Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα!!! Γυρνάει τουμπες ο μικρός εεε; και ο μεγάλος σου ρίχνει ακυρα; κουραγιο συμπάσχουμε πολλές...

Εγω είμαι Αθήνα...  πινω καφέ μετα απο 3 μήνες!!! Και περιμένω να παει 12:30 να παω για υπέρηχο...

καλή επιτυχία!!1 να είναι ακόμα μια τέλεια εξέταση κ να φυγεις απο κει με τεραστιο χαμόγελο.. κ γω απόγευμα!!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

εχω οπισθια καλα θυμασαι,ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειπε οτι επιτρεπεται μονο στη σταση "κουταλι" δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λεω.

αλλα τι να το κανω φιλη...αφου δεν εχω αντρα..ουτε κουταλι,ουτε πιρουνι,ουτε μαχαιρι σταση...πφφφ

Γιατι ειχες αποκλισει τον καφε?εγω εναν την ημερα τον πινω ακομα... ελληνικο βεβαια.

ώστε κουτάλι ε??? πρώτη φορά το ακούω.. εμένα μου είπε ότι αυτη είναι η κατάλληλη στάση για σύλληψη.. λόγω οπίσθιας κλίσης.. αλλά για σεξ τπτ ιδιαίτερο.. μονο χαλαρά.. εμεις ως τώρα στην κλασικη στάση ότι γίνει αλλά κ μενα ο αντρούλης φοβλαται λίγο μήπως χτυπήσει την κόρη.. χαχαχ.. οπότε δύσκολα τον αποπλανώ.. χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

17 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Μη σε αγχωνει αυτο... Ολα τα μωρα οπως και οι ενηλικες ειναι διαφορετικα... Καποια γεννιουνται σουμο,  καποια πιο νορμαλ, καποια μινιον (τα λεγομενα μπονζαι babies!)  Ολα φυσιολογικα ειναι!!! :)

Μπορείς να μου πεις ποια σελιδα ειναι? Εχω ακουσει καλα λογια αλλα κανεις δε λεει ονομα... 

θα σου στειλω σε προσωπικο μηνυμα γιατι εδω δεν με αφηνει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

θα σου στειλω σε προσωπικο μηνυμα γιατι εδω δεν με αφηνει.

κι εγω θελω..

γραψ το με ελληνικα εδω και θα βαλουμε εμεις λατινικα ή το αντιθετο

Διαφημίσεις

ειναι κλειστη αλλα νομιζω οτι μπορεις να κανεις αιτημα

σας εχω βαλει και το λινκ αλλα θελει εγκριση απο διαχειρηστη εδω

face ειμαι Despoina Fragkou στειλτε μου μηνυμα αν θελετε να σας το δωσω εκει

πρίν από 20 λεπτά , depyfr είπε:

εχω βρει αρκετες.ποια πολη εισαι?

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα!!! Γυρνάει τουμπες ο μικρός εεε; και ο μεγάλος σου ρίχνει ακυρα; κουραγιο συμπάσχουμε πολλές...

Εγω είμαι Αθήνα...  πινω καφέ μετα απο 3 μήνες!!! Και περιμένω να παει 12:30 να παω για υπέρηχο...

περιμενουμε νεα σου! να πανε ολα καλα!

19 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Παίρνω 2 σίδηρο 1 μαγνήσιο (αν και μου έχουν πει 2) και 2 βιταμίνες το μεσημέρι τις pregnacare

να σε ρωτησω τι σιδηρο παιρνεις? εγω χθες προσπαθησα 2 φορες κ πηρα αμπουλες κ εκανα εμετο και τις 2 φορες.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 38 λεπτά , depyfr είπε:

(εμβρυο-γεννα-βρεφος-παιδι-θηλασμος-2)

μπήκα κ γω σαυτη την ομάδα.. έχει αρκετά χρήσιμα πράγματα αλλά περισσότερο για μετά την γέννα.. υπάρχει καμια για θηλασμο, για γέννα κτλ?/

επίσης μαθήματα ανώδυνου τοκετού πότε πρέπει να δηλωσουμε??

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

περιμενουμε νεα σου! να πανε ολα καλα!

να σε ρωτησω τι σιδηρο παιρνεις? εγω χθες προσπαθησα 2 φορες κ πηρα αμπουλες κ εκανα εμετο και τις 2 φορες.. 

γιατί δε ζητάς να σου το αλλάξει?? εγω παίρνω χάπι κ μια χαρά.. βέβαια έπεσε ο αιματοκρίτης μου κ ίσως χρειαστει να μου το αλλάξει, θα φανει σήμερα

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , depyfr είπε:

ειναι κλειστη αλλα νομιζω οτι μπορεις να κανεις αιτημα

εκανα ενα αιτημα σε μια.Διαλεξα εκεινη,που ειναι νυφη στη φωτο εξωφυλλου.χαχαχ..

Ελπιζω να ειναι η σωστη.Μαντη Βερονικα ειμαι στο fb για οποια ενδιαφερεται να με προσθεσει.

πρίν από 10 λεπτά , irinikavala είπε:

μπήκα κ γω σαυτη την ομάδα.. έχει αρκετά χρήσιμα πράγματα αλλά περισσότερο για μετά την γέννα.. υπάρχει καμια για θηλασμο, για γέννα κτλ?/

επίσης μαθήματα ανώδυνου τοκετού πότε πρέπει να δηλωσουμε??

γιατί δε ζητάς να σου το αλλάξει?? εγω παίρνω χάπι κ μια χαρά.. βέβαια έπεσε ο αιματοκρίτης μου κ ίσως χρειαστει να μου το αλλάξει, θα φανει σήμερα

επαιρνα τα tardyferon πριν κ ημουν μια χαρα . αλλα οταν επιχειρησα να τα παρω στην εγκυμοσυνη , σαν να μου χαλασαν το στομαχι κ ειπα να παρω αμπουλες . πηρα κ 30 τρομαρα μου.. αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα με αυτες οποτε θα γυρισω στο χαπι μαλλον.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

εκανα ενα αιτημα σε μια.Διαλεξα εκεινη,που ειναι νυφη στη φωτο εξωφυλλου.χαχαχ..

Ελπιζω να ειναι η σωστη.Μαντη Βερονικα ειμαι στο fb για οποια ενδιαφερεται να με προσθεσει.

ναι αυτη ειμαι!!!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...