Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

κοριτσια μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ο πονος που εχω στην ουρα ειναι σιγουρα απο την εγκυμοσυνη.γιατι ανοιγει η λεκανη να δω που αλλου θα με ποιασει πονο καθε μερα κ κατι νεο...

Κι εγώ έχω πόνο εκεί ειδικά όταν κουράζομαι έστω κ λίγο.είναι φυσιολογικό, μην το σκέφτεσαι.ώρες ώρες ούτε να σηκωθώ όρθια από καθιστή στάση δεν μπορώ.

Κορίτσια έχει κάνει καμία σας ή έχει σκοπόν να κάνει το harmony τεστ που λέει η Λίνα? Εγώ δεν θα το κάνω κ καμία γνωστή μου δεν το είχε κάνει στην εγκυμοσύνη της, τώρα το πρωτοάκουσα.

ναντια δε         24/9                       1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Κι εγώ έχω πόνο εκεί ειδικά όταν κουράζομαι έστω κ λίγο.είναι φυσιολογικό, μην το σκέφτεσαι.ώρες ώρες ούτε να σηκωθώ όρθια από καθιστή στάση δεν μπορώ.

Κορίτσια έχει κάνει καμία σας ή έχει σκοπόν να κάνει το harmony τεστ που λέει η Λίνα? Εγώ δεν θα το κάνω κ καμία γνωστή μου δεν το είχε κάνει στην εγκυμοσύνη της, τώρα το πρωτοάκουσα.

δεν εχεις ακουσει που λενε τωρα το συνδρομο down μπορουν να το βρουν σχεδον με σιγουρια με αιματολογικο τεστ? εγω παντως το εκανα !! δεν το κανεις αν δεν το ζητησεις παντως.

googlare το

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

ναντια δε         24/9                       1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o

Δεν υπάρχει λογος να κανεις το harmony test.. Το συγκεκριμένο αντικαθιστα την αμνιοπαρακέντηση οταν υπάρχει υποψια.. Εγω προσωπικα καλυφθηκα πληρως απο την αυχενικη και τα υπόλοιπα στη β επιπεδου.. Βεβαια αν καποια θελει μεγαλύτερη ακρίβεια σ αποτελέσματα μπορεί να το κάνει ούτως ή άλλως! 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν υπάρχει λογος να κανεις το harmony test.. Το συγκεκριμένο αντικαθιστα την αμνιοπαρακέντηση οταν υπάρχει υποψια.. Εγω προσωπικα καλυφθηκα πληρως απο την αυχενικη και τα υπόλοιπα στη β επιπεδου.. Βεβαια αν καποια θελει μεγαλύτερη ακρίβεια σ αποτελέσματα μπορεί να το κάνει ούτως ή άλλως! 

οχι ανεμωνη την αμνιο δεν την αντικαθιστα με τιποτα οταν υπαρχει υποψια πας απευθειας για αμνιο.

το harmony το κανεις αν εχεις μια τελεια αυχενικη κ θελεις απλα για δικους σου λογους να το σιγουρεψεις 

η αμνιο ειναι διαγνωστικη εξεταση κ οταν υπαρχει υποψια κανεις απευθειας αμνιο. 

το harmony ειναι απλα για να εισαι πιο σιγουρος οταν ολα πανε τελεια

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

οχι ανεμωνη την αμνιο δεν την αντικαθιστα με τιποτα οταν υπαρχει υποψια πας απευθειας για αμνιο.

το harmony το κανεις αν εχεις μια τελεια αυχενικη κ θελεις απλα για δικους σου λογους να το σιγουρεψεις 

Κανεις λαθος... Δεν σ επιβαλλει κανε ας την αμνιο... Σ προτεινουν αμνιο, τροφοβλαστη ή το συγκεκριμένο τεστ... Σ παρουσιαζουν τα υπερ και κατα της καθε μεθόδους και εσυ επιλεγεις.. Απλα η αμνιο "δεν αντικαθισταται"  γτ δινει αποτελέσματα 100%

