Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

Συμφωνώ, παίζει ρόλο με πόσα ξεκινήσαμε.Εγώ μετράω το βάρος μου κάθε μέρα χαχαχα είμαι 1,61 και 51,5 κιλά ξεκίνησα. Τώρα είμαι 56.Εσύ τι ύψος έχεις κ με πόσα ξεκίνησες?ευτυχώς τα κιλά που παίρνουμε δεν είναι ανάλογα με τα κιλά του μωρού όταν γεννηθεί εγώ φοβάμαι μην βγει πολύ μεγάλο κ με ταλαιπωρήσει στην γέννα.

Καλημέρα κορίτσι!Καλά αποτελέσματα να πάρεις!!

Με καθησυχάζεις, γι αυτό κι εγώ θα προσευχηθώ να γεννήσεις 36η η 37η!! Χαχα

Ρε κορίτσια αν είναι τόσο χάλια ο τελευταίος μήνας πως ακούμε από κοπέλες που λένε "Εγώ μέχρι τελευταία μέρα πήγαινα στη δουλειά"?

Ευχαριστωωωω.

Οσες πανε στη δουλεια ειναι απλα ηρωες...δεν ξερω τι να πω.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Επίσης αρκετά διάβασα πιο πάνω για τοκετούς κ επειδή φοβάμαι δεν θέλω να τα σκέφτομαι από τώρα, οπότε ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα.Έχει σκεφτεί καμία σας τι όνομα θα δώσει στο αγγελούδι της όταν έρθει η ώρα με το καλό???θα μου πείτε ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε, αλλά οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται κ κάνουν όνειρα για ονόματα πριν ακόμη μείνουν έγκυες.

• Μου αρέσει 1

Just now, Μάντη είπε:

Εγώ όχι ούτε νύχια ούτε μαλλιά!!!

Φοβάσαι ε?κι εγώ για τα νύχια. Μαλλιά έτσι κι αλλιώς δεν έβαφα ούτε πριν.λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νύχια αλλά εγώ φοβάμαι, μήπως  είμαι υπερβολική?

Τώρα που θα φοράμε ανοιχτά παπούτσια τι θα κάνουμε με τα νύχια των ποδιών????? Δεν μου αρέσουν καθόλου τα άβαφα!

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

καλε ναι για διαβασε τι λενε οι μανουλες που μπηκαν στο μηνα τους! πονοι υγρα διαφορα ανχος για τις κινησεις του μωρου δεν μπορουν να κανουν κ πολλα αυτο το ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν βγηκε τυχαια 

αυτο το καλη λευτερια το εχω καταλαβει εγω απο τις πρωτες εβδομαδες!!!χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Φοβάσαι ε?κι εγώ για τα νύχια. Μαλλιά έτσι κι αλλιώς δεν έβαφα ούτε πριν.λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νύχια αλλά εγώ φοβάμαι, μήπως  είμαι υπερβολική?

Τώρα που θα φοράμε ανοιχτά παπούτσια τι θα κάνουμε με τα νύχια των ποδιών????? Δεν μου αρέσουν καθόλου τα άβαφα!

κ εγω ουτε νυχια ουτε μαλλια ισως σε κανενα μηνα να βαψω κανενα νυχακι στο ποδι πλεον που θα εχουν ολοκληρωθει τα περισσοτερα στο μωρο! ε χημικα ειναι αφου τρωμε που τρωμε τοσα μην βαζουμε κ καθαρα χημικα πανω μας απο τοσο νωρις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ειλικρινα ο 8ος ειναι αθλιος. Φανταζομαι ο 9ος.

Δεν κοιμαμαι με τιποτα...ποναω παντου. 

Κανει τρελη ζεστη. Το μωρο κοιμαται μονο πρωι και το βραδυ κανει παρτι!!!

Ποναω οπως και να ξαπλωσω...η κοιλια δεν χωραει πουθενα...

Θελω μια προσευχη απο σας κοριτσια...να γεννησω 36η ή 37η βδομαδα...

Παρακαλω σας. Καλησπερα και καλη συνεχεια...ααα..και κοιμηθειτε ΤΩΡΑ.

Καλε μην αγχωνεσαιβαπο τωρα γι αυτο...εμενα 14η ηταν 180 γραμμαρια. 

Σιγα μην φανει απο τωρα ποοοοσο θα ειναι.

Παντως οντως η δικια μου συνεχισε να βγαινει 2 βδομαδες πιο μεγαλη...δεν σημαινει κατι...

Επισης, εγω γεννηθηκα 3 κατι και ο αντρας μου 2.800.

Η μπεμπα κανει τα δικα της...

ελα κοντευεις αλλες 2-3 εβδομαδες σου εμειναν!!! μολις μπεις 36εβδ ξεκινα περπατημα!!!τι να πουμε εμεις που θα φαμε ολο το καλοκαιρι..

• Λυπημένη/-ος 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Νόμιζα έλεγες για τα νύχια των χεριών!!! Ποδιών βάφω αλλά όχι ημιμόνιμο απλό βερνίκι... Μπορείς να βάψεις ή τα πάνω ή τα κάτω για να φαίνεται η ροή του αίματος!

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

ελα κοντευεις αλλες 2-3 εβδομαδες σου εμειναν!!! μολις μπεις 36εβδ ξεκινα περπατημα!!!τι να πουμε εμεις που θα φαμε ολο το καλοκαιρι..

