Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 22 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγώ παρήγγειλα 2+1 δώρο 33 ευρώ... Το κάθε σωληνάριο έχει 75γρ. Και εγώ μόλις τελείωσα το πρώτο περίπου 3 εβδομάδες κράτησε και βάζω πρωί βράδυ και μερικές φορές και το μεσημέρι! Απλώνω αρκετή ποσότητα!!!

Δεν μου φαίνεται πολύ ακριβό να πω την αλήθεια.γράφει στις οδηγίες πως είναι και για εγκυμοσύνη ε?

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω πλεον βαζω το bio oil και οοοοοταν και αααααμα θυμαμαι αμυγδαλελαιο! Της frrzyderm ποια ειναι? Την εχω στα υποψην για οταν τελριωσει το bio

Και εγω ετσι... Ενιωσα κατι να κουνιεται και χαζοτρομαξα η αλήθεια ειναι!!! Αχαχχαχαχαχαχχαχαχα

prevenstria της frezyderm . πηρα 1 +1 δωρο στα 18,50 ευρω. να δουμε αν θα βγει καλη.. λενε οτι κ αυτη ειναι καλη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

prevenstria της frezyderm . πηρα 1 +1 δωρο στα 18,50 ευρω. να δουμε αν θα βγει καλη.. λενε οτι κ αυτη ειναι καλη.

Θα τη γκουγκλαρω και αυτη λοιπον σαν εναλλακτική!!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Θα τη γκουγκλαρω και αυτη λοιπον σαν εναλλακτική!!!! 

ναι δες την . εγω δεν το πολυ εμπιστευομαι το bio oil γτ νομιζω οτι κανει την ιδια δουλεια με τα αλλα λαδια σωματος κ με το αμυγδαλελαιο ..οποτε για αυτο πηρα κ κρεμα.

για οσες ενδιαφερονται για ρουχα , το lidl την δευτερα εχει κολαν εγκυμοσυνης  με 5 ευρω κ κατι παντελονια. θα παω να δω μια πως θα ειναι  κ θα σας πω.. 

αν κ δν μου αρεσουν τα ρουχα απο κει , τωρα ομως για 2 μηνες που θελω τα κολαν ειναι ιδανικη λυση . να δω τι νουμερο θα παρω ομως.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα. Καλο μήνα κιόλας. Πολλη δουλεια την τελευταια εβδομαδα και γενικα ενας εκνευρισμος τριγυρω...

Λοιπον διαβασα οσα μπορουσα. Για bio oil εγω τα’χω πει οτι ειναι μάπα, αλλα νομιζω εχει να κανει με το δερμα καθε κοπελας. Εγω παιδια ακομα μια τις βαζω τις κρεμουλες μου μια δε τις βαζω... Βλακεια το ξερω...

Για τα ρουχαλακια του μωρου: χρησιμοποιουσα ενα υγρο απορρυπαντικο πρασινο σαπουνι, αυτο θα παρω κ τωρα. Τα αλλα της γνωστης εταιρειας μου βρωμαγε. Απαγορευεται το μαλακτικο κ γενικα θελουν πολυ καλο ξεβγαλμα. 

Κοριτσια εγω δεν τον καταλαβαινω πια... και στεναχωριεμαι και αγχωνομαι... :-(

Σημερα στη δουλεια πολυ πετρωμα η κοιλια και δε χαλαρωνε με τιποτα....

1 hour ago, Alekk είπε:

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα. Καλο μήνα κιόλας. Πολλη δουλεια την τελευταια εβδομαδα και γενικα ενας εκνευρισμος τριγυρω...

Λοιπον διαβασα οσα μπορουσα. Για bio oil εγω τα’χω πει οτι ειναι μάπα, αλλα νομιζω εχει να κανει με το δερμα καθε κοπελας. Εγω παιδια ακομα μια τις βαζω τις κρεμουλες μου μια δε τις βαζω... Βλακεια το ξερω...

Για τα ρουχαλακια του μωρου: χρησιμοποιουσα ενα υγρο απορρυπαντικο πρασινο σαπουνι, αυτο θα παρω κ τωρα. Τα αλλα της γνωστης εταιρειας μου βρωμαγε. Απαγορευεται το μαλακτικο κ γενικα θελουν πολυ καλο ξεβγαλμα. 