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@linaa @anemoni1989 δεν θα την κάνω αυτή την εξέταση, το είπα κ πιο πριν, εμπιστεύομαι τον γιατρό μου κι εφόσον δεν μου την ανέφερε δεν θα πήγαινα να την κάνω από μόνη μου για έξτρα σιγουριά,θα μπορούσα αν ήθελα έξτρα σιγουριά να κάνω κ αμνιο που λέει ο λόγος χωρίς να υπάρχει υποψία. απλά ήθελα να δω αν κάποια άλλη κοπέλα την έχει κάνει, αν ο γιατρός της δηλ της την πρότεινε γιατί στο πανεπιστημιακό της Λάρισας οι γιατροί δεν την αναφέρουν.στο ίντερνετ σε μια πολύ μικρή αναζήτηση που έκανα πριν λίγο διάβασα πως αντικαθιστά την Αυχενική ή την προτείνουν οι γιατροί συμπληρωματικά ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου(ανέφερε όπως είπε κ η Λίνα πως πλέον δεν την κάνουν κ ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου δεν υπάρχει κάποια "αναγκαία" εξέταση).κι εγώ καλύφθηκα από την Αυχενική ευτυχώς κ δεν θα είχα πρόβλημα να έκανα την Β επιπέδου χωρίς άλλη ενδιάμεση εξέταση εφόσον δεν έκρινε ο γιατρός πως υπάρχει υποψία για οτιδήποτε, αλλά σίγουρα προτιμώ να κάνω μεγάλο υπέρηχο ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου από το να έκανα έναν απλό υπέρηχο όπως όλες οι περισσότερες υπόλοιπες κοπέλες.

• Μου αρέσει 1

Just now, anemoni1989 είπε:

Κανεις λαθος... Δεν σ επιβαλλει κανε ας την αμνιο... Σ προτεινουν αμνιο, τροφοβλαστη ή το συγκεκριμένο τεστ... Σ παρουσιαζουν τα υπερ και κατα της καθε μεθόδους και εσυ επιλεγεις.. Απλα η αμνιο "δεν αντικαθισταται"  γτ δινει αποτελέσματα 100%

οχι ανεμωνη οταν υπαρχει υποψια σου προτεινουν αμνιο η τροφοβλαστη σε καμια περιπτωση το harmony test. εμενα ηταν ξεκαθαρος ο γιατρος αν βγει καλη η αυχενικη τοτε αν θες κανεις το harmony αλλιως αν βγει κατι υποπτο παμε για αμνιο εννοειτε αν θες παντα. 

γενικα καμια εξεταση δεν στην επιβαλλουν ουτε αυχενικη ουτε β επιπεδου αν θες τα κανεις.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

@linaa @anemoni1989 δεν θα την κάνω αυτή την εξέταση, το είπα κ πιο πριν, εμπιστεύομαι τον γιατρό μου κι εφόσον δεν μου την ανέφερε δεν θα πήγαινα να την κάνω από μόνη μου για έξτρα σιγουριά,θα μπορούσα αν ήθελα έξτρα σιγουριά να κάνω κ αμνιο που λέει ο λόγος χωρίς να υπάρχει υποψία. απλά ήθελα να δω αν κάποια άλλη κοπέλα την έχει κάνει, αν ο γιατρός της δηλ της την πρότεινε γιατί στο πανεπιστημιακό της Λάρισας οι γιατροί δεν την αναφέρουν.στο ίντερνετ σε μια πολύ μικρή αναζήτηση που έκανα πριν λίγο διάβασα πως αντικαθιστά την Αυχενική ή την προτείνουν οι γιατροί συμπληρωματικά ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου(ανέφερε όπως είπε κ η Λίνα πως πλέον δεν την κάνουν κ ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου δεν υπάρχει κάποια "αναγκαία" εξέταση).κι εγώ καλύφθηκα από την Αυχενική ευτυχώς κ δεν θα είχα πρόβλημα να έκανα την Β επιπέδου χωρίς άλλη ενδιάμεση εξέταση εφόσον δεν έκρινε ο γιατρός πως υπάρχει υποψία για οτιδήποτε, αλλά σίγουρα προτιμώ να κάνω μεγάλο υπέρηχο ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου από το να έκανα έναν απλό υπέρηχο όπως όλες οι περισσότερες υπόλοιπες κοπέλες.

βρε δεν ειπαμε να κανεις αυτη την εξεταση απλα σου ειπαμε οτι το αλφα τεστ που κανεις πλεον δεν το κανει κανεις λογο αναξιοπιστιας. δηλαδη απλα περιμενεις την β επιπεδου κοινως ειναι κατι περιττο να κανεις αλφα τεστ 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

οχι ανεμωνη οταν υπαρχει υποψια σου προτεινουν αμνιο η τροφοβλαστη σε καμια περιπτωση το harmony test. εμενα ηταν ξεκαθαρος ο γιατρος αν βγει καλη η αυχενικη τοτε αν θες κανεις το harmony αλλιως αν βγει κατι υποπτο παμε για αμνιο εννοειτε αν θες παντα. 

γενικα καμια εξεταση δεν στην επιβαλλουν ουτε αυχενικη ουτε β επιπεδου αν θες τα κανεις.

