Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

@ada32 προσεχε γιατι ειναι επικυνδυνο για εσενα οι τουμπες πιο πολυ απο οτι για το μωρο. γενικα τωρα δε βιαζομαστε κ τα παπουτσια φλατ πλεον. αν δεν τρανταχτηκες πολυ μην ανυσυχεις αν επεσες με φορα καλητερα να πας μια βολτα απτο γιατρο για ενα υπερηχο. 

@Ασία το αλφα τεστ το εχουν καταργησει λογο της πολυ μικρης αξιοπιστιας του δηλαδη τα ποσοστα ανευρεσεις προβληματων ειναι πολυ χαμηλα 50% 60% δηλαδη το πιο πιθανο να μην βρουν τιποτα. πλεον με την β επιπεδου εισαι περισσοτερο ασφαλης επισης τα νεα αιματολογικα τεστ dna εχουν περισσοτερες πληροφοριες 99% για τρια συνδρομα τα πιο συχνα κ για καποιες φυλετικες ανωμαλιες. νομιζω οτι ο γιατρος σου εχει μενει πισω στις μεθοδους η απλα το κανει ισως γιατι ειστε σε επαρχια κ δεν υπαρχουν τα υπολοιπα μεσα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

λινα ναι ευτυχως επεσα αρκετα ομαλα αυτη την φορα . 

να ρωτησω απο νυστα πως τα πατε? εμενα με αφηνουν σιγα σιγα οι εμετοι κ  ξεκινησε η νυστα . χθες κοιμηθηκα σχεδον 11 ωρες κ τωρα παλι νυσταζω .. τι ειναι αυτο το πραγμα πια..  πολυ νυστα μιλαμε ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

να ρωτησω απο νυστα πως τα πατε? εμενα με αφηνουν σιγα σιγα οι εμετοι κ  ξεκινησε η νυστα . χθες κοιμηθηκα σχεδον 11 ωρες κ τωρα παλι νυσταζω .. τι ειναι αυτο το πραγμα πια..  πολυ νυστα μιλαμε ..

κ εμενα τωρα με βρηκε η νυστα!!! ξυπναω μπορει να φαω κατι κ μετα να ξανακοιμηθω για κανενα τριωρο!!! αργησε αλλα με βρηκε κ αυτο!!!

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

κ εμενα τωρα με βρηκε η νυστα!!! ξυπναω μπορει να φαω κατι κ μετα να ξανακοιμηθω για κανενα τριωρο!!! αργησε αλλα με βρηκε κ αυτο!!!

πολυ νυστα μιλαμε .. τι ειναι αυτο το πραγμα! 

@Ασία ta δοκιμασες τα παντελονια? κολαν? πως ειναι κ τι νουμερο πηρες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Δεν περπατάμε καλά και σιγά σιγά θα περπατάμε άλλες σαν πάπιες και άλλοι σαν πιγκουίνοι γιατί ανοίγει η λεκάνη και τα ισχία αλλάζουν.

Ευχαριστώ! Είναι καρδιολογική εξέταση του εμβρύου. Μην σε ανησυχεί. Εγώ θα την κάνω λόγω ιστορικού στην οικογένεια.

Α οκ γτ δν μου εχει αναφερει κατι τετοιο για μετα την β επιπεδου για αυτο ρωτησα.  Ευχομαι ολα να μας πανε μια χαρα! 

• Μου αρέσει 1

...:-D

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Κι εγώ ήξερα ότι έχει καταργηθεί με την έννοια ότι δεν δίνει πια και τόσο βάσιμες πληροφορίες.

Τι να πω, εμένα μου είπε να το κάνω.μεταξύ μας καλύτερα, από κει που θα μου έκανε έναν απλό υπέρηχο μετά την Αυχενική κ πριν την Β επιπέδου, θα μου κάνει αυτόν τον υπέρηχο.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

@ada32 προσεχε γιατι ειναι επικυνδυνο για εσενα οι τουμπες πιο πολυ απο οτι για το μωρο. γενικα τωρα δε βιαζομαστε κ τα παπουτσια φλατ πλεον. αν δεν τρανταχτηκες πολυ μην ανυσυχεις αν επεσες με φορα καλητερα να πας μια βολτα απτο γιατρο για ενα υπερηχο. 

