Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Μονο για προσθιο πλακουντα βλεπω... δεν λεει κατι για τραχηλο.Συνεχιζω εγω τη θεραπεια και βλεπουμε.Νταξ ενα υποθετο ειναι αλλα ειναι αηδιαστικη διαδικασια...

ευχαριστω ολες για την απαντηση σας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 24 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! σου τον μετρησε τον τραχηλο στην αυχενικη?

δν παιζει ρολο αν ειναι στενος. να μην ειναι μικρος σε μηκος θελουμε . επισης δν εχει σημασια που ειναι το πρωτο .. πολλοι γιατροι δινουν προληπτικα προγεστερονη , εμενα πχ ομως ουτε καν μου την μετρησε στην αρχη, απλα μου ειπε οτι εφοσον δεν εχω αιμα , ειμαι μια χαρα... ειναι θεμα γιατρου. 

αν δεν εχεις θεμα με τον τραχηλο η αν δεν εχεις κανει καποια επεμβαση εκει , τοτε δεν παιρνεις προγεστερονη

τελεια κ αλλο αγορακι! σας ειπε βαρος εσας?

ευχαριστω πολυ!!!!151 γραμμαρια μου ειπε.θα πηξω στο σωβρακο κοριτσια μουυυυ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 42 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @zina7777 και @irinikavala τι ωραία που νιώσατε τα μωράκια και στα δικά μας σιγά σιγά. Είναι όντως τόσο παράξενο όσο το λέτε? Δηλαδή θα καταλάβουμε κάτι διαφορετικό και θα είμαστε σίγουρες πως είναι το μωρό ή θα μοιάζει με γαστρικά υγρά και μπορεί να μην καταλάβουμε τίποτα? Εγώ πιστεύω θα αργήσω να καταλάβω.συνέχεια γουργουρητα έχω. @depyfr μπράβο κορίτσι για τα καλά νέα!!να ακολουθήσουν αύριο κ η @Μαρία1430 με την @irinikavala με το καλό. Εγώ ανυπομονώ να δω το μωράκι, θα έχει μεγαλώσει τώρα κι άλλο. Θα δούμε κι επιτέλους το φύλο. Μόνο εγώ έμεινα με τις αμφιβολίες και η Νάντια.μετράω τις μέρες μέχρι το ραντεβού!!μετά,το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η Β επιπέδου κατευθείαν??δηλαδή εμένα θα είναι έναν ολόκληρο μήνα κ κάτι μέρες μετά??πως θα περάσει ο καιρός? Από τώρα το σκέφτομαι χαχαχα. Χθες έμαθα πως και η αισθητικός μου που είναι στον 5o έχει αγόρι.

κοριτσια θεωρω οτι αμα φυγει και αυτη η εξεταση θα ηρεμησουμε αρκετα οσο σκεφτομαι οτι φαγαμε το μισο δεν το εχω συνηδητοποιησει ακομα...

• Μου αρέσει 2

...:-D

Καλημερα κοριτσια ! εμεις χθες επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι ! εχει φτασει τα 150 γρ κ μου φανηκε αδυνατουλικο .. αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για 17εβδ +4  .

εσας ποσο ειναι τα μωρακια ?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

στην β επιπεδου οπωσδηποτε ν πεις σε αυτον που στην κανει το θεμα με τον τραχηλο που εχει επισημανει ο γιατρος σου μην το ξεχασεις ειναι σημαντικο

λογικα θα πρεπει να σου κανει και κολπικο υπερυχο εμενα απο εκει το ειχε δει στην αυχενικη.και τωρα που τον ρωτησα μου ειπε θα ξανακανουμε.

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσακι δες στην αυχενικη σου θα γραφει μεγεθος τραχηλου. το οτι σου ειπε οτι ειναι μικρος τον βλεπει ο γιατρος απο τον υπερηχο προφανως εχει δει οτι ειναι κοντος δεν εχει σχεση με το οτι ειναι πρωτη φορα απλα ειναι ετσι οργανικα ο τραχηλος σου. . το οτι  γεννας πρωτη φορα απλα ο γιατρος δεν ξερει πως θα αντιδρασει ο τραχηλος γιατι υπαρχουν κ κοντοι τραχηλοι που δεν αλλαζουν καθολου μεγεθος δηλαδη κρατανε γερα. στην β επιπεδου να ζητησεις κ κολπικη μετρηση τραχηλου.  