Κοριτσια εγω δεν τον καταλαβαινω πια... και στεναχωριεμαι και αγχωνομαι... :-(

Σημερα στη δουλεια πολυ πετρωμα η κοιλια και δε χαλαρωνε με τιποτα....

Καλησπέρα!εννοείς πως άκουσες το μωράκι και τώρα δεν το ακούς? Πότε το άκουσες? Για πόσο καιρό το άκουγες και πόσο καιρό δεν το ακούς?

Καλησπερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα? 

Κουβεντουλα βλεπω ομορφη και χαλαρωτικη μια τετοια ζορικη μερα... Πολυ αναποδη μερα λεμε...

Με εχει πιασει πονοκεφαλος απο την πιεση...

συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα θα σκασω ολη μερα 

Λοιπον τι μου μεινε απο οσα διαβασα. Στα κιλα ειστε ολες τελεια με εξαιρεση την @anemoni1989 που εχει κανει την καλυτερη διαιτα που υπαρχει.

Εγω ξεκινησα 80 και τωρα ειμαι 79. Ευτυχως δεν πηρα ακομα αλλα κιλα. μου φτανουν αυτα απο την εξωσωματικη. Ο στοχος που εχω ειναι μεχρι 12κιλα να παρω. Ελπιζω να τα καταφερω

Για ενυδατωση οπως εχω ξαναγραψει εγω εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω το Bio oil μια φορα την μερα και θα δειξει τι με μελει με τις ραγαδες...

Οσον αφορα το μωρο να ξερετε ολες Ζ Η Λ Ε Υ Ω τρελα. Θελω να το νιωσω κι εγω. το μονο που αισθανομαι εδω και 2-3 μερες ειναι οτι αισθανομαι βαρια την περιοχη της κοιλιας. Σαν κατι να υπαρχει εκει. Και οσο πιο κουρασμενη εμαι τοσο πιο εντονο ειναι αυτο το βαρος.

• Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 15 λεπτά , Ασία είπε:

Καλησπέρα!εννοείς πως άκουσες το μωράκι και τώρα δεν το ακούς? Πότε το άκουσες? Για πόσο καιρό το άκουγες και πόσο καιρό δεν το ακούς?

Γεια σου Ασια, τον καταλαβα περιπου στην 15η εβδομαδα, συγκεκριμενα τρεις φορες σιγουρα μεσα σε μια μιαμιση εβδομαδα. Τωρα (17η) εχω μερες που δεν τον εχω ακουσει. Υπερηχο εκανα πριν μια εβδομαδα, ο μικρος ηταν καλα. Δεν ξερω ποσες μερες πανε γιατι ελεγα ειναι τυχαιο, κ τον γιο μ αργησα παααααρα πολυ να τον καταλαβω

πρίν από 5 λεπτά , Alekk είπε:

Γεια σου Ασια, τον καταλαβα περιπου στην 15η εβδομαδα, συγκεκριμενα τρεις φορες σιγουρα μεσα σε μια μιαμιση εβδομαδα. Τωρα (17η) εχω μερες που δεν τον εχω ακουσει. Υπερηχο εκανα πριν μια εβδομαδα, ο μικρος ηταν καλα. Δεν ξερω ποσες μερες πανε γιατι ελεγα ειναι τυχαιο, κ τον γιο μ αργησα παααααρα πολυ να τον καταλαβω

Ρε συ μην αγχωνεσαι... Ειναι τοσο ανεπαισθητο τ αισθημα που λογικο να μην καταλαβαινεις και πολλα αν εισαι στην τσιτα! Φίλη μου στην 17η εβδομάδα δεν εχει καταλαβει τίποτα ακομα! 

πρίν από 23 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα? 

Κουβεντουλα βλεπω ομορφη και χαλαρωτικη μια τετοια ζορικη μερα... Πολυ αναποδη μερα λεμε...

Με εχει πιασει πονοκεφαλος απο την πιεση...

συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα θα σκασω ολη μερα 

Λοιπον τι μου μεινε απο οσα διαβασα. Στα κιλα ειστε ολες τελεια με εξαιρεση την @anemoni1989 που εχει κανει την καλυτερη διαιτα που υπαρχει.

