Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

εγω παλι σκεφτομαι τα ρουχα απο τα jumbo με οποιον ειχα μιλησει με μωρο μου ειχαν  πει οτι ειναι μια χαρα εσεις τι λετε?

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι συμφωνω αλλα αν σου δωσουν παρτα κ αγοραζεις καινουρια για το δευτερο ! αν στα ζητησουν πισω. εγω ετσι θα κανω.

ναιεννοειτε πως θα τα παρω δεν γινετε αλλιως τωρα αμα μου τα ζητησουν πισω αναγκαστικα θα αγορασω αλλα

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

παντως με τα κιλα σου εισαι πολυ καλα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να παρω 4 εως την 20η εβδομαδα.εγω εχω παρει 1,5 τωρα . 

να τα παρεις για να στο ειπε βεβαια σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω ετσι θ ακανω, οτι ειναι σε καλη κατασταση θα τα κρατησω ολα. 

με απορρυπαντικο για μωρα.

Συγκεκριμενα ποιο καλεεεεεεεεεεεεε

πρίν από 27 λεπτά , zina7777 είπε:

Λευκο με τιρκουαζ λεπτομερειες.Σ ευχαριστω για την ευχη.Ανταποδιδω.Μακρυ μανικι ναι.το ειδα και λεω "αχ παιδακι μου ποτε θα σε δω εδω μεσα" βουρκωσα εκεινη τη ν ωρα..με κοιταγε η μανα μου...

Το πρώτο του ρουχαλάκι, τι συγκινητικό!

• Μου αρέσει 1

Just now, ναντια δε είπε:

εγω παλι σκεφτομαι τα ρουχα απο τα jumbo με οποιον ειχα μιλησει με μωρο μου ειχαν  πει οτι ειναι μια χαρα εσεις τι λετε?

Εγω απο εκει θα αγοράσω οταν ερθει με το καλο ο καιρος... Αλλωστε αυτα ειναι για πολυ λιγο καιρο... Μεγαλωνουν τοσο γρήγορα σ αρχες που κατεμε δεν αξίζει να δωσω πολλα χρηματα... Προτιμώ να τα ξοδεψω αλλου!  :)

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Εγω απο εκει θα αγοράσω οταν ερθει με το καλο ο καιρος... Αλλωστε αυτα ειναι για πολυ λιγο καιρο... Μεγαλωνουν τοσο γρήγορα σ αρχες που κατεμε δεν αξίζει να δωσω πολλα χρηματα... Προτιμώ να τα ξοδεψω αλλου!  :)

συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω ετσι θα κανω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , ναντια δε είπε:

εννοειτε δεν το συζηταω στρατες και αποστηρωτες παρκοκρεβατα και τετοια και εμενα θα μου δωσουν αλλα κρεβατακια και καροτσι θελω να τα παρω εγω για να μου μεινουν κιολας.και αλλο αγορι??????? στην παρεα????? χαχαχ φανταζεσε?

Τι γίνεται αυτόν τον Οκτώβρη ρε κορίτσια? Τόσα αγόρια?οι άλλοι μήνες φέτος πως πάνε?τον Οκτώβρη αυτόν οι περισσότερες θα γεννήσουν το πρώτο τους και θα ναι αγόρι,όπως λένε τα στατιστικά χαχα Εσύ Νάντια γέννας Σεπτέμβρη με το καλό, τον Σεπτέμβρη τι γίνεται από αγόρια? Κι εκεί υπερτερούν?

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

παντως με τα κιλα σου εισαι πολυ καλα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να παρω 4 εως την 20η εβδομαδα.εγω εχω παρει 1,5 τωρα . 

Εσύ είσαι τέλεια με τα κιλά! Εγώ είμαι 14+6 και έχω πάρει ήδη 3-3,5 κιλά και είμαι επίσημα το βαρέλι της ομάδας χαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Τι γίνεται αυτόν τον Οκτώβρη ρε κορίτσια? Τόσα αγόρια?οι άλλοι μήνες φέτος πως πάνε?τον Οκτώβρη αυτόν οι περισσότερες θα γεννήσουν το πρώτο τους και θα ναι αγόρι,όπως λένε τα στατιστικά χαχα Εσύ Νάντια γέννας Σεπτέμβρη με το καλό, τον Σεπτέμβρη τι γίνεται από αγόρια? Κι εκεί υπερτερούν?

Εσύ είσαι τέλεια με τα κιλά! Εγώ είμαι 14+6 και έχω πάρει ήδη 3-3,5 κιλά και είμαι επίσημα το βαρέλι της ομάδας χαχαχα

κ εμεις αυγουστο πιο πολλα αγορια! γενικα κατι γινετε με τα αγορια κ εμενα στο περιβαλλον μου απο 6 κοπελες μονο οι δυο εχουν κοριτσακια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

κι εμενα για σεπτεμβρη με κοβω

εγω ξεκινησα 70 και ειμαι 67,50.σημερα το πρωι.

Κι εσύ Σεπτέμβρη λογικά,λένε πως οι περισσότερες γεννάνε περίπου μία εβδομάδα με δέκα μέρες πριν την ΠΗΤ, δηλαδή στην 39η. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο.μερικές με το που μπουν στο μήνα τους κ άλλες εξαντλούν όλο το περιθώριο.

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

κι εμενα για σεπτεμβρη με κοβω

εγω ξεκινησα 70 και ειμαι 67,50.σημερα το πρωι.

