Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 hours ago, Ασία said:

Σε μένα το λες;! Έχω στο μυαλό μου αυτό που διάβασα στο ίντερνετ:2-3 κιλά το πρώτο τρίμηνο,5-6 κιλά το δεύτερο και 6 κιλά το τρίτο και είμαι οριακά μέσα.ο γιατρός δεν μου έχει αναφέρει ποτέ τίποτα για κιλά.Το βλέπω πως μπαίνουν από τώρα πανεύκολα,οπότε φαντάσου τι θα γίνει αργότερα!πλέον τρώω κανονικά, ούτε λιγουρες έχω όπως είχα στις πρώτες εβδομάδες κ απορώ πως ανεβαίνουν τα κιλά έτσι.σήμερα που μετρήθηκα είμαι +5 και σε μια εβδομάδα μπαίνω στον 5ο μήνα.Όσο για την κοιλιά κι εμένα τσίτα είναι, την νιώθω τεντωμένη γιατί πιο πριν ήταν πλάκα κ ο αφαλος σαν να γίνεται επίπεδος σιγά σιγά.κάνω μπαμ για έγκυος πλέον, δεν κρύβεται εκτός κ αν φοράω πολύ φαρδιά ρούχα που δεν τονίζουν την κοιλιά.

Και γω που πάω για την 20η βδομάδα έχω πάρει 5 κιλά αλλά νομίζω ότι παίζει ρόλο με πόσα ξεκινήσαμε. Αν είχαμε φυσιολογικό βάρος, ελλιποβαρές κτλ. Όσο πιο χαμηλός ο δείκτης μάζας σώματος τόσο πιο εύκολα παίρνουμε τώρα κιλά δυστυχώς...
Για να μη σου αναφέρει κατι ο γιατρός σου σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος.
Ο δικός μου πχ ήθελε να πάρω λίγο γιατί θεωρούσε ότι είμαι πολύ αδύνατη οπότε λογικά και για σενα το ίδιο ισχύει.

2 minutes ago, zina7777 said:

Να πω την αληθεια παιδια..εγω σκεφτομαι το φυσιολογικο τοκετο ..που αν το μωρο ειναι εως 3κιλα..ειναι πιο ευκολος..οποτε..καλο ειναι να μη μεγαλωσει πολυ να ειναι υγιες το βαρος του ομως.

δεν ξερω αν με νοειτε..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! χαχα και γω από τώρα αρχίζω να σκέφτομαι τον τοκετό!

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , Nightwish είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! χαχα και γω από τώρα αρχίζω να σκέφτομαι τον τοκετό!

να πω οτι δε φοβαμαι?εγω δε μπορω τα νοσοκομεια γενικως..μου πεφτει η πιεση στο 9.

Δεν εχω παει καθολου ως τωρα και γενικως στη ζωη μου και τωρα με το μωρο..θα παω κατευθειαν (ελπιζω) για τα μαθηματα ανωδυννου τοκετου..οσο να ναι ποτε να προλαβω να εξοικειωθω..Αν την πατησω και παω προγραμματισμενα για καισαρικη..νομιζω θα λυποθυμησω στην εισοδο.

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

να πω οτι δε φοβαμαι?εγω δε μπορω τα νοσοκομεια γενικως..μου πεφτει η πιεση στο 9.

Δεν εχω παει καθολου ως τωρα και γενικως στη ζωη μου και τωρα με το μωρο..θα παω κατευθειαν (ελπιζω) για τα μαθηματα ανωδυννου τοκετου..οσο να ναι ποτε να προλαβω να εξοικειωθω..Αν την πατησω και παω προγραμματισμενα για καισαρικη..νομιζω θα λυποθυμησω στην εισοδο.

πόσο σε καταλαβαίνω.. εγω ούτε αίμα μπορούσα να δώσω.. μέχρι πριν λίγους μήνες με το εξωμήτριο που έδινα αιμα 2 φορες την μέρα κ μπήκα για επείγον χειρουργείο λαπαροσκοπικά κ κατέληξα με καισαρική.. άσε.. αυτο ήταν.. πάνε όλοι οι φόβοι.. έτσι θα γίνει κ στις γέννες μας νομίζω.. δε θα το πολυκαταλάβουμε.. αρκει να βγουν τα μωρακια μας γερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

πόσο σε καταλαβαίνω.. εγω ούτε αίμα μπορούσα να δώσω.. μέχρι πριν λίγους μήνες με το εξωμήτριο που έδινα αιμα 2 φορες την μέρα κ μπήκα για επείγον χειρουργείο λαπαροσκοπικά κ κατέληξα με καισαρική.. άσε.. αυτο ήταν.. πάνε όλοι οι φόβοι.. έτσι θα γίνει κ στις γέννες μας νομίζω.. δε θα το πολυκαταλάβουμε.. αρκει να βγουν τα μωρακια μας γερα..

