Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Ναι παίζουν ρόλο κ αυτά.υπάρχει περίπτωση να είναι μεγάλο μωρό όταν γεννηθεί, όπως ήσουν κι εσύ.Το ίδιο σκέφτομαι κ για μένα που κ οι δύο γεννηθήκαμε μεγάλα μωρά, μάλλον θα είναι κ αυτό κ ελπίζω μόνο να μην με ταλαιπωρήσει στην γέννα.

Κορίτσια μου εμένα πριν 2 εβδομάδες το μέτρησε περίπου στα 150 γραμμάρια τοφαλο δηλαδή! Αλλά πιστεύω ότι έκανε λάθος γτ δεν μπορούσαμε να το δούμε καθόλου έκανε νάζια... Και μας ρώτησε πόσο γενηθηκαμε εμείς και είπε ότι μάλλον θα είναι μεγάλο μωρό γτ και εμείς γενηθηκαμε μεγάλα μωρά όπως και η αδελφή μ έκανε πολύ μεγάλα μωρά!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

Ναι παίζουν ρόλο κ αυτά.υπάρχει περίπτωση να είναι μεγάλο μωρό όταν γεννηθεί, όπως ήσουν κι εσύ.Το ίδιο σκέφτομαι κ για μένα που κ οι δύο γεννηθήκαμε μεγάλα μωρά, μάλλον θα είναι κ αυτό κ ελπίζω μόνο να μην με ταλαιπωρήσει στην γέννα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!!

Ασε αυτο τ τρεμω! Γιατί και ο αντρας μ σχετικα μεγαλος γεννηθηκε! Βέβαια αφου αντεξε η μανα μ μαζι μ (ειναι 1.50 και εγω βγηκα 55cm) για μενα θα ναι πιο απλο (ειμαι 1.69)!!

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Παίρνω 2 σίδηρο 1 μαγνήσιο (αν και μου έχουν πει 2) και 2 βιταμίνες το μεσημέρι τις pregnacare

το μαγνησιο ειναι πιο σημαντικο μην το αφηνεις ειναι για τις συσπασεις κ τις κραμπες εσυ ειδικα που ειχες το θεματακι με τον πλακουντα μην το αφηνεις.

ο σιδηρος αν δεν εχεις στιγμα μην ανχωνεσε δεν πεφτει τοσο ευκολα με ξεκουραση κ καλη διατροφη δεν θα εχεις κανενα θεμα. 

pregnacare γιατι περνεις δυο? αυτες δεν τα εχουν ολα μεσα? νομιζω ειναι υπερβολικο? 

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Κοριτσια,μαθηματα ανωδυνου τοκετου θα κανετε? Εχει καμια αρχισει να χει το φοβο της γεννας??

Λοιπόν δεν είχα σκοπό να το γράψω για να μην αγχώσω καμία, αλλά αφού ρωτάς θα το πω. Χθες από το πρωί κάτι με έπιασε κ σκεφτόμουν συνέχεια πως μπορεί να πάει η γέννα. Έψαχνα στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες και πραγματικά φοβήθηκα τόσο πολύ που δεν λέγεται,δεν μπορώ να φανταστώ τι πόνο θα τραβήξω ούτε αν θα γεννήσω φυσιολογικά ή όχι. Σκέφτηκα κ το ενδεχόμενο του φυσιολογικού τοκετού αλλά κ της καισαρικής, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι πιο εύκολο. Σίγουρα λένε ο φυσιολογικός αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε για τι πόνο μιλάμε όσες δεν έχουμε γεννήσει, που κ αυτές που γέννησαν ξέρουν πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, άρα ίσως η πρώτη τους να ήταν πιο εύκολη η και πιο δύσκολη από την δεύτερη... τι να πω κορίτσια,απλά δεν το σκέφτομαι το θέμα γιατί χθες φοβήθηκα πάρα πολύ,τόσα μπορούν να συμβούν. Κάθε μέρα να προσευχόμαστε για ένα υγιές μωρό και μια εύκολη γέννα!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Λοιπόν δεν είχα σκοπό να το γράψω για να μην αγχώσω καμία, αλλά αφού ρωτάς θα το πω. Χθες από το πρωί κάτι με έπιασε κ σκεφτόμουν συνέχεια πως μπορεί να πάει η γέννα. Έψαχνα στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες και πραγματικά φοβήθηκα τόσο πολύ που δεν λέγεται,δεν μπορώ να φανταστώ τι πόνο θα τραβήξω ούτε αν θα γεννήσω φυσιολογικά ή όχι. Σκέφτηκα κ το ενδεχόμενο του φυσιολογικού τοκετού αλλά κ της καισαρικής, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι πιο εύκολο. Σίγουρα λένε ο φυσιολογικός αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε για τι πόνο μιλάμε όσες δεν έχουμε γεννήσει, που κ αυτές που γέννησαν ξέρουν πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, άρα ίσως η πρώτη τους να ήταν πιο εύκολη η και πιο δύσκολη από την δεύτερη... τι να πω κορίτσια,απλά δεν το σκέφτομαι το θέμα γιατί χθες φοβήθηκα πάρα πολύ,τόσα μπορούν να συμβούν. Κάθε μέρα να προσευχόμαστε για ένα υγιές μωρό και μια εύκολη γέννα!!!!!!

Εγω σκέφτομαι καιρό το θεμα της γεννας.. Βεβαια θελω να παω και εντελως φυσικα, οποτε με φρικάρει η σκεψη του πονου... Αλλα λεω τοσες αντεξαν, εγω γιατι οχι?? Τωρα θα φανουν ολα εκεινη τη στιγμή.. Σίγουρα παντως θα θελα να αποφυγω το μαχαίρι αν γινεται! 

Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης θα παρακολουθησω! Τα θεωρω πολυ σημαντικά! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

το μαγνησιο ειναι πιο σημαντικο μην το αφηνεις ειναι για τις συσπασεις κ τις κραμπες εσυ ειδικα που ειχες το θεματακι με τον πλακουντα μην το αφηνεις.

ο σιδηρος αν δεν εχεις στιγμα μην ανχωνεσε δεν πεφτει τοσο ευκολα με ξεκουραση κ καλη διατροφη δεν θα εχεις κανενα θεμα. 

pregnacare γιατι περνεις δυο? αυτες δεν τα εχουν ολα μεσα? νομιζω ειναι υπερβολικο? 

Το μαγνήσιο όταν πάρω 2 με πιάνει διάρροια... Έχω στίγμα και αιματοκρίτη 27.. και προσπαθώ και με διατροφή αλλά δεν.. και βιταμίνες παίρνω μια βιταμίνη και ένα ώ3 δεν παίρνω δύο ίδιες... Έχουν τα πάντα μέσα αλλά σε μικρές ποσότητες όπως και σίδηρο αλλά εμένα δεν με καλύπτουν δυστυχώς... Ποιο πολύ τη βιταμίνη την παίρνω για το φυλλικο οξυ

jgJqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου εμένα πριν 2 εβδομάδες το μέτρησε περίπου στα 150 γραμμάρια τοφαλο δηλαδή! Αλλά πιστεύω ότι έκανε λάθος γτ δεν μπορούσαμε να το δούμε καθόλου έκανε νάζια... Και μας ρώτησε πόσο γενηθηκαμε εμείς και είπε ότι μάλλον θα είναι μεγάλο μωρό γτ και εμείς γενηθηκαμε μεγάλα μωρά όπως και η αδελφή μ έκανε πολύ μεγάλα μωρά!!!

Αν επιτρέπεται, η αδερφή σου έκανε καισαρικές? Ρωτάω γιατί ένας από τους λόγους που σε πάνε για καισαρική είναι το μέγεθος του μωρού.

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ασε αυτο τ τρεμω! Γιατί και ο αντρας μ σχετικα μεγαλος γεννηθηκε! Βέβαια αφου αντεξε η μανα μ μαζι μ (ειναι 1.50 και εγω βγηκα 55cm) για μενα θα ναι πιο απλο (ειμαι 1.69)!!

Κι εγώ το φοβάμαι αυτό,δεν παίζει ρόλο το ύψος της μάνας, η λεκάνη παίζει αν είναι στενή ή όχι.αν είναι στενή κ το μωρό μεγάλο μπορεί να σε πάνε για καισαρική μόνο κ μόνο γι αυτό το λόγο.

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Το μαγνήσιο όταν πάρω 2 με πιάνει διάρροια... Έχω στίγμα και αιματοκρίτη 27.. και προσπαθώ και με διατροφή αλλά δεν.. και βιταμίνες παίρνω μια βιταμίνη και ένα ώ3 δεν παίρνω δύο ίδιες... Έχουν τα πάντα μέσα αλλά σε μικρές ποσότητες όπως και σίδηρο αλλά εμένα δεν με καλύπτουν δυστυχώς... Ποιο πολύ τη βιταμίνη την παίρνω για το φυλλικο οξυ

α αμα εχεις στιγμα ειναι θεμα ο αιματοκριτης τοτε πρεπει να προσεχεις! χα χα χα διαροια ε??? εγω αναζητω ευκολο τροπο τουαλετας χα χα χα τυχερουλα σε ζηλευω!!!

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω σκέφτομαι καιρό το θεμα της γεννας.. Βεβαια θελω να παω και εντελως φυσικα, οποτε με φρικάρει η σκεψη του πονου... Αλλα λεω τοσες αντεξαν, εγω γιατι οχι?? Τωρα θα φανουν ολα εκεινη τη στιγμή.. Σίγουρα παντως θα θελα να αποφυγω το μαχαίρι αν γινεται! 

Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης θα παρακολουθησω! Τα θεωρω πολυ σημαντικά! 

Κι εγώ θέλω να αποφύγω την καισαρική αν γίνεται αλλά σκέφτομαι πως κ στον φυσιολογικό αν είναι δύσκολα τα πράγματα σε σκίζουν από κάτω (πωπω το γράφω κ τρομάζω) κ σου κάνουν ράμματα κ μετά ούτε να καθίσεις δεν μπορείς.Μήπως λοιπόν από τέτοια περίπτωση είναι προτιμότερη η καισαρική?

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Αν επιτρέπεται, η αδερφή σου έκανε καισαρικές? Ρωτάω γιατί ένας από τους λόγους που σε πάνε για καισαρική είναι το μέγεθος του μωρού.

Κι εγώ το φοβάμαι αυτό,δεν παίζει ρόλο το ύψος της μάνας, η λεκάνη παίζει αν είναι στενή ή όχι.αν είναι στενή κ το μωρό μεγάλο μπορεί να σε πάνε για καισαρική μόνο κ μόνο γι αυτό το λόγο.

Γέννησε κακονικα χωρίς επισκληριδιο!!! Η μικρή γεννήθηκε 4.600 και ο μικρός 5.100!!!

Just now, linaa είπε:

α αμα εχεις στιγμα ειναι θεμα ο αιματοκριτης τοτε πρεπει να προσεχεις! χα χα χα διαροια ε??? εγω αναζητω ευκολο τροπο τουαλετας χα χα χα τυχερουλα σε ζηλευω!!!

Πριν την εγκυμοσύνη είχα μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας και μέχρι να πάρω το μαγνήσιο ακόμα μεγαλύτερο! Μόλις ξεκίνησα μαγνήσιο όλα μπήκαν σε ρυθμο!!! Χαχαχαχαχα!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω κορίτσια, ας μην συζητάμε για πόνους γέννας από τώρα... έχουμε πολλή καιρό μπροστά μας!να πάνε όλα καλά για όλες μας, τόσο καλά που θα έχουμε να λέμε ότι ήταν παιχνιδάκι ο τοκετός!!!

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Γέννησε κακονικα χωρίς επισκληριδιο!!! Η μικρή γεννήθηκε 4.600 και ο μικρός 5.100!!!

Πριν την εγκυμοσύνη είχα μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας και μέχρι να πάρω το μαγνήσιο ακόμα μεγαλύτερο! Μόλις ξεκίνησα μαγνήσιο όλα μπήκαν σε ρυθμο!!! Χαχαχαχαχα!!!

Μιλάς σοβαρά;;;τι πόνους μπορεί να τράβηξε η κοπέλα!ηρωίδα!!! 

Κι εγώ θέλω να αποφύγω την καισαρική αν γίνεται αλλά σκέφτομαι πως κ στον φυσιολογικό αν είναι δύσκολα τα πράγματα σε σκίζουν από κάτω (πωπω το γράφω κ τρομάζω) κ σου κάνουν ράμματα κ μετά ούτε να καθίσεις δεν μπορείς.Μήπως λοιπόν από τέτοια περίπτωση είναι προτιμότερη η καισαρική?

βρε αν δεν υπαρχει προβλημα μην φοβασαι τον φτ. ποναει κ στις δυο περιπτωσεις μια φιλη μου που γεννησε προσφατα πολυ ευκολα σε δυο ωριτσες τις δυο πρωτες μερες με δυσκολια σηκωνοταν αλλα οκ δεν ειναι λογος αυτος να πας για καισαρικη. οπως ερθουν τα πραγματα εκεινη την ωρα!

• Μου αρέσει 1

Τι να πω κορίτσια, ας μην συζητάμε για πόνους γέννας από τώρα... έχουμε πολλή καιρό μπροστά μας!να πάνε όλα καλά για όλες μας, τόσο καλά που θα έχουμε να λέμε ότι ήταν παιχνιδάκι ο τοκετός!!!

Μιλάς σοβαρά;;;τι πόνους μπορεί να τράβηξε η κοπέλα!ηρωίδα!!! 

Είχε πολύ καλή γιατρό και γενικά ήταν πολύ ψυχρεμη και συνεργάστηκε με τη γιατρό της ότι τις έλεγε το έκανε.... Να σου πω είχε εύκολες γέννες σχετικά τη μικρή τη γέννησε μέσα σε μισή ώρα από την στιγμή που άρχισαν οι πόνοι και το μικρό μέσα σε μια ώρα... Και περπατούσε κανονικά απ' τό επόμενο πρωί και οι  δύο γέννες έγιναν βράδυ!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Για μενα ενα χ/ο ειναι παντα χ/ο... Οσο και να πονεσω με το φτ, αμεσως σηκωνεσαι και πας και για καφε που λέει ο λόγος! Τωρα βεβαια ας μην προτρεχουμε! Έχουμε ως τοτε! 

πρίν από 17 λεπτά , Ασία είπε:

Η μανα μ ειχε στενη λεκανη! Εγω ειμαο τερμα μεσογειακη! Ο γιατρος εκθειαζει τη λεκανη μ καθε φορα!  Αχαχαχαχχαχαχαχαχαζ

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια ! εμεις χθες επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι ! εχει φτασει τα 150 γρ κ μου φανηκε αδυνατουλικο .. αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για 17εβδ +4  .

εσας ποσο ειναι τα μωρακια ?

και εγω χτες επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι!!!πηρα και βιντεο!!και μενα ειναι 151γρ και ειμαστε 15+4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...