Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ναντια δε είπε:

κοριτσια πως ειναι οι κοιλιτσες σας???? εμενα ειναι μυτερηπρος τα κατω

και στα πλαινα δεν εχει γεμησει...ειναι σαν ενα μεγαλο πεπονακι

Εμενα ειναι μικρουλα, αφου ολοι με κοροιδευουν πως το χωνεψα και ειναι πανω πανω!!! Απορω πως θα στεκεται!!! Αχαχααχαχαχχα

Εχω μια αισθηση πως ξεκινάει από το στομαχι αχαχχαχαχαχαχα :shock:

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

Διάβασα τώρα στο ίντερνετ πως στην εβδομάδα σου είναι 150-180 γραμμάρια οπότε είσαι μια χαρά.

οποτε ειμαι μεσα στα ορια ! τοτε ειναι καλα . γτ ο υπερηχος με εβγαλε ακριβως οσο εβδομαδων ειμαι αναλογα με τις μετρησεις.

εντωμεταξυ μας λεει ο γιατρος να οι ορχεις του μωρου και να βλεπετε εκφραση του αντρα μου και της ξαδερφης μου!!!! χαμενοι στο διαστημα....χαχαχαχαχα κ να τον λενε οτι δεν βλεπουν τσουτσουνακι .. χχαχαχαχα  

πρίν από 9 λεπτά , ναντια δε είπε:

μακαρι γτ για το αντιθετο φοβομαστε..

γτ φοβοσαστε ? σας ειπαν κατι ?

• Χαχα 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

οποτε ειμαι μεσα στα ορια ! τοτε ειναι καλα . γτ ο υπερηχος με εβγαλε ακριβως οσο εβδομαδων ειμαι αναλογα με τις μετρησεις.

εντωμεταξυ μας λεει ο γιατρος να οι ορχεις του μωρου και να βλεπετε εκφραση του αντρα μου και της ξαδερφης μου!!!! χαμενοι στο διαστημα....χαχαχαχαχα κ να τον λενε οτι δεν βλεπουν τσουτσουνακι .. χχαχαχαχα  

χα χα χα ωραιοι ειμαι σιγουροι ψαχναν μεγεθος να δουν τα προικια του!!! ωραιοι!!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

γτ φοβοσαστε ? σας ειπαν κατι ?

μαι στην αυχενικη βγηκα με πιθανοτητες για μη σωστη αναπτηξη του εμβρυου πριν την 37η εβδομαδα και τωρα στην β θελουμε να δουμε τις μητριαιες αρτηριες και την ροη του αιματος στον πλακουνται

...:-D

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

μαι στην αυχενικη βγηκα με πιθανοτητες για μη σωστη αναπτηξη του εμβρυου πριν την 37η εβδομαδα και τωρα στην β θελουμε να δουμε τις μητριαιες αρτηριες και την ροη του αιματος στον πλακουνται

α καταλαβα .καπου το εχω διαβασει αυτο .. αλλα δεν εχω ιδεα. αλλα εφοσον παιρνει βαρος κανονικα ειστε οκ. ποτε εχεις β επιπεδου?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

α καταλαβα .καπου το εχω διαβασει αυτο .. αλλα δεν εχω ιδεα. αλλα εφοσον παιρνει βαρος κανονικα ειστε οκ. ποτε εχεις β επιπεδου?

δεν το ξερεις αυτο αν εισαι οκ γτ μπορει να σταματηση να περνει βαρος π.χ στην 25 εβδομαδα κ μετα... αλλα κ παλι ολα αυτα ειναι πιθανοτητες θα δειξει... την τριτη που μας ερχετε...

πρίν από 10 λεπτά , ναντια δε είπε:

δεν το ξερεις αυτο αν εισαι οκ γτ μπορει να σταματηση να περνει βαρος π.χ στην 25 εβδομαδα κ μετα... αλλα κ παλι ολα αυτα ειναι πιθανοτητες θα δειξει... την τριτη που μας ερχετε...

αχ τι καλα ,πλησιαζει η μερα για σενα ! εγω εχω σε εναν μηνα 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ξερεις τι μου κανει εντυπωση μεχρι να μεινω εγκυος ελεγα αντε να μεινω και εγω θα ειναι μια ωραια διαδικασια μεχρι στιγμης μονο ανχως εχεις και ειναι η πρωτη φορα που δεν ανγχωνεσε για εσενα αλλα για το παιδι σου πολυ περιεργο συναισθημα....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , ναντια δε είπε:

ξερεις τι μου κανει εντυπωση μεχρι να μεινω εγκυος ελεγα αντε να μεινω και εγω θα ειναι μια ωραια διαδικασια μεχρι στιγμης μονο ανχως εχεις και ειναι η πρωτη φορα που δεν ανγχωνεσε για εσενα αλλα για το παιδι σου πολυ περιεργο συναισθημα....

