Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, Ασία είπε:

Στο πρώτο δεν ήξερες πως θα τον καταλάβεις λογικά γι αυτό άργησες, ενώ τώρα στο δεύτερο δεν ήσουν ανυποψίαστη κ το κατάλαβες νωρίς.χωρίς να ξέρω πόσο έντονα καταλαβαίνουμε τα μωρά, μιας κ δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμη, πιστεύω πως τυχαίνει τις τελευταίες μέρες να μην δίνεις σημασία κ γι αυτό να έχεις καιρό να πάρεις σήμα του μικρού σου.

Άντε καλέ που ανησυχείς για τα πάντα. Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε πρωτάρες κ δεν ξέρουμε τι να πρωτοπροσέξουμε. Εσύ έχεις εμπειρία, κρίμα είναι να φοβάσαι τα πάντα.

Πωπω δηλαδή κορίτσια οι περισσότερες νιώσατε τα μωράκια σας?? Άρα σιγά σιγά θα έρθει και η δική μου η σειρά. Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκινησε με διαφορα προβληματα αυτη η εγκυμοσυνη και πλεον εχω τρομοκρατηθει. 

Κοριτσια μου δωσατε ολες κουραγιο! Τι καλα 

1 hour ago, ada32 είπε:

Κ εγώ δεν το νιώθω κάθε μέρα. 2 3 Φορες να το έχω νιώσει.  Όταν λετε πετρωνει η κοιλια,τι εννοείται;

Ειναι ενα αισθημα σαν σφιξιμο στα τοιχωματα της κοιλιας.  Δεν εχεις πονους απλα νιωθεις την κοιλια σου καπως ακαμπτη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 11 λεπτά , Alekk είπε:

Ειναι ενα αισθημα σαν σφιξιμο στα τοιχωματα της κοιλιας.  Δεν εχεις πονους απλα νιωθεις την κοιλια σου καπως ακαμπτη

Να πεις οπωσδήποτε σ γιατρο σου για τα πετρωματα... Σαν συσπασεις μ ακουγονται... Μηπως σ ξεκινησει μαγνησιο ή κατι σχετικο.... Μην τ αφησεις σε παρακαλώ πολυ... 

cO4Yp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Να πεις οπωσδήποτε σ γιατρο σου για τα πετρωματα... Σαν συσπασεις μ ακουγονται... Μηπως σ ξεκινησει μαγνησιο ή κατι σχετικο.... Μην τ αφησεις σε παρακαλώ πολυ... 

Συσπασεις ειναι ναι. Του το εχω πει, δεν ανησυχει γιατι εμφανιζονται μονο μετα απο πολυ κουραση και αγχος. Συνηθισμενο ειναι μου λεει..  Η αληθεια ειναι οτι με πιανει μια φορα στις δυο εβδομαδες και μολις ηρεμησω φευγει... και οπως θυμαμαι τις συσπασεις εχει καποια διαφορα. Δλδ ειναι πετρωμα διαρκειας δεν παει κι ερχεται οπως οι συσπασεις. Θα του το ξαναπω ομως για σιγουρια

1 hour ago, Alekk είπε:

Θα συνεχιστούν όμως όλα καλά.Η μαμά μου όταν ήταν έγκυος είχε νοσηλευτεί μου είπε γιατί είχε συσπάσεις κ είχε πετρωσει η κοιλιά της. Φυσικά δεν στο λέω για να σε τρομάξω, ξέρεις κ μόνη σου ότι είναι συσπάσεις, το λέω απλά για να μην το θεωρήσεις ασήμαντο αν δεις ότι το παθαίνεις συχνά.

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου εγώ ακόμα δεν ένιωσα το σπορακι μου... Τη Κυριακή κλείνω τη 16η εβδομάδα... Η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά φαίνεται ότι είμαι έγκυος από μακριά!!! Ανυπομονώ να το νιώσω!!!

7 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Δεν μου φαίνεται πολύ ακριβό να πω την αλήθεια.γράφει στις οδηγίες πως είναι και για εγκυμοσύνη ε?

