Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , ναντια δε είπε:

Κοριτσια τι κανετε.??? Εγω παλι δν εχω καθολου ορεξη κ αν με ρωτησετε τι εχω θα σας πω δεν ξερω οι ορμονες βαρανε κοκκινο. Ολα ειναι στην αναμονη η β επιπεδου οι εξετασεις η επιτροπη απο το ικα η ακινησια αφηστετα αντε να ξεκινησω να περνω πραγματα να εχω με κατι να ασχολουμε ακουω τις αλλες κοπελες που δουλευουν κ λεω θελω κ εγω.  Δν ειμαι καλα σας λεω!! 

υπομονη !  κ εγω μη νομιζεις ετσι ημουν , κ συνεχιζω αλλα λιγο καλυτερα.. θα περασουν ολα , βαλε να βλεπεις βιντεακια στο youtube με μωρακια να σε ανεβαοζυν λιγακι ... εγω ετσι εκανα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, Ασία είπε:

Μια χαρά σε βρίσκω!

ναντια δε         24/9                       1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o

Νομίζω είναι φυσιολογικό να αλλάζει συνεχώς η διάθεση μας και να είμαστε μια χαρούμενες μια νευρικές, όπως είπες κι εσύ ορμόνες είναι... υπομονή μόνο έχω να πω.Όταν λες Επιτροπή από το ΙΚΑ τι εννοείς?τι ακριβώς περιμένεις από το ΙΚΑ?για επίδομα μήπως?θύμισε μου πότε έχεις ραντεβού για Β επιπέδου, νομίζω την άλλη Πέμπτη?? Πάντως εγώ που δουλεύω θα προτιμούσα να μην δουλεύω και να μπορώ να κάνω ότι θέλω, να έχω χρόνο για όλα και για ξεκούραση... Ανυπομονώ να σταματήσω την δουλειά!!

1 hour ago, Ασία είπε:

Μια χαρά σε βρίσκω!

Νομίζω είναι φυσιολογικό να αλλάζει συνεχώς η διάθεση μας και να είμαστε μια χαρούμενες μια νευρικές, όπως είπες κι εσύ ορμόνες είναι... υπομονή μόνο έχω να πω.Όταν λες Επιτροπή από το ΙΚΑ τι εννοείς?τι ακριβώς περιμένεις από το ΙΚΑ?για επίδομα μήπως?θύμισε μου πότε έχεις ραντεβού για Β επιπέδου, νομίζω την άλλη Πέμπτη?? Πάντως εγώ που δουλεύω θα προτιμούσα να μην δουλεύω και να μπορώ να κάνω ότι θέλω, να έχω χρόνο για όλα και για ξεκούραση... Ανυπομονώ να σταματήσω την δουλειά!!

Κοριτσια τι κανετε.??? Εγω παλι δν εχω καθολου ορεξη κ αν με ρωτησετε τι εχω θα σας πω δεν ξερω οι ορμονες βαρανε κοκκινο. Ολα ειναι στην αναμονη η β επιπεδου οι εξετασεις η επιτροπη απο το ικα η ακινησια αφηστετα αντε να ξεκινησω να περνω πραγματα να εχω με κατι να ασχολουμε ακουω τις αλλες κοπελες που δουλευουν κ λεω θελω κ εγω.  Δν ειμαι καλα σας λεω!! 

1 hour ago, Ασία είπε:

Μια χαρά σε βρίσκω!

Ναι απο την 10η εβδομαδα ειμαι σε αναρωτικη αδεια και ακομα να με πληρωσουν απο το ικα. Την αλλη τριτη εχω β επιπεδου. Τωρα οσον αφορα την δουλεια κ εγω στην θεση σ να σταματησω θα ηθελα...  Αλλα τωρα δν μπορω βαριεμεεεεε θελω να σηκωθω χωρις μη το ενα μη το αλλο. 

...:-D

1 hour ago, ada32 είπε:

υπομονη !  κ εγω μη νομιζεις ετσι ημουν , κ συνεχιζω αλλα λιγο καλυτερα.. θα περασουν ολα , βαλε να βλεπεις βιντεακια στο youtube με μωρακια να σε ανεβαοζυν λιγακι ... εγω ετσι εκανα!

Αστα να πανε εμαθα κ σημερα απο μια γνωστη οτι γεννησε μια ξαδερφη της ενα μωρακι με καισαρικη 950γραμμαρια λογο κακης αιματωσης κ επειδη κ εγω εχω αυξημενες πιθανοτητες εχω φοβηθει αρκετα και αυτη στην β επιπεδου το ανακαλυψε. Ξερω οτι ειναι κατι ακραιι αλλα το μαυλο παει παντα στο κακο

Καλησπέρα κορίτσια μου έχω έρθει Θεσσαλονίκη για τον ενδοκρινολόγο μου!!! Και είμαι στο τρέξιμο!!! Έκανα πολλές αγορές σε ρούχα και ανατομικά παπουτσάκια τίναξα την κάρτα μου!!!! Και που να πάω για αγορές σε βρεφικά!!!!! 

