Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ξεκινησα 80 και σημερα ζυγιστηκα 66,5!!!! Ετοιμη για πλαζ ειμαι!!!!! :)

ουαου εσυ θα θυμασαι την εγκυμοσυνη σου σαν την καλητερη διαιτα που εκανες ποτε!! θα λες εγινα μοντελο εκει που δεν το περιμενα!!! μην ανχωνεσε λογικα σιγα σιγα θα νιωθεις ολο κ καλητερα. προσπαθησε να ξεκουραζεσε οσο μπορεις βοηθαει κ αυτο ο οργανισμος προσαρμοζετε με την ξεκουραση στις ορμονες πιο γρηγορα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Ναι 51 ή 51,5 ξεκίνησα, δεν θυμάμαι. Κι εγώ έτσι λέω πως μάλλον τα χρειαζόμουν.μην ανησυχείς το μωρό μια χαρά παίρνει αυτά που χρειάζεται, έτσι λένε οι γιατροί. Εξάλλου μόνος του ο οργανισμός σου κάνει τους εμετούς, δεν τους επιλέγεις εσύ.Δεν πρέπει να έχω παράπονο,το ξέρω. Δόξα τω Θεώ που δεν έχω ταλαιπωρηθει ως εδώ να λέω, όχι να μετράω γραμμάριο το γραμμάριο.

Σε ποιον να πεις εσύ ότι είσαι έγκυος κ να σε πιστέψει χαχαχα

Το bio oil?

Για να είναι βραβευμένο και ακόμη κ η Κιμ και η Σκορδά άκουσα το χρησιμοποίησαν ε δεν μπορεί να κάνει κακο...

Για τη mustela μου είπε μια γειτόνισσα πως είναι εξαιρετική αλλά είχα ήδη αγοράσει το bio oil

Α τότε να το σταματήσεις οπωσδήποτε, Ναι.

Οκ αποφάσισα για τις ραγάδες.Ευχαριστώ κορίτσια για τις γνώμες. Την Κυριακή που θα μπω στην 16η εβδομάδα με το καλό, θα ξεκινήσω το bio oil και Όταν με το καλό τελειώσει θα δοκιμάσω και τη mustela η οποία μου είπαν είναι λίγο ακριβή αλλά κάνει δουλειά.

Ναι για το bio oil ελεγα!

Κορίτσια νομιζω κατι ενιωσα σήμερα αλλα δεν ειμαι και σίγουρη 100%... Κατω χαμηλα και δεξια στη λεκανη περιπου σαν ανεπαισθητη κινηση... Μαλλον ομως ειμαι τρελη... Ε??? Αποκλειεται να ηταν το μωρο!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι για το bio oil ελεγα!

Κορίτσια νομιζω κατι ενιωσα σήμερα αλλα δεν ειμαι και σίγουρη 100%... Κατω χαμηλα και δεξια στη λεκανη περιπου σαν ανεπαισθητη κινηση... Μαλλον ομως ειμαι τρελη... Ε??? Αποκλειεται να ηταν το μωρο!!! 

ποια εβδομαδα εισαι ειπαμε? αν ησουν ανασκελα κ ηταν 4-5 δακτηλα κατω απτον αφαλο στην ευθεια η κινηση μαλλον ηταν το μωρακι.

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εγώ δεν προσέχω καθόλου τι τρώω. Τρώω τα πάντα, όπως πριν, και γλυκά και τηγανητά και απ έξω.Κι εγώ θέλω να πάρω το πολύ 15 κιλά και το ελπίζω αλλά θα δούμε...όσα και να πάρουμε δεν πειράζει, αρκεί να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα με το μωράκι μας.να σας πω, έχω κάνει κοιλιά ήδη και έχω και προδιάθεση για ραγάδες. Είμαι 14+6 και ακόμη δεν ξεκίνησα bio oil γιατί το φοβάμαι λίγο μιας κ έχει βιταμίνη Α. Ρώτησα το γιατρό και δεν ήξερε τι να μου πει, το σκεφτόταν, μου είπε καλύτερα για σιγουριά να βάλω βαζελίνη αλλά του είπα πως είναι παράγωγο του πετρελαίου κ δεν θέλω. Τι να κάνω ρε κορίτσια. Ποιά έχει ξεκινήσει το bio oil και από ποια εβδομάδα?

Γιατί πρέπει να τα σταματήσεις?

Καλησπέρα!!!! Εγώ έχω ξεκινήσει simoulcium και ξέρω ότι είναι πολύ καλή! Την έβαζε και η αδελφή μου στην 1η της εγκυμοσύνη και δεν έκανε καμία ραγαδα ενώ στη δεύτερη ξεκίνησε με bio oil επειδή ήταν ποιο οικονομικό και μετά έβαζε frezyderm αποτέλεσμα στον 8ο γέμισε ραγαδες...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

ποια εβδομαδα εισαι ειπαμε? αν ησουν ανασκελα κ ηταν 4-5 δακτηλα κατω απτον αφαλο στην ευθεια η κινηση μαλλον ηταν το μωρακι.

Κλεινω τη 15η σημερα !σιγουρα ηταν αυτη! Ανασκελα ημουν και το ενιωσα μια παλαμη περιπου κατω απο τον αφαλο σαν κατι να κουνηθηκε! Και σίγουρα δεν ηταν εντερο!!!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κλεινω τη 15η σημερα !σιγουρα ηταν αυτη! Ανασκελα ημουν και το ενιωσα μια παλαμη περιπου κατω απο τον αφαλο σαν κατι να κουνηθηκε! Και σίγουρα δεν ηταν εντερο!!!!! 