Ασε...αληθεια σας λυπαμαι..εμενα ο αντρας μου ηδη γινεται παγακι εξαιτιας μου...στο αμαξι μου λεει θα φοραει και μπουφαν...

Θα ειναι ζορικα. Ισως κανετε κανα μπανιο και φυσικα κλιματιστικα στο φουλ...

fH1Pp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Ασία είπε:

Νύχια βάφετε όλες????

εγω ναι ημιμονιμο αλλα δεν κραταει..

πρίν από 30 λεπτά , Ασία είπε:

και χεριων κ ποδιων βαφω . σιγα .. κ επισης θα ηθελα πολυ να βαφτω αλλα βαριεμαι .. ενω πριν την εγκυμοσυνη βαφομουν καθε μερα!!! μονο το αντηλιακο δεν το ξεχναω κ αβαζω συνεχεια.

ονομα εμεις δεν θα βαλουμε κανενος απο τους γονεις μας. κ ας το θελουν!!! θα το επιλεξουμε εμεις. 

Στεφανος, Αγγελος, Φιλιππος μου αρεσουν 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ασε...αληθεια σας λυπαμαι..εμενα ο αντρας μου ηδη γινεται παγακι εξαιτιας μου...στο αμαξι μου λεει θα φοραει και μπουφαν...

Θα ειναι ζορικα. Ισως κανετε κανα μπανιο και φυσικα κλιματιστικα στο φουλ...

εγω προς το παρον εχω ανοιξει κλιματιστικο το μεσημερι στην δουλεια.. αλλα φανταζομαι οτι τιν αυγουστο που θα μπουμε στον 8ο θα ειναι πικρα.. αλλα πσιτευω θα ειμαστε για μπανακια γτ πως θα την παλεψουμε.. ευτυχως ο αντρας μου λατρευει το κλιματιστικο !!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

εγω προς το παρον εχω ανοιξει κλιματιστικο το μεσημερι στην δουλεια.. αλλα φανταζομαι οτι τιν αυγουστο που θα μπουμε στον 8ο θα ειναι πικρα.. αλλα πσιτευω θα ειμαστε για μπανακια γτ πως θα την παλεψουμε.. ευτυχως ο αντρας μου λατρευει το κλιματιστικο !!!

Εγω εχω ανοιξει κλιματιστικο εδω και καιρο...πρωι βραδυ...

Ειμαι η τρελη που φοραει σορτσακι απο το Φεβρουαριο...yeah!

Εφοσον εχεις καλη εγκυμοσυνη, να πηγαινεις τα μπανακια σου...θα σε βοηθησουν παρα πολυ.

Εγω επειδη ημουν 3 μηνες ακινησια, τωρα περπαταω μιση ωρα και ειλικρινα υποφερω...πονανε ολα τα κοκκαλα...

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εφοσον εχεις καλη εγκυμοσυνη, να πηγαινεις τα μπανακια σου...θα σε βοηθησουν παρα πολυ.

Εγω επειδη ημουν 3 μηνες ακινησια, τωρα περπαταω μιση ωρα και ειλικρινα υποφερω...πονανε ολα τα κοκκαλα...

για αυτο δν αντεχεις αλλο . λιγο σου εμεινε κοριτσι ! υπομονη..

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Νόμιζα έλεγες για τα νύχια των χεριών!!! Ποδιών βάφω αλλά όχι ημιμόνιμο απλό βερνίκι... Μπορείς να βάψεις ή τα πάνω ή τα κάτω για να φαίνεται η ροή του αίματος!

Α εγώ για τα χημικά ρωτούσα, αυτό που λες για την ροή δεν το σκέφτηκα.

1 hour ago, ada32 είπε:

εγω ναι ημιμονιμο αλλα δεν κραταει..

και χεριων κ ποδιων βαφω . σιγα .. κ επισης θα ηθελα πολυ να βαφτω αλλα βαριεμαι .. ενω πριν την εγκυμοσυνη βαφομουν καθε μερα!!! μονο το αντηλιακο δεν το ξεχναω κ αβαζω συνεχεια.

ονομα εμεις δεν θα βαλουμε κανενος απο τους γονεις μας. κ ας το θελουν!!! θα το επιλεξουμε εμεις. 

Στεφανος, Αγγελος, Φιλιππος μου αρεσουν 

Πολύ όμορφα και τα 3 ονόματα!!!Αφού συμφωνείτε εσείς οι δύο, ας θέλουν ότι θέλουν οι γονείς σας!

1 hour ago, zina7777 είπε:

@Ασία βαφω μαλλια με φυτικη,νυχια ουτε πανω ουτε κατω

Κι ο μπεμπης μου πρωτα ο Θεος,θα ονομαστεί Βασίλειος το όνομα του πεθερου μου.

Ωραία,παραδοσιακοί εσείς!Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε καθόλου για το όνομα.

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Είναι θέμα καλής κ κακης εγκυμοσύνης τα μπάνια? Εγώ πχ που έχω καλή εγκυμοσύνη ως τώρα σκέφτομαι πως θα κάνω ελάχιστα κ αυτά μόνο σε εντελώς καθαρή θάλασσα γιατί φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα.τον γιατρό δεν τον έχω ρωτήσει ακόμη αν το επιτρέπει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...