Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

τι παιρνεις? εγω επιαρνα ενα primperan την μερα, βεβαια εκανακ με αυτο εμετο αλλα 2 φορες συνήθως. τωρα εχω ενα μηνα που το εκοψα αλλα μη νομιζεις οτι ειμαι τελεια. υπαρχουν μερες που δεν ξερναω καθολου κ μερες που κανω 3 φορες εμετο . κ δνε μπορω να καταλαβω τι φταιει ... μαλλον επαθα αλλεργια στην δουλεια , χαχαχαχα γτ οταν ειμαι σπιτι  ειμαι τελεια !!! οταν ξυπναω για δουλεια , ξερναω.. απλα πλεον εχω δυναμη , θα το νιωσεις κ εσυ σε λιγο αυτο . δεν ειμαι οπως στην αρχη .

Παιρνω 2 Πριμπεραν, 1 ζαντακ και αυτο με το τζιντζερ... Εγω παντως ακομα δεν εχω καταφέρει να κρατησω ολόκληρο γεύμα... Και δεν εχει περάσει μερα χωρις 2 - 3 εμετους... Σύμφωνα με το γιατρο μου ειμαι εξαιρετικά ατυχη... Το κακό είναι ότι σε 10 μερες πρέπει να τα σταματησω.... Και αγχωνομαι ηδη.. 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Παιρνω 2 Πριμπεραν, 1 ζαντακ και αυτο με το τζιντζερ... Εγω παντως ακομα δεν εχω καταφέρει να κρατησω ολόκληρο γεύμα... Και δεν εχει περάσει μερα χωρις 2 - 3 εμετους... Σύμφωνα με το γιατρο μου ειμαι εξαιρετικά ατυχη... Το κακό είναι ότι σε 10 μερες πρέπει να τα σταματησω.... Και αγχωνομαι ηδη.. 

λογικα θα σου περασουν η εστω λιγοστεψουν οσο περναει ο καιρος θελω να πιστευω πως θα εισαι καλυτερα...

...:-D

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

Τι γίνεται αυτόν τον Οκτώβρη ρε κορίτσια? Τόσα αγόρια?οι άλλοι μήνες φέτος πως πάνε?τον Οκτώβρη αυτόν οι περισσότερες θα γεννήσουν το πρώτο τους και θα ναι αγόρι,όπως λένε τα στατιστικά χαχα Εσύ Νάντια γέννας Σεπτέμβρη με το καλό, τον Σεπτέμβρη τι γίνεται από αγόρια? Κι εκεί υπερτερούν?

Εσύ είσαι τέλεια με τα κιλά! Εγώ είμαι 14+6 και έχω πάρει ήδη 3-3,5 κιλά και είμαι επίσημα το βαρέλι της ομάδας χαχαχα

εσυ ομως ξεκινησες 50 κιλα ?   ισως ο οργανισμος θελει παρα πανω θερμιδες απο μας. 

εγω ξεκινησα 56,5! κ ξερναω κ συνεχεια.ποσα βραδια εχω κοιμηθει ενω πεινουσα γτ δν μπορορυσα να φαω.. αστα .καλα εγω ετσι οπως το παω , επειδη δεν τρωω γενικα , δεν εχω ορεξη ,φοβαμαι λιγο ποσο θα παρει τομωρο . να βγει τουλ.  απο 3 κιλα κ πανω.

να ξερεις οτι θα προτιμουσα να ειμαι στην θεση σου κ ας επαιρνα κιλα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , zina7777 είπε:

κι εμενα για σεπτεμβρη με κοβω

εγω ξεκινησα 70 και ειμαι 67,50.σημερα το πρωι.

