Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,

Αυτο που δεν καταλαβαινετε το παιδι παιζει να ειναι γιατι ο πλακουντας ειναι μπροστα και απορροφα τους.. κραδασμους! Θα τα καταλαβετε εν καιρω, μην ανησυχειτε.

Για τα ρουχαλακια του μωρου, ο κανονας ειναι ό,τι φοραμε εμεις + ενα. Αυτο μου ελεγε ο παιδιατρος παντα και το εφαρμοζα κατα γραμμα! Αρα τα ζιπουνακια με κοντο μανικι και ενα μακρυ απ´εξω ειναι οτι πρεπει για Οκτωβρη. Ε δε θα τα βγαζουμε και για καφε τις πρωτες μερες! Και ο ρυθμος που λερωνονται ειναι εντυπωσιακος! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

@ada32 ευχαριστωωω για τη βοήθεια με το τικερακι!!!

παρακαλω!!! τωρα φαινεται!

πρίν από 28 λεπτά , Alekk είπε:

Καλησπερα κοριτσια,

Αυτο που δεν καταλαβαινετε το παιδι παιζει να ειναι γιατι ο πλακουντας ειναι μπροστα και απορροφα τους.. κραδασμους! Θα τα καταλαβετε εν καιρω, μην ανησυχειτε.

Για τα ρουχαλακια του μωρου, ο κανονας ειναι ό,τι φοραμε εμεις + ενα. Αυτο μου ελεγε ο παιδιατρος παντα και το εφαρμοζα κατα γραμμα! Αρα τα ζιπουνακια με κοντο μανικι και ενα μακρυ απ´εξω ειναι οτι πρεπει για Οκτωβρη. Ε δε θα τα βγαζουμε και για καφε τις πρωτες μερες! Και ο ρυθμος που λερωνονται ειναι εντυπωσιακος! 

ναι εμενα ειναι μπορστα ο πλακουντας μου εχουν πει ! οποτε για τα ρουχαλιακι ειμαστε οκ !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια εγώ βρίσκομαι στο γκρουπ Σεπτεμβρίου και περιμένω κοριτσάκι βρίσκομαι στην 24η βδομάδα,μπήκα σήμερα! Εύχομαι με το καλό να κρατήσουμε όλες υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας..

Διαβάζω καιρό το φόρουμ σας και επειδή έπεσα χθες σε ένα άρθρο και σήμερα το διάβασα εδώ συγκεκριμένα απο την @ada32 Σχετικά με το μούδιασμα αυτό λέγεται σύνδρομο Καρπιαίου σωλήνα.. ρώτησε και τον γιατρό σου Αλλά ρίξε και μια ματιά στο ίντερνετ!

• Μου αρέσει 3

bzCDp2.png

SRQyp2.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

θα παθαινεις κ αλλες .. αν κ παιρνεις μαγνησιο ..  για το μουδιασμα των χεριων ξερεις κατι?

εγω για το μουδιασμα(προ εγκυμοσυνης) ειχα αποδειχθει οτι ειχα ελλειψη Β12.μολις αυξηθηκε σταματησε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

λινα μου ξεκινησε απο πορχθες αλλα σημερα απο το πρωι το νιωθω μουδιασμενο μολις ακουμπησω τον αγκώνα μου στο γραφειο ..ολη την ωρα κ μονο το αριστερο. αλλο κ αυτο ..

ε πες το τοτε στον γιατρο ισως ειναι κ απο την δουλεια γιατι τωρα αλλαζει η αιματωση γενικα του σωματος. 

On 28/5/2018 at 10:02 ΠΜ, ναντια δε είπε:

με το καλο ασια μου αντε το φαγαμε το πολυ.... που εχεις πει οτι μενεις????? και βρεχει??????

Στην Λάρισα, σ ένα χωριό δηλαδή έξω από τη Λάρισα. Εσύ από που είσαι? Αθήνα?

9 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Στην Λάρισα, σ ένα χωριό δηλαδή έξω από τη Λάρισα. Εσύ από που είσαι? Αθήνα?

Μακαρι να μπορουσαμε να ζουζσαμε κ εμεις σε χωριο μαρεσει πολυ πιο ηρεμη ρυθμοι.. αθηνα νεα σμυρνη ..

• Μου αρέσει 1

...:-D

Καλημέρα κοιλιτσες!!!!!!! :-P όσο περνάνε οι μέρες τόσο νιώθω την κοιλιά μου τσίτα νομίζω δεν θα γλυτώσω τις ραγαδες διακρίνονται όλες οι φλέβες μήπως πρέπει να βάζω περισσότερη κρέμα;;;;;:confused:

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

καλημέρα κορίτσια μου.. έφυγα 4 μερούλες για εκδρομη κ γυρισα διπλωμενη στα δυο.. χαχαχ.. πιαστηκε η μεση μου.. κατα αλλα ολα καλα.. η μπεμπα μου δραστηρια.. περιμενω την Βεπιπεδου την Δευτέρα να την δω κ ευχομαι να ειναι όλα καλα.. τι νεα το υπόλοιπο γκρουπάκι??? πως είστε??? τι κανουν οι κοιλίτσες σας??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια εγώ βρίσκομαι στο γκρουπ Σεπτεμβρίου και περιμένω κοριτσάκι βρίσκομαι στην 24η βδομάδα,μπήκα σήμερα! Εύχομαι με το καλό να κρατήσουμε όλες υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας..