Ναι ναι ρώτησα και το γιατρό και μου είπε ότι είναι πολύ καλή!!! Αν το πάρεις σε προσφορά δεν είναι ακριβή!!! Τότε που την έπαιρνε η αδελφή μ είχε περίπου 20 ευρώ το σωληνάριο αλλά πριν 8 χρόνια!!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• καλημερα εγκυουλες τι μου κανετε εγω δεν κοιμηθηκα καλα δεν βολευομουν με τιποτα και ποναγε πολυ η πλατη μου μολις εφαγα ενα τοστακι αλλα το μικρο μου μαλλον θελεια και αλλο δν θα του κανω το χατηρι βεβαια γτ ανοιξε η ορεξη μ κ δεν θελω να παρω πολλα κιλα.εσεις πως ειστε?

...:-D

Καλημερα κοριτσια...ειμαι κ γω εγκυουλα με ολες πανω απο μηνα διαφορα αλλα ειδα οτι ψαχνετε νυφες κ ειπα να σας φερω μια!Σημερα ειμαι 12 βδομαδων χθες καναμε την αυχενικη ολα πολυ καλα κ χωρις να ειναι 100% σιγουρη μας ειπε κοριτσακι!Εγω εχω ΠΗΤ 17 Νοεμβρη...τρομοκρατης η μικρη θα μας βγει!

Ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

• Μου αρέσει 1

L3k5p2.png

Κορίτσια Καλημέρα και καλό μήνα! Δεν σας προλαβαίνω, κάθε φορά που μπαίνω έχω καμιά 10σελίδες για διάβασμα! 

Alek αφού είσαι σε επικοινωνία με το γιατρό σου και δεν φαίνεται να ανησυχεί, ηρέμησε και προσπάθησε να ξεκουράζεσαι. Και αν στη τελική συνεχίζεις να ανησυχείς ξανακάνε υπέρηχο γιατί το πιο σημαντικό είναι να είσαι ήρεμη, τα μωράκια μας νιώθουν!

Σχετικά με τα πραγματάκια που μας δίνουν, φυσικά είναι θέμα της καθεμιάς και της δυνατότητας που έχει. Προσωπικά ότι δεν έχει να κάνει με την υγεία του μωρού όπως καθαρό στρώμα, εγώ πιστεύω πως είναι κρίμα να δώσω χρήματα αν πχ μπορώ να έχω μια κούνια ή ένα λίκνο από κάποια φίλη. Άσε που κάποια πράγματα μπορεί τελικά να μη σε βολέψουν όπως το λίκνο.

Σχετικά με το σεξ από ότι φαίνεται ο γιατρός μου είναι ο πιο χαλαρός, ίσως επειδή μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Θεωρεί ότι μετά την 12εβδομάδα χρειάζεται η επαφή γιατί φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά, η μαμά νιώθει ασφάλεια και τρυφερότητα και κατ' επέκταση το μωρό. Μάλιστα είπε στο σύζυγο ότι τώρα στο δεύτερο τρίμηνο θα το ζητάω και πιο πολύ με αποτέλεσμα ο άντρας μου να με κυνηγάει κάθε μέρα. Για μένα μιλούσε όμως όχι για αυτόν, μάλλον μπερδεύτηκε και ξεσηκώθηκε. Το μόνο να χρησιμοποιούμε προφυλακτικ8 γιατί το σπέρμα προκαλεί σπασμούς και εννοείται ήρεμα όχι ακροβατικά.

Σχετικά με το βάρος και τους εμετούς, εμένα μου έχουν μείνει οι πρωινοί. Σίγουρα ένας μπορεί μέχρι 3 αλλά πλέον τρώω. Όσο μπορώ. Ελάχιστο σε σχέση με πριν. Με ανακατεύουν τα κρέατα, οι χυμοί, το νερό γενικώς το ψάχνω αλλά ο γιατρός επιμένει να μην είναι άδειο το στομάχι γιατί παράγονται κετόνες νομίζω που δεν κάνουν καλό στο μωρό.