Εγω ξεκινησα 80 και σημερα ζυγιστηκα 66,5!!!! Ετοιμη για πλαζ ειμαι!!!!! :)

• Χαχα 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ναντια δε είπε:

χαχαχαχαχχα σιγα τι να πουν και αλλες που εχουν παρει απο το πρωτο τριμηνο 7 κιλα μια χαρα εισαι εγω εχω πει μεχρι 15 κιλα το πολυ και σκεψου οτι τα περισσοτερα τα περνεις τους τελευταιους μηνες εγω βεβαια δεν τρωω και καθολου γλυκα μου τα εχει απαγορεψει και τα τηγανιτα

Εγώ δεν προσέχω καθόλου τι τρώω. Τρώω τα πάντα, όπως πριν, και γλυκά και τηγανητά και απ έξω.Κι εγώ θέλω να πάρω το πολύ 15 κιλά και το ελπίζω αλλά θα δούμε...όσα και να πάρουμε δεν πειράζει, αρκεί να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα με το μωράκι μας.να σας πω, έχω κάνει κοιλιά ήδη και έχω και προδιάθεση για ραγάδες. Είμαι 14+6 και ακόμη δεν ξεκίνησα bio oil γιατί το φοβάμαι λίγο μιας κ έχει βιταμίνη Α. Ρώτησα το γιατρό και δεν ήξερε τι να μου πει, το σκεφτόταν, μου είπε καλύτερα για σιγουριά να βάλω βαζελίνη αλλά του είπα πως είναι παράγωγο του πετρελαίου κ δεν θέλω. Τι να κάνω ρε κορίτσια. Ποιά έχει ξεκινήσει το bio oil και από ποια εβδομάδα?

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γιατί πρέπει να τα σταματήσεις?

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Εγώ δεν προσέχω καθόλου τι τρώω. Τρώω τα πάντα, όπως πριν, και γλυκά και τηγανητά και απ έξω.Κι εγώ θέλω να πάρω το πολύ 15 κιλά και το ελπίζω αλλά θα δούμε...όσα και να πάρουμε δεν πειράζει, αρκεί να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα με το μωράκι μας.να σας πω, έχω κάνει κοιλιά ήδη και έχω και προδιάθεση για ραγάδες. Είμαι 14+6 και ακόμη δεν ξεκίνησα bio oil γιατί το φοβάμαι λίγο μιας κ έχει βιταμίνη Α. Ρώτησα το γιατρό και δεν ήξερε τι να μου πει, το σκεφτόταν, μου είπε καλύτερα για σιγουριά να βάλω βαζελίνη αλλά του είπα πως είναι παράγωγο του πετρελαίου κ δεν θέλω. Τι να κάνω ρε κορίτσια. Ποιά έχει ξεκινήσει το bio oil και από ποια εβδομάδα?

Εγω ξεκινησα εδω και 1 βδομάδα με τις ευλογιες τ γυναικολόγου μου

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Βαζελινη αν παρεις τη μπλε που ειναι για μωρα(σουπερμαρκετ ή Jumbo) δεν εχει πετρελαιου παραγωγο μεσα.Οσο για το bio oil ..βαζω εδω και κανα μηνα... ειναι καλο ,ετσι δειχνει.αλλα για τη βιταμινη μην ανησυχεις.ειναι για μας αυτο.δεν ερχεται σ επαφη με το μωρο ή με τον οργανισμο εσωτερικα.ειναι επιφανειακη η χρηση για ελλαστικοτητα καθαρα.

Just now, Ασία είπε:

κοριτσια το bio oil ειναι χαλια εμενα δεν μου κανει τπτ επειδη εχω γνωστο φαρμακοποιω ρωτησα κ τον γιατρο μου οι καλυτερες κρεμες για την εγκυμοσυνη ειναι η oleran και h mustela! με διαφορα

• Μου αρέσει 1

...:-D

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Γιατί πρέπει να τα σταματήσεις?

Γτ δεν κάνει να παίρνουμε τετοια φαρμακα για μεγαλο διαστημα... Και εγω παίρνω τη μαξιμουμ δοση απο ολα... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

παιρνεις αρκετα , εγω προσπαθουσα να παρω  1 την μερα για να αντεξω στην δουλεια. μετα ξερνουσα. αλλα αυτο με το τζιντζερ οσο κ να το προσπαθησα , δνε μπορεσα να το κρατησω.. οσες φορες το πηρα , το ξερασα κ μ εεκαψε το λαιμο.. χαχαχαχα

ξερω κοπελα που επαιρνε τα πριπεραν μεχρι να γεννησει. εγω τα πηρα για 2 μηνες.