Εγω εχω και τον αντρα μου, "ειστε φτιαγμενες γι αυτο".. για ποιο του λεω,την καισαρικη?Εδω περα γινεται χαμος.. 3 στις 5 πανε για καισαρικη.. εγω θα τη γλυτωσω?

Εγω ομως παραμενω ρομαντικη..θελω να γινω η μαμα της τηγανιτας.. Νομιζω οτι αν γεννησω φυσιολογικα θα εχω τη δυναμη να τον παρω αγκαλια να τον θηλασω.

Εχω το φοβο της καισαρικης πρωτα ως χειρουργειου κι επειτα απ την εικονα των γυρω που γεννησαν ετσι.Ηταν σε κομματωδη κατασταση..οχι να θηλασω μωρο..νομιζω δε θα θελω να το βλεπω.

Just now, zina7777 είπε:

Εγω εχω και τον αντρα μου, "ειστε φτιαγμενες γι αυτο".. για ποιο του λεω,την καισαρικη?Εδω περα γινεται χαμος.. 3 στις 5 πανε για καισαρικη.. εγω θα τη γλυτωσω?

Εγω ομως παραμενω ρομαντικη..θελω να γινω η μαμα της τηγανιτας.. Νομιζω οτι αν γεννησω φυσιολογικα θα εχω τη δυναμη να τον παρω αγκαλια να τον θηλασω.

Εχω το φοβο της καισαρικης πρωτα ως χειρουργειου κι επειτα απ την εικονα των γυρω που γεννησαν ετσι.Ηταν σε κομματωδη κατασταση..οχι να θηλασω μωρο..νομιζω δε θα θελω να το βλεπω.

λογικα κάπως έτσι θα είναι.. εμενα μετα το χειρουργείο μου ερχόταν να τους δείρω όλους.. νεύρα κ πόνος.. αλλά στην καισαρική δεν ειναι πιο χαλαρη η αναισθησια?? εμενα το χειρουργείο μ ήταν 2 ώρες και, ενω η καισαρικη τι ειναι? 10-15 λεπτα.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

λογικα κάπως έτσι θα είναι.. εμενα μετα το χειρουργείο μου ερχόταν να τους δείρω όλους.. νεύρα κ πόνος.. αλλά στην καισαρική δεν ειναι πιο χαλαρη η αναισθησια?? εμενα το χειρουργείο μ ήταν 2 ώρες και, ενω η καισαρικη τι ειναι? 10-15 λεπτα.. 

Θεμα αναισθησιας ειναι ο πονος?ή οργανων που κοβονται..ειμαι ασχετη να σε διαφωτισω...

Just now, zina7777 είπε:

Θεμα αναισθησιας ειναι ο πονος?ή οργανων που κοβονται..ειμαι ασχετη να σε διαφωτισω...

o πόνος σίγουρα λόγω κοψίματος αλλά αυτο το ζαβλάκομα, που δε μπορεις να κανεις τπτ κ εισαι σε μια ζάλη σίγουρα λόγω αναισθησίας..

πρίν από 2 λεπτά , irinikavala είπε:

o πόνος σίγουρα λόγω κοψίματος αλλά αυτο το ζαβλάκομα, που δε μπορεις να κανεις τπτ κ εισαι σε μια ζάλη σίγουρα λόγω αναισθησίας..

Το ζαβλακωμα δεν αντεχεται? με τον πονο τι κανουμε... εχω ειμαι λιγόψυχη..

Just now, zina7777 είπε:

Το ζαβλακωμα δεν αντεχεται? με τον πονο τι κανουμε... εχω ειμαι λιγόψυχη..

εγω τον πόνο τον άντεχα, το ζαβλάκωμα όμως όχι.. ένιωθα λες κ κοιμόμουν χρόνια κ ξύπνησα.. κ νυσταζα τραγικα, κρυωνα κ δεν ειχα κουραγιο ουτε να μιλήσω.. τον πόνο οκ, μόλις επιαρνα το παυσιπονο μου ήμουν μια χαρα.. γιαυτο φανταζομαι την καισαρικη για την γεννα πιο light απο αυτο που εκανα.. δεν έχω ιδεα βεβαια.. εικασίες κάνω..