Εγώ είμαι η πιο λίγο σε βδομάδες, 14 σήμερα, οπότε δεν το έχω ακούσει το μωρό αν και το θέλω πολύ. Ο άντρας μου κάτι βράδια έχει έρθει και μου κουνάει την κοιλιά που πλέον ψιλοφαίνεται για να του απαντήσει λέει η κόρη του. Το μόνο που κάνει τον ενημερώνω είναι να μας ενοχλεί!

Για το απορρυπαντικό ρούχων μια ιδέα θα ήταν να συμβουλευτούμε την/τον παιδίατρο.

Συγνώμη για το μεγάλο μνμ αλλά ήταν πολλά τα σχόλια! Χρόνια πολλά και με γερό μωράκι στην Ειρήνη της παρέας μας! Καλώς όρισε η και καινούργια φίλη! Καλή δύναμη σε όλες!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:
  • καλημερα εγκυουλες τι μου κανετε εγω δεν κοιμηθηκα καλα δεν βολευομουν με τιποτα και ποναγε πολυ η πλατη μου μολις εφαγα ενα τοστακι αλλα το μικρο μου μαλλον θελεια και αλλο δν θα του κανω το χατηρι βεβαια γτ ανοιξε η ορεξη μ κ δεν θελω να παρω πολλα κιλα.εσεις πως ειστε?

Καλημέρα!Εγώ όλα καλά , μόνο που άργησα να ξυπνήσω για τη δουλειά κ έτρεχα σαν την τρελή. Να ξέρεις, μου έχει τύχει να φάω για πρωινό 3 τοστ!!!!χαχαχα και δεν πίστευα στα μάτια μου, που εγώ έτρωγα ένα και με δυσκολία.ευτυχώς αυτό συνέβη μια φορά μόνο γιατί αλλιώς θα ήμουν ήδη τριπλάσια.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Maria_ath είπε:

Κορίτσια Καλημέρα και καλό μήνα! Δεν σας προλαβαίνω, κάθε φορά που μπαίνω έχω καμιά 10σελίδες για διάβασμα! 

Alek αφού είσαι σε επικοινωνία με το γιατρό σου και δεν φαίνεται να ανησυχεί, ηρέμησε και προσπάθησε να ξεκουράζεσαι. Και αν στη τελική συνεχίζεις να ανησυχείς ξανακάνε υπέρηχο γιατί το πιο σημαντικό είναι να είσαι ήρεμη, τα μωράκια μας νιώθουν!

Σχετικά με τα πραγματάκια που μας δίνουν, φυσικά είναι θέμα της καθεμιάς και της δυνατότητας που έχει. Προσωπικά ότι δεν έχει να κάνει με την υγεία του μωρού όπως καθαρό στρώμα, εγώ πιστεύω πως είναι κρίμα να δώσω χρήματα αν πχ μπορώ να έχω μια κούνια ή ένα λίκνο από κάποια φίλη. Άσε που κάποια πράγματα μπορεί τελικά να μη σε βολέψουν όπως το λίκνο.

Σχετικά με το σεξ από ότι φαίνεται ο γιατρός μου είναι ο πιο χαλαρός, ίσως επειδή μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Θεωρεί ότι μετά την 12εβδομάδα χρειάζεται η επαφή γιατί φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά, η μαμά νιώθει ασφάλεια και τρυφερότητα και κατ' επέκταση το μωρό. Μάλιστα είπε στο σύζυγο ότι τώρα στο δεύτερο τρίμηνο θα το ζητάω και πιο πολύ με αποτέλεσμα ο άντρας μου να με κυνηγάει κάθε μέρα. Για μένα μιλούσε όμως όχι για αυτόν, μάλλον μπερδεύτηκε και ξεσηκώθηκε. Το μόνο να χρησιμοποιούμε προφυλακτικ8 γιατί το σπέρμα προκαλεί σπασμούς και εννοείται ήρεμα όχι ακροβατικά.

Σχετικά με το βάρος και τους εμετούς, εμένα μου έχουν μείνει οι πρωινοί. Σίγουρα ένας μπορεί μέχρι 3 αλλά πλέον τρώω. Όσο μπορώ. Ελάχιστο σε σχέση με πριν. Με ανακατεύουν τα κρέατα, οι χυμοί, το νερό γενικώς το ψάχνω αλλά ο γιατρός επιμένει να μην είναι άδειο το στομάχι γιατί παράγονται κετόνες νομίζω που δεν κάνουν καλό στο μωρό.