Διαβάζω καιρό το φόρουμ σας και επειδή έπεσα χθες σε ένα άρθρο και σήμερα το διάβασα εδώ συγκεκριμένα απο την @ada32 Σχετικά με το μούδιασμα αυτό λέγεται σύνδρομο Καρπιαίου σωλήνα.. ρώτησε και τον γιατρό σου Αλλά ρίξε και μια ματιά στο ίντερνετ!

ευχαριστω πολυ ! κ εγω κατι τετοιο διαβασα κ απο οτι βλεπω θ απρεπει να κανω υπομονη..

14 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

εγω για το μουδιασμα(προ εγκυμοσυνης) ειχα αποδειχθει οτι ειχα ελλειψη Β12.μολις αυξηθηκε σταματησε..

θα το κοιταξω κ αυτο!

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλημέρα κοιλιτσες!!!!!!! :-P όσο περνάνε οι μέρες τόσο νιώθω την κοιλιά μου τσίτα νομίζω δεν θα γλυτώσω τις ραγαδες διακρίνονται όλες οι φλέβες μήπως πρέπει να βάζω περισσότερη κρέμα;;;;;:confused:

Καλημερα! κ εγω ετσι την νιωθω , ειδικα το βραδυ ! αν κ κρεμα βαζω αλλα οχι καθε μερα , αλλαπιστευω οτι θα κανω  εγω σιγουρα . συνηθως στον 7-8 εμφανιζονται οι ραγαδες .. για να δουμε

1 hour ago, irinikavala είπε:

καλημέρα κορίτσια μου.. έφυγα 4 μερούλες για εκδρομη κ γυρισα διπλωμενη στα δυο.. χαχαχ.. πιαστηκε η μεση μου.. κατα αλλα ολα καλα.. η μπεμπα μου δραστηρια.. περιμενω την Βεπιπεδου την Δευτέρα να την δω κ ευχομαι να ειναι όλα καλα.. τι νεα το υπόλοιπο γκρουπάκι??? πως είστε??? τι κανουν οι κοιλίτσες σας??

δεν πειραζει ,τουλαχιστον πηγες μια εκδρομη ! τι καλα που πλησιαζει η β ' επιπεδου σου! εγω εχω στις 11/6 κ μετραω μερες ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα σας,χτες πηγα στο γιατρο μου.Μου εγραψε σιδηρο legofer αμπουλα.και τα υπολοιπα προγεστερονη,φυλλικο,μαγνησιο συνεχιζω κανονικα.

Οχι μπανια σε θαλασσα πριν ζεστανουν τα νερα,οχι σεξ λογω προγεστερονης και προωρου τοκετου.πφφφφφφφφφφφφ

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας,χτες πηγα στο γιατρο μου.Μου εγραψε σιδηρο legofer αμπουλα.και τα υπολοιπα προγεστερονη,φυλλικο,μαγνησιο συνεχιζω κανονικα.

Οχι μπανια σε θαλασσα πριν ζεστανουν τα νερα,οχι σεξ λογω προγεστερονης και προωρου τοκετου.πφφφφφφφφφφφφ

ελα ενταξει μπανιερουλα δηλαδη!!!!! 

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημέρα! To legofer έχει φυλλικό μέσα. Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να παίρνεις και ξεχωριστά άλλο χάπι.

Κορίτσια, έχω φουσκώσει σαν μπαλόνι! 23η εβδομάδα . Έκανα τη Β επιπέδου την περασμένη Παρασκευή. Δόξα τω Θεώ ! Όλα καλά. 

Ο μικρός κλωτσάει εδώ και 10 μέρες. Ευτυχώς απαλά ακόμα. Το ξύλο θα το φάω αργότερα. 

• Μου αρέσει 3

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 43 λεπτά , zina7777 είπε:

καλημερα ζινα μου προγεστερονη και μαγνησιο γτ σου εδωσε?λεγκοφερ και φυλικο παιρνω και εγω να προσεχεις το σιδηρο 2 ωρες πριν η 2 ωρες μετα αν θες να φας κατι γαλακτοκομικο αλλιως δεν αποροφαται σωστα..

πρίν από 24 λεπτά , ZiliHer είπε:

Καλημέρα! To legofer έχει φυλλικό μέσα. Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να παίρνεις και ξεχωριστά άλλο χάπι.

Κορίτσια, έχω φουσκώσει σαν μπαλόνι! 23η εβδομάδα . Έκανα τη Β επιπέδου την περασμένη Παρασκευή. Δόξα τω Θεώ ! Όλα καλά. 

Ο μικρός κλωτσάει εδώ και 10 μέρες. Ευτυχώς απαλά ακόμα. Το ξύλο θα το φάω αργότερα. 

με το καλο κοριτσι μου ο μπομπιρας σου και εγω 23 και 3 ειμαι σημερα και εδω και μια βδομαδα συνεχεια τον νιωθω και βλεπω και την κοιλια μου σαν κυματα παει...να ναι καλα τα μπεμπακια μας και ας φαμε κ ξυλο ποτε  εχεις πητ?

...:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...