κουραγιο  και προσπαθησε να βρεις τροφες που μπορεις να κρατησεις.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ναντια δε είπε:

κοριτσια το bio oil ειναι χαλια εμενα δεν μου κανει τπτ επειδη εχω γνωστο φαρμακοποιω ρωτησα κ τον γιατρο μου οι καλυτερες κρεμες για την εγκυμοσυνη ειναι η oleran και h mustela! με διαφορα

Παντως εγω με το bio oil εχω δει διαφορά σε ραγαδες απο αυξομειωση βαρους... Και ενδείκνυται και για εγκυμοσυνη... Μυριζει και ωραια!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

εσυ ομως ξεκινησες 50 κιλα ?   ισως ο οργανισμος θελει παρα πανω θερμιδες απο μας. 

εγω ξεκινησα 56,5! κ ξερναω κ συνεχεια.ποσα βραδια εχω κοιμηθει ενω πεινουσα γτ δν μπορορυσα να φαω.. αστα .καλα εγω ετσι οπως το παω , επειδη δεν τρωω γενικα , δεν εχω ορεξη ,φοβαμαι λιγο ποσο θα παρει τομωρο . να βγει τουλ.  απο 3 κιλα κ πανω.

να ξερεις οτι θα προτιμουσα να ειμαι στην θεση σου κ ας επαιρνα κιλα.

Ναι 51 ή 51,5 ξεκίνησα, δεν θυμάμαι. Κι εγώ έτσι λέω πως μάλλον τα χρειαζόμουν.μην ανησυχείς το μωρό μια χαρά παίρνει αυτά που χρειάζεται, έτσι λένε οι γιατροί. Εξάλλου μόνος του ο οργανισμός σου κάνει τους εμετούς, δεν τους επιλέγεις εσύ.Δεν πρέπει να έχω παράπονο,το ξέρω. Δόξα τω Θεώ που δεν έχω ταλαιπωρηθει ως εδώ να λέω, όχι να μετράω γραμμάριο το γραμμάριο.

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ξεκινησα 80 και σημερα ζυγιστηκα 66,5!!!! Ετοιμη για πλαζ ειμαι!!!!! :)

Σε ποιον να πεις εσύ ότι είσαι έγκυος κ να σε πιστέψει χαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ξεκινησα εδω και 1 βδομάδα με τις ευλογιες τ γυναικολόγου μου

Το bio oil?

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Βαζελινη αν παρεις τη μπλε που ειναι για μωρα(σουπερμαρκετ ή Jumbo) δεν εχει πετρελαιου παραγωγο μεσα.Οσο για το bio oil ..βαζω εδω και κανα μηνα... ειναι καλο ,ετσι δειχνει.αλλα για τη βιταμινη μην ανησυχεις.ειναι για μας αυτο.δεν ερχεται σ επαφη με το μωρο ή με τον οργανισμο εσωτερικα.ειναι επιφανειακη η χρηση για ελλαστικοτητα καθαρα.

Για να είναι βραβευμένο και ακόμη κ η Κιμ και η Σκορδά άκουσα το χρησιμοποίησαν ε δεν μπορεί να κάνει κακο...

πρίν από 6 λεπτά , ναντια δε είπε:

Για τη mustela μου είπε μια γειτόνισσα πως είναι εξαιρετική αλλά είχα ήδη αγοράσει το bio oil

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γτ δεν κάνει να παίρνουμε τετοια φαρμακα για μεγαλο διαστημα... Και εγω παίρνω τη μαξιμουμ δοση απο ολα... 

Α τότε να το σταματήσεις οπωσδήποτε, Ναι.

Οκ αποφάσισα για τις ραγάδες.Ευχαριστώ κορίτσια για τις γνώμες. Την Κυριακή που θα μπω στην 16η εβδομάδα με το καλό, θα ξεκινήσω το bio oil και Όταν με το καλό τελειώσει θα δοκιμάσω και τη mustela η οποία μου είπαν είναι λίγο ακριβή αλλά κάνει δουλειά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...