βρε δεν ειπαμε να κανεις αυτη την εξεταση απλα σου ειπαμε οτι το αλφα τεστ που κανεις πλεον δεν το κανει κανεις λογο αναξιοπιστιας. δηλαδη απλα περιμενεις την β επιπεδου κοινως ειναι κατι περιττο να κανεις αλφα τεστ 

Ποιά θα προτιμούσε να κάνει έναν απλό υπέρηχο από το να κάνει έναν μεγάλο υπέρηχο με διάφορες μετρήσεις που δεν κάνουν στον απλό υπέρηχο συν αιματολογικές εξετάσεις σε συνδυασμό? Εγώ πάντως το προτιμώ.Δεν αντικαθιστώ κάποια καλύτερη κ πιο αξιόπιστη εξέταση κάνοντας μια λιγότερη αξιόπιστη εξέταση, απλά εκεί που άλλες κάνουν απλό υπέρηχο εγώ θα κάνω Α τεστ.Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Όλοι οι γιατροί στο νοσοκομείο εδώ το κάνουν πάντως, ίσως βέβαια κανένας άλλος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Ποιά θα προτιμούσε να κάνει έναν απλό υπέρηχο από το να κάνει έναν μεγάλο υπέρηχο με διάφορες μετρήσεις που δεν κάνουν στον απλό υπέρηχο συν αιματολογικές εξετάσεις σε συνδυασμό? Εγώ πάντως το προτιμώ.Δεν αντικαθιστώ κάποια καλύτερη κ πιο αξιόπιστη εξέταση κάνοντας μια λιγότερη αξιόπιστη εξέταση, απλά εκεί που άλλες κάνουν απλό υπέρηχο εγώ θα κάνω Α τεστ.Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Όλοι οι γιατροί στο νοσοκομείο εδώ το κάνουν πάντως, ίσως βέβαια κανένας άλλος.

υπερηχο μεγαλο ναι να κανεις δεν ειπε κανεις να μην κανεις αλλα χωρις το αιματολογικο. ναι αν μου λεγαν οτι θα μου βγαλει αλλα νταλον ποσοστα κ οτι θα με ανχωσει περισσοτερο γιατι ειναι απλα αναξιοπιστο δεν θα το εκανα. 

θα περιμενα την β επιπεδου απλα. αυτο προσπαθω να σου πω. οτι απτην στιγμη που δεν θα σου προσφερει την ασφαλεια που θες μια εξεταση κ ειναι μια εξεταση που εχει καταργηθει εδω κ 10 χρονια εγω δεν θα την εκανα. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

υπερηχο μεγαλο ναι να κανεις δεν ειπε κανεις να μην κανεις αλλα χωρις το αιματολογικο. ναι αν μου λεγαν οτι θα μου βγαλει αλλα νταλον ποσοστα κ οτι θα με ανχωσει περισσοτερο γιατι ειναι απλα αναξιοπιστο δεν θα το εκανα. 

θα περιμενα την β επιπεδου απλα. αυτο προσπαθω να σου πω. οτι απτην στιγμη που δεν θα σου προσφερει την ασφαλεια που θες μια εξεταση κ ειναι μια εξεταση που εχει καταργηθει εδω κ 10 χρονια εγω δεν θα την εκανα. 

Δεν έχει καταργηθεί, διάβασα στο ίντερνετ πως πολλοί δεν την κάνουν όχι όμως ότι καταργήθηκε.Γιατί τότε ολόκληρο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι 10 χρόνια πίσω!δεν χρειάζομαι κάποια επιπλέον ασφάλεια κάνοντας κάποια εξέταση. Η Αυχενική μου ήταν πολύ καλή κ ελπίζω να είναι κ η Β επιπέδου μου. Απλά ο γιατρός μίλησε για υπέρηχο ανάμεσα στις δύο αυτές εξετάσεις και θα τον ακούσω, που ξέρεις, μπορεί να είδε κάτι περίεργο στην Αυχενική μου κ γι αυτό να ξέθαψε το Α τεστ εξαιρετικά για μένα.(πλάκα κάνω προφανώς κ θα μου πρότεινε αμνιο αν είχε δει κάτι περίεργο)

Διαφημίσεις

Just now, Ασία είπε:

