Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

κοριτσαρες καλημερα.τελικα πηγα χτες στο γιατρο και ειδα το παλικαρακι μου.ειναι αγορακι τελικα!ειδαμε ολοκαθαρα το τσουτσουνακι του.:).και ολα καλα μου ειπε.εσεις ειστε ολες καλα??

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, linaa είπε:

κοριτσι ενιωσες το μωρο χα χα χα ειναι λιγο αστειο οντως!!! εμενα καποιες φορες με ενοχλουσε κιολας δεν αντεχα ανασκελα ανατριχιαζα κ γυρναγα πλευρο!!! τωρα συνιθισα κ μου φαινετε τωρα που μεγαλωσε χτυπαει κ λιγο πιο ψηλα κ δεν ειναι τοσο ανατριχιαστικο! 

ειναι καπως ναι..αν δεν το χεις ξαναζησει παθαινεις λιγο σοκ.τωρα απλα θελω να το νιωθω για να σιγουρευομαι οτι ειναι εκει και υγιες.

καλημερα

• Μου αρέσει 2

Καλημεραααααααααααααα

τι ομορφα νεα ειναι αυτα?

@irinikavala & @zina7777 νιωσατε τα μωρακια σας!!! Αντε και στα δικα μας

@depyfr παιδαρο εχεις κι εσυ τελικα εεεε? Τελειααααααααααα με το καλο

Αχ ανυπομονω κι εγω για αυριο που θα παω να το δω το παλικαρακι μας

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 27 λεπτά , depyfr είπε:

κοριτσαρες καλημερα.τελικα πηγα χτες στο γιατρο και ειδα το παλικαρακι μου.ειναι αγορακι τελικα!ειδαμε ολοκαθαρα το τσουτσουνακι του.:).και ολα καλα μου ειπε.εσεις ειστε ολες καλα??

να τος ο γαμπρος..!!! τέλεια κορίτσι μου.. μπράβο.. κ μεις αύριο θα την δούμε την μικρή μας κ ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 1

πολυ αγορι ρε παιδια... πηγα σ ενα γαμο το σαββατο.Ηταν μια εγκυουλα απεναντι μου στην εκκλησια.Κι ελεγε "μονο εγω εχω κοριτσι,οποιον εχω ρωτησει ..αγορι εχει."

μπραβο @depyfr με το καλο...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! @zina7777 και @irinikavala τι ωραία που νιώσατε τα μωράκια και στα δικά μας σιγά σιγά. Είναι όντως τόσο παράξενο όσο το λέτε? Δηλαδή θα καταλάβουμε κάτι διαφορετικό και θα είμαστε σίγουρες πως είναι το μωρό ή θα μοιάζει με γαστρικά υγρά και μπορεί να μην καταλάβουμε τίποτα? Εγώ πιστεύω θα αργήσω να καταλάβω.συνέχεια γουργουρητα έχω. @depyfr μπράβο κορίτσι για τα καλά νέα!!να ακολουθήσουν αύριο κ η @Μαρία1430 με την @irinikavala με το καλό. Εγώ ανυπομονώ να δω το μωράκι, θα έχει μεγαλώσει τώρα κι άλλο. Θα δούμε κι επιτέλους το φύλο. Μόνο εγώ έμεινα με τις αμφιβολίες και η Νάντια.μετράω τις μέρες μέχρι το ραντεβού!!μετά,το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η Β επιπέδου κατευθείαν??δηλαδή εμένα θα είναι έναν ολόκληρο μήνα κ κάτι μέρες μετά??πως θα περάσει ο καιρός? Από τώρα το σκέφτομαι χαχαχα. Χθες έμαθα πως και η αισθητικός μου που είναι στον 5o έχει αγόρι.

