια??? Θα παρετε τριλογια? Εγω λεω οχι... Θα παρω μαλλον ενα απλο καροτσι και εξτρα καθισμα αυτοκινήτου για να το χουμε και μετα... 

Κοιταζω συνεχεια στο ιντερνετ για καροτσια και ακρη δε βγαζω. εχω πολλα και λιγες κριτικες οποτε δεν μπορω να επιλεξω. 14/6 παω για β επιπεδου ΑΘηνα και πιστευω οτι θα εχω καποιες ωρες ελευθερες να επισκεφτω 1 με 2 μεγαλα καταστηματα να δω καροτσια κι αλλα μωρουδιακα... μπας και βγαλω στο περιπου εναν προυπολογισμο

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 11 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κοιταζω συνεχεια στο ιντερνετ για καροτσια και ακρη δε βγαζω. εχω πολλα και λιγες κριτικες οποτε δεν μπορω να επιλεξω. 14/6 παω για β επιπεδου ΑΘηνα και πιστευω οτι θα εχω καποιες ωρες ελευθερες να επισκεφτω 1 με 2 μεγαλα καταστηματα να δω καροτσια κι αλλα μωρουδιακα... μπας και βγαλω στο περιπου εναν προυπολογισμο

Διαβασα σε κατι αλλα φορουμ και για τα κιντο οτι ειναι πολυ καλα και μια αλλη μαρκα που δε συγκρατησα... Αλλα λενε ειναι ελληνικες και εχουν πολυ καλη σχέση ποιοτητας-τιμης...  Δε θελω να δωσω 700 και 800 ευρω για ενα καροτσι... Τα θεωρω πεταμενα λεφτα... :?

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια!

@Μάντη και @irinikavala καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! Μάντη τι κολπακια ειναι αυτα με το σιροπι πορτοκαλι; Εμενα μου δινουν ενα ζαχαρονερο και πινω...   μπλιαχ...

@Elenaki5186 κι εγω ειχα επιπωματικο πλακουντα (που εκλεινε τον τραχηλο). Στην προηγουμενη εξεταση ειδαμε οτι ανεβαινει. Εχει περιθωριο να ανεβει μεχρι την 24η εβδομαδα. Αλλα σε καποιες περιπτωσεις ανεβαινει και πιο μετα. Γενικα θελει ξεκουραση, οχι επαφες, οχι σκυψιμο, οχι βαρη. Εγω μια φορα ειδα αιμα οταν σηκωσα τον γιο μου και μια φορα καφε οταν ημουν για πολλη ωρα σκυμμενη. Αρα προσοχη και ξεκουραση! Καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου! Αγορακι ή κοριτσακι; Εδω οι αγορομανες κανουμε θραυση!

Ευχαριστώ!!! Μου είπαν ότι είναι καινούργιο αυτό απλά πληρώνεις 4 ευρο έξτρα! Και παλιά δίναν γλυκόζη σκέτη που ήταν αηδία!!!

jgJqp3.png

Καλημερα σας.

Συγνωμη που επεμβαινω.εγω καροτσι θα παρω των ανηψιων μου.

Αλλα να ρωτησω σας χρειαζεται καροτσι απο τοσο νωρις γιατι βλεπω αγχωνεστε με την αγορα του.δεν περνετε μονο τ απαραιτητα μεχρι να δειτε τι χρειαζεται?

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Διαβασα σε κατι αλλα φορουμ και για τα κιντο οτι ειναι πολυ καλα και μια αλλη μαρκα που δε συγκρατησα... Αλλα λενε ειναι ελληνικες και εχουν πολυ καλη σχέση ποιοτητας-τιμης...  Δε θελω να δωσω 700 και 800 ευρω για ενα καροτσι... Τα θεωρω πεταμενα λεφτα... :?

εμενα πληρωνει η μαμα, δλδ η χαζογιαγια και δεν εχει προβλημα να τα δωσει οποτε δεν με πειραζει :P

και νομιζω οτι θα παρω 3 σε 1.... εχω δει και τα Bugaboo που ειναι αρκετα ακριβα εχω δει και αλλα γυρω στα 350€. βασικα θα παω απο κοντα να δω για να κανω τις ερωτησεις μου...

1) μεχρι ποια ηλικια χρησιμοποιειται

2) τι διαφορες υπαρχουν σε ακριβα και φθηνα μοντελα που εχουν αναρτησεις και μεγαλες ροδες (βασικο θεμα για εμενα με τα σοκακια στο νησι)

3) αν βγαινουν και πλενονται τα διαφορα μερη του

4) διαστασεις κλειστο να δω αν χωραει στο αυτοκινητο

5) να τα δω απο αποψη βαρους αλλα και αισθητικης

και οτι αλλο προκυψει σε απορια

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας.

Συγνωμη που επεμβαινω.εγω καροτσι θα παρω των ανηψιων μου.

Αλλα να ρωτησω σας χρειαζεται καροτσι απο τοσο νωρις γιατι βλεπω αγχωνεστε με την αγορα του.δεν περνετε μονο τ απαραιτητα μεχρι να δειτε τι χρειαζεται?