Δεν έχει καταργηθεί, διάβασα στο ίντερνετ πως πολλοί δεν την κάνουν όχι όμως ότι καταργήθηκε.Γιατί τότε ολόκληρο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι 10 χρόνια πίσω!δεν χρειάζομαι κάποια επιπλέον ασφάλεια κάνοντας κάποια εξέταση. Η Αυχενική μου ήταν πολύ καλή κ ελπίζω να είναι κ η Β επιπέδου μου. Απλά ο γιατρός μίλησε για υπέρηχο ανάμεσα στις δύο αυτές εξετάσεις και θα τον ακούσω, που ξέρεις, μπορεί να είδε κάτι περίεργο στην Αυχενική μου κ γι αυτό να ξέθαψε το Α τεστ εξαιρετικά για μένα.(πλάκα κάνω προφανώς κ θα μου πρότεινε αμνιο αν είχε δει κάτι περίεργο)

βρε δε στο λεω για να ερθουμε σε αντιπαραθεση απλα σου λεω τι γινετε εδω σε ολα τα νοσοκομεια της αθηνας. κ σου ειπα οτι εδω δεν την κανουν πλεον οι γιατροι πουθενα καμια κοπελα δεν την εχει κανει ουτε πλεον την προτεινουν. το νοσοκομειο εχει πισω για τους δικους του λογους αυτο προσπαθω να σου πω.

δεν μπορει ολα τα μαιευτηρια εδω να μην το προτεινουν κ να ειναι κατι που χρησιμοποιητε γενικα...

Ξέρω πως πολλοί δεν την κάνουν, δεν έχει καταργηθεί όμως. εγώ προτιμώ να την κάνω, αυτό είπα κ δεν ξέρω γιατί δεν ακούγεται εντελώς λογικό. Είπες πως νομίζεις πως ο γιατρός μου είναι πίσω και σου απάντησα πως όλοι στο Πανεπιστημιακό την κάνουν. Επίσης είπες πως ή πίσω είναι ο γιατρός μου ή την προτείνουν γιατί δεν έχουν άλλα μέσα εδώ στην επαρχία.σε ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο μέσο που εμένα δεν μου το πρότειναν κ μου ανέφερες το harmony τεστ που απ ότι κατάλαβα καμία κοπέλα δεν έχει κάνει γιατί κανένας γιατρός δεν της το πρότεινε(όχι μόνο δηλαδή ο δικός μου που προτείνει το ξεπερασμένο Α τεστ επειδή δεν έχει άλλα μέσα). Επομένως ούτε αυτό ισχύει.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Ξέρω πως πολλοί δεν την κάνουν, δεν έχει καταργηθεί όμως. εγώ προτιμώ να την κάνω, αυτό είπα κ δεν ξέρω γιατί δεν ακούγεται εντελώς λογικό. Είπες πως νομίζεις πως ο γιατρός μου είναι πίσω και σου απάντησα πως όλοι στο Πανεπιστημιακό την κάνουν. Επίσης είπες πως ή πίσω είναι ο γιατρός μου ή την προτείνουν γιατί δεν έχουν άλλα μέσα εδώ στην επαρχία.σε ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο μέσο που εμένα δεν μου το πρότειναν κ μου ανέφερες το harmony τεστ που απ ότι κατάλαβα καμία κοπέλα δεν έχει κάνει γιατί κανένας γιατρός δεν της το πρότεινε(όχι μόνο δηλαδή ο δικός μου που προτείνει το ξεπερασμένο Α τεστ επειδή δεν έχει άλλα μέσα). Επομένως ούτε αυτό ισχύει.

οχι το harmony στο προτεινουν απλα οταν εχουν μια καλη αυχενικη κ η κοπελα ειναι κατω απο 35 γιατι να το κανεις? κ ετσι μονο οταν ζητησεις εσυ επιπλεον εξετασεις απο δικο σου κεφαλι σου λενε το Harmony αυτη ειναι η διαφορα για αυτες τις εξετασεις οτι αν εσυ νιωθεις ανασφαλεια κ ζητησεις το κατι παραπανω εδω κανουν το harmony κ οχι το αλφα τεστ!!!οποτε δεν το κανουν οι περισσοτερες κοπελες κατω των 35. 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

οχι το harmony στο προτεινουν απλα οταν εχουν μια καλη αυχενικη κ η κοπελα ειναι κατω απο 35 γιατι να το κανεις? κ ετσι μονο οταν ζητησεις εσυ επιπλεον εξετασεις απο δικο σου κεφαλι σου λενε το Harmony αυτη ειναι η διαφορα για αυτες τις εξετασεις οτι αν εσυ νιωθεις ανασφαλεια κ ζητησεις το κατι παραπανω εδω κανουν το harmony κ οχι το αλφα τεστ!!!οποτε δεν το κανουν οι περισσοτερες κοπελες κατω των 35. 