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εμένα μου είπαν δεν επιστρέφονται τα κολάν.δύο πωλήτριες μου το είπαν.

Όπως και να χει, είναι τόσο βολικά που δεν θέλουμε να τα επιστρέψουμε χαχαχα

Κορίτσια έχει καμία οπίσθια κλήση μήτρας???

Εγώ έχω οπίσθια μήτρα!!!! Γτ;;;;;;

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα ! πολλες μπερδευονται με τα νουμερα του σουτιεν ! το 70 , 75 ειναι η περιφερεια της πλατης ενω τα γραμματα B, C , D ειναι η cup , η θηκη  του στηθους . ειμαι απολυτα σιγουρη σε αυτο . εσυ εχεις μικρο στηθος σε σχεση με μενα.. εγω εχω πολυ στενη πλατη για το στηθος που εχω..για αυτο δν ρισκαρα να παρω σουτιεν. γτ δν ξερω που θα φτασει.. αν κ ακομα μου κανουν τα δικα μου ,μισο νουμερο να εχω ανεβει δλδ.  οποτε ειναι πιο γεματα τα σουτιεν τωρα!!!χαχαχαα θα παω να παρω κανενα απο τα λιντλ να το δοκιμασω να σ πω κ αν δεν μου κανει θα το επιστρεψω. εγω μεθαυριο θα ζυγιστω στον γιατρο να δω εκει ποσο εχω παει ακριβως.

τι καλα! εγω εχω Πεμπτη υπερηχο !να σιγουρεψουμε το φυλο κ εμεις.

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν? @Μάντη @zina777 ? πως ειστε? 

Ada μου Θεσσαλονίκη είμαι γι αυτό χάθηκα!!!!! Έκανα πολλά ψώνια και ανανεώθηκαν!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου έχω έρθει Θεσσαλονίκη για τον ενδοκρινολόγο μου!!! Και είμαι στο τρέξιμο!!! Έκανα πολλές αγορές σε ρούχα και ανατομικά παπουτσάκια τίναξα την κάρτα μου!!!! Και που να πάω για αγορές σε βρεφικά!!!!! 

Ada μου Θεσσαλονίκη είμαι γι αυτό χάθηκα!!!!! Έκανα πολλά ψώνια και ανανεώθηκαν!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια... χάθηκα σήμερα.. πολλά μαστόρια ρε παιδί μου.. χαχαχ.. 

καλά έκανες κούκλα μου κ το έδωσες κ κατάλαβε.. άσε που σε λίγο καιρό θα έχει προτεραιότητα το μωράκι κ θα ξεχάσουμε τα δικά μας ψώνια.. τι καλο πήρες?? έριξες καμια ματια σε μωρουδιακα??

κ γω έχω οπίσθια μήτρα.. κ νιμίζω γενικά αρκετές γυναίκες.. όπως μου είπε ο γιατρός χαρακτηριστικά είναι σαν να λέμε ξανθια ή μελαχρινή.. μισες μισες.. :)

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , irinikavala είπε:

καλησπέρα κορίτσια... χάθηκα σήμερα.. πολλά μαστόρια ρε παιδί μου.. χαχαχ.. 

καλά έκανες κούκλα μου κ το έδωσες κ κατάλαβε.. άσε που σε λίγο καιρό θα έχει προτεραιότητα το μωράκι κ θα ξεχάσουμε τα δικά μας ψώνια.. τι καλο πήρες?? έριξες καμια ματια σε μωρουδιακα??

κ γω έχω οπίσθια μήτρα.. κ νιμίζω γενικά αρκετές γυναίκες.. όπως μου είπε ο γιατρός χαρακτηριστικά είναι σαν να λέμε ξανθια ή μελαχρινή.. μισες μισες.. :)

Σίγουρα σε λίγο καιρό μόνο μωρουδιακα θα ψωνίζω!!!!! Πήρα ένα τζινακι ένα μπλε παντελόνι ένα μαύρο κοντό ένα φορεμα μακρύ δύο κοντά!!! Και καμιά δεκαριά μπλουζάκια!!! Και παπούτσια ανατομικά!!! Και πιτζαμακια πήρα!!!! 

