Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

αχ κοριτσια εγω απο χθες ξερναω παλι κ παλι επεσε η ψυχολογια μου ..δεν θα απαλλαχτω ποτε απο τους εμετους τελικα.. 

οχι βρε κοπέλα μ μην απογοητεύεσαι... απο τις αμπούλες θα είναι.. μίλα με τον γιατρό σου να σου συστήσει κάτι άλλο κ θα είσαι μια χαρά.. μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Just now, irinikavala είπε:

οχι βρε κοπέλα μ μην απογοητεύεσαι... απο τις αμπούλες θα είναι.. μίλα με τον γιατρό σου να σου συστήσει κάτι άλλο κ θα είσαι μια χαρά.. μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα.

ημουν 3 μερες καλα  κ μετα ξανα .. κ δεν εχω κ ορεξη να φαω.. αφου σκεφτομαι οτι πρεπει να φαω εστω κ λιγο για το μωρο.. :(

τις αμπουλες δεν τις ξανα παιρνω εννοειται .. αλλα γενικα εχω απογοητευτεί πολυ.. γτ περιμενα πως κ πως να περασει κ ο 4ος μηνας κ να ειμαι καλα κ επιτελους να λεω ειμαι εγκυος κ το χαιρομαι αλλα τιποτα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

αχ κοριτσια εγω απο χθες ξερναω παλι κ παλι επεσε η ψυχολογια μου ..δεν θα απαλλαχτω ποτε απο τους εμετους τελικα.. 

Εχω αγνοια σε τι ευθυνοντια να σε συμβουλεψω.Μονο υπομονη και δυναμη θα σου ευχηθω.δεν υποτειθεται οτι καποια στιγμη σταματανε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ημουν 3 μερες καλα  κ μετα ξανα .. κ δεν εχω κ ορεξη να φαω.. αφου σκεφτομαι οτι πρεπει να φαω εστω κ λιγο για το μωρο.. :(

τις αμπουλες δεν τις ξανα παιρνω εννοειται .. αλλα γενικα εχω απογοητευτεί πολυ.. γτ περιμενα πως κ πως να περασει κ ο 4ος μηνας κ να ειμαι καλα κ επιτελους να λεω ειμαι εγκυος κ το χαιρομαι αλλα τιποτα...

δυστυχώς κορίτσι μ σε μερικές κοπέλες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.. αλλά μακάρι τα μωράκια μας να είναι καλά κ ας μας ταλαιπωρούν κάποια πράγματα.. να σκέφτεσαι εσυ το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου κ να κάνεις υπομονή.. πάντως είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα περάσουν όλα. θα δεις.. 

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Εχω αγνοια σε τι ευθυνοντια να σε συμβουλεψω.Μονο υπομονη και δυναμη θα σου ευχηθω.δεν υποτειθεται οτι καποια στιγμη σταματανε?

ευχαριστω κοριτσι μου!  υπομονη κανω γτ εχω αλλους 5 μηνες.. υποτιθεται οτι σταματανε στον 4ο  αλλα σε μενα μαλλον οχι .. 

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

δυστυχώς κορίτσι μ σε μερικές κοπέλες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.. αλλά μακάρι τα μωράκια μας να είναι καλά κ ας μας ταλαιπωρούν κάποια πράγματα.. να σκέφτεσαι εσυ το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου κ να κάνεις υπομονή.. πάντως είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα περάσουν όλα. θα δεις.. 

ευχαριστω για την στηριξη σας . σκεφτομαι καθε φορα που ξερναω ,τον υπερηχο γτ αλλιως δεν θα αντεχα...καποιες μερες ειμαι τοσο καλα λες κ καποιες μερες ειμαι σκατα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

περιμενουμε νεα σου! να πανε ολα καλα!

να σε ρωτησω τι σιδηρο παιρνεις? εγω χθες προσπαθησα 2 φορες κ πηρα αμπουλες κ εκανα εμετο και τις 2 φορες.. 

Καλησπέρα!!!! Έπαιρνα ferro sanol αλλά τώρα μου το αλλάξει γτ έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης μου και παίρνω lactiferon plus... 

jgJqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα!!!! Έπαιρνα ferro sanol αλλά τώρα μου το αλλάξει γτ έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης μου και παίρνω lactiferon plus... 

