Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Λοιπόν... ο μπεμπης καθόταν σταυροπόδι και μας έριχνε ένα ωραιοτατο φασκελο! Μήκος δεν μετρήσαμε γτ δεν ήταν τεντωμενος αλλά ηταν 200γραμμάρια. Μπαμπατσικο μωρό όπως είπε ο γιατρός... 

Επίσης μου είπε να μετραω ως τελευταία ημερομηνία τις 26/10 που ισχύει με βάση την περίοδο. Αλλά όπως είπε αυτό είναι μια απλή πιθανη ημερομηνία και η πορεία θα δείξει. Πάντως βγαίνει μεγαλύτερο. Καποιες μερες αλλά δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Αυταααααα

Παω αεροδρόμιο κι ελπίζω να φτασω σπίτι μου με τα αστροπελεκια που άρχισε

• Μου αρέσει 4

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Με προφυλακτικό κανετε σεξ?? Ξεχασα να ρωτήσω το γιατρο μ τις προαλλες και απο Σάββατο έχουμε το ελεύθερο επιτέλους!!! Αντε γτ αγιασαμε και δεν παει αλλο!!! 

οχι βρε!! ελευθερα..

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Λοιπόν... ο μπεμπης καθόταν σταυροπόδι και μας έριχνε ένα ωραιοτατο φασκελο! Μήκος δεν μετρήσαμε γτ δεν ήταν τεντωμενος αλλά ηταν 200γραμμάρια. Μπαμπατσικο μωρό όπως είπε ο γιατρός... 

Επίσης μου είπε να μετραω ως τελευταία ημερομηνία τις 26/10 που ισχύει με βάση την περίοδο. Αλλά όπως είπε αυτό είναι μια απλή πιθανη ημερομηνία και η πορεία θα δείξει. Πάντως βγαίνει μεγαλύτερο. Καποιες μερες αλλά δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Αυταααααα

Παω αεροδρόμιο κι ελπίζω να φτασω σπίτι μου με τα αστροπελεκια που άρχισε

τελεια !! πολυ καλα τα νεα σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα σπερμα εξω ετσι?

Προκαλει συσπασεις..

να σου πω το γνωριζω αλλα μεχρι τωρα επειδη δν ειχα καμια ενοχληση γενικα κ ως φορες εχω ρωτησει τον γιατρο κ του το τονιζω το "ελευθερα " μου εχει πει ναι !! 

οποτε το εκμεταλλευεται ο αντρας μου κ εγω δεν εχω θεμα!! μη φανταστεις ,μολις τελειωνει ,παω τουαλετα κ πλενομαι.

αλλα απο το σαββατο που μπαινω στον 5ο μηνα λεω να το κοψουμε το ελευθερα εωσοτου μας πει ο γιατρος να εχουμε επαφες για να προκαλεσουμε τοκετο. αν κ με την κοιλια τουρλα σιγα μην θελω...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα σπερμα εξω ετσι?

Προκαλει συσπασεις..

Αυτο ξερω και εγω... Για αυτο ρωτησα για προφυλακτικό... Εμας μας ειπε σπερμα εξω! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

να σου πω το γνωριζω αλλα μεχρι τωρα επειδη δν ειχα καμια ενοχληση γενικα κ ως φορες εχω ρωτησει τον γιατρο κ του το τονιζω το "ελευθερα " μου εχει πει ναι !! 

οποτε το εκμεταλλευεται ο αντρας μου κ εγω δεν εχω θεμα!! μη φανταστεις ,μολις τελειωνει ,παω τουαλετα κ πλενομαι.

αλλα απο το σαββατο που μπαινω στον 5ο μηνα λεω να το κοψουμε το ελευθερα εωσοτου μας πει ο γιατρος να εχουμε επαφες για να προκαλεσουμε τοκετο. αν κ με την κοιλια τουρλα σιγα μην θελω...

Δεν ξερω...εμας μας το ειχε πει ο γιατρος απο την αρχη.

Ναι μεν χωρις προφυλαξη αλλα σπερμα εξω διοτι προκαλει συσπασεις...

Και γω ετσι ελεγα..σιγα μην εχω ορεξη με την κοιλια στο στομα...χμμμ...θα εχεις!

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Δεν ξερω...εμας μας το ειχε πει ο γιατρος απο την αρχη.

Ναι μεν χωρις προφυλαξη αλλα σπερμα εξω διοτι προκαλει συσπασεις...