Το ίδιο μου έχει πει και εμένα ο γιατρός Μ για την οπίσθια κλίση!!!

jgJqp3.png

5 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Ναι απο την 10η εβδομαδα ειμαι σε αναρωτικη αδεια και ακομα να με πληρωσουν απο το ικα. Την αλλη τριτη εχω β επιπεδου. Τωρα οσον αφορα την δουλεια κ εγω στην θεση σ να σταματησω θα ηθελα...  Αλλα τωρα δν μπορω βαριεμεεεεε θελω να σηκωθω χωρις μη το ενα μη το αλλο. 

Σε καταλαβαίνω, θα πρέπει να είσαι για καιρό σε ακινησία?

4 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Αστα να πανε εμαθα κ σημερα απο μια γνωστη οτι γεννησε μια ξαδερφη της ενα μωρακι με καισαρικη 950γραμμαρια λογο κακης αιματωσης κ επειδη κ εγω εχω αυξημενες πιθανοτητες εχω φοβηθει αρκετα και αυτη στην β επιπεδου το ανακαλυψε. Ξερω οτι ειναι κατι ακραιι αλλα το μαυλο παει παντα στο κακο

Όχι μωρέ μην αγχώνεσαι, μην σκέφτεσαι όλα τα άσχημα.Δεν βοηθάει.η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν αυτά αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις, αν είναι να στεκόμαστε τα ακραία σωθήκαμε.

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Παίζει ρόλο στην εγκυμοσύνη κάπου η είναι κάτι που δεν επηρεάζει πουθενά? Ρωτάω γιατί σήμερα είδα τυχαία παλιές μου εξετάσεις του 2010 που έγραφαν πως έχω οπίσθια κλήση κ ανησύχησα λίγο γιατί κανένας από τους γυναικολόγους που με παρακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Μάλλον λάθος είχε γίνει γιατί σε πρόσφατες εξετάσεις γράφει πρόσθια κλίση κ δεν μπορεί, θα μου το είχαν πει κ άλλοι γιατροί τόσα χρόνια, μιας κ έχω αλλάξει πολλούς.

Ξέρω πως δεν είναι κάποιο πρόβλημα η οπίσθια κλήση, έχει μια φίλη μου. Απλά απόρησα που τόσοι γιατροί δεν μου το ανέφεραν αν όντως είχα. Δεν ήξερα αν αλλάζει κάτι στην εγκυμοσύνη εκτός του ότι αργεί να φανεί η κοιλιά τους πρώτους μήνες.Μήπως δηλ θα έπρεπε να το αναφέρω στον γυναικολόγο που με παρακολουθεί τώρα, αν είχα οπίσθια κλίση. Γιατί τώρα που η μήτρα ανέβηκε κ ανεβαίνει δεν φαίνεται αν είχε οπίσθια η πρόσθια κλίση άρα κ ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει την κλήση που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Αυτά σκέφτηκα γι αυτό ρώτησα αν παίζει ρόλο κάπου.

5 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Βρε μην σκέφτεσαι τα χειρότερα..Εσύ θα λες ότι Όλα θα πανε Καλά.

5 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Τέλεια. Me Γεια τα ψώνια!!! Καλα έκανες κ ψωνίσες!!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα σας.κι εγω με οπισθια κλιση.γι αυτο και δεν εχω κοιλια ακομα μπαινω στα παντελονια μου κανονικα.

Απ οσο ξερω δεν ειναι τιποτα φοβερο.και ειναι και σηνηθες.πολυ νυστα εχω τελεταια.χτες βραδυ ενιωσα το μωρο.

Ενα φτερουγισμα-πεταρισμα,αριστερα του αφαλου και μετρια σε βαθος.σε συνδυασμο με γλουπ γλουπ απο υγρα.επιπλεον ενιωσα κι ενα σα φυσαλιδα που με διαπερνα.προσπαθω να κανω οσο καλυτερη περιγραφη γινεται.

Αν σας πω την αληθεια μου.τρομαξα λιγο.πρωτογνωρη αισθηση κι ειμαστε ακομα στην αρχη..χα χα...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας.κι εγω με οπισθια κλιση.γι αυτο και δεν εχω κοιλια ακομα μπαινω στα παντελονια μου κανονικα.

Απ οσο ξερω δεν ειναι τιποτα φοβερο.και ειναι και σηνηθες.πολυ νυστα εχω τελεταια.χτες βραδυ ενιωσα το μωρο.

Ενα φτερουγισμα-πεταρισμα,αριστερα του αφαλου και μετρια σε βαθος.σε συνδυασμο με γλουπ γλουπ απο υγρα.επιπλεον ενιωσα κι ενα σα φυσαλιδα που με διαπερνα.προσπαθω να κανω οσο καλυτερη περιγραφη γινεται.