Ναι αυτό το κατάλαβα.Εγώ δεν ζήτησα κάτι παραπάνω. Ο γιατρός απλά πρότεινε Α τεστ αντί για έναν απλό υπέρηχο κι εγώ σχολίασα εδώ πως το προτιμώ φυσικά από το να έκανα έναν απλό υπέρηχο, κάτι που νομίζω ξεκάθαρα φαίνεται λογικό.Εσύ σχολίασες αν θυμάμαι καλά κατά λέξη "δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις" και σε άλλο μήνυμα σου "δεν θα το έκανα... είναι αναξιόπιστο". Δεν μπορώ να συνδέσω αυτές τις δύο ατάκες κ να βγάλω νόημα να πω την αλήθεια και αυτός είναι ο λόγος που συνέχισα την συζήτηση. αν έχω καταλάβει καλά την άποψη σου θα μπορούσες να πεις "το έχω ακούσει αυτό το τεστ κ θεωρείται αναξιόπιστο γι αυτό κ δεν το  προτείνουν όλοι σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης. Φυσικά δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις, ενημερωτικά υπάρχει κ μια εξέταση που σου έκανα εγώ το harmony τεστ που μην περιμένεις να στην αναφέρει ο ο γιατρός σου, μπορείς όμως να την κάνεις από μόνη σου για έξτρα σιγουριά αν θέλεις" αυτή δεν είναι η άποψη σου?κατάλαβα λάθος? Ούτε πίσω θεωρώ τους γιατρούς του νοσοκομείου που το προτείνουν, που φαντάζομαι δεν θα είναι μόνο οι γυναικολόγοι του νοσοκομείου στη Λάρισα, ούτε προτείνουν αυτή την εξέταση επειδή δεν έχουν άλλα μέσα, γιατί δεν την προτείνουν για δα αντικαταστήσουν κάποια άλλη πιο αξιόπιστη εξέταση. Απλά προτείνουν αυτή την εξέταση έξτρα σε σχέση με άλλους γιατρούς που σε πάνε κατευθείαν σε Β επιπέδου, άρα δεν δείχνει έλλειψη μέσων.

Επειδή έχω ξαπλώσει εδώ και ώρα, θα σε καληνυχτήσω, Καλή ξεκούραση να έχουμε κ εμείς και τα μωράκια μας, ήθελα να ήξερα δεν σε κλωτσάει ο μπέμπης που τέτοια ώρα δεν τον αφήνεις να κοιμηθεί και όλο γράφεις και γράφεις? Χαχαχα

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εννοείς πως υπάρχει κάποια εξέταση αίματος που οι γιατροί κάνουν σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης και σε μένα, όπως κ στις άλλες έγκυες του νοσοκομείου μας δεν την κάνουν ίσως για οικονομικους λόγους?? (που απορώ τι συμφέρον μπορεί να έχει το νοσοκομείο η ο γιατρός προσωπικά αν δεν ενημερώσει την έγκυο πως πρέπει να κάνει κάποια εξέταση-που κ στο νοσοκομείο να μην γίνεται κάλλιστα μπορεί η έγκυος να την κάνει εκτός)ποια είναι αυτή η εξέταση? Να πάω να την κάνω ιδιωτικά αν είναι.

Πήρα s στο κολάν και 36 στο παντελόνι,δεν είχε πιο μικρό κ μου είναι λίγο πιο φαρδύ από όσο θα έπρεπε αλλά δεν πειράζει. Πιστεύω πως πρέπει να πάρεις το κανονικό σου νούμερο κ όχι μεγαλύτερο. Για την κοιλιά, όσο κι αν μεγαλώσει, έχει αρκετό χώρο. Όσο για την εξέταση που λες, στο δικό μου το νοσοκομείο δεν την κάνουν και γι αυτό την έκανα έξω όπως μου είπε ο γιατρός.λογικά σε άλλα νοσοκομεία θα την κάνουν.

Α δεν ξέρω με σιγουριά, νομίζω πως είναι ένας υπέρηχος στον οποίο κάνουν κάποιες μετρήσεις κ παράλληλα μια αιματολογικη.Δεν είμαι σίγουρη όμως γι αυτό που λέω.απ  ότι κατάλαβα δεν την κάνουν όλες. Όπως και τις υπόλοιπες εξετάσεις που ανέφερες δηλαδή. 

Λοιπόν τα παντελόνια φανταστικά. Πήρα κ εγώ το 36 ,λίγο φαρδια μου είναι κ εμένα αλλά θα γεμίσουμε σε λίγο ,οπότε θα μας κάνουν.όσο για τα κολάν κ εγώ το s Πήρα αλλά πήρα κ medium . λέω να κρατήσω κανένα για τον Σεπτέμβριο.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...