Όταν φτάσει η στιγμή νομιζω ότι το μόνο που θα μας ενδιαφέρει θα είναι να πάνε όλα και να έχουμε υγιή παιδιά και μαμάδες ! Φυσικά ο φυσιολογικός έχει προτερήματα και ανακάμπτει πιο γρήγορα η γυναίκα , αλλά αν είναι ανάγκη και η καισαρική  είναι σωτηρία ! Εγώ εξαιτιας δουλειάς θα σας πω ότι η καισαρική σε πολλές περιπτώσεις θα είχε γλυτωσει παιδιά από μόνιμες αναπηρίες και μια ζωή γεμάτη δυσκολίες ! Η αλήθεια είναι όμως ότι εδώ στα Γιάννενα έχει παραγίνει με τις καισαρικές χωρίς λογο .

• Ευχαριστώ 1

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , irinikavala είπε:

εγω τον πόνο τον άντεχα, το ζαβλάκωμα όμως όχι.. ένιωθα λες κ κοιμόμουν χρόνια κ ξύπνησα.. κ νυσταζα τραγικα, κρυωνα κ δεν ειχα κουραγιο ουτε να μιλήσω.. τον πόνο οκ, μόλις επιαρνα το παυσιπονο μου ήμουν μια χαρα.. γιαυτο φανταζομαι την καισαρικη για την γεννα πιο light απο αυτο που εκανα.. δεν έχω ιδεα βεβαια.. εικασίες κάνω..

να σου πω οτι μ αρεσει αυτη η εικονα που παρουσιαζεις. Γιατι απ οτι εχω ζησει απο γυρω..εχω φοβια.πρεπει να την αποβαλλω ομως..γιατι παιζει πολυ σαν ενδεχωμενο

πρίν από 6 λεπτά , irinikavala είπε:

βρε κοριτσια απο τωρα για τον τοκετο μη λετε κ εχουμε εφιαλτες!!! 

νομιζω επισκλειριδιος δεν εχει κ τοσο ζαβλακωμα καισαρικη γινετε με επισκλειριδιο αν τελικα κριθει αναγκαιο. 

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

να σου πω οτι μ αρεσει αυτη η εικονα που παρουσιαζεις. Γιατι απ οτι εχω ζησει απο γυρω..εχω φοβια.πρεπει να την αποβαλλω ομως..γιατι παιζει πολυ σαν ενδεχωμενο

να σου πω εκεινη την ωρα με τοσο βαρος κ τοση ταλαιπωρεια που θα φαμε τους τελαιυταιους μηνες θα δουμε την πορτα του μαιευτηριου σαν παραδεισο κ οχι σαν νοσοκομειο! πιστεψε με οι τελευταιοι μηνες δεν περιγραφονται κ πολυ ευχαριστοι ολο πονους εχεις ανχος δε μπορεις να κοιμηθεις...

3 minutes ago, eamo said:

Όταν φτάσει η στιγμή νομιζω ότι το μόνο που θα μας ενδιαφέρει θα είναι να πάνε όλα και να έχουμε υγιή παιδιά και μαμάδες ! Φυσικά ο φυσιολογικός έχει προτερήματα και ανακάμπτει πιο γρήγορα η γυναίκα , αλλά αν είναι ανάγκη και η καισαρική  είναι σωτηρία ! Εγώ εξαιτιας δουλειάς θα σας πω ότι η καισαρική σε πολλές περιπτώσεις θα είχε γλυτωσει παιδιά από μόνιμες αναπηρίες και μια ζωή γεμάτη δυσκολίες ! Η αλήθεια είναι όμως ότι εδώ στα Γιάννενα έχει παραγίνει με τις καισαρικές χωρίς λογο .

Γιατί στην Αθήνα νομίζεις δεν γίνεται ο χαμός από καισαρικές? Ο άλλος δεν θέλει να χάσει το ιατρείο του για να περιμένει να γεννήσεις οπότε τον βολεύει να σε βάλει μέσα να κάνει καισαρική και να τελειώσει σε μισή ωρίτσα...

• Μου αρέσει 2

UUiMp3.png

Just now, linaa είπε:

βρε κοριτσια απο τωρα για τον τοκετο μη λετε κ εχουμε εφιαλτες!!! 

νομιζω επισκλειριδιος δεν εχει κ τοσο ζαβλακωμα καισαρικη γινετε με επισκλειριδιο αν τελικα κριθει αναγκαιο. 

να σου πω εκεινη την ωρα με τοσο βαρος κ τοση ταλαιπωρεια που θα φαμε τους τελαιυταιους μηνες θα δουμε την πορτα του μαιευτηριου σαν παραδεισο κ οχι σαν νοσοκομειο! πιστεψε με οι τελευταιοι μηνες δεν περιγραφονται κ πολυ ευχαριστοι ολο πονους εχεις ανχος δε μπορεις να κοιμηθεις...

λετε ε.. και να λεμε απλα"παρτε το απο πανω μου?" τι να πω..ισως δυνει δυναμη η ιδια φυση,Ο Θεος σιγουρα δινει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...