• Μου αρέσει 1

Πηρα και ρωτησα χτες αν μπορω να μετρησω προγεστερονη μηπως τη σταματησω γιατι βαρεθηκα με τα υποθετα.Και μου ειπε "την προγεστερονη την παιρνεις για τον τραχηλο.Ισως χρειαστει σ ολη την εγκυμοσυνη."θα το ερευνησουμε σε επομενο υπερηχο..

Τι καταλαβαινετε εσεις?ξερω οτι ειναι στενος ο τραχηλος μου μικρος λογω που ειναι το πρωτο.Ν αλλαξε κατι και να μη ξερω?

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Πηρα και ρωτησα χτες αν μπορω να μετρησω προγεστερονη μηπως τη σταματησω γιατι βαρεθηκα με τα υποθετα.Και μου ειπε "την προγεστερονη την παιρνεις για τον τραχηλο.Ισως χρειαστει σ ολη την εγκυμοσυνη."θα το ερευνησουμε σε επομενο υπερηχο..

Τι καταλαβαινετε εσεις?ξερω οτι ειναι στενος ο τραχηλος μου μικρος λογω που ειναι το πρωτο.Ν αλλαξε κατι και να μη ξερω?

Καλημερα ! σου τον μετρησε τον τραχηλο στην αυχενικη?

δν παιζει ρολο αν ειναι στενος. να μην ειναι μικρος σε μηκος θελουμε . επισης δν εχει σημασια που ειναι το πρωτο .. πολλοι γιατροι δινουν προληπτικα προγεστερονη , εμενα πχ ομως ουτε καν μου την μετρησε στην αρχη, απλα μου ειπε οτι εφοσον δεν εχω αιμα , ειμαι μια χαρα... ειναι θεμα γιατρου. 

αν δεν εχεις θεμα με τον τραχηλο η αν δεν εχεις κανει καποια επεμβαση εκει , τοτε δεν παιρνεις προγεστερονη

1 hour ago, depyfr είπε:

τελεια κ αλλο αγορακι! σας ειπε βαρος εσας?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , zina7777 είπε:

δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω.. δεν έχω ιδέα απο τράχηλο.. εμένα μόνο στον υπέρηχο που  μου είπε "ο τράχηλος είναι μια χαρά" δε ρώτησα τπτ άλλο.. αλλά πάντα ακολουθούμε τη συμβουλή του γιατρού οπότε υπομονή μέχρι τον υπερηχο, να σε δει κ ίσως σου το κόψει

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα ! σου τον μετρησε τον τραχηλο στην αυχενικη?

δν παιζει ρολο αν ειναι στενος. να μην ειναι μικρος σε μηκος θελουμε . επισης δν εχει σημασια που ειναι το πρωτο .. πολλοι γιατροι δινουν προληπτικα προγεστερονη , εμενα πχ ομως ουτε καν μου την μετρησε στην αρχη, απλα μου ειπε οτι εφοσον δεν εχω αιμα , ειμαι μια χαρα... ειναι θεμα γιατρου. 

αν δεν εχεις θεμα με τον τραχηλο η αν δεν εχεις κανει καποια επεμβαση εκει , τοτε δεν παιρνεις προγεστερονη

θα ξαναρωτησω... ρωτησα και στο περασμενο ραντεβου "συνεχιζεις κανονικα" μου ειπε.. εχω μερες ακομα για το επομενο,ακολουθω τη θεραπεια και βλεπουμε.δε γνωριζω πολλα για τον τραχηλο.