Αν σας πω την αληθεια μου.τρομαξα λιγο.πρωτογνωρη αισθηση κι ειμαστε ακομα στην αρχη..χα χα...

καλημέρα!!! τέλεια Ζήνα.. άντε με το καλό να το νιώθεις όλο κ πιο συχνά.. για έντονα δεν ξέρω αν πρέπει να το ευχηθώ.. μη σε ριμάξει κ στο κλωτσίδι.. χαχαχ

κ γω νομίζω χθες βράδυ ένιωσα κάτι πιο έντονο απο φτερούγισμα.. σαν να με ακουμπούσε κάτι απο μέσα.. αφού ξύπνησα κ το ένιωσα 2-3 φορές ακόμα.. λέτε να ήταν η μικρή μου..??

μια ερωτησούλα επίσης.. εχετε καθόλου ξυνίλες? εγω τα τελευταία βραδια έχω αν κ δεν τρώω τπτ βαρύ.. 

12 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Σίγουρα σε λίγο καιρό μόνο μωρουδιακα θα ψωνίζω!!!!! Πήρα ένα τζινακι ένα μπλε παντελόνι ένα μαύρο κοντό ένα φορεμα μακρύ δύο κοντά!!! Και καμιά δεκαριά μπλουζάκια!!! Και παπούτσια ανατομικά!!! Και πιτζαμακια πήρα!!!! 

Το ίδιο μου έχει πει και εμένα ο γιατρός Μ για την οπίσθια κλίση!!!

ωωωω με γειά σου!!! τέλεια μου ακούγονται.. νέα γκαρνταρόμπα.. τα ανατομικά παπούτσια είναι η καλύτερη επένδυση.. 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Εγω εχω καουρες...στην ξυνιλα πινω λεμονονερο.μηπως κρυωνεις ομως?εμφανιζονται και σε κρυωματα εννιοτε.

Νομιζω κι εσυ τη μπεμπα ενιωσες ειρηνη.Δε σου ειπα και χρονια πολλα για τη γιορτη σου το σαββατο.Γερη δυνατη και να καλοδεχτεις το μωρο σου μ ενα πονο.@irinikavala

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Εγω εχω καουρες...στην ξυνιλα πινω λεμονονερο.μηπως κρυωνεις ομως?εμφανιζονται και σε κρυωματα εννιοτε.

Νομιζω κι εσυ τη μπεμπα ενιωσες ειρηνη.Δε σου ειπα και χρονια πολλα για τη γιορτη σου το σαββατο.Γερη δυνατη και να καλοδεχτεις το μωρο σου μ ενα πονο.@irinikavala

Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις ευχές.. σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν το μωράκι στα χέρια τους κ να γεμίσει τη ζωή μας ευτυχία.. 

κ γω κάτι σαν καούρες έχω μάλλον κ μετά μου έρχονται κ ξυνίλες... να δοκιμάσω λες λεμονόνερο??

ωραία αίσθηση το μωράκι ε?? 

πρίν από 3 λεπτά , irinikavala είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις ευχές.. σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν το μωράκι στα χέρια τους κ να γεμίσει τη ζωή μας ευτυχία.. 

κ γω κάτι σαν καούρες έχω μάλλον κ μετά μου έρχονται κ ξυνίλες... να δοκιμάσω λες λεμονόνερο??

ωραία αίσθηση το μωράκι ε?? 

Σου πα,σκιαχτηκα λιγο.ειναι πρωτογνωρο.αλλα τωρα ανυπομονω να το νιωσω παλι.εγω με το λεμονονερο σωθηκα.οτι διαφορετικο νιωθω..αυτο πινω.5 γουλιες..μη φανταστεις.

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Σου πα,σκιαχτηκα λιγο.ειναι πρωτογνωρο.αλλα τωρα ανυπομονω να το νιωσω παλι.εγω με το λεμονονερο σωθηκα.οτι διαφορετικο νιωθω..αυτο πινω.5 γουλιες..μη φανταστεις.

κοριτσι ενιωσες το μωρο χα χα χα ειναι λιγο αστειο οντως!!! εμενα καποιες φορες με ενοχλουσε κιολας δεν αντεχα ανασκελα ανατριχιαζα κ γυρναγα πλευρο!!! τωρα συνιθισα κ μου φαινετε τωρα που μεγαλωσε χτυπαει κ λιγο πιο ψηλα κ δεν ειναι τοσο ανατριχιαστικο! 

καλημερα κοριτσιααα σημερα κοιμηθηκα πολυ καλυτερα  μονο που ειχα γυρισει πλευρο απο δειξια και  ενιωσα οτι πλακωνα την κοιλια μου και πεταχτηκα.. να δω πως θα βολευομαστε σε λιγο καιρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...