γενικα παντως θελει ξεκουραση να ξερεις κ συχνους ελενχους εχε το νου σου δεν θελω να σε ανχωσω αλλα μαθε λιγα περισσοτερα για να ξερεις τι να προσεξεις.

Το μέγεθος τραχήλου στην Αυχενική πως το γράφει? Θέλω να πω στα αγγλικά?Έχει κάποια αρχικά κ δίπλα τον αριθμό? Γιατί εμένα δεν γράφει πουθενά "μέγεθος τραχήλου".

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Το μέγεθος τραχήλου στην Αυχενική πως το γράφει? Θέλω να πω στα αγγλικά?Έχει κάποια αρχικά κ δίπλα τον αριθμό? Γιατί εμένα δεν γράφει πουθενά "μέγεθος τραχήλου".

εμενα το γραφει στα ελληνικα μηκος τραχηλου. για δες για cervix

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 25 λεπτά , irinikavala είπε:

κοίτα κ γω στην αρχή (βασικά κ ακόμα) σκεφτόμουν ότι θα είναι τα έντερα ή το στομάχι.. αλλά νομίζω είναι διαφορετικό.. καμιά φορά νιώθω αυτό το σκίρτημα κ μετά όταν νιώθω το έντερο, καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικό.. αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ.. 

μιας κ είπες για βάρος.. εγώ βάση τελευταίας περιόδου αυριο θα είμαι 18εβδ κ 5ημ, βάση Πητ 19εβδ κ 1-2ημερων.. πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος της? έχετε καμια ιδέα?? βασικά πάνω απολα με ενδιαφέρει να είναι γερή κ να ακούσω μια δυνατή καρδούλα!αλλα έτσι για την απορια

εγω στην17 εβδομαδα που ειχα παει για υπερυχο ηταν ηταν 220 γραμμαρια θεωρω οτι μεχρι την β επιπεδου πρεπει να ειναι κοντα στα 480.

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια ! εμεις χθες επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι ! εχει φτασει τα 150 γρ κ μου φανηκε αδυνατουλικο .. αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για 17εβδ +4  .

εμένα την προηγούμενη βδομάδα που πήγα λόγω πόνου στο νοσοκομείο, ήμουν 17εβδομάδων κ 1-2 ημερών βάση τελευταίας περιόδου, ήταν 180γρ.. αλλά μας είπε ότι είναι λίγο παραπάνω για την ηλικία της.. άρα είσαι σούπερ.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Διάβασα τώρα στο ίντερνετ πως στην εβδομάδα σου είναι 150-180 γραμμάρια οπότε είσαι μια χαρά.

εγώ έχω μπερδευτεί πολύ.. μετράτε βάση ΠΗΤ ή βαση τελευατίας περιόδου.. εμένα ο γιατρός μου είπε μέχρι την Βεπιπέδου βάση τελευταίας περιόδου.. μετά θα είμαστε πιο σίγουρη για τη ημερομηνία.

Just now, irinikavala είπε:

εγώ έχω μπερδευτεί πολύ.. μετράτε βάση ΠΗΤ ή βαση τελευατίας περιόδου.. εμένα ο γιατρός μου είπε μέχρι την Βεπιπέδου βάση τελευταίας περιόδου.. μετά θα είμαστε πιο σίγουρη για τη ημερομηνία.

Εμεις μετραμε βασει αυχενικής... Η αυχενικη δινει ΠΗΤ απο οσο εχω καταλαβει και το επιβεβαιωνει μετα η β επιπεδου... Εμενα τουλάχιστον ετσι μου τα εξηγησαν

πρίν από 6 λεπτά , Ασία είπε:

Εμενα γραφει τραχηλος ή μηκος τραχηλου, στα ελληνικά παντως

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Διάβασα τώρα στο ίντερνετ πως στην εβδομάδα σου είναι 150-180 γραμμάρια οπότε είσαι μια χαρά.

τι να πω μπερδευτικα τωρα λετε ναμην θυμαμαι καλα ποσων εβδομαδβν ημου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...