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @zina7777 και @irinikavala τι ωραία που νιώσατε τα μωράκια και στα δικά μας σιγά σιγά. Είναι όντως τόσο παράξενο όσο το λέτε? Δηλαδή θα καταλάβουμε κάτι διαφορετικό και θα είμαστε σίγουρες πως είναι το μωρό ή θα μοιάζει με γαστρικά υγρά και μπορεί να μην καταλάβουμε τίποτα? Εγώ πιστεύω θα αργήσω να καταλάβω.συνέχεια γουργουρητα έχω. @depyfr μπράβο κορίτσι για τα καλά νέα!!να ακολουθήσουν αύριο κ η @Μαρία1430 με την @irinikavala με το καλό. Εγώ ανυπομονώ να δω το μωράκι, θα έχει μεγαλώσει τώρα κι άλλο. Θα δούμε κι επιτέλους το φύλο. Μόνο εγώ έμεινα με τις αμφιβολίες και η Νάντια.μετράω τις μέρες μέχρι το ραντεβού!!μετά,το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η Β επιπέδου κατευθείαν??δηλαδή εμένα θα είναι έναν ολόκληρο μήνα κ κάτι μέρες μετά??πως θα περάσει ο καιρός? Από τώρα το σκέφτομαι χαχαχα. Χθες έμαθα πως και η αισθητικός μου που είναι στον 5o έχει αγόρι.

κοίτα κ γω στην αρχή (βασικά κ ακόμα) σκεφτόμουν ότι θα είναι τα έντερα ή το στομάχι.. αλλά νομίζω είναι διαφορετικό.. καμιά φορά νιώθω αυτό το σκίρτημα κ μετά όταν νιώθω το έντερο, καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικό.. αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ.. 

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

τελεια κ αλλο αγορακι! σας ειπε βαρος εσας?

μιας κ είπες για βάρος.. εγώ βάση τελευταίας περιόδου αυριο θα είμαι 18εβδ κ 5ημ, βάση Πητ 19εβδ κ 1-2ημερων.. πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος της? έχετε καμια ιδέα?? βασικά πάνω απολα με ενδιαφέρει να είναι γερή κ να ακούσω μια δυνατή καρδούλα!αλλα έτσι για την απορια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

θα ξαναρωτησω... ρωτησα και στο περασμενο ραντεβου "συνεχιζεις κανονικα" μου ειπε.. εχω μερες ακομα για το επομενο,ακολουθω τη θεραπεια και βλεπουμε.δε γνωριζω πολλα για τον τραχηλο.

Προσωπικα παιρνω ουτρο απο την πρωτη μερα μεχρι και σημερα. Προφανως κατι βλεπει και στο δινει.

Δεν επηρεαζει το μωρο...

Μην αγχωνεσαι καθολου...αλλα μην τρελαθεις να τα κοψετε.

Προσωπικα ειχα κοντο τραχηλο.. οποτε ξαπλωνα μεχρι 30η βδομαδα...επειδη ομως εμεινε σταθερος ολα καλα πλεον.

Τις επαφες να αποφυγεις και τα βαρη μεχρι τη Β επιπεδου.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

κοριτσακι δες στην αυχενικη σου θα γραφει μεγεθος τραχηλου. το οτι σου ειπε οτι ειναι μικρος τον βλεπει ο γιατρος απο τον υπερηχο προφανως εχει δει οτι ειναι κοντος δεν εχει σχεση με το οτι ειναι πρωτη φορα απλα ειναι ετσι οργανικα ο τραχηλος σου. . το οτι  γεννας πρωτη φορα απλα ο γιατρος δεν ξερει πως θα αντιδρασει ο τραχηλος γιατι υπαρχουν κ κοντοι τραχηλοι που δεν αλλαζουν καθολου μεγεθος δηλαδη κρατανε γερα. στην β επιπεδου να ζητησεις κ κολπικη μετρηση τραχηλου.  

γενικα παντως θελει ξεκουραση να ξερεις κ συχνους ελενχους εχε το νου σου δεν θελω να σε ανχωσω αλλα μαθε λιγα περισσοτερα για να ξερεις τι να προσεξεις.

πρίν από 28 λεπτά , Ασία είπε:

εγω που το ενιωσα απο την 16η κ πλεον το νιωθω ,ειμαι σιγουρη δηλαδη !! νιωθω σαν κατι να κουνιεται στιγμιαια , σαν κατι να σκαει η να πεταει .. πλεον το νιωθω κ καθιστη ! πλακα εχει !!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...