Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Rozita1510 είπε:

Κρατα τον μελινακι γιατι και εγω ρεα θα γεννησω!και ο δικος μου εκει ειναι!!!χαχαχαχ!!!

Αχααχχααχ να πιασουμε εναν οροφο κοριτσια μου!!! @Rozita1510 και @Alekk 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 32 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Βρε τι βλακειες καθεσαι και σκεφτεσαι;;;ειναι δυνατον να σε κραξουμε;;;αφου ολες τις ιδιες ανησυχιες εχουμε!!!και πολυ καλα κανεις και τα λες για να ανταλλασουμε αποψεις!! Εγω ηρεμα κοριτσι μου!σημερα και εγω δεν εχω τπτ απο συμπτωματα!!και στον γιατρο μου που του το ειχα πει μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!

Αφου ηρεμησες τωρα ολα καλα!!!μα τι γιατροι ειναι αυτοι δεν μπορω να καταλαβω!!!αν νιωθεις καλυτερα κρατα τον δευτερο!μου φαινεται πιο νορμαλ :)

Καλα  και να με κραξετε δεν θα σας πω τπτ. Αφου αναγνωριζω οτι ειμαι υπερβολικη...

Σκεψου οτι του μιλαω, το ρωταω: εισαι καλα σποριδιο? κανε βρε κατι να με καθησυχασεις.. :P Τρελα λεμε

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@Rozita1510 το βρήκα! Σε ευχαριστω!

@MELINASP μου ειπε οτι συμβαινει απλα... δεν ειδε κατι... ουτε μου ειπε ποσο θα κρατησουν τα καφε, βλεπω ομως οτι μειωνονται ηδη!!!

@Μαρία1430 η μαια μου μου λεει οτι πρεπει να τους μιλαμε! Κανει πολυ καλο κ στο μυαλουδακι τους και στην αναπτυξη του κ στο δεσιμο μαμας παιδιου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωινες πρωινες βλεπω ολες!!! Και γω πρωι πρωι σηκωθηκα,  πηγα για τις εξετάσεις που μ εγραψε ο γιατρος και ηδη μετραω 3 εμετους και μειον 5 κιλα απο την εναρξη της εγκυμοσύνης!!! Κατα τα αλλα ολα καλα! 

Οι εμετοι από το πρωί!!  :P

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωινες πρωινες βλεπω ολες!!! Και γω πρωι πρωι σηκωθηκα,  πηγα για τις εξετάσεις που μ εγραψε ο γιατρος και ηδη μετραω 3 εμετους και μειον 5 κιλα απο την εναρξη της εγκυμοσύνης!!! Κατα τα αλλα ολα καλα! 

Οι εμετοι από το πρωί!!  :P

Κοριτσακι μου καλημερα!!! Καποιος εκει μεσα δινει το παρον!!!! 

13 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Λοιπόν πήρα έναν γυναικολόγο στον πειραια του ρεα και πηγα απο εκει. Μου εκανε υπερηχο κοιλιακα δεν φανηκε καθαρα οπότε κάναμε κολπικα. Ειναι οντως μια εβδομαδα μικροτερο οπως το καταλαβα με καθυστερημενη ωορηξια. 5 εβδομαδων ακριβως.Ειναι σε καλο σημειο στη μητρα δεν εχει αποκολληση και ειναι καλο μεγεθος ο σακος. Θα παω τελη της επομενης εβδομαδας να δουμε καρδιακη λειτουργια και εμβρυο. ΓΤ τωρα δεν φαινοταν κατι. Το αιμα το εχουν αρκετες γυναικες στην αρχη της εγκυμοσυνης. Τωρα εχω κοκκινοκαφε μου ειπε αν δεν δω κοκκινο καθαρο να μην ανησυχω. Μου ειπε 2 utrogestan την ημερα, δυο φορες μαγνησιο, σιδηρο με φυλλικο οξυ και αντιπυκτικες. Εμεινε μαλακας μου λεει κοριτσι μου υπαρχουν πααρα πολλα ειδη θρομβοφιλιας εσυ εκανες ουτε 5. 

Αυτο που μου ειπε ειναι "εγω σαν γιατρος εκανα οτι μπορω για να σε προστατεψω απο εκει και περα ειναι στο δικο σου χεριμην κανεις καμια βλακεια να σηκωσεις βαρος και στο χερι του θεου και της φυσης. Εγω σαν γιατρος εκανα το 100%.

Ξερω πολυ καλα οτι αν ειναι να μην παει καλα απο μονο του δεν θα παει!!! Το περασα το εζησα!!! Δεν θελω να μου πει αυτο. Θελω να ξερω οτι το παλεψα ομως με τον γιατρο μου οσο μπορεσα!

Οχι σαν τον αλλο. Που του λεω εχω αιμοραγια και μου λεει δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις και του λεω να παρω 2 utrogestan και να απανταει ααα ναι και δεν παιρνεις παρεις δεν παρεις το ιδιο ειναι;!!!!

Μπορει να μην με βοηθησουν οσα μου εδωσε αυτος ο καινουργιος γυναικολογος και να ειναι γραφτο να το χασω και αυτο το παιδακι ΑΛΛΑ θα ξερω οτι το παλεψα οσο μπορουσα και με οτι οπλα ειχα ειτε αυτο λεγεται φυλλικοψειτε προγεστερονη ειτε οτιδηποτε.  Αυταααααα

Καλημερα μελινα!ελπιζω να σταματησαν τα ροζ.. Οσο για τους γιατρους,καποιοι εινσι απαραδεκτοι. Παρε την προγεστερονη κ ολα καλα θα πανε. Οσο για τη  θρομβοφιλια,υπαρχουν πολλα ειδη κ το πακετο των εξετασεων βγαινει ακριβο 400-500ε κ δεν το συνιστουν οο γιατροι με τη  πρωτη αποβολη..