Και γω ετσι ελεγα..σιγα μην εχω ορεξη με την κοιλια στο στομα...χμμμ...θα εχεις!

λες ε ? αντε να δουμε .. εσυ κοντευεις ετσι ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτο ξερω και εγω... Για αυτο ρωτησα για προφυλακτικό... Εμας μας ειπε σπερμα εξω! 

εμεις γενικα δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικο . μεθοδο τραβηγματος.. απλα εμενα απο την αρχη δεν μου ειπε κιολας οχι σεξ.. δν μου το εκοψε καθολου ,μαλιστα επεδιη ημουν χαλια απο ψυχολογια ,μου ειχε πει θα σε χαλαρωσει κιολας.. γενικα σαν γιατρος ειναι λιγο χαλαρος απο οτι βλεπω σε σχεση με αλλους..τι να πω , μεχρι τωρα δεν εχω καποιο θεμα απο οτιδηποτε , βεβαια παιρνω κατι βιταμινες που εχουν μεσα κ μαγνησιο ( pregnacare max), οποτε δεν ξερω αν βοηθαει κ αυτο.

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Τελος του μηνα μπαινω στο μηνα μου...

Ψιλοκοντευω...

ναι τελεια ! εσυ τελειςσες σχεδον , εμεις εχουμε ακομα δρομο...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

εμεις γενικα δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικο . μεθοδο τραβηγματος.. απλα εμενα απο την αρχη δεν μου ειπε κιολας οχι σεξ.. δν μου το εκοψε καθολου ,μαλιστα επεδιη ημουν χαλια απο ψυχολογια ,μου ειχε πει θα σε χαλαρωσει κιολας.. γενικα σαν γιατρος ειναι λιγο χαλαρος απο οτι βλεπω σε σχεση με αλλους..τι να πω , μεχρι τωρα δεν εχω καποιο θεμα απο οτιδηποτε , βεβαια παιρνω κατι βιταμινες που εχουν μεσα κ μαγνησιο ( pregnacare max), οποτε δεν ξερω αν βοηθαει κ αυτο.

ναι τελεια ! εσυ τελειςσες σχεδον , εμεις εχουμε ακομα δρομο...

Ασε...και μενα βουνο μου φαινονται αλλες 50 μερες που εχω...μην νομιζεις...βαραινεις...κουραζεσαι...εχω παρει και αρκετα κιλα και δυσκολευομαι σε ολα...

Γενικα, οσο πλησιαζεις καθε μερα νομιζω ειναι πιο δυσκολη..

Καλυτερο ηταν το δευτερο τριμηνο...ειχαν φυγει οι εμετοι και δεν ημουν τοσο βαρια οπως τωρα.

Υπομονη.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια για το θεμα σεξ μου είπε ότι γενικά δεν απαγορεύεται απλά φοβάται ότι αν χτυπα ξυλο συμβεί κάτι δεν θα εχω περιθαλψη και είναι κρίμα να παθει τπτ μια εγκυμοσύνη ειδικά με τις δυσκολίες που ήρθε...

Επίσης μου εγραψε μαγνησιο για τα μουδιασματα που εχω

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 10 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Εμένα κορίτσια για το θεμα σεξ μου είπε ότι γενικά δεν απαγορεύεται απλά φοβάται ότι αν χτυπα ξυλο συμβεί κάτι δεν θα εχω περιθαλψη και είναι κρίμα να παθει τπτ μια εγκυμοσύνη ειδικά με τις δυσκολίες που ήρθε...

Τι εννοείς δεν θα έχεις περιθαλψη? Εσυ εισαι με εξωσωματική αν θυμαμαι καλα? Καπου ειχα διαβάσει πως στις εξωσωματικες αντενδεικνυται... 

cO4Yp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κοριτσι μου ουτε εγω εκανα για 8 μηνες...αστο καλυτερα...

Νταξει ειναι σημαντικο μεν απο την αλλη πιο σημαντικο ειναι το μωρακι σου...λιγη υπομονη και μετα βουρ!!!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Τι εννοείς δεν θα έχεις περιθαλψη? Εσυ εισαι με εξωσωματική αν θυμαμαι καλα? Καπου ειχα διαβάσει πως στις εξωσωματικες αντενδεικνυται... 

Ναι απο εξωσωματική ειμαι αλλά πλέον δεν υπάρχει διαφορά με μια κύηση που προηλθε με φυσιολογικό τροπο. Δεν θα εχω περιθαλψη αμεσα γτ στο νησί δεν υπάρχει γυναικολόγος...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...