ε ναι αυτο ηταν!!!!! οσο περνανε οι μερες θα ειναι πιο εντονο!!  

• Μου αρέσει 1

Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρακι αλλα το νιωθω καθε μερα οποτε λογικα ειναι αυτο.. εγω το νιωθω καπου κοντα στον αφαλο. Οχι ομως πολυ χαμηλα..αντε να μεγαλωνουν σιγα σιγα κ να κλωτσανε.. 

Σιγιυρα ηταν το μπεμπακι σου εγω το ενιωσα 16 με αμφιβολιαα οσο περνανε οι μερες κ ειδικα 18 και 19 θα το νιωθεις πιο εντονα εμενα σημερα ειναι αρκετα ησυχο κ μου εχει σπασει τα νευρα βλεπω να βρισκω αλλο προβλημα τωρα κ να ξαπλωνω μπας κ κουνηθει

...:-D

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλησπέρα!!!! Εγώ έχω ξεκινήσει simoulcium και ξέρω ότι είναι πολύ καλή! Την έβαζε και η αδελφή μου στην 1η της εγκυμοσύνη και δεν έκανε καμία ραγαδα ενώ στη δεύτερη ξεκίνησε με bio oil επειδή ήταν ποιο οικονομικό και μετά έβαζε frezyderm αποτέλεσμα στον 8ο γέμισε ραγαδες...

Πόσο κοστίζει αυτό? Τι ποσότητα είναι και ξέρεις περίπου για πόσο κρατάει?

@anemoni1989 @irinikavala μπράβο κορίτσια μου που νιώσατε τις μπεμπουλες σας, δεν μπορώ να φανταστώ συναίσθημα εκείνη τη στιγμή και στα δικά μας σιγά σιγά!!

@ναντια δε καλά εσύ είσαι πιο προχωρημένη, το έχεις νιώσει καιρό τώρα και πλέον θα σου δίνει να καταλάβεις το μωράκι.Τι ωραία!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ παρήγγειλα 2+1 δώρο 33 ευρώ... Το κάθε σωληνάριο έχει 75γρ. Και εγώ μόλις τελείωσα το πρώτο περίπου 3 εβδομάδες κράτησε και βάζω πρωί βράδυ και μερικές φορές και το μεσημέρι! Απλώνω αρκετή ποσότητα!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , irinikavala είπε:

Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρακι αλλα το νιωθω καθε μερα οποτε λογικα ειναι αυτο.. εγω το νιωθω καπου κοντα στον αφαλο. Οχι ομως πολυ χαμηλα..αντε να μεγαλωνουν σιγα σιγα κ να κλωτσανε.. 

και εγω δεν ξερω ακριβως αν ειναι το μωρο. το νιωθω οτνα ειμαι ανασκελα σαν κατι να κουνιεται ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

@anemoni1989 @irinikavala μπράβο κορίτσια μου που νιώσατε τις μπεμπουλες σας, δεν μπορώ να φανταστώ συναίσθημα εκείνη τη στιγμή και στα δικά μας σιγά σιγά!!

@ναντια δε καλά εσύ είσαι πιο προχωρημένη, το έχεις νιώσει καιρό τώρα και πλέον θα σου δίνει να καταλάβεις το μωράκι.Τι ωραία!

χθες φαντασου ειχε το χερι μου πανω στην κοιλια και ενιωσα την κινηση που εκανε στην κοιλια μου την πρωτη φορα που ηταν πιο δυνατο ειχα βαλει τα κλαματα και  φωναξα τον αντρα μου που ηταν στο μπανιο τον κατατρομαξα βεβεια μεχρι να ερθει ... μετα εβαλε και αυτος το χερι του στην κοιλια μου αλλα τιποτα δεν ηθελε μετα 

...:-D

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Εγώ παρήγγειλα 2+1 δώρο 33 ευρώ... Το κάθε σωληνάριο έχει 75γρ. Και εγώ μόλις τελείωσα το πρώτο περίπου 3 εβδομάδες κράτησε και βάζω πρωί βράδυ και μερικές φορές και το μεσημέρι!

εγω πηρα της frezyderm αλλα δεν την βαζω καθε βραδυ . βαριεμαι κ ξεχναω! πρεπει να το κανω ομως.. κ αμυγδαλελαιο εχω αλλα ουτε αυτο το βαζω. ελπιζω να τα βαζω οταν θα παρω αδεια κ θα ειμαι στο σπιτι.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

εγω πηρα της frezyderm αλλα δεν την βαζω καθε βραδυ . βαριεμαι κ ξεχναω! πρεπει να το κανω ομως.. κ αμυγδαλελαιο εχω αλλα ουτε αυτο το βαζω. ελπιζω να τα βαζω οταν θα παρω αδεια κ θα ειμαι στο σπιτι.

Θέλει 2 φορές τη μέρα σίγουρα... Μπορείς να την βάλεις στο κομοδίνο σ για να το θυμάσαι!!!

jgJqp3.png

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

Εγω πλεον βαζω το bio oil και οοοοοταν και αααααμα θυμαμαι αμυγδαλελαιο! Της frrzyderm ποια ειναι? Την εχω στα υποψην για οταν τελριωσει το bio

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω δεν ξερω ακριβως αν ειναι το μωρο. το νιωθω οτνα ειμαι ανασκελα σαν κατι να κουνιεται ..

Και εγω ετσι... Ενιωσα κατι να κουνιεται και χαζοτρομαξα η αλήθεια ειναι!!! Αχαχχαχαχαχαχχαχαχα

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...