Πωπω πως το κατάφερες αυτό με τα κιλά, μιας και δεν έχεις εμετούς απ όσο θυμάμαι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , ναντια δε είπε:

οχι δεν το εχω νιωσει αυτο που λες τι εννοεις? πανω στο αφαλο?απο πονους πλατης πως πας?

ναι πανω απο τον αφαλο .σαν να εχω φαει πολυ κ θα σκασει η κοιλια ενα πραγμα.. πονους στην μεση νιωθω δεξια καμια φορα οταν περπαταω.στην πλατη, καποιες φορες οταν φευγω απο το γραφειο , δεν μπορω να καθησω πολυ ωρα ορθια  ενω παλια δεν το ειχα. πρεπει να κατσω ξανα η να ξαπλωσω για λιγο.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Κι εσύ Σεπτέμβρη λογικά,λένε πως οι περισσότερες γεννάνε περίπου μία εβδομάδα με δέκα μέρες πριν την ΠΗΤ, δηλαδή στην 39η. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο.μερικές με το που μπουν στο μήνα τους κ άλλες εξαντλούν όλο το περιθώριο.

Πωπω πως το κατάφερες αυτό με τα κιλά, μιας και δεν έχεις εμετούς απ όσο θυμάμαι.

τρωω οσο ετρωγα ακριβως..κι απ εξω και τα σχετικα.αλλα εγω ειμαι σταθερη πολλα χρονια στα κιλα μου..πανω απο 10..πινω αρκετο νερο και ισως βοηθαει το μεταβολισμο μου.

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

κ εμεις αυγουστο πιο πολλα αγορια! γενικα κατι γινετε με τα αγορια κ εμενα στο περιβαλλον μου απο 6 κοπελες μονο οι δυο εχουν κοριτσακια!!!

Λέτε να είναι η χρονιά των αγοριών?εσένα θα είναι λιονταράκι το μωρό πω πω πω στο δικό μου περιβάλλον φέτος έχουμε 3 εγκυμοσύνες και είναι δύο αγόρια κ ένα κορίτσι(την δική μου δεν την έβαλα μέσα γιατί δεν ξέρω φύλο σίγουρα)

Just now, zina7777 είπε:

τρωω οσο ετρωγα ακριβως..κι απ εξω και τα σχετικα.αλλα εγω ειμαι σταθερη πολλα χρονια στα κιλα μου..πανω απο 10..πινω αρκετο νερο και ισως βοηθαει το μεταβολισμο μου.

Ε το νερό στην έκανε την δουλειά εσένα κι εγώ προσπαθώ να πίνω όσο περισσότερο μπορώ αλλά πίνω σε νορμάλ επίπεδα.

πρίν από 40 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εχω ξεκινήσει φουλ αγωγη πλεον... Εχουν περιοριστει σ 2-3 καθημερινά αλλα ακομα αισθάνομαι τρομερη κοπωση... Τουλάχιστο πινω λιγο νερο.. Χθες βεβαια παλι υπεφερα, για καποιο λογο εκανα παλι πανω απο 7,αλλα ευτυχως πλέον πινω εστω λίγο παραπάνω νερο! 

τι παιρνεις? εγω επιαρνα ενα primperan την μερα, βεβαια εκανακ με αυτο εμετο αλλα 2 φορες συνήθως. τωρα εχω ενα μηνα που το εκοψα αλλα μη νομιζεις οτι ειμαι τελεια. υπαρχουν μερες που δεν ξερναω καθολου κ μερες που κανω 3 φορες εμετο . κ δνε μπορω να καταλαβω τι φταιει ... μαλλον επαθα αλλεργια στην δουλεια , χαχαχαχα γτ οταν ειμαι σπιτι  ειμαι τελεια !!! οταν ξυπναω για δουλεια , ξερναω.. απλα πλεον εχω δυναμη , θα το νιωσεις κ εσυ σε λιγο αυτο . δεν ειμαι οπως στην αρχη .

πρίν από 42 λεπτά , ναντια δε είπε:

ναιεννοειτε πως θα τα παρω δεν γινετε αλλιως τωρα αμα μου τα ζητησουν πισω αναγκαστικα θα αγορασω αλλα

να τα παρεις για να στο ειπε βεβαια σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

17 εβδ. ετσι λεω να τα παρω κ βλεπουμε. 

πρίν από 33 λεπτά , zina7777 είπε:

Συγκεκριμενα ποιο καλεεεεεεεεεεεεε

το proderm εχω δει να χρησιμοποιουν !!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ασία είπε:

χαχαχαχαχχα σιγα τι να πουν και αλλες που εχουν παρει απο το πρωτο τριμηνο 7 κιλα μια χαρα εισαι εγω εχω πει μεχρι 15 κιλα το πολυ και σκεψου οτι τα περισσοτερα τα περνεις τους τελευταιους μηνες εγω βεβαια δεν τρωω και καθολου γλυκα μου τα εχει απαγορεψει και τα τηγανιτα

Κοιτάξτε τι διάβασα μόλις "Στον υπερηχογραφικό αυτόν έλεγχο η μητέρα υποβάλλεται κατά το διάστημα, που μεσολαβεί μεταξύ της 21ης και της 25ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης και σκοπό έχει να ελέγξει την ανατομία του εμβρύου. Φαίνεται, πως η βέλτιστο στάδιο για τον έλεγχο αυτό εκτείνεται μεταξύ της 23