Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Alekk είπε:

Ναιιιιιι.... ποσο μπλιαξ! Το μυστικο για μενα ειναι να... κλεινω τη μυτη! Χαχα! Λιγο κουλο τωρα που το σκεφτομαι... καπου εχω ακουσει οτι αν δε μυριζεις χανεται η μιση γευση... 

Εγώ την έχω μόνιμα αυτή τη γεύση απαισιαααα!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλα  και να με κραξετε δεν θα σας πω τπτ. Αφου αναγνωριζω οτι ειμαι υπερβολικη...

Σκεψου οτι του μιλαω, το ρωταω: εισαι καλα σποριδιο? κανε βρε κατι να με καθησυχασεις.. :P Τρελα λεμε

Δεν εισαι η μονη που τα κανεις αυτα....πιστεψε με!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Rozita1510 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!τι μου κανετε;;πως ειστε;;;; 

@MELINASP τι ηταν ολα αυτα που περασες εχθες βρε κοριτσι μου;;;;πολυ καλα εκανες και πηγες και σε αλλον γιατρο!!!και εγω εξαιτιας του προηγουμενου γιατρου που ειχα κατεληξα να κανω ανοιχτο χειρουργειο.για αυτο αν κατι δεν μας καθεται καλα πρεπει να παιρνουμε και δευτερη γνωμη!!! 

@Ασία καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου!!!με το καλο να κανεις και τον υπερηχο!!! 

@ada32, @Alekk, @Μαρία1430, @Μάντη, @Gwgoulini26, @anemoni1989

Εσεις τι κανετε κοριτσια;;ελπιζω να μην ξεχασα καποια :)

Καλημέρα @Rozita1510 καλά είμαι κοριτσάκι μου όλο ζαλιζομαι σε σημείο σαν να θέλω να λιποθυμησω κατά τα άλλα καλά εσύ πως πας?

4 ώρες πρίν, Rozita1510 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!τι μου κανετε;;πως ειστε;;;; 

@MELINASP τι ηταν ολα αυτα που περασες εχθες βρε κοριτσι μου;;;;πολυ καλα εκανες και πηγες και σε αλλον γιατρο!!!και εγω εξαιτιας του προηγουμενου γιατρου που ειχα κατεληξα να κανω ανοιχτο χειρουργειο.για αυτο αν κατι δεν μας καθεται καλα πρεπει να παιρνουμε και δευτερη γνωμη!!! 

@Ασία καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου!!!με το καλο να κανεις και τον υπερηχο!!! 

@ada32, @Alekk, @Μαρία1430, @Μάντη, @Gwgoulini26, @anemoni1989

Εσεις τι κανετε κοριτσια;;ελπιζω να μην ξεχασα καποια :)

Καλημέρα. Εγώ προσπαθώ.. Αν δεν πάρω το χάπι το πρωί ,δεν την παλεύω άπο την αναγουλα κ ναυτία. Μετα παλεύεται Μέχρι το απόγευμα που είμαι  λίγο Καλύτερα.

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωινες πρωινες βλεπω ολες!!! Και γω πρωι πρωι σηκωθηκα,  πηγα για τις εξετάσεις που μ εγραψε ο γιατρος και ηδη μετραω 3 εμετους και μειον 5 κιλα απο την εναρξη της εγκυμοσύνης!!! Κατα τα αλλα ολα καλα! 

Οι εμετοι από το πρωί!!  :P

Έχασες κιόλας 5 κιλα; εγω που δεν τρώω σχετικά τίποτα . Είμαι στα ίδια. Έχω βαρεθεί να τρώω ψωμί κ τυρί,κ φρυγανιές..

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Λίγη ανακατωσουρα νιώθω τωρα... Τι να πω απ' τη μια τέλεια γτ χθες υπέφερα με τον εμετό απ' την άλλη ανησυχώ η τρελή....

Καλημερααα!!!!!

Τελικά πήρες χάπι η το παλεύεις έτσι; ευτυχώς σου σταμάτησαν οι Εμετοι.

Να ρωτησω ? Κανει καμια σας σεξ; εγω 1 -2 φορες την βδομαδα συνηθως κανω .. Αλλα σημερα που το καναμε πρωι ,επειδη ηταν απο πανω ο αντρας μου,σαν να νιωθω λιγο περιεργα στην μητρα. Ο γιατρος δεν μου απαγορευσε τιποτα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα. Εγώ προσπαθώ.. Αν δεν πάρω το χάπι το πρωί ,δεν την παλεύω άπο την αναγουλα κ ναυτία. Μετα παλεύεται Μέχρι το απόγευμα που είμαι  λίγο Καλύτερα.

Έχασες κιόλας 5 κιλα; εγω που δεν τρώω σχετικά τίποτα . Είμαι στα ίδια. Έχω βαρεθεί να τρώω ψωμί κ τυρί,κ φρυγανιές..

Αν λαβεις υποψην οτι δεν τρωω ΤΙΠΟΤΑ και επομενως εχουν κοπει τα πατατακια,  οι σοκολατες και τα ετοιμα... Δεν ηταν δυσκολο να χαθουν! Αμα χασω κι αλλα 5 θα χω περιθωριο να παρω κανα 10κιλο και παλι πιο φιτ θα βγω!! Χοχο

Σεξ μ το απαγορευσε ο ντοκ! Οποτε οχι δεν εχω κανει!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αν λαβεις υποψην οτι δεν τρωω ΤΙΠΟΤΑ και επομενως εχουν κοπει τα πατατακια,  οι σοκολατες και τα ετοιμα... Δεν ηταν δυσκολο να χαθουν! Αμα χασω κι αλλα 5 θα χω περιθωριο να παρω κανα 10κιλο και παλι πιο φιτ θα βγω!! Χοχο

Σεξ μ το απαγορευσε ο ντοκ! Οποτε οχι δεν εχω κανει!! 