Εγώ είμαι η πιο λίγο σε βδομάδες, 14 σήμερα, οπότε δεν το έχω ακούσει το μωρό αν και το θέλω πολύ. Ο άντρας μου κάτι βράδια έχει έρθει και μου κουνάει την κοιλιά που πλέον ψιλοφαίνεται για να του απαντήσει λέει η κόρη του. Το μόνο που κάνει τον ενημερώνω είναι να μας ενοχλεί!

Για το απορρυπαντικό ρούχων μια ιδέα θα ήταν να συμβουλευτούμε την/τον παιδίατρο.

Συγνώμη για το μεγάλο μνμ αλλά ήταν πολλά τα σχόλια! Χρόνια πολλά και με γερό μωράκι στην Ειρήνη της παρέας μας! Καλώς όρισε η και καινούργια φίλη! Καλή δύναμη σε όλες!

Καλημερα κοριτσια, εχεις απολυτο δικιο πρεπει να ηρεμησω, αφου τα ιδια ειχα και στο παιδι... Παει, εχω αποτρελαθει!

Ο μικρος απο χθες που χαλαρωσα κανει αισθητη την παρουσια του, αλλα διακριτικα!

Σχετικα με τα πραγματα, εγω τα πηρα ολα δανεικα απο φιλες και αδερφη. Σπασαμε και το καροτσι της αδερφης και ησυχασαμε, αυτη τη φορα εχουμε κανα τριαρι καροτσια να επιλεξουμε!!! Μονο καθισματακι αυτοκινητου χρειαστηκαμε και πηραμε καινουριο ριλαξ γιατι αυτο που μου δωσανε δε μας αρεσε...

Σημερα πηγαμε στα μαγαζια και κοντεψαμε να τους πλακωσουμε ολους στο ξυλο... το αγχος μου εχει γυρισει σε νευρακια... Εγω και ο Ροκι Μπαλμπόα λεμε...

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου εγώ ακόμα δεν ένιωσα το σπορακι μου... Τη Κυριακή κλείνω τη 16η εβδομάδα... Η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά φαίνεται ότι είμαι έγκυος από μακριά!!! Ανυπομονώ να το νιώσω!!!

Ναι ναι ρώτησα και το γιατρό και μου είπε ότι είναι πολύ καλή!!! Αν το πάρεις σε προσφορά δεν είναι ακριβή!!! Τότε που την έπαιρνε η αδελφή μ είχε περίπου 20 ευρώ το σωληνάριο αλλά πριν 8 χρόνια!!!!!

Τέλεια αν και ξέρω πως θα βγάλω ραγάδες μιας και από μικρή αυξομείωση του βάρους στην εφηβεία είχα βγάλει και φυσικά έχουν μείνει ακόμη.Αλλά τι να κάνουμε, είναι στο δέρμα της καθεμιάς...

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Καλημερα κοριτσια...ειμαι κ γω εγκυουλα με ολες πανω απο μηνα διαφορα αλλα ειδα οτι ψαχνετε νυφες κ ειπα να σας φερω μια!Σημερα ειμαι 12 βδομαδων χθες καναμε την αυχενικη ολα πολυ καλα κ χωρις να ειναι 100% σιγουρη μας ειπε κοριτσακι!Εγω εχω ΠΗΤ 17 Νοεμβρη...τρομοκρατης η μικρη θα μας βγει!

Ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

Καλωσήρθες στην παρέα μας κι εσύ και η νυφούλα!!να έχεις μια τέλεια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

πρίν από 54 λεπτά , ναντια δε είπε:

κοριτσια κανω βολτες στο σπιτι ποναει η ππλατη μου εσεεις?

Εμένα με πόνεσε τώρα που άπλωσα 2 πλυντήρια.. Κ ξάπλωσα λιγάκι..

Κορίτσια πηγα κ πήρα παντελόνια εγκυμοσύνης . είναι τέλεια. Απορώ πως δεν πήρα νωρίτερα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...