Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ναντια δε είπε:

εμενα μου εκατσε και αποτομα εβλεπα τις κουμπαρες μου που γεννησαν με διαφορα μιας εβδομαδας και δεν ειχαν παρουσιασει τπτ και δουλευαν μεχρι το τελος και ορεξη και βολτες και τα παντα σαν να μην ηταν εγκυος ... και ξερεις δεν ειχαν περασει απο το μαυλο μου αλλα σεναρια μεχρι που εμεινα εγκυος εγω...

ποσο δικιο εχεις αφου μερικες φορες λεω ειμαι υπερβολικη και μετα λεω καλα οι αλλες που λενε ολα καλα δεν ανγχωνονται..

Πολλες κοπελες ντρεπονται να πουν κιολας... Εγω μιλαω ανοιχτα και για την αποβολη μου και για την αιμορραγια σε αυτη την εγκυμοσύνη και για ολα και τωρα μαθαινω πως αλλες που ελεγαν "ολα καλα"  κλπ κλπ πως ειχαν διάφορα προβλήματα! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κ εγω εχω μια φιλη που περασε τα πανδυνα στην εγκυμοσυνη. στην αρχη ειχε πετρα στα νεφρα μετα κατι τις βρισκαν κ επρεπε να κανει αμνιοπαρακεντηση στο τελος γεννησε πολυ προωρα στις 30 εβδομαδες το μωρο ηταν μολις 1200 γρ κ εμεινε δυο μηνες μεσα. τελος παντων εγω οποτε την εβλεπα τοτε κ στην εγκυμοσυνη της ηταν μεσα στην τρελη χαρα κ με τις βολτες της κτλ.

τωρα που εχει γεννησει κ το παιδακι ειναι 2 χρονων κ υγιεστατο κ μιλησαμε για την εγκυμοσυνη μου μου λεει σε καταλαβαινω κ εγω περασα φρικτα φοβαμαι να ξαναμεινω εγκυος κ οτι η εγκυμοσυνη δεν ειναι ωραια περιοδος! αλλα ολα αυτα αν δεν τις ελεγα εγω τα ανχη μου δεν μου τα ειχε πει ποτε!  

αυτο ακριβως ! κ εγω χαλια ημουν αλλα μολις εβγαινα μια βολτα κ με εβλεπαν ,μου ελεγαν μια χαρα περνας και μια χαρα εισαι .. αστο .. κ ειδικα η συννυφάδα μου..το τι περασα μονο εγω το ξερω κ ο αντρας μου που με εβλεπε.. γτ κ οι γονεις μου δν ειδαν πολλα για να μην τους στενοχωρησω.

• Λυπημένη/-ος 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

αυτο ακριβως ! κ εγω χαλια ημουν αλλα μολις εβγαινα μια βολτα κ με εβλεπαν ,μου ελεγαν μια χαρα περνας και μια χαρα εισαι .. αστο .. κ ειδικα η συννυφάδα μου..το τι περασα μονο εγω το ξερω κ ο αντρας μου που με εβλεπε.. γτ κ οι γονεις μου δν ειδαν πολλα για να μην τους στενοχωρησω.

Εγω μιλαω ανοιχτα.. Θεωρω χαζομαρα να κρυβομαι.. Ουτε αχαριστη ειμαι, ουτε τιποτα... Αλλα απο τη στιγμη που δεν περναω καλα γτ να το κρυψω? Οπως δεν κρυβω τη χαρα μου, δεν θα κρυψω και τη λυπη μου! 

Δυστυχώς υπάρχει ταμπου στον κοσμο.. Εισαι εγκυος? Ολα ειναι τέλεια! Οχι κυριε! Δεν ειναι! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοριτσια,μαθηματα ανωδυνου τοκετου θα κανετε? Εχει καμια αρχισει να χει το φοβο της γεννας??

να σου πω οχι ακομα φοβο για την γεννα δεν εχω μην ερθει μονο εκει που δεν το περιμενω φοβαμαι μονο αυτο. ε ειναι κ νωρις κατσε εχουμε τοσους φοβους μην σκεφτομαστε κ την γεννα θα τερματισουμε το κοντερ! 

τα μαθηματα παντως ειναι ωραια χρειαζονται κ σεμιναρια για το θυλασμο θα κανω! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

ξεκινησα και τον σιδηρο σημερα , αμπουλες fysiofol .. αντε να δουμε αν θα τις αντεξω ..τις παιρνει καμια?

καλη αρχη!!! εχω ακουσει οτι ειναι καλες γενικα δεν κανουν δυσκιλιοτητα βασικα. τις περνεις νυστικη η φαγωμενη?? 

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

να σου πω οχι ακομα φοβο για την γεννα δεν εχω μην ερθει μονο εκει που δεν το περιμενω φοβαμαι μονο αυτο. ε ειναι κ νωρις κατσε εχουμε τοσους φοβους μην σκεφτομαστε κ την γεννα θα τερματισουμε το κοντερ! 

τα μαθηματα παντως ειναι ωραια χρειαζονται κ σεμιναρια για το θυλασμο θα κανω! 

Ναι κ εγω. Δν εχω φτασει ακομα εκει αυτα τα σεμιναρια που τα κανουν και να ρωτησω κατι εγω επειδη δν εχω ιδιατερη βοηθεια απο κανεναν σκεφτομαι να παρω την μαια κ για μετα να με βοηθησει κ στο θυλασμο ειναι υπερβολικο θεωρειτε η θα μου τα δειξουν ολα στο νοσοκομειο? 

...:-D

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

καλη αρχη!!! εχω ακουσει οτι ειναι καλες γενικα δεν κανουν δυσκιλιοτητα βασικα. τις περνεις νυστικη η φαγωμενη?? 

το πρωι θα τις παιρνω νηστικη σιγουρα με χυμο ισως. αν πριν που πηρα την πρωτη σαν να με ανακατεψε λιγο ..

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

τελικα λεω να τον παιρνψ βραδυ , γτ παλι εμετο εκανα.. κ ηταν απο τον σιδηρο .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

15 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Σε καταλαβαίνω, θα πρέπει να είσαι για καιρό σε ακινησία?

Όχι μωρέ μην αγχώνεσαι, μην σκέφτεσαι όλα τα άσχημα.Δεν βοηθάει.η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν αυτά αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις, αν είναι να στεκόμαστε τα ακραία σωθήκαμε.

Παίζει ρόλο στην εγκυμοσύνη κάπου η είναι κάτι που δεν επηρεάζει πουθενά? Ρωτάω γιατί σήμερα είδα τυχαία παλιές μου εξετάσεις του 2010 που έγραφαν πως έχω οπίσθια κλήση κ ανησύχησα λίγο γιατί κανένας από τους γυναικολόγους που με παρακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Μάλλον λάθος είχε γίνει γιατί σε πρόσφατες εξετάσεις γράφει πρόσθια κλίση κ δεν μπορεί, θα μου το είχαν πει κ άλλοι γιατροί τόσα χρόνια, μιας κ έχω αλλάξει πολλούς.

Ξέρω πως δεν είναι κάποιο πρόβλημα η οπίσθια κλήση, έχει μια φίλη μου. Απλά απόρησα που τόσοι γιατροί δεν μου το ανέφεραν αν όντως είχα. Δεν ήξερα αν αλλάζει κάτι στην εγκυμοσύνη εκτός του ότι αργεί να φανεί η κοιλιά τους πρώτους μήνες.Μήπως δηλ θα έπρεπε να το αναφέρω στον γυναικολόγο που με παρακολουθεί τώρα, αν είχα οπίσθια κλίση. Γιατί τώρα που η μήτρα ανέβηκε κ ανεβαίνει δεν φαίνεται αν είχε οπίσθια η πρόσθια κλίση άρα κ ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει την κλήση που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Αυτά σκέφτηκα γι αυτό ρώτησα αν παίζει ρόλο κάπου.

Καλημέρααα!!! Δεν επηρεάζει καθόλου την εγκυμοσύνη ή οπίσθια κλίση!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

το πρωι θα τις παιρνω νηστικη σιγουρα με χυμο ισως. αν πριν που πηρα την πρωτη σαν να με ανακατεψε λιγο ..

τελικα λεω να τον παιρνψ βραδυ , γτ παλι εμετο εκανα.. κ ηταν απο τον σιδηρο .. 

ναι καλητερα το βραδυ κ πεφτεις για υπνο κατςυθειαν μην προλαβεις. ε το καλο ειναι οτι δεν περνεις χαπι για θυροειδη γιατι εγω που περνω πρεπει ολα να τα περνω μετα απο εξι ωρες κ μεταξυ τους να εχουν 4 ωρες διαφορα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

ναι καλητερα το βραδυ κ πεφτεις για υπνο κατςυθειαν μην προλαβεις. ε το καλο ειναι οτι δεν περνεις χαπι για θυροειδη γιατι εγω που περνω πρεπει ολα να τα περνω μετα απο εξι ωρες κ μεταξυ τους να εχουν 4 ωρες διαφορα. 

Λίνα 6 ώρες μετά το χάπι του θυρεοειδή;;;;; Εγώ δεν αφήνω τόσο κενό δεν μου φτάνουν οι ώρες...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Λίνα 6 ώρες μετά το χάπι του θυρεοειδή;;;;; Εγώ δεν αφήνω τόσο κενό δεν μου φτάνουν οι ώρες...

ναι μου εχουν πει να αφηνω πολλες ωρες ειδικα απτον σιδηρο. τι αλλα περνεις μεσα στη μερα? εγω περνω για το θυροειδη το χαπι στις 9 κ μετα στις 15:00 μαγνησιο. μετα στις 20:00 με το βραδινο το σιδιρο με φολλικο μεσα  κ μετα το βραδυ κατα της 11 το ασβεστιο. 

τωρα βεβαια δεν τα κανω κ με το ρολοι μια ωρα πανω μια ωρα κατω παιζω κ εγω

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

ναι μου εχουν πει να αφηνω πολλες ωρες ειδικα απτον σιδηρο. τι αλλα περνεις μεσα στη μερα? εγω περνω για το θυροειδη το χαπι στις 9 κ μετα στις 15:00 μαγνησιο. μετα στις 20:00 με το βραδινο το σιδιρο με φολλικο μεσα  κ μετα το βραδυ κατα της 11 το ασβεστιο. 

τωρα βεβαια δεν τα κανω κ με το ρολοι μια ωρα πανω μια ωρα κατω παιζω κ εγω

Παίρνω 2 σίδηρο 1 μαγνήσιο (αν και μου έχουν πει 2) και 2 βιταμίνες το μεσημέρι τις pregnacare

jgJqp3.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ισως ν παίζει ρολο και το υψος και η κληρονομικοτητα! Εγω γεννηθηκα χοντρουλα, 4 κιλα και 55 ποντους και ο αντρας μ ειναι πολυ ψηλος... 1.97!ενω και η μπεμπε εχει πολυ μεγαλο μηριαιο! Βγαινει μια βδομάδα μεγαλύτερη βασει αυτου!!  :

Ναι παίζουν ρόλο κ αυτά.υπάρχει περίπτωση να είναι μεγάλο μωρό όταν γεννηθεί, όπως ήσουν κι εσύ.Το ίδιο σκέφτομαι κ για μένα που κ οι δύο γεννηθήκαμε μεγάλα μωρά, μάλλον θα είναι κ αυτό κ ελπίζω μόνο να μην με ταλαιπωρήσει στην γέννα.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

να σου πω οι περισσοτερες δεν μιλανε για το ανχος τους δεν ξερεις κ οι κουμπαρες σου ακριβως τι διαγνωσεις ειχαν κ τι ανχη. το οτι οι περισσοτεροι δεν το δειχνουν δεν εχει καμια σχεση. 

κ μετα οι περισσοτεροι το παιζουν ανετοι κ cool γιατι ετσι δειχνουν προς τα εξω δυνατοι αλλα το τι περασαν μονο αυτοι το ξερουν

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...