Αχ πως αντέχεις; Εγώ αν δεν φάω κατιν Δεν έχω δύναμη για τίποτα.. Δουλευεις; 

Όσο για τα κιλά κ εγώ είμαι υπέρ να μην είσαι πολλά στην εγκυμοσύνη γτ δυσκολεύεσαι πολύ προς το τέλος..

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον δεν έχω αιμα κ πόνο ,μπορώ να Έχω επαφές προσεκτικά..

Εχω κάτι υγρά Όμως σαν ζελέ κίτρινα η λευκα. Εσείς έχετε κορίτσια;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Όσο για τα κιλά κ εγώ είμαι υπέρ να μην είσαι πολλά στην εγκυμοσύνη γτ δυσκολεύεσαι πολύ προς το τέλος..

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον δεν έχω αιμα κ πόνο ,μπορώ να Έχω επαφές προσεκτικά..

Ναι εγώ εχωωωω!!!

πρίν από 40 λεπτά , ada32 είπε:

Να ρωτησω ? Κανει καμια σας σεξ; εγω 1 -2 φορες την βδομαδα συνηθως κανω .. Αλλα σημερα που το καναμε πρωι ,επειδη ηταν απο πανω ο αντρας μου,σαν να νιωθω λιγο περιεργα στην μητρα. Ο γιατρος δεν μου απαγορευσε τιποτα

Σεξ όχι ειδικά τώρα με το αιματακι έπεσε απαγορευτικό!!!!όχι δεν χρειάστηκε να πάρω από χθες το μεσημέρι είμαι καλύτερα!!! Αν και με ανησυχεί ότι δεν έχω κάτι!!!

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι εγώ εχωωωω!!!

Σεξ όχι ειδικά τώρα με το αιματακι έπεσε απαγορευτικό!!!!όχι δεν χρειάστηκε να πάρω από χθες το μεσημέρι είμαι καλύτερα!!! Αν και με ανησυχεί ότι δεν έχω κάτι!!!

Βρε  μην ανησυχεις!ολα καλα θα πανε. Εμενα η μαμα μου,η θεια ,η πεθερα δεν ειχαν τιποτα απο ολα αυτα κ με κοιτανε περιεργα..απορουν !!!!!κ με λυπουνται. Ε τι στο καλο ,θα συνηθισει ο οργανισμος στην εγκυμοσυνη μετα απο λιγο καιρο. Απλα σε καποιες παιρνει παραπανω σε καποιες λιγοτερο! 

Εγώ περιμένω την μερα που θα νιώσω καλά κ έγκυος!!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ada32 είπε:

Αααα μα τρωω κανονικά,  απλα κατευθείαν το βγαζω! Απλα τ συνηθισα να σερνομαι... Με νοιάζει απλα να πανε ολα καλα!!! Αυτό!!! 

Κορίτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!  41800!!!!Ανεβηκε!!!! :)

Το απόγευμα θα κλεισω ραντεβού με τον γιατρό να ακουσουμε καρδουλα!!!! :mad:

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αααα μα τρωω κανονικά,  απλα κατευθείαν το βγαζω! Απλα τ συνηθισα να σερνομαι... Με νοιάζει απλα να πανε ολα καλα!!! Αυτό!!! 

Κορίτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!  41800!!!!Ανεβηκε!!!! :)

Το απόγευμα θα κλεισω ραντεβού με τον γιατρό να ακουσουμε καρδουλα!!!! :mad:

@anemoni1989 μου χαίρομαι πολύ για σένα. Ήσουν μαζί μας στις μανούλες Ιουλίου...εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου. 

Πέρασα και γω κάτι αντίστοιχο πέρυσι τον Ιούνιο...και φέτος μέχρι 1η Ιουλίου θα κρατάω το μωράκι μου...

Με το καλό κοριτσάκι μου!

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

@anemoni1989 μου χαίρομαι πολύ για σένα. Ήσουν μαζί μας στις μανούλες Ιουλίου...εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου. 

Πέρασα και γω κάτι αντίστοιχο πέρυσι τον Ιούνιο...και φέτος μέχρι 1η Ιουλίου θα κρατάω το μωράκι μου...

Με το καλό κοριτσάκι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!!! Με το καλο το μωράκι σου εύχομαι!!! 

Αρα καταλαβαίνεις απολυτα την αγωνία και τη φρίκη μου ε? 

Να σαι καλα για τις ευχές σου!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!!! Με το καλο το μωράκι σου εύχομαι!!! 

Αρα καταλαβαίνεις απολυτα την αγωνία και τη φρίκη μου ε? 

Να σαι καλα για τις ευχές σου!! 

Απόλυτα δεν λες τίποτα...εφιαλτικό πρώτο τρίμηνο...πήγαινα στο γιατρό και του έλεγα ζει?

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλα θα πάνε καλά... ειχα ρίξει κλάμα...η μπουμπου ελπίζω να μην μου βγει καταθληπτική ειλικρινά...

fH1Pp2.png

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Απόλυτα δεν λες τίποτα...εφιαλτικό πρώτο τρίμηνο...πήγαινα στο γιατρό και του έλεγα ζει?

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλα θα πάνε καλά... ειχα ρίξει κλάμα...η μπουμπου ελπίζω να μην μου βγει καταθληπτική ειλικρινά...

Καθόλου καταθλιπτικη δεν θα βγει!!! Θα ξερει πως την αγαπας διπλα!!! Μια για αυτη και αλλη μια για το μπεμπακι που χαθηκε!! Αλλα ειπαμε... Τα κακα μένουν πισω μας!!! Μόνο καλες σκέψεις από δω και πέρα!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...