Δεν ξερω ποσες βολτες θα μπορεσουμε να κανουμε το χειμωνα αν και σκοπευω να τον βγαζω συχνα. Ομως αν ειναι βολικο παιδι θα επιστρεψω γρηγορα στη δουλεια μας και σκοπευω να τον παιρνω μαζι μου. οποτε θεωρω οτι θα μου ειναι απαραιτητο.

Και σιγουρα δεν εχω απο πουθενα να παρω πραγματα

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

εμενα πληρωνει η μαμα, δλδ η χαζογιαγια και δεν εχει προβλημα να τα δωσει οποτε δεν με πειραζει :P

και νομιζω οτι θα παρω 3 σε 1.... εχω δει και τα Bugaboo που ειναι αρκετα ακριβα εχω δει και αλλα γυρω στα 350€. βασικα θα παω απο κοντα να δω για να κανω τις ερωτησεις μου...

2) τι διαφορες υπαρχουν σε ακριβα και φθηνα μοντελα που εχουν αναρτησεις και μεγαλες ροδες (βασικο θεμα για εμενα με τα σοκακια στο νησι)

κυριως να κοιταξεις το πιο ελαφρυ καροτσι με ευκολους μηχανισμους ανοιξε κλεισε. οι διαφορες στα μοντελα σε σχεση με την τιμη ειναι η φιρμα κυριως κ μετα τα υλικα που χρησιμοποιουνται στα υφασματα αλλα κ στα μεταλικα σημεια. να ξερεις αλλα μεταλλα χρησιμοποιουνται σε ενα πιο ελαφρυ μοντελο ειναι συνηθως πιο καλης ποιοτητας το μεταλλο γιαυτο κ ειναι ελαφρυ. 

το καροτσι να το δεις απο κοντα κ να το ανοιγοκλεισεις μονη σου. να παρεις το πιο απλο. 

ολα τα καροτσια πλενονται. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Δεν ξερω ποσες βολτες θα μπορεσουμε να κανουμε το χειμωνα αν και σκοπευω να τον βγαζω συχνα. Ομως αν ειναι βολικο παιδι θα επιστρεψω γρηγορα στη δουλεια μας και σκοπευω να τον παιρνω μαζι μου. οποτε θεωρω οτι θα μου ειναι απαραιτητο.

Και σιγουρα δεν εχω απο πουθενα να παρω πραγματα

Και εμενα οι γονεις μου θα το παρουν, αλλα προτιμω να μ παρουν και τιποτα αλλο με τα λεφτα που θα τς περισσεψουν!!!  :p

@zina7777 εγω δεν θα το παρω τωρα αλλα μεχρι να γεννησω σίγουρα... Δε σκοπευω να μεινω μεσα 40 μερες και γενικά θελω να το βγαζω εξω για να σκληραγωγηθει... 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Και εμενα οι γονεις μου θα το παρουν, αλλα προτιμω να μ παρουν και τιποτα αλλο με τα λεφτα που θα τς περισσεψουν!!!  :p

@zina7777 εγω δεν θα το παρω τωρα αλλα μεχρι να γεννησω σίγουρα... Δε σκοπευω να μεινω μεσα 40 μερες και γενικά θελω να το βγαζω εξω για να σκληραγωγηθει... 

χα χα στρατιωτης το μικρο!!! καλα ανεμωνη μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι μπορει να μην την παλευεις να βγεις στις αρχες ουτε μεχρι το μπαλκονι. δεν ξερεις πως θα ειναι το μικρο στις αρχες εδω κοπελες το εχουν στο στηθος καθε 20 λεπτα κ μετα ουρλιαζει οποτε περιμενε με το καλο να δεις πως θα τα πας. 

2 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Μάντη μου κ γω σιροπάκι με πορτοκάλι... ήταν καλούτσικο.. δε μπορώ να πω.. το απολαύσαμε.. χαχαχ.. τώρα αναμονή για τα αποτελέσματα!

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Μόλις ξεκίνησα τη καμπύλη σακχάρου και είναι βαρετά!!!!

Ελενάκι καλώς ήρθες στις μανουλες Οκτωβρίου!!! Έκανες β επιπέδου από τώρα;;; Και εμένα ο πλακούντας μου είναι πολύ χαμηλά και προσέχω πολύ καθόλου βάρος καθόλου δουλειές σπιτιού σχεδόν καθόλου περπάτημα.. να ξέρεις ότι στο β επιπέδου θα σου πουν για το πλακούντα τη θέση του μέχρι τότε ξεκούραση με απλό υπέρηχο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει σε τη φάση είναι!

Καλημέρααα και εγώ για καμπύλη είμαι! Μόλις πήρα το σιρόπι με γεύση πορτοκάλι!!! Δεν ήταν τραγικό!!! Εγώ έχω ένα δίωρο μπροστά μου ακόμα!!! Με πόση γλυκόζη σου έβαλε;;;

άντε καλά μας αποτελέσματα!!! μακάρι να είναι όλα καλα.. εμένα πιο πολύ το τρύπημα με άγχωσε αλλα οκ. κ γω 2ωρο έκανα.. πόσο γλυκόζη δεν έχω ιδέα.. ένα μπουκαλάκι ήταν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...