Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια λέω να αρχίσω να βάζω στην κοιλιά κάτι γιατι βλέπω πολύ με τρώει και πετάγονται κάτι κόκκινα σημάδια (ραγάδες) εσείς τι βάζετε,???? 

Να ξεκινησεις αμεσα!!! Κανονικα επρεπε ηδη να βάζεις... Εγω βαζω bio oil και αμυγδαλελαιο... 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 15 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Να ξεκινησεις αμεσα!!! Κανονικα επρεπε ηδη να βάζεις... Εγω βαζω bio oil και αμυγδαλελαιο... 

Το ξέρω ότι έπρεπε είδη έχεις δίκιο.. 

Θα πάω να πάρω αμυγδαλελαιο λογικά

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Το ξέρω ότι έπρεπε είδη έχεις δίκιο.. 

Θα πάω να πάρω αμυγδαλελαιο λογικά

Παντως σε περιιδους αυξομειωσης βαρους, το bio oil εξαφανισε κατι ραγαδες που ειχα βγαλει... Εχε το και αυτο στα υποψην... Αν και λενε πως αν είναι να κάνουμε ραγαδες, οτι και να βάλουμε δεν τις γλιτωνουμε

cO4Yp3.png

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Εγω εχω την πυλινη και μετα πυρεξ μεγαλα κ δν βολευομαι καθολου ειναι ασηκωτα χθες που ειχε ρεπο ο αντρας μ εκανα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και με βοηθησε  αλλιως ουτε καν... ασχετο με εχουν πιασει κατι ενοχλησεις δεξια στην κοιλια τι να ειναι αραγε βεβαια το μωρο το νιωθω συνεχει κ περισσοτερο δεξια βεβαια.

Και εγώ έχω ενοχλήσεις αλλά μου είπε ο γιατρός είναι επειδή μεγαλώνει και τεντώνει η μήτρα....

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια λέω να αρχίσω να βάζω στην κοιλιά κάτι γιατι βλέπω πολύ με τρώει και πετάγονται κάτι κόκκινα σημάδια (ραγάδες) εσείς τι βάζετε,???? 

Εγώ βάζω δύο φορές τη μέρα simulcium... 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Mάρθα μου σε ευχαριστώ πολύ.. μακάρι να έχουμε τέλειες εξετάσεις κ μετά να μιλάμε για τα υπόλοιπα!

Εγώ βάζω της Frezyderm αλλα όλο την ξεχνάω.. πίνω ευτυχως πολύ νερο κ ακόμα δεν έχω νιώσει να τραβαει πολύ.. 

7 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

καλημερα ζινα μου προγεστερονη και μαγνησιο γτ σου εδωσε?λεγκοφερ και φυλικο παιρνω και εγω να προσεχεις το σιδηρο 2 ωρες πριν η 2 ωρες μετα αν θες να φας κατι γαλακτοκομικο αλλιως δεν αποροφαται σωστα..

Παιρνω απ την αρχη και τα δυο προγεστερονη για ν αποφυγ προωρο τοκετο μαι μαγνησιο για τις συσπασεις.

1 hour ago, zina7777 είπε:

Παιρνω απ την αρχη και τα δυο προγεστερονη για ν αποφυγ προωρο τοκετο μαι μαγνησιο για τις συσπασεις.

σε εχει βοηθησει το μαγνησιο στις συσπασεις? και βασικα πως ειναι οι συσπασεις εγω την μονη ενοχλησει που νιωθω  ειναι οταν ειμαι ορθια για λιγη ωρα νιωθω σαν να με πιεζει και να θελω συνεχεια τουαλετα. αμα ξαπλωσω μου περναει... αυτο εχει να κανει με συσπασεις?

...:-D

πρίν από 6 λεπτά , ναντια δε είπε:

σε εχει βοηθησει το μαγνησιο στις συσπασεις? και βασικα πως ειναι οι συσπασεις εγω την μονη ενοχλησει που νιωθω  ειναι οταν ειμαι ορθια για λιγη ωρα νιωθω σαν να με πιεζει και να θελω συνεχεια τουαλετα. αμα ξαπλωσω μου περναει... αυτο εχει να κανει με συσπασεις?

Δεν ξερω αν εχω νιωσει ποτε.προληπτικα το πινω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Γιατί φοβάσαι για πρόωρο. ?σόρρυ που μπαίνω σφήνα .είμαι απο μανουλες Σεπτέμβριου.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Υπομονη!!

to legofer den exei fylliko mesa! το fysiofol που επαιρνα ειχε μεσα. 

τελεια με την Βεπιπεδου ! πως ανυπομονω κ εγω! 

εγω σαν μπαλονι γινομαι το βραδυ..

Σημερα θα κανω γεμιστα οταν γυρισω!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το fysiofol είναι.

StW9p2.png etcKp3.png

1 ώρα πρίν, λιλιτο είπε:

Γιατί φοβάσαι για πρόωρο. ?σόρρυ που μπαίνω σφήνα .είμαι απο μανουλες Σεπτέμβριου.

Ο γιατρος μου το δινει .εκεινος εχει φοβο.προληπτικα

πρίν από 47 λεπτά , ZiliHer είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το fysiofol είναι.

Ναι αυτο έχω κ εγώ.

2 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

ζυγιστηκα πριν λιγο ειμαι στην 23η και 3 εβδομαδα και εχω παρει 6 κιλα ειναι πολλα??? ποσα εχετε παρει κοριτσια?

5 κιλα κ είμαι 20 +5!! Μια χαρά είσαι με τα κιλά σου.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα και έτοιμα ραντεβουδάκια!

Ποιά κοπέλα είχε γράψει για την εταιρεία la roche posay? Ποιό προϊόν έχεις? Είσαι ευχαριστημένη? Είναι οκ για εγκυμοσύνη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...