Ολα καλα θα πανε.μην ανησυχεις. Κ εφοσον πληρωνεις να βρεις γιατρο να τον εμπιστευεσαι

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Εγω στο ΕΛΕΝΑΣ θα γεννησω,  αλλα θα παρω μονοκλινο ή λουξ... Ανυπομονώ να περασει ο καιρος ρε κοριτσια! Ειμαι πολυ βιαστικη!??? Θελω να ερθει ο καιρος που θα τ νιωθω να κουνιεται και θα βαραει κλωτσιδια και μπουνιδια

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Καλημερα εγω ευτυχως πλεον απο το βραδυ μονο καφε!!! Ποσες μερες σου κρατησαν τα καφε; σου ειπαν για ποιο λογο τα εχεις; 

Ναι το μαγνησιο ειναι για να μην κανεις κραμπες και να μην ποναει η κοιλια σου. Δεν βοηθουν οι κραμπες το μπεμπακι. 

Εγω θα ελεγα αφου ειχες αιματακι να μην σηκωνεις. Να σου ζησει!!!

Ρεα εισαι κ εσυ;;; πως τον λενε τον δικο σου;;;; αυτον τον λενε γαλατη.

Καλημερα @Μαρία1430 @Μάντη κοριτσια μου πως ειστε;;;;

Μπραβο μαντη μου!!! 

Μαρια μου σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτη τη τρελα δεν ειναι τοσο ευαισθητο το στηθος μου και ανησυχω θα θελα να ειναι χαχαχαχα

Λίγη ανακατωσουρα νιώθω τωρα... Τι να πω απ' τη μια τέλεια γτ χθες υπέφερα με τον εμετό απ' την άλλη ανησυχώ η τρελή....

1 ώρα πρίν, Rozita1510 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!τι μου κανετε;;πως ειστε;;;; 

@MELINASP τι ηταν ολα αυτα που περασες εχθες βρε κοριτσι μου;;;;πολυ καλα εκανες και πηγες και σε αλλον γιατρο!!!και εγω εξαιτιας του προηγουμενου γιατρου που ειχα κατεληξα να κανω ανοιχτο χειρουργειο.για αυτο αν κατι δεν μας καθεται καλα πρεπει να παιρνουμε και δευτερη γνωμη!!! 

@Ασία καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου!!!με το καλο να κανεις και τον υπερηχο!!! 

@ada32, @Alekk, @Μαρία1430, @Μάντη, @Gwgoulini26, @anemoni1989

Εσεις τι κανετε κοριτσια;;ελπιζω να μην ξεχασα καποια :)

Καλημερααα!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου και εγώ στο Ρέα πρώτα Θεός θα γεννήσω!!!! Εγώ από βιταμίνες περνώ pregnacare plus με το ω3!!!

Μάντη κι εγω αυτες παίρνω! Κοριτσια χρυσες δουλειες θα κανει το Ρεα με μας!

@anemoni1989 χαχα πολυ βιαζεσαι αυτη η περιοδος καθως και οι πρωτες μερες μετα την γεννα (μεχρι να χτυπησουν οι ορμονες) ειναι οι καλυτερες. Ε στη συνεχεια κανεις ενα διαλειμμα λιγες μερες συνηθως κ υστερα επανερχεσαι στην ευτυχια! Γι’αυτο λοιπον πρεπει να το απολαυσουμε! Τα παιδακια, τα σπορακια μας ειναι θησαυροι!

Λοιπον καπου πρεπει να γραψουμε ενα κεντρικο με τις ΠΗΤ μας!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Alekk είπε:

Μάντη κι εγω αυτες παίρνω! Κοριτσια χρυσες δουλειες θα κανει το Ρεα με μας!

@anemoni1989 χαχα πολυ βιαζεσαι αυτη η περιοδος καθως και οι πρωτες μερες μετα την γεννα (μεχρι να χτυπησουν οι ορμονες) ειναι οι καλυτερες. Ε στη συνεχεια κανεις ενα διαλειμμα λιγες μερες συνηθως κ υστερα επανερχεσαι στην ευτυχια! Γι’αυτο λοιπον πρεπει να το απολαυσουμε! Τα παιδακια, τα σπορακια μας ειναι θησαυροι!

Λοιπον καπου πρεπει να γραψουμε ενα κεντρικο με τις ΠΗΤ μας!

Πραγματικά χρυσές δουλειές!!! Σου δημιουργούν μια παράξενη γεύση ψαριλας;;;; Μπορούμε να κάνουμε ένα πινακακι με τις πητ

jgJqp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

Πραγματικά χρυσές δουλειές!!! Σου δημιουργούν μια παράξενη γεύση ψαριλας;;;; Μπορούμε να κάνουμε ένα πινακακι με τις πητ

Ναιιιιιι.... ποσο μπλιαξ! Το μυστικο για μενα ειναι να... κλεινω τη μυτη! Χαχα! Λιγο κουλο τωρα που το σκεφτομαι... καπου εχω ακουσει οτι αν δε μυριζεις χανεται η μιση γευση... 

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Στο μητερα. Εσυ που εισαι ρεα τον ξερεις τον καινουργιο τον δικο μου; γαλατης λεγεται

Οχι κοριτσι μου γιατι και εγω προσφατα πηγα σε αυτον γιατι χρειαστηκε να κανω χειρουργειο λογω ενδομητριωσης γιατι ο προηγουμενος ηταν μην πω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...