κ εγω αυτα περνω για σιδιρο κ εχουν κ φολλικο μεσα. ειναι πολυ καλητερα εμενα ανεβηκε ο αιματοκριτης. μαλιστα τον επομενο μηνα μου ειπε να μην ξανακανω για σιδηρο εξετασεις στον εβδομο λενε δεν πεφτει σταθεροποιητε ετσι κ αλλιως. 

πρίν από 21 λεπτά , Μάντη είπε:

ok eyxaristw!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

κ εγω αυτα περνω για σιδιρο κ εχουν κ φολλικο μεσα. ειναι πολυ καλητερα εμενα ανεβηκε ο αιματοκριτης. μαλιστα τον επομενο μηνα μου ειπε να μην ξανακανω για σιδηρο εξετασεις στον εβδομο λενε δεν πεφτει σταθεροποιητε ετσι κ αλλιως. 

Γεια σου Λίνα μου! Ένα την ημέρα παίρνεις εσύ;;; Εγώ παίρνω 2 και ελπίζω να ανέβει εστω και λίγο...

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Γεια σου Λίνα μου! Ένα την ημέρα παίρνεις εσύ;;; Εγώ παίρνω 2 και ελπίζω να ανέβει εστω και λίγο...

ναι περνω ενα την ημερα με το φαγητο. να σου πω παροτι καποιες φορες τα σταματουσα για να πηγαινω τουαλετα εμενα ψιλοανεβηκε ο αιματοκριτης μεσα σε ενα μηνα γιατι κ εγω στην αρχη ξεκινησα με τα tardyferon. απο τα οποια ομως πηρα ελαχιστα γιατι ηταν χειροτερα για το εντερο. 

τωρα με αυτον παμε καλητερα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

εχω οπισθια καλα θυμασαι,ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειπε οτι επιτρεπεται μονο στη σταση "κουταλι" δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λεω.

αλλα τι να το κανω φιλη...αφου δεν εχω αντρα..ουτε κουταλι,ουτε πιρουνι,ουτε μαχαιρι σταση...πφφφ

Γιατι ειχες αποκλισει τον καφε?εγω εναν την ημερα τον πινω ακομα... ελληνικο βεβαια.

Χαχαχαχα

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

παντως για το σεξ , στο πλαι προσπαθηστε το .. δεν ενοχλει καθολου .. εμενα τωρα φανηκε η κοιλια μου κ απο πανω δν μπορουμε ειτε εγω ειτε αυτος γτ ο αντρας μου εχει πολυ κοιλια σε σχεση με μενα κ φοβαμαι εγω περισσοτερο .. οποτε πλαι η απο πισω..και λιγα παιχνιδακια.. μην φανταστεις κ εσυ οτι κανουμε σεξ οπως παλια ,περισσοτερο αυτος το ευχαριστιεται κ λιγακι εγω αφου δεν αντεχει για πολυ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

6 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

εχω οπισθια καλα θυμασαι,ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειπε οτι επιτρεπεται μονο στη σταση "κουταλι" δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λεω.

αλλα τι να το κανω φιλη...αφου δεν εχω αντρα..ουτε κουταλι,ουτε πιρουνι,ουτε μαχαιρι σταση...πφφφ

Γιατι ειχες αποκλισει τον καφε?εγω εναν την ημερα τον πινω ακομα... ελληνικο βεβαια.

Ειχα αποκλίσει τον καφε γτ δεν ειχα μετρο. Επινα 5-6 και προτιμησα να τον κοψω... το διαχειρίζομαι καλύτερα

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, ada32 είπε:

παντως για το σεξ , στο πλαι προσπαθηστε το .. δεν ενοχλει καθολου .. εμενα τωρα φανηκε η κοιλια μου κ απο πανω δν μπορουμε ειτε εγω ειτε αυτος γτ ο αντρας μου εχει πολυ κοιλια σε σχεση με μενα κ φοβαμαι εγω περισσοτερο .. οποτε πλαι η απο πισω..και λιγα παιχνιδακια.. μην φανταστεις κ εσυ οτι κανουμε σεξ οπως παλια ,περισσοτερο αυτος το ευχαριστιεται κ λιγακι εγω αφου δεν αντεχει για πολυ..

Με προφυλακτικό κανετε σεξ?? Ξεχασα να ρωτήσω το γιατρο μ τις προαλλες και απο Σάββατο έχουμε το ελεύθερο επιτέλους!!! Αντε γτ αγιασαμε και δεν παει αλλο!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...