@Ασία το αλφα τεστ το εχουν καταργησει λογο της πολυ μικρης αξιοπιστιας του δηλαδη τα ποσοστα ανευρεσεις προβληματων ειναι πολυ χαμηλα 50% 60% δηλαδη το πιο πιθανο να μην βρουν τιποτα. πλεον με την β επιπεδου εισαι περισσοτερο ασφαλης επισης τα νεα αιματολογικα τεστ dna εχουν περισσοτερες πληροφοριες 99% για τρια συνδρομα τα πιο συχνα κ για καποιες φυλετικες ανωμαλιες. νομιζω οτι ο γιατρος σου εχει μενει πισω στις μεθοδους η απλα το κανει ισως γιατι ειστε σε επαρχια κ δεν υπαρχουν τα υπολοιπα μεσα. 

Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι ο γιατρός μου.Θα κάνω Β επιπέδου κανονικά όπως όλα τα κορίτσια, απλά πριν την Β επιπέδου θα κάνω κ αυτό το τεστ, που από το να μου έκανε έναν απλό υπέρηχο το προτιμώ. Δεν είναι προσωπική άποψη του γιατρού μου πως πρέπει να γίνει το Α τεστ, είναι εξέταση που την κάνει κάθε έγκυος που παρακολουθείτε στο νοσοκομείο μας απ ότι κατάλαβα όταν μου μίλησε η μαία για την εξέταση αυτή.

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Τέλεια, ευτυχώς φεύγουν επιτέλους οι εμετοί, η νύστα δεν είναι τόσο ενοχλητική!

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

πολυ νυστα μιλαμε .. τι ειναι αυτο το πραγμα! 

@Ασία ta δοκιμασες τα παντελονια? κολαν? πως ειναι κ τι νουμερο πηρες?

Τα ρούχα που πήρα από το Lidl καταπληκτικά!!Πολύ Καλή εφαρμογή, ενθουσιάστηκα, θα πάω το απόγευμα να πάρω ένα κολάν ακόμη γιατί μάλλον αυτά θα με σώσουν.

πρίν από 13 λεπτά , Ασία είπε:

Τι να πω, εμένα μου είπε να το κάνω.μεταξύ μας καλύτερα, από κει που θα μου έκανε έναν απλό υπέρηχο μετά την Αυχενική κ πριν την Β επιπέδου, θα μου κάνει αυτόν τον υπέρηχο.

Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι ο γιατρός μου.Θα κάνω Β επιπέδου κανονικά όπως όλα τα κορίτσια, απλά πριν την Β επιπέδου θα κάνω κ αυτό το τεστ, που από το να μου έκανε έναν απλό υπέρηχο το προτιμώ. Δεν είναι προσωπική άποψη του γιατρού μου πως πρέπει να γίνει το Α τεστ, είναι εξέταση που την κάνει κάθε έγκυος που παρακολουθείτε στο νοσοκομείο μας απ ότι κατάλαβα όταν μου μίλησε η μαία για την εξέταση αυτή.

Τα ρούχα που πήρα από το Lidl καταπληκτικά!!Πολύ Καλή εφαρμογή, ενθουσιάστηκα, θα πάω το απόγευμα να πάρω ένα κολάν ακόμη γιατί μάλλον αυτά θα με σώσουν.

δεν χανεις κ τιποτα να την κανεις εννοειτε απλα εγω στο ειπα για να ξερεις οτι ειναι κατι που δεν αναγνωριζετε πλεον ως αξιοπιστη διαγνωση   απλα προφανως στο νοσοκομειο επειδη δεν εχουν τις νεες εξετασεις αιματος κανουν αυτη ειναι κ οικονομικοι λογοι προφανως στην μεση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Ασία είπε:

τελεια ! τι νουμερο τα πηρες? κανονικα ειναι τα νουμερα ? χρειαζεται μηπως να τα παρω λιγο μεγαλυτερα? 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

δεν χανεις κ τιποτα να την κανεις εννοειτε απλα εγω στο ειπα για να ξερεις οτι ειναι κατι που δεν αναγνωριζετε πλεον ως αξιοπιστη διαγνωση   απλα προφανως στο νοσοκομειο επειδη δεν εχουν τις νεες εξετασεις αιματος κανουν αυτη ειναι κ οικονομικοι λογοι προφανως στην μεση.

μαλλον λινα γτ στα νοσοκομεια δν τηνκανουν την papp a.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

τελεια ! τι νουμερο τα πηρες? κανονικα ειναι τα νουμερα ? χρειαζεται μηπως να τα παρω λιγο μεγαλυτερα? 

ναι παιζονται διαφορα γενικα με τις εξετασεις αλλα τι να κανεις!!!!!

κοριτσια μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ο πονος που εχω στην ουρα ειναι σιγουρα απο την εγκυμοσυνη.γιατι ανοιγει η λεκανη να δω που αλλου θα με ποιασει πονο καθε μερα κ κατι νεο...

...:-D

Διαφημίσεις

Το α τεστ είναι αιματολογική εξέταση έτσι δεν είναι. Καλά... εννοείται ότι αν δεν κάνεις κάτι άλλο διαγνωστικό πχ τροφοβλάστη, πανοραμα, αμνιο, κάτι προσθέτει κι αυτό και μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα για σύνδρομα.

StW9p2.png etcKp3.png

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εννοείς πως υπάρχει κάποια εξέταση αίματος που οι γιατροί κάνουν σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης και σε μένα, όπως κ στις άλλες έγκυες του νοσοκομείου μας δεν την κάνουν ίσως για οικονομικους λόγους?? (που απορώ τι συμφέρον μπορεί να έχει το νοσοκομείο η ο γιατρός προσωπικά αν δεν ενημερώσει την έγκυο πως πρέπει να κάνει κάποια εξέταση-που κ στο νοσοκομείο να μην γίνεται κάλλιστα μπορεί η έγκυος να την κάνει εκτός)ποια είναι αυτή η εξέταση? Να πάω να την κάνω ιδιωτικά αν είναι.

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Πήρα s στο κολάν και 36 στο παντελόνι,δεν είχε πιο μικρό κ μου είναι λίγο πιο φαρδύ από όσο θα έπρεπε αλλά δεν πειράζει. Πιστεύω πως πρέπει να πάρεις το κανονικό σου νούμερο κ όχι μεγαλύτερο. Για την κοιλιά, όσο κι αν μεγαλώσει, έχει αρκετό χώρο. Όσο για την εξέταση που λες, στο δικό μου το νοσοκομείο δεν την κάνουν και γι αυτό την έκανα έξω όπως μου είπε ο γιατρός.λογικά σε άλλα νοσοκομεία θα την κάνουν.

1 ώρα πρίν, ZiliHer είπε:

Το α τεστ είναι αιματολογική εξέταση έτσι δεν είναι. Καλά... εννοείται ότι αν δεν κάνεις κάτι άλλο διαγνωστικό πχ τροφοβλάστη, πανοραμα, αμνιο, κάτι προσθέτει κι αυτό και μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα για σύνδρομα.

Α δεν ξέρω με σιγουριά, νομίζω πως είναι ένας υπέρηχος στον οποίο κάνουν κάποιες μετρήσεις κ παράλληλα μια αιματολογικη.Δεν είμαι σίγουρη όμως γι αυτό που λέω.απ  ότι κατάλαβα δεν την κάνουν όλες. Όπως και τις υπόλοιπες εξετάσεις που ανέφερες δηλαδή. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ασία είπε:

Εννοείς πως υπάρχει κάποια εξέταση αίματος που οι γιατροί κάνουν σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης και σε μένα, όπως κ στις άλλες έγκυες του νοσοκομείου μας δεν την κάνουν ίσως για οικονομικους λόγους?? (που απορώ τι συμφέρον μπορεί να έχει το νοσοκομείο η ο γιατρός προσωπικά αν δεν ενημερώσει την έγκυο πως πρέπει να κάνει κάποια εξέταση-που κ στο νοσοκομείο να μην γίνεται κάλλιστα μπορεί η έγκυος να την κάνει εκτός)ποια είναι αυτή η εξέταση? Να πάω να την κάνω ιδιωτικά αν είναι.

για να καταλαβεις αυτο το αλφα τεστ δεν το κανουν εδω κ περιπου 10 χρονια γιαυτο κ οι περισσοτερες κοπελες δεν το ξερουν. τα νοσοκομεια συνεργαζονται με διαφορους προμυθευτες κοινως υπαρχουν πολλες μιζες για να παρουν αυτα τα αντιδραστηρια για να γινει η εξεταση.

δεν το κανουν ειδικα σε εσενα το κανουν γενικα. τωρα πλεον εδω σε στελνουν κ κανεις το harmony test μονο οταν το θες εσυ κ το ζητησεις εσυ  πριν την β επιπεδου ειναι αιματολογικο τεστ κ στελνετε στην αμερικη κ εχει αποτελεσματικοτιτα 95-99%.η αλλιως πας απευθειας β επιπεδου που θα σου δωσει ολες τις πληροφοριες που θες. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

για να καταλαβεις αυτο το αλφα τεστ δεν το κανουν εδω κ περιπου 10 χρονια γιαυτο κ οι περισσοτερες κοπελες δεν το ξερουν. τα νοσοκομεια συνεργαζονται με διαφορους προμυθευτες κοινως υπαρχουν πολλες μιζες για να παρουν αυτα τα αντιδραστηρια για να γινει η εξεταση.

δεν το κανουν ειδικα σε εσενα το κανουν γενικα. τωρα πλεον εδω σε στελνουν κ κανεις το harmony test μονο οταν το θες εσυ κ το ζητησεις εσυ  πριν την β επιπεδου ειναι αιματολογικο τεστ κ στελνετε στην αμερικη κ εχει αποτελεσματικοτιτα 95-99%.η αλλιως πας απευθειας β επιπεδου που θα σου δωσει ολες τις πληροφοριες που θες. 

Αυτό το harmony test δεν μου το ανέφερε κανένας, πρώτη φορά το ακούω τώρα και δεν θα το κάνω.ο γιατρός μου είπε πως μετά την Αυχενική έχω ένα ραντεβού όπου θα κάνουνε μεγάλο υπέρηχο ξανά για να γίνουν μετρήσεις κ το Α τεστ(γι αυτό κατάλαβα πως είναι κ αιματολογικη μαζί) και μετά είναι η Β επιπέδου την οποία θα την κάνω εκτός νοσοκομείου σε κάποιον πιστοποιημένο.Γενικά έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά κ γενικά στο διαδίκτυο πως ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου κάνουν απλούς υπέρηχους εκτός κ αν πχ υπάρχουν άλλοι λόγοι όπως η ηλικία και ο γιατρός προτείνει αμνιο η λήψη τροφοβ, γι αυτό κ είπα πως καλύτερα που θα κάνω Α τεστ γιατί θα μπορούσα να κάνω απλά έναν υπέρηχο ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου, μιας και δεν υπάρχει λόγος να κάνω αμνιο η λήψη τροφοβ.

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

Αυτό το harmony test δεν μου το ανέφερε κανένας, πρώτη φορά το ακούω τώρα και δεν θα το κάνω.ο γιατρός μου είπε πως μετά την Αυχενική έχω ένα ραντεβού όπου θα κάνουνε μεγάλο υπέρηχο ξανά για να γίνουν μετρήσεις κ το Α τεστ(γι αυτό κατάλαβα πως είναι κ αιματολογικη μαζί) και μετά είναι η Β επιπέδου την οποία θα την κάνω εκτός νοσοκομείου σε κάποιον πιστοποιημένο.Γενικά έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά κ γενικά στο διαδίκτυο πως ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου κάνουν απλούς υπέρηχους εκτός κ αν πχ υπάρχουν άλλοι λόγοι όπως η ηλικία και ο γιατρός προτείνει αμνιο η λήψη τροφοβ, γι αυτό κ είπα πως καλύτερα που θα κάνω Α τεστ γιατί θα μπορούσα να κάνω απλά έναν υπέρηχο ανάμεσα σε Αυχενική κ Β επιπέδου, μιας και δεν υπάρχει λόγος να κάνω αμνιο η λήψη τροφοβ.

ναι δεν στο ειπαν γιατι προφανως δεν το κανουν. εδω οταν δεν υπαρχει λογος να κανεις αμνιο αν θες κανεις το harmony κ τονιζω αν θες κ μονο το αλφα τεστ εδω στην αθηνα δεν το κανει πλεον κανενας γιατι δεν το θεωρουν καθολου αξιοπιστο δηλαδη δινει πολυ μικρα ποσοστα επιτυχιας δε το εχουν καταργησει τυχαια δηλαδη υπηρχε θεμα αναξιοπιστιας με αυτο το τεστ οποτε πλεον δεν το κανει κανενας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...