Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

μηπως απλα τα συγκεκριμενα επειδη εινα εγκυμοσυνης ,μπορει να ειναι πιο στενα.. γτ μου φανηκα λιγο στενα , σκεφτηκα να παρω το 85Ε ,το εβαλα πανω μου κ δεν ηταν πολυ χαλαρο..  καλα που μου το ειπες  οτι δεν επιστρεφονται..

Τι να πω δεν ξέρω. Εγώ πάντως ψάχνω να βρω μεζούρα στο σπίτι να μετρήσω περιφέρεια θώρακα κ στήθους για να βρω το σωστό νούμερο, τώρα που έμαθα...Ούτε τα κολάν επιστρέφονται, μόνο τα παντελόνια αλλάζουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημερα σας,μου πηρε η μαμα μου κολαν απ τα Lidl και μπλουζα.δειχνουν εξυπηρετικα.40-42 μου τα πηρε...ελπιζω να μη μαζεψουν μου ρχονται καλα προς το παρων.χαχαχ

Νιωθω καπως σημερα,μου ειπανε 3 πελατες οτι ειμαι εγκυος.Κι οι μου φαινεται στο προσωπο.επηρεαστηκα ψυχολογικα οτι ασχημαινω.ολη μερα κοιταζομαι στον καθρεπτη.Βλεπω κατι διχρωμιες λογω που μου σκαει το δερμα ενω το ενυδατωνω οσο μπορω.

Συννεφιες σημερα.Παρηγγειλα καποια babylino φορμακια μπιμπερο και πιπιλες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Τι να πω δεν ξέρω. Εγώ πάντως ψάχνω να βρω μεζούρα στο σπίτι να μετρήσω περιφέρεια θώρακα κ στήθους για να βρω το σωστό νούμερο, τώρα που έμαθα...Ούτε τα κολάν επιστρέφονται, μόνο τα παντελόνια αλλάζουν.

οχι τα κολαν επιστρεφονται , χθες μου το ειπαν!

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας,μου πηρε η μαμα μου κολαν απ τα Lidl και μπλουζα.δειχνουν εξυπηρετικα.40-42 μου τα πηρε...ελπιζω να μη μαζεψουν μου ρχονται καλα προς το παρων.χαχαχ

Νιωθω καπως σημερα,μου ειπανε 3 πελατες οτι ειμαι εγκυος.Κι οι μου φαινεται στο προσωπο.επηρεαστηκα ψυχολογικα οτι ασχημαινω.ολη μερα κοιταζομαι στον καθρεπτη.Βλεπω κατι διχρωμιες λογω που μου σκαει το δερμα ενω το ενυδατωνω οσο μπορω.

ελα που ασχημαινεις.. εγω που δεν μπορω να βαφτω εδω κ 2 μηνες τι να πω.. μια χαρα εισαι . 

Μ ΄αρεσεις που ξεκινησες με μπιμπερο κ πιπιλες!!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , zina7777 είπε:

καλε η εγκυμοσυνη ομορφαινει αυτο το καλο το κανει τα καλα να τα λεμε μεσα στα βασανα μας!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 36 λεπτά , ada32 είπε:

οχι τα κολαν επιστρεφονται , χθες μου το ειπαν!

ελα που ασχημαινεις.. εγω που δεν μπορω να βαφτω εδω κ 2 μηνες τι να πω.. μια χαρα εισαι . 

Μ ΄αρεσεις που ξεκινησες με μπιμπερο κ πιπιλες!!

Εμένα μου είπαν δεν επιστρέφονται τα κολάν.δύο πωλήτριες μου το είπαν.

Όπως και να χει, είναι τόσο βολικά που δεν θέλουμε να τα επιστρέψουμε χαχαχα

Κορίτσια έχει καμία οπίσθια κλήση μήτρας???

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

κοριτσια τελικα σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο! 

δεν σας εχω πει οτι εκτος απο τον αντρα μου , σε καθε ραντεβου ερχεται κ καποιος αλλος να δει το μωρο!!χαχαχα μια η αδερφημου , μια ο γαμπρος μου και τωρα η ξαδερφη μου!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

κοριτσια τελικα σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο! 

δεν σας εχω πει οτι εκτος απο τον αντρα μου , σε καθε ραντεβου ερχεται κ καποιος αλλος να δει το μωρο!!χαχαχα μια η αδερφημου , μια ο γαμπρος μου και τωρα η ξαδερφη μου!

πειτε μου οτι βγαζετε selfie Με τον υπερηχο?!!

Just now, zina7777 είπε:

πειτε μου οτι βγαζετε selfie Με τον υπερηχο?!!

οχι καλε .. αλλα τι να τους κανω .. τωρα αλλαξα το ραντεβου για να μπορεσει να ερθει η ξαδερφη μου!!! δεν μου αρεσουν οι φωτο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

οχι καλε .. αλλα τι να τους κανω .. τωρα αλλαξα το ραντεβου για να μπορεσει να ερθει η ξαδερφη μου!!! δεν μου αρεσουν οι φωτο ..