αγχος κ ταλαιπωρια! μεγαλη ομως... κ εγω νομιζα οτι θα ειναι τελεια αλλα δυστυχως οχι..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

χα χα χα αυτο το τι ωραια διαδικασια ειναι ενας μυθος που λεγετε συνηθως απο κοπελες αφου γεννησουν!!! γενικα για να μην ανχωθεις στην εγκυμοσυνη πρεπει να εισαι πραγματικα πολυ αδιαφορος η να εισαι τελειως στον κοσμο σου ( οτι ποτε τιποτα δεν συμβαινει σε εσενα ειδικα)! οποτε ολα φυσιολογικα ειναι αυτα που νιωθεις κ θα περασουν!!! 

Διαφημίσεις

εμενα μου εκατσε και αποτομα εβλεπα τις κουμπαρες μου που γεννησαν με διαφορα μιας εβδομαδας και δεν ειχαν παρουσιασει τπτ και δουλευαν μεχρι το τελος και ορεξη και βολτες και τα παντα σαν να μην ηταν εγκυος ... και ξερεις δεν ειχαν περασει απο το μαυλο μου αλλα σεναρια μεχρι που εμεινα εγκυος εγω...

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

χα χα χα αυτο το τι ωραια διαδικασια ειναι ενας μυθος που λεγετε συνηθως απο κοπελες αφου γεννησουν!!! γενικα για να μην ανχωθεις στην εγκυμοσυνη πρεπει να εισαι πραγματικα πολυ αδιαφορος η να εισαι τελειως στον κοσμο σου ( οτι ποτε τιποτα δεν συμβαινει σε εσενα ειδικα)! οποτε ολα φυσιολογικα ειναι αυτα που νιωθεις κ θα περασουν!!! 

ποσο δικιο εχεις αφου μερικες φορες λεω ειμαι υπερβολικη και μετα λεω καλα οι αλλες που λενε ολα καλα δεν ανγχωνονται..

εμενα μου εκατσε και αποτομα εβλεπα τις κουμπαρες μου που γεννησαν με διαφορα μιας εβδομαδας και δεν ειχαν παρουσιασει τπτ και δουλευαν μεχρι το τελος και ορεξη και βολτες και τα παντα σαν να μην ηταν εγκυος ... και ξερεις δεν ειχαν περασει απο το μαυλο μου αλλα σεναρια μεχρι που εμεινα εγκυος εγω...

ποσο δικιο εχεις αφου μερικες φορες λεω ειμαι υπερβολικη και μετα λεω καλα οι αλλες που λενε ολα καλα δεν ανγχωνονται..

να σου πω οι περισσοτερες δεν μιλανε για το ανχος τους δεν ξερεις κ οι κουμπαρες σου ακριβως τι διαγνωσεις ειχαν κ τι ανχη. το οτι οι περισσοτεροι δεν το δειχνουν δεν εχει καμια σχεση. 

κ μετα οι περισσοτεροι το παιζουν ανετοι κ cool γιατι ετσι δειχνουν προς τα εξω δυνατοι αλλα το τι περασαν μονο αυτοι το ξερουν

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

να σου πω οι περισσοτερες δεν μιλανε για το ανχος τους δεν ξερεις κ οι κουμπαρες σου ακριβως τι διαγνωσεις ειχαν κ τι ανχη. το οτι οι περισσοτεροι δεν το δειχνουν δεν εχει καμια σχεση. 

κ μετα οι περισσοτεροι το παιζουν ανετοι κ cool γιατι ετσι δειχνουν προς τα εξω δυνατοι αλλα το τι περασαν μονο αυτοι το ξερουν

αυτο ακριβως!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

ναι δεν το ειχα σκεφτει ισως να ειναι κ ετσι!

κ εγω εχω μια φιλη που περασε τα πανδυνα στην εγκυμοσυνη. στην αρχη ειχε πετρα στα νεφρα μετα κατι τις βρισκαν κ επρεπε να κανει αμνιοπαρακεντηση στο τελος γεννησε πολυ προωρα στις 30 εβδομαδες το μωρο ηταν μολις 1200 γρ κ εμεινε δυο μηνες μεσα. τελος παντων εγω οποτε την εβλεπα τοτε κ στην εγκυμοσυνη της ηταν μεσα στην τρελη χαρα κ με τις βολτες της κτλ.

τωρα που εχει γεννησει κ το παιδακι ειναι 2 χρονων κ υγιεστατο κ μιλησαμε για την εγκυμοσυνη μου μου λεει σε καταλαβαινω κ εγω περασα φρικτα φοβαμαι να ξαναμεινω εγκυος κ οτι η εγκυμοσυνη δεν ειναι ωραια περιοδος! αλλα ολα αυτα αν δεν τις ελεγα εγω τα ανχη μου δεν μου τα ειχε πει ποτε!  

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...