Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , irinikavala είπε:

κ γω το ίδιο.. ανυπομονώ να δω το δωμάτιο της έτοιμο.. κ τα  μικρά της ρουχαλάκια.. αχ να έχει ο Θεός καλά τα μωράκια μας..

Από Αθήνα είσαι?? νομιζω πως ακόμα δεν υπάρχει θέμα με τις μετακινήσεις μας.. εγώ 2-3 φορές την εβδομάδα ταξιδεύω 4 ώρες.. πάνε έλα.. χαχαχ.. βέβαια πλέον κουράζομαι πολύ περισσότερο απο πριν.. 

εμείς προς το παρόν κανονίσαμε ταξιδάκι για Αγίου πνέυματος.. φυσικά θα ρωτήσω κ γω τον γιατρό..

το αίσθημα του μωρού για μένα ακόμα είναι άγνωστο.. δεν καταλαβαίνω 100% ότι είναι το μωρό.. δεν νιώθω δλδ κλωτσιά.. νιωθω κάτι σαν έντερο, αλλά δεν είναι σίγουρα έντερο.. έπρεπε να το νιώθω πιο πολύ λέτε??

ναι αθηνα μενω.βασικα μιλαω για αυγουστο που θα εχω μπει στον 8 μηνα...για να δουμε!!ακου δεν αισθανεσαι κλωτσια το αισθανεσαι σαν να σκαει μια φουσκαλιτσα μεσα μου.εγω χτες δεν το ενιωσα.προχτες ναι και σημερα το πρωι.αλλα πολυ αμυδρα.ισως εχω επειδη το εχω ξαναπερασει γι αυτο ειμαι σιγουρη.μετα την 19 με 20 βδομαδα λενε το νιωθεις καθημερινα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

ναι αθηνα μενω.βασικα μιλαω για αυγουστο που θα εχω μπει στον 8 μηνα...για να δουμε!!ακου δεν αισθανεσαι κλωτσια το αισθανεσαι σαν να σκαει μια φουσκαλιτσα μεσα μου.εγω χτες δεν το ενιωσα.προχτες ναι και σημερα το πρωι.αλλα πολυ αμυδρα.ισως εχω επειδη το εχω ξαναπερασει γι αυτο ειμαι σιγουρη.μετα την 19 με 20 βδομαδα λενε το νιωθεις καθημερινα.

εγώ νομίζω κάθε μερα νιωθω αυτό το γαργάλιμα ας το πω.. αλλά σαν πρωτάρα δεν είμαι κ σίγουρη.. έχει σίγουρα 2 βδομάδες που ένιωσα πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.. αλλά απο την άλλη ίσως είναι κ έντερο.. δε μπορώ να πάρω κ όρκο.. χαχα... πότε περίπου νιώθουμε κλωτσίτσα? δλδ αυτό που λες είναι 100% το μικρό μου?? για πες σαν έμπειρη να μάθουμε.. κ γενικά για πες τι ακολουθεί.. 

πρίν από 2 λεπτά , irinikavala είπε:

εγώ νομίζω κάθε μερα νιωθω αυτό το γαργάλιμα ας το πω.. αλλά σαν πρωτάρα δεν είμαι κ σίγουρη.. έχει σίγουρα 2 βδομάδες που ένιωσα πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.. αλλά απο την άλλη ίσως είναι κ έντερο.. δε μπορώ να πάρω κ όρκο.. χαχα... πότε περίπου νιώθουμε κλωτσίτσα? δλδ αυτό που λες είναι 100% το μικρό μου?? για πες σαν έμπειρη να μάθουμε.. κ γενικά για πες τι ακολουθεί.. 

στην αρχη το νιωθεις οπως λες και μετα θα το νιωθεις σιγα σιγα πιο καθημερινα και πιο εντονο σαν απαλη κλωτσια.απαλη ομως.και οσο περναει ο καιρος θα σε ρημαζει.χαχαχαχχα

• Χαχα 2

On 5/5/2018 at 5:48 ΜΜ, ναντια δε είπε:

ποσο ειχαν ? και απο που τα πηρες?

καλημερα ,πηρα ενα μαυρο γκρι τζιν απο τα H&m 20 ευρω και στα orchestra ηταν φτηνα απο 16-22 ευρω παντελονες κ τζιν αν βγαλεις μια καρτα 30 ευρω κ ισχυει για 1 χρονο οτι παιρνεις κ βρεφικα κ εγκυμοσυνης ,τα παιρνεις 50% . 

στα h &m τωρα που βρηκα το νουμερο , θα παραγειλω online οτι βρω σε εκπτωση γτ ειχε κατι τζιν στα 40 ευρω που λυπηθηκα να δωσω αυτα τα χρηματα γτ θα τα φορεσω για εναν μηνα μονο ..

On 5/5/2018 at 5:53 ΜΜ, Ασία είπε:

Εγώ θα πάρω τη Δευτέρα από τα lidl αν μου φανούν καλά. Μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν πιστεύω όμως πως θα τα χρειαστώ γιατί με την ζέστη σιγά μη φοράω μακρυά παντελόνια.Προς το παρόν μου κάνουν τα ρούχα που έχω κ το καλοκαίρι που θα πάρω κιλά θα βολεύομαι με φορέματα φαρδιά.

εγω θα παω το απογευμα να δω στα λιντλ για τα κολαν.ελπιζω να ειναι καλα . εμενα δεν μου κανει κανενα παντελονι μου ,κανενα κολαν ! γτ τα εχω ολα στενα..κ εγω περιμενω να ξεκινησω να φοραω φορεματα κ φουστες.

2 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε??? πως περάσατε το ΣΚ..; εγώ όπως πάντα κουραστικά... χαχα.. αλλά μην παραπονιέμαι εχω χαλαρές τις καθημερινές μου.. 

Ada μου κ γω πήρα παντελονάκι κ 2 μπλουζάκια.. κ τα 3 40€.. ούτε στα κανονικά ρούχα δεν έχω ψωνίσει τοσο φθηνά.. το ευχαριστιέμαι..!!

κατα τα άλλα, τις προηγουμενες μέρες είχα κάτι μικρά πονάκια περιόδου κ κάτι τσιμπήματα.. κ κάποια στιγμή καθως επέστρεφα απο Θεσσαλονίκη είχα έναν ΄πονο σα να έσκασε μια φούσκα μέσα μου.. περίεργο.. ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό.. την Πέμπτη έχω γιατρό άρα θα ρωτήσω..

τα δικά σας νέα?? πείτε πείτε..

καλημερα! να τον ρωτησεις τον γιατρο. μηπως ηταν το μωρο ?  και εγω την Πεμπτη εχω γιατρο. για να δουμε ποσο εχει μεγαλωσει.. 

εγω απο μπλουζες ευτυχως τα περισσοτερα καλοκαιρινα μου εινα φαρδιες αλλα απο σορτσακι κ δεν εχω κανενα!! εγω ανοιξα αρκετα στην λεκανη ενω δεν εχω βαλει κιλα ,μονο 2 !! απορω !!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα! να τον ρωτησεις τον γιατρο. μηπως ηταν το μωρο ?  και εγω την Πεμπτη εχω γιατρο. για να δουμε ποσο εχει μεγαλωσει.. 

εγω απο μπλουζες ευτυχως τα περισσοτερα καλοκαιρινα μου εινα φαρδιες αλλα απο σορτσακι κ δεν εχω κανενα!! εγω ανοιξα αρκετα στην λεκανη ενω δεν εχω βαλει κιλα ,μονο 2 !! απορω !!!! 

λες να ήταν το μωράκι μ? να έπαθε κάτι? το καλό είναι ότι την νιώθω την μικρή μου.. σε ποια βδομάδα θα είσαι στην εξεταση? εγώ τέλος της 19ης.. ανυπομονώ να την δω.. το ίδιο κ ο μπαμπάς της.. 

μόνο 2 κιλα?? είσαι τέλεια.. εγώ 2,5 είχα βάλει ήδη την προηγουμενη φορά.. τώρα ποιος ξέρει?? αλλά πλέον λίγο με ενδιαφέρει.. ας είναι καλά τα παιδάκια μας!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , irinikavala είπε:

λες να ήταν το μωράκι μ? να έπαθε κάτι? το καλό είναι ότι την νιώθω την μικρή μου.. σε ποια βδομάδα θα είσαι στην εξεταση? εγώ τέλος της 19ης.. ανυπομονώ να την δω.. το ίδιο κ ο μπαμπάς της.. 

μόνο 2 κιλα?? είσαι τέλεια.. εγώ 2,5 είχα βάλει ήδη την προηγουμενη φορά.. τώρα ποιος ξέρει?? αλλά πλέον λίγο με ενδιαφέρει.. ας είναι καλά τα παιδάκια μας!

δεν νομιζω να επαθε κατι γτ ολες λενε οτι το νιωθουν σαν να σκαει φουσκα .. ! εγω  δεν το εχω νιωσει ακομα καλα κ καθε μερα.. :(  την πεμπτη θα ειμαι 17+6 . 

μη σε απασχολουν τα κιλα. η καθεμια μας ειναι διαφορετικη κ ο οργανισμος της διαφορετικος . οποτε θα βαλουμε κ αλλιως η καθεμια μας κιλα.. ας ειμαστε καλα εμειςκ τα μωρα μας κ τα κιλα θα τα χασουμε.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα, μανούλες και κοιλίτσες!

Ωραία τα νέα σας και χαίρομαι. Όπου να ΄ναι θα αρχίσει το κλωτσίδι... χαχαχα 

Εγώ κανονικά που μπήκα σήμερα στην 20η εβδομάδα θα έπρεπε να τον καταλαβαίνω για τα καλά. Εϊμαι όμως 10 κιλά πάνω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και με το σωσίβιο-αερόσακο που έχω γύρω από τη μέση απορροφώνται οι ¨κραδασμοί¨.... :):) Ο καημενούλης κάνει φιλότιμες προσπάθειες όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Διαβάζω για το παιδικό δωμάτιο και τις ετοιμασίες. Πάρτε τα έπιπλα, στρώματα και κάντε βαψίματα νωρίς για να προλάβουν να αεριστούν και να ξεμυρίσουν. Τα ρουχαλάκια όμως καλύτερα να τα έχετε πιο φρέσκα (ιδανικά αφού μπείτε στο μήνα σας) ώστε να μην σκονιστούν στο μεταξύ. Θα είναι και η εποχή τέτοια που θα ανοίγουμε το σπίτι λόγω ζέστης..

Από ρούχα εγκυμοσύνης, είχα πάρει ένα κολάν από τα Prenatal που έχω κάρτα μέλους, αλλά δεν έχει βγει καλό (έχει κομπιάσει πολύ) και δεν μπορώ να το φοράω έξω. Το έχω κάνει πυτζάμα.  Αυτά του lidl θα πάω να τα δω σήμερα μάλλον.Για 5 ευρώ κιόλας , μια χαρά...

Στις 15.5 ξαναπάω στον γιατρό να δω το μωρό, στις 25.5 έχω β επιπέδου και στις 26.5 εμβρυικό υπερηχοκαρδιογράφημα.

Το σκ ήταν κάπως δύσκολο. Τσίμπησε τη μικρή μου ένα μολυσμένο κουνούπι στο μάτι και τρέχαμε στο νοσοκομείο γιατί πρήστηκε τόσο που έκλεισε εντελώς. Προσοχή πολύ!

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

κοριτσια δεν σας ειπα ,σημερα εφαγα κ την πρωτη μου βουτα ως εγκυος κ τρομαξα πολυ... ευτυχως επεσα στα γονατα..λετε να παρω τον γιατρο ,?δεν ποναω πουθενα στην κοιλια ουτε ειδα αιμα.

εντωμεταξυ παρατηρησα οτι δεν περπαταω καλα.. ουτε ισια..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!τι καιρός ο σημερινός,πίνω καφεδάκι χαζεύοντας την βροχή...είχα να πιω καφέ πολλές πολλές μέρες, από τότε που έμεινα έγκυος έχω πιεί 2-3 αν κ ξέρω πως ένας την μέρα επιτρέπεται.εφόσον η καφεΐνη δεν κάνει καλό στο μωρό τους έχω κόψει από κει που έπινα κάθε μέρα.πήγα πρωί πρωί στο Lidl και πήρα κολάν, σουτιέν θηλασμού και παντελόνι εγκυμοσύνης. Ακόμη δεν τα δοκίμασα να δω αν μου έρχονται καλά αλλά φαίνονται ωραία.χθες μπήκα στην 16η εβδομάδα.είχα διαβάσει πως τα όργανα του εμβρύου δημιουργούνται έως το πολύ την 16η εβδομάδα, καλά θυμάμαι?η ως την 13η?

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε να εχουμε σημερα μπηκα στην 20η εβδομαδα φτασαμε στην μεσημπορει κ λιγοτερο... 

Τι ωραία, πάει το μισό κομμάτι, το φάγαμε...

3 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

αχ τι καλά. λιγότερο απο το μισό σου έμεινε.. εγώ τον τελυεταίο μήνα δε τον πιάνω.. μόλις μπούμε στον μήνα μας θα περιμένουμε..θα είναι μια ευχάριστη αναμονή.. άρα τι έμεινε?? 4 μήνες?? ουυ τέλεια... Β επιπέδου πότε έκλεισες?? άντε να φύγει κ αυτο κ μετά να ηρεμήσουμε ..

Γιατί δεν τον πιάνεις τον τελευταίο μήνα, ξέρεις για κάποιο λόγο πως θα γεννήσεις μόλις μπεις στον μήνα σου ή απλά έτσι το λες πως δεν τον μετράς?

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

καλημερα ,πηρα ενα μαυρο γκρι τζιν απο τα H&m 20 ευρω και στα orchestra ηταν φτηνα απο 16-22 ευρω παντελονες κ τζιν αν βγαλεις μια καρτα 30 ευρω κ ισχυει για 1 χρονο οτι παιρνεις κ βρεφικα κ εγκυμοσυνης ,τα παιρνεις 50% . 

στα h &m τωρα που βρηκα το νουμερο , θα παραγειλω online οτι βρω σε εκπτωση γτ ειχε κατι τζιν στα 40 ευρω που λυπηθηκα να δωσω αυτα τα χρηματα γτ θα τα φορεσω για εναν μηνα μονο ..

εγω θα παω το απογευμα να δω στα λιντλ για τα κολαν.ελπιζω να ειναι καλα . εμενα δεν μου κανει κανενα παντελονι μου ,κανενα κολαν ! γτ τα εχω ολα στενα..κ εγω περιμενω να ξεκινησω να φοραω φορεματα κ φουστες.

Κι εγώ το ίδιο περιμένω, τα φαρδιά φορέματα. Αλήθεια δεν σου κάνουν? Ρωτάω επειδή εσύ έχεις πάρει 1,5 κιλό αν θυμάμαι καλά, δηλαδή τίποτα!!Εγώ πήρα 3,5 κιλά ως τώρα κ ακόμη φοράω τα κολάν που φορούσα και τα τζιν που ήταν τέρμα στενά.

πρίν από 51 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσια δεν σας ειπα ,σημερα εφαγα κ την πρωτη μου βουτα ως εγκυος κ τρομαξα πολυ... ευτυχως επεσα στα γονατα..λετε να παρω τον γιατρο ,?δεν ποναω πουθενα στην κοιλια ουτε ειδα αιμα.

Αν δεν ένιωσες κανένα πόνο στην κοιλιά νομίζω πως είναι ασήμαντο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , ada32 είπε:

Δεν περπατάμε καλά και σιγά σιγά θα περπατάμε άλλες σαν πάπιες και άλλοι σαν πιγκουίνοι γιατί ανοίγει η λεκάνη και τα ισχία αλλάζουν.

πρίν από 59 λεπτά , ναντια δε είπε:

καλημερα κ περαστικα σ ευχομαι για την μικρη σου .. τι εξεταση ειναι το  εμβρυικό υπερηχοκαρδιογράφημα??????/

Ευχαριστώ! Είναι καρδιολογική εξέταση του εμβρύου. Μην σε ανησυχεί. Εγώ θα την κάνω λόγω ιστορικού στην οικογένεια.

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!τι καιρός ο σημερινός,πίνω καφεδάκι χαζεύοντας την βροχή...είχα να πιω καφέ πολλές πολλές μέρες, από τότε που έμεινα έγκυος έχω πιεί 2-3 αν κ ξέρω πως ένας την μέρα επιτρέπεται.εφόσον η καφεΐνη δεν κάνει καλό στο μωρό τους έχω κόψει από κει που έπινα κάθε μέρα.πήγα πρωί πρωί στο Lidl και πήρα κολάν, σουτιέν θηλασμού και παντελόνι εγκυμοσύνης. Ακόμη δεν τα δοκίμασα να δω αν μου έρχονται καλά αλλά φαίνονται ωραία.χθες μπήκα στην 16η εβδομάδα.είχα διαβάσει πως τα όργανα του εμβρύου δημιουργούνται έως το πολύ την 16η εβδομάδα, καλά θυμάμαι?η ως την 13η?

Γιατί δεν τον πιάνεις τον τελευταίο μήνα, ξέρεις για κάποιο λόγο πως θα γεννήσεις μόλις μπεις στον μήνα σου ή απλά έτσι το λες πως δεν τον μετράς?

Κι εγώ το ίδιο περιμένω, τα φαρδιά φορέματα. Αλήθεια δεν σου κάνουν? Ρωτάω επειδή εσύ έχεις πάρει 1,5 κιλό αν θυμάμαι καλά, δηλαδή τίποτα!!Εγώ πήρα 3,5 κιλά ως τώρα κ ακόμη φοράω τα κολάν που φορούσα και τα τζιν που ήταν τέρμα στενά.

καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου.εγω οταν ειχα πεσει στον γιο μου ειχα πεσει απο τις σκαλες και ειχα πεσει με τον πωπο.και αυτο που με ρωτησε αρχικα ηταν πως επεσα.και μου λεει μην ανυσυχεις.απλα πιστευω πως παιζει ρολο πως πεφτεις.χωρις να θελω να σε ανησυχισω απλα καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

πρίν από 55 λεπτά , Ασία είπε:

τι καλα που πηρες απο το λιντλ ,δοκιμασε τα κ πες μας . εγω απογευμα θα παω.δεν μου κανουν καθολου .. τα 2 κιλα που πηρα μαλλον τα πηρα στα μπουτια κ στην λεκανη γτ δεν ανεβαινουν τα τζιν ενω τα κολαν με σφιγουν γτ τα εχω με χοντρο λαστιχο στην κοιλια. εμενα πλεον φαινεται η κοιλια  επισης . καποια φαρδια σορτς που ειχα δεν μου κουμπωνουν στην κοιλια.

πρίν από 14 λεπτά , depyfr είπε:

καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου.εγω οταν ειχα πεσει στον γιο μου ειχα πεσει απο τις σκαλες και ειχα πεσει με τον πωπο.και αυτο που με ρωτησε αρχικα ηταν πως επεσα.και μου λεει μην ανυσυχεις.απλα πιστευω πως παιζει ρολο πως πεφτεις.χωρις να θελω να σε ανησυχισω απλα καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

εγω επεσα καθιστη με τα γονατα οποτε πιστευω να μην εγινε ζημια .. ευτυχως δεν επεσα με την κοιλια κ τα μουτρα..

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ κορίτσια θα κάνω το Α τεστ. Θα το κάνετε όλες σας?κάποια είχε πει πως πλέον δεν το κάνουν μερικοί γιατί έχει καταργηθεί.

δεν ξερω τι ειναι αυτο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ κορίτσια θα κάνω το Α τεστ. Θα το κάνετε όλες σας?κάποια είχε πει πως πλέον δεν το κάνουν μερικοί γιατί έχει καταργηθεί.

Κι εγώ ήξερα ότι έχει καταργηθεί με την έννοια ότι δεν δίνει πια και τόσο βάσιμες πληροφορίες.

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...