σε πειραζω.καλα κανετε.καλα κανουν και δε σ αφηνουν μονη.Εγω εχω μια φιλη ψοφαει να ρθει.αλλα ερχεται ο συζυγος μου.αν δεν μπορεσει εκεινος μια φορα θα την παρω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

Εμένα μου είπαν δεν επιστρέφονται τα κολάν.δύο πωλήτριες μου το είπαν.

Όπως και να χει, είναι τόσο βολικά που δεν θέλουμε να τα επιστρέψουμε χαχαχα

Κορίτσια έχει καμία οπίσθια κλήση μήτρας???

εγω πηρα κ sμαλλ k medium σε ολα τα χρωματα για να δω τι θα κρατησω .. κ θελω να γυρισω 2  κ μου ειπε οτι μπορω χθες. για να δουμε...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

εγω πηρα κ sμαλλ k medium σε ολα τα χρωματα για να δω τι θα κρατησω .. κ θελω να γυρισω 2  κ μου ειπε οτι μπορω χθες. για να δουμε...

Άρα πήρες έξι κολάν??? Ουάου!!Εγώ δύο, ένα μαύρο κι ένα γκρι. Το σουτιέν κ το μπλε το παντελόνι, όχι το τζιν, το άλλο.με γεια μας!!!! Για να σου είπε πως αλλάζουν σημαίνει πως θα τα δεχτούν πίσω αν τα πας, οπότε είσαι οκ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Άρα πήρες έξι κολάν??? Ουάου!!Εγώ δύο, ένα μαύρο κι ένα γκρι. Το σουτιέν κ το μπλε το παντελόνι, όχι το τζιν, το άλλο.με γεια μας!!!! Για να σου είπε πως αλλάζουν σημαίνει πως θα τα δεχτούν πίσω αν τα πας, οπότε είσαι οκ.

ναι πηρα 6 με την προοπτικη να τα γυρισω τα 3 !! αναλογα το νουμερο που θα κρατησω.. αλλα λεω να κρατησω κ ενα μαυρο medium να το εχω.αφου δεν εχω κολαν για το γραφειο που να μου κανουν πλεον.για αυτο πηρα 3  και 2 παντελονια . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

15 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Κι εγώ έχω πόνο εκεί ειδικά όταν κουράζομαι έστω κ λίγο.είναι φυσιολογικό, μην το σκέφτεσαι.ώρες ώρες ούτε να σηκωθώ όρθια από καθιστή στάση δεν μπορώ.

Κορίτσια έχει κάνει καμία σας ή έχει σκοπόν να κάνει το harmony τεστ που λέει η Λίνα? Εγώ δεν θα το κάνω κ καμία γνωστή μου δεν το είχε κάνει στην εγκυμοσύνη της, τώρα το πρωτοάκουσα.

ναντια δε         24/9                       1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o

ρεα γενναω εγω αν θελετε διορθωστε το

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια τι κανετε.??? Εγω παλι δν εχω καθολου ορεξη κ αν με ρωτησετε τι εχω θα σας πω δεν ξερω οι ορμονες βαρανε κοκκινο. Ολα ειναι στην αναμονη η β επιπεδου οι εξετασεις η επιτροπη απο το ικα η ακινησια αφηστετα αντε να ξεκινησω να περνω πραγματα να εχω με κατι να ασχολουμε ακουω τις αλλες κοπελες που δουλευουν κ λεω θελω κ εγω.  Δν ειμαι καλα σας λεω!! 

...:-D

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ναι πηρα 6 με την προοπτικη να τα γυρισω τα 3 !! αναλογα το νουμερο που θα κρατησω.. αλλα λεω να κρατησω κ ενα μαυρο medium να το εχω.αφου δεν εχω κολαν για το γραφειο που να μου κανουν πλεον.για αυτο πηρα 3  και 2 παντελονια . 

Μια χαρά σε βρίσκω!

ναντια δε         24/9                       1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o

πρίν από 40 λεπτά , ναντια δε είπε:

Κοριτσια τι κανετε.??? Εγω παλι δν εχω καθολου ορεξη κ αν με ρωτησετε τι εχω θα σας πω δεν ξερω οι ορμονες βαρανε κοκκινο. Ολα ειναι στην αναμονη η β επιπεδου οι εξετασεις η επιτροπη απο το ικα η ακινησια αφηστετα αντε να ξεκινησω να περνω πραγματα να εχω με κατι να ασχολουμε ακουω τις αλλες κοπελες που δουλευουν κ λεω θελω κ εγω.  Δν ειμαι καλα σας λεω!! 

Νομίζω είναι φυσιολογικό να αλλάζει συνεχώς η διάθεση μας και να είμαστε μια χαρούμενες μια νευρικές, όπως είπες κι εσύ ορμόνες είναι... υπομονή μόνο έχω να πω.Όταν λες Επιτροπή από το ΙΚΑ τι εννοείς?τι ακριβώς περιμένεις από το ΙΚΑ?για επίδομα μήπως?θύμισε μου πότε έχεις ραντεβού για Β επιπέδου, νομίζω την άλλη Πέμπτη?? Πάντως εγώ που δουλεύω θα προτιμούσα να μην δουλεύω και να μπορώ να κάνω ότι θέλω, να έχω χρόνο για όλα και για ξεκούραση... Ανυπομονώ να σταματήσω την δουλειά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...