Εγω ξεκινησα 80 και τωρα ειμαι 79. Ευτυχως δεν πηρα ακομα αλλα κιλα. μου φτανουν αυτα απο την εξωσωματικη. Ο στοχος που εχω ειναι μεχρι 12κιλα να παρω. Ελπιζω να τα καταφερω

Για ενυδατωση οπως εχω ξαναγραψει εγω εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω το Bio oil μια φορα την μερα και θα δειξει τι με μελει με τις ραγαδες...

Οσον αφορα το μωρο να ξερετε ολες Ζ Η Λ Ε Υ Ω τρελα. Θελω να το νιωσω κι εγω. το μονο που αισθανομαι εδω και 2-3 μερες ειναι οτι αισθανομαι βαρια την περιοχη της κοιλιας. Σαν κατι να υπαρχει εκει. Και οσο πιο κουρασμενη εμαι τοσο πιο εντονο ειναι αυτο το βαρος.

Αυτο το βάρος το νιωθω και εγω... Εγω ημουν παρα πολυ χαλαρη όταν το καταλαβα... Σαν συρσιμο την πρωτη φορα και αλλη μια σαν απαλό γαργαλητο! Θα το νιωσεις και συ! Θα δεις! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε συ μην αγχωνεσαι... Ειναι τοσο ανεπαισθητο τ αισθημα που λογικο να μην καταλαβαινεις και πολλα αν εισαι στην τσιτα! Φίλη μου στην 17η εβδομάδα δεν εχει καταλαβει τίποτα ακομα! 

Αυτο το βάρος το νιωθω και εγω... Εγω ημουν παρα πολυ χαλαρη όταν το καταλαβα... Σαν συρσιμο την πρωτη φορα και αλλη μια σαν απαλό γαργαλητο! Θα το νιωσεις και συ! Θα δεις! 

Μακαρι να ‘χεις δικιο. Ανησυχω για τα παντα τελευταια... Μονο οταν τον παρω αγκαλια θα ηρεμησω μου φαινεται

Just now, Alekk είπε:

Μακαρι να ‘χεις δικιο. Ανησυχω για τα παντα τελευταια... Μονο οταν τον παρω αγκαλια θα ηρεμησω μου φαινεται

Συμπασχω,ενα βραδυ κατι ακουω,ενα οχι...μια νιωθω βαρος μια ακινησια.μια νιωθω να πετρωνει η κοιλια επιφανειακα ..μια να ειναι οπως πριν.

Οσο δεν εχουμε πονους ή αιμορραγια,ολα βαινουν καλως..πασαλιψου κι εσυ καμποσο κι ολα θα πανε καλα.χαχαχ

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Alekk είπε:

Στο πρώτο δεν ήξερες πως θα τον καταλάβεις λογικά γι αυτό άργησες, ενώ τώρα στο δεύτερο δεν ήσουν ανυποψίαστη κ το κατάλαβες νωρίς.χωρίς να ξέρω πόσο έντονα καταλαβαίνουμε τα μωρά, μιας κ δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμη, πιστεύω πως τυχαίνει τις τελευταίες μέρες να μην δίνεις σημασία κ γι αυτό να έχεις καιρό να πάρεις σήμα του μικρού σου.

πρίν από 51 λεπτά , Alekk είπε:

Άντε καλέ που ανησυχείς για τα πάντα. Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε πρωτάρες κ δεν ξέρουμε τι να πρωτοπροσέξουμε. Εσύ έχεις εμπειρία, κρίμα είναι να φοβάσαι τα πάντα.

Πωπω δηλαδή κορίτσια οι περισσότερες νιώσατε τα μωράκια σας?? Άρα σιγά σιγά θα έρθει και η δική μου η σειρά. Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Σκεψου πως οταν θα κοπαναει κανονικά θα ειμαστε ηρεμες αν το νιωθουμε μονο 10 φορες τη μερα! Φαντασου τωρα που ειναι ελαχιστα γραμμαρια...ποσο ευκολο ειναι να το καταλάβουμε??? Ολα καλα!! 

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...