Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

Εμένα με πόνεσε τώρα που άπλωσα 2 πλυντήρια.. Κ ξάπλωσα λιγάκι..

Κορίτσια πηγα κ πήρα παντελόνια εγκυμοσύνης . είναι τέλεια. Απορώ πως δεν πήρα νωρίτερα..

ποσο ειχαν ? και απο που τα πηρες?

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

Εμένα με πόνεσε τώρα που άπλωσα 2 πλυντήρια.. Κ ξάπλωσα λιγάκι..

Κορίτσια πηγα κ πήρα παντελόνια εγκυμοσύνης . είναι τέλεια. Απορώ πως δεν πήρα νωρίτερα..

Εγώ θα πάρω τη Δευτέρα από τα lidl αν μου φανούν καλά. Μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν πιστεύω όμως πως θα τα χρειαστώ γιατί με την ζέστη σιγά μη φοράω μακρυά παντελόνια.Προς το παρόν μου κάνουν τα ρούχα που έχω κ το καλοκαίρι που θα πάρω κιλά θα βολεύομαι με φορέματα φαρδιά.

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα?? εγω παλι κοιμηθηκα καλυτερα το βραδυ μεχρι που καποια στιγμη πεταχτυκα εβλεπζ παλι αυτα τα ονειρα που με κυνηγανε απο τοτε που επαθα την αποκολησσξ οτι ειχα αιμμοραγια και πεταχτηκα χαλια ...

...:-D

5 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα?? εγω παλι κοιμηθηκα καλυτερα το βραδυ μεχρι που καποια στιγμη πεταχτυκα εβλεπζ παλι αυτα τα ονειρα που με κυνηγανε απο τοτε που επαθα την αποκολησσξ οτι ειχα αιμμοραγια και πεταχτηκα χαλια ...

Μηπως τρως βαρια ναντια?

Καλησπερα σε ολες.

Χαρουμενη κυριακη.Πως ειστε σημερα?

Περασα ωραια στο γαμο χτες..συννεφιες σημερα στα Γιαννενα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

@ναντια δε το αγχος ειναι κοπελα μου, κι εγω τα ιδια εχω. Σκεφτηκα ομως πως ηρθε η ωρα να αλλαξει η ψυχολογια μου γιατι σιγουρα επηρεαζει και το μικρουλι. Και θελω να ειναι υγιες και χαρουμενο!!!

Εγω κοριτσια καθε μερα και κατι καινουριο... αισθανομαι σαν εναν συναδελφο που καθε μερα παθαινει κατι διαφορετικο... Λοιπον, εδω και 3-4 μερες εχω απιστευτες ζαλαδες και σημερα που σκεφτηκα να μετρηθω η πιεση μου ειναι πολυ χαμηλη για μενα, 8,5 με 9,5 απο το πρωι. Συνηθως εχω πανω απο 11. Αυριο θα παρω και τον γιατρο μ να τον ζαλισω λιγο ακομα... 

• Μου αρέσει 1

καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε??? πως περάσατε το ΣΚ..; εγώ όπως πάντα κουραστικά... χαχα.. αλλά μην παραπονιέμαι εχω χαλαρές τις καθημερινές μου.. 

Ada μου κ γω πήρα παντελονάκι κ 2 μπλουζάκια.. κ τα 3 40€.. ούτε στα κανονικά ρούχα δεν έχω ψωνίσει τοσο φθηνά.. το ευχαριστιέμαι..!!

κατα τα άλλα, τις προηγουμενες μέρες είχα κάτι μικρά πονάκια περιόδου κ κάτι τσιμπήματα.. κ κάποια στιγμή καθως επέστρεφα απο Θεσσαλονίκη είχα έναν ΄πονο σα να έσκασε μια φούσκα μέσα μου.. περίεργο.. ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό.. την Πέμπτη έχω γιατρό άρα θα ρωτήσω..

τα δικά σας νέα?? πείτε πείτε..

πρίν από 11 λεπτά , ναντια δε είπε:

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε να εχουμε σημερα μπηκα στην 20η εβδομαδα φτασαμε στην μεσημπορει κ λιγοτερο... 

αχ τι καλά. λιγότερο απο το μισό σου έμεινε.. εγώ τον τελυεταίο μήνα δε τον πιάνω.. μόλις μπούμε στον μήνα μας θα περιμένουμε..θα είναι μια ευχάριστη αναμονή.. άρα τι έμεινε?? 4 μήνες?? ουυ τέλεια... Β επιπέδου πότε έκλεισες?? άντε να φύγει κ αυτο κ μετά να ηρεμήσουμε ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.τι κανετε??εγω χαθηκα λιγο γιατι ειχα αρκετες δουλειες σπιτιου και τα απογευματα τα περισσοτερα παω κουνιες τον γιο μου και γυριζω off:).εγω αυριο εχω γιατρο και λογικα θα δω και σιγουρα φυλλο και θα μου πει και ποτε να κλεισω για β επιπεδου.γενικα ειμαι καλα.εκτος απο καποια βραδυα που νιωθω το συνδρομο των ανησυχων ποδιων.πω πω με τρελαινει αυτο.το νιωθω το σπορακι μου οχι εντονα αλλα το νιωθω.αν και το εχω ξαναπερασει ειναι ενα υπεροχο συναισθημα!!!για διακοπες εχετε σκεφτει καθολου???εγω θελω να ρωτησω τον γιατρο μου αν μπορω να παω θεσσαλονικη γιατι εχω ενα γαμο και θελω να το συνδυασω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , ναντια δε είπε:

ετσι σκεφτομαι κ εγω ακριωβως την αλλη τριτη εχω την β επιπεδου και πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα και μετα ξεκιναω ψωνια πως κ πως το περιμενωωω!!!!!!1

κ γω το ίδιο.. ανυπομονώ να δω το δωμάτιο της έτοιμο.. κ τα  μικρά της ρουχαλάκια.. αχ να έχει ο Θεός καλά τα μωράκια μας..

πρίν από 15 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσια μου.τι κανετε??εγω χαθηκα λιγο γιατι ειχα αρκετες δουλειες σπιτιου και τα απογευματα τα περισσοτερα παω κουνιες τον γιο μου και γυριζω off:).εγω αυριο εχω γιατρο και λογικα θα δω και σιγουρα φυλλο και θα μου πει και ποτε να κλεισω για β επιπεδου.γενικα ειμαι καλα.εκτος απο καποια βραδυα που νιωθω το συνδρομο των ανησυχων ποδιων.πω πω με τρελαινει αυτο.το νιωθω το σπορακι μου οχι εντονα αλλα το νιωθω.αν και το εχω ξαναπερασει ειναι ενα υπεροχο συναισθημα!!!για διακοπες εχετε σκεφτει καθολου???εγω θελω να ρωτησω τον γιατρο μου αν μπορω να παω θεσσαλονικη γιατι εχω ενα γαμο και θελω να το συνδυασω.

Από Αθήνα είσαι?? νομιζω πως ακόμα δεν υπάρχει θέμα με τις μετακινήσεις μας.. εγώ 2-3 φορές την εβδομάδα ταξιδεύω 4 ώρες.. πάνε έλα.. χαχαχ.. βέβαια πλέον κουράζομαι πολύ περισσότερο απο πριν.. 

εμείς προς το παρόν κανονίσαμε ταξιδάκι για Αγίου πνέυματος.. φυσικά θα ρωτήσω κ γω τον γιατρό..

το αίσθημα του μωρού για μένα ακόμα είναι άγνωστο.. δεν καταλαβαίνω 100% ότι είναι το μωρό.. δεν νιώθω δλδ κλωτσιά.. νιωθω κάτι σαν έντερο, αλλά δεν είναι σίγουρα έντερο.. έπρεπε να το νιώθω πιο πολύ λέτε??

Καλημερα και καλη εβδομαδα αν και συννεφιασμενη και κατα περιοδους βροχερη...

Εδω και μια εβδομαδα νιωθω να κουραζομαι παρα πολυ και αισθανομαι πονακια-φουσκωμα χαμηλα στην κοιλια. Ελπιζω να μην ειναι τπτ... επισης εχω γινει πολυ καλη φιλη με την τουαλετα το βραδυ. Καθε βραδυ σηκωνομαι σιγουρα 2 φορες 

Εβδομαδα γιατρων αυτη απο οτι φαινεται... Κι εγω την πεμπτη κατεβαινω Αθηνα να δω το μικρουλακι μου... Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωω

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα αν και συννεφιασμενη και κατα περιοδους βροχερη...

Εδω και μια εβδομαδα νιωθω να κουραζομαι παρα πολυ και αισθανομαι πονακια-φουσκωμα χαμηλα στην κοιλια. Ελπιζω να μην ειναι τπτ... επισης εχω γινει πολυ καλη φιλη με την τουαλετα το βραδυ. Καθε βραδυ σηκωνομαι σιγουρα 2 φορες 

Εβδομαδα γιατρων αυτη απο οτι φαινεται... Κι εγω την πεμπτη κατεβαινω Αθηνα να δω το μικρουλακι μου... Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωω

κ γω Πέμπτη.. κ επίσης κ γω έχω πιο εντονα συχνά πονάκια.. λες να μεγαλώνουν τα μικρούλια μας??? Μακάρι να έχουμε όλες ευχάριστα με τους γιατρούς.. όσο για τουαλέτα εμένα μειώθηκε αρκετά.. πλεον βράδυ δε σηκώνομαι.. αλλά ίσως φταίει ότι βράδυ δεν πίνω καθόλου νερό κ ότι κοιμάμαι max 6-7 ώρες.. ενώ πριν χτυπούσα κ 9ωρο άνετα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...