Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

βρε κοριτσια απο τωρα για τον τοκετο μη λετε κ εχουμε εφιαλτες!!! 

νομιζω επισκλειριδιος δεν εχει κ τοσο ζαβλακωμα καισαρικη γινετε με επισκλειριδιο αν τελικα κριθει αναγκαιο. 

να σου πω εκεινη την ωρα με τοσο βαρος κ τοση ταλαιπωρεια που θα φαμε τους τελαιυταιους μηνες θα δουμε την πορτα του μαιευτηριου σαν παραδεισο κ οχι σαν νοσοκομειο! πιστεψε με οι τελευταιοι μηνες δεν περιγραφονται κ πολυ ευχαριστοι ολο πονους εχεις ανχος δε μπορεις να κοιμηθεις...

μακαρι να πανε τελεια όλα μεχρι τοτε, να γεννησουμε στην ωρα μας κ όλα θα πανε καλα.. έχουμε άλλωστε τοσα ακομα να ζησουμε μεχρι εκεινη τη στιγμη, που όντως νομιζω θα μας φαινεται παραδεισος.. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Just now, zina7777 είπε:

λετε ε.. και να λεμε απλα"παρτε το απο πανω μου?" τι να πω..ισως δυνει δυναμη η ιδια φυση,Ο Θεος σιγουρα δινει.

καλε ναι για διαβασε τι λενε οι μανουλες που μπηκαν στο μηνα τους! πονοι υγρα διαφορα ανχος για τις κινησεις του μωρου δεν μπορουν να κανουν κ πολλα αυτο το ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν βγηκε τυχαια 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Για τη λεχωίδα
 Πυτζαμες βαμβακερες ή νυχτικο
Εσωρουχα(σλιπ βαμβακερα και σουτιεν χωρις μπανελα)
Πετσετες μπάνιου
Πετσετες μικρες για το σκουπισμα της γεννητικης περιοχης
Παντοφλες και σαγιοναρες για το μπανιο
Σερβιετες μεγαλες λοχειας
Ειδη προσωπικης υγιεινής
Επιθεματα στηθους
Για το μαιευτηριο
1 νυχτικο κοντο χωρις μανικια ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΥΤΖΑΜΕΣ
1 φορμακι μακρυμανικο
1 ζιπουνακι
1 πανα
1 κουβερτα
1 σκουφακι
1 ζευγαρι καλτσακια
Γαντακια
Για το νεογνο
6 φορμακια αναλογα της εποχης(όχι πολύ ζεστα για το καλοκαιρι και όχι κιντρινο χρωμα)
7-8 ζιπουνακια
1 κουβερτα χοντρη(μαλλινη ή ακρυλλική)
1 κουβερτα αγκαλιάς
5-6 πανες βαμβακερες
1 ζακετακι
2 σεντονακια κουνιας ή  πανες καλυτερα
2 πετσετες μπανιου μεγαλες ή μπουρνουζια
3-4πετσετες χειρος για τοπικη καθαριοτητα
Pampers 3-5kg
Σκουφακι γαντακια καλτσακια και σαλλιαρες.

Για το ληξιαρχειο θελουμε

Δηλωση γεννησης που θα τη δωσει το νοσοκομειο

ταυτοτητα της μητερας και του νομιμου συζυγου της

πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

ληξιαρχικη πραξη γαμου

αφμ των γονεων

και Αμκα αυτων

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, zina7777 είπε:

Να πω την αληθεια παιδια..εγω σκεφτομαι το φυσιολογικο τοκετο ..που αν το μωρο ειναι εως 3κιλα..ειναι πιο ευκολος..οποτε..καλο ειναι να μη μεγαλωσει πολυ να ειναι υγιες το βαρος του ομως.

δεν ξερω αν με νοειτε..

Καλημέρα!σε καταλαβαίνω.Εσύ πόσο ήσουν όταν γεννήθηκες? Ο άντρας σου? Συνήθως από γονείς που ήταν μεγάλα μωρά βγαίνουν μεγάλα μωρά κ από γονείς μικρά μωρά βγαίνουν μικρά. Εγώ γι αυτό ακριβώς το λόγο φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλο το δικό μου. Ήδη 17η και ήταν 172 γραμμ.

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα!σε καταλαβαίνω.Εσύ πόσο ήσουν όταν γεννήθηκες? Ο άντρας σου? Συνήθως από γονείς που ήταν μεγάλα μωρά βγαίνουν μεγάλα μωρά κ από γονείς μικρά μωρά βγαίνουν μικρά. Εγώ γι αυτό ακριβώς το λόγο φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλο το δικό μου. Ήδη 17η και ήταν 172 γραμμ.

δεν ξερω ποσο γεννηθηκαμε...θα σε γελασω.μη βασιζεσαι στο τοτε ομως..λεω εγω..

πρίν από 57 λεπτά , linaa είπε:

βρε κοριτσια απο τωρα για τον τοκετο μη λετε κ εχουμε εφιαλτες!!! 

νομιζω επισκλειριδιος δεν εχει κ τοσο ζαβλακωμα καισαρικη γινετε με επισκλειριδιο αν τελικα κριθει αναγκαιο. 

να σου πω εκεινη την ωρα με τοσο βαρος κ τοση ταλαιπωρεια που θα φαμε τους τελαιυταιους μηνες θα δουμε την πορτα του μαιευτηριου σαν παραδεισο κ οχι σαν νοσοκομειο! πιστεψε με οι τελευταιοι μηνες δεν περιγραφονται κ πολυ ευχαριστοι ολο πονους εχεις ανχος δε μπορεις να κοιμηθεις...

Ειλικρινα ο 8ος ειναι αθλιος. Φανταζομαι ο 9ος.

Δεν κοιμαμαι με τιποτα...ποναω παντου. 

Κανει τρελη ζεστη. Το μωρο κοιμαται μονο πρωι και το βραδυ κανει παρτι!!!

Ποναω οπως και να ξαπλωσω...η κοιλια δεν χωραει πουθενα...

Θελω μια προσευχη απο σας κοριτσια...να γεννησω 36η ή 37η βδομαδα...

Παρακαλω σας. Καλησπερα και καλη συνεχεια...ααα..και κοιμηθειτε ΤΩΡΑ.

πρίν από 26 λεπτά , Ασία είπε:

Καλε μην αγχωνεσαιβαπο τωρα γι αυτο...εμενα 14η ηταν 180 γραμμαρια. 

Σιγα μην φανει απο τωρα ποοοοσο θα ειναι.

Παντως οντως η δικια μου συνεχισε να βγαινει 2 βδομαδες πιο μεγαλη...δεν σημαινει κατι...

Επισης, εγω γεννηθηκα 3 κατι και ο αντρας μου 2.800.

Η μπεμπα κανει τα δικα της...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , iwanna24 είπε:

ελα βρε κοριτσι υπομονη εγω πιστευω οτι κοντευεις σε βλεπω με το που μπει ο ιουνιος ολα προς τα εκει δειχνουν!! δεν εμεινε πολυ!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ελα βρε κοριτσι υπομονη εγω πιστευω οτι κοντευεις σε βλεπω με το που μπει ο ιουνιος ολα προς τα εκει δειχνουν!! δεν εμεινε πολυ!!!

Μακαρι Λινακι...αστα.

Ποναω πολυ απο κατω τις τελευταιες μερες...κοψαμε και προγεστερονη, μαγνησιο...και δεν μπορω ουτε πλευρο να αλλαξω διοτι παθαινω κραμπα στη μεση!!!

Εχω τοσα νευρα που ειλικρινα σκοτωνω ανθρωπο!!! Κοιμαμαι μαξ 2 ωρες αντε 3...και ενω νυσταζω δεν γινεται να με παρει ο υπνος!!!

Σε μια βδομαδα εχω γιατρο, οπου θα μου πει πως παμε...προς το παρον με βαση τον καρδιοτοκογραφο δεν εχω ουτε μια τοση δα συσπασουλα!!!

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, Nightwish είπε:

Και γω που πάω για την 20η βδομάδα έχω πάρει 5 κιλά αλλά νομίζω ότι παίζει ρόλο με πόσα ξεκινήσαμε. Αν είχαμε φυσιολογικό βάρος, ελλιποβαρές κτλ. Όσο πιο χαμηλός ο δείκτης μάζας σώματος τόσο πιο εύκολα παίρνουμε τώρα κιλά δυστυχώς...
Για να μη σου αναφέρει κατι ο γιατρός σου σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος.
Ο δικός μου πχ ήθελε να πάρω λίγο γιατί θεωρούσε ότι είμαι πολύ αδύνατη οπότε λογικά και για σενα το ίδιο ισχύει.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! χαχα και γω από τώρα αρχίζω να σκέφτομαι τον τοκετό!

Συμφωνώ, παίζει ρόλο με πόσα ξεκινήσαμε.Εγώ μετράω το βάρος μου κάθε μέρα χαχαχα είμαι 1,61 και 51,5 κιλά ξεκίνησα. Τώρα είμαι 56.Εσύ τι ύψος έχεις κ με πόσα ξεκίνησες?ευτυχώς τα κιλά που παίρνουμε δεν είναι ανάλογα με τα κιλά του μωρού όταν γεννηθεί εγώ φοβάμαι μην βγει πολύ μεγάλο κ με ταλαιπωρήσει στην γέννα.

1 hour ago, ναντια δε είπε:

καλημερρα!! ευχομαι ολες να ειστε καλα!εδωσα και εγω αιμα σημερα να δουμε τι γινετε...

Καλημέρα κορίτσι!Καλά αποτελέσματα να πάρεις!!

πρίν από 26 λεπτά , iwanna24 είπε:

Παντως οντως η δικια μου συνεχισε να βγαινει 2 βδομαδες πιο μεγαλη...δεν σημαινει κατι...

Με καθησυχάζεις, γι αυτό κι εγώ θα προσευχηθώ να γεννήσεις 36η η 37η!! Χαχα

Ρε κορίτσια αν είναι τόσο χάλια ο τελευταίος μήνας πως ακούμε από κοπέλες που λένε "Εγώ μέχρι τελευταία μέρα πήγαινα στη δουλειά"?

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

κοριτσάκι μου όσες προσευχούλες θέλεις θα κάνουμε.. μην αγχ'ωνεσαι καθόλου.. λίγο έμεινε.. κ μην σε αγχώνει..ήδη το μωράκι σου είναι μεγαλύτερο.. τελεια θα πανε όλα.. μόλις ετοιμαστεί θα σου κάνει εμφάνιση.. κοριτσάκια είναι τα ευλογημένα.. να μην κάνουν τα δικα τους απο τώρα??σκε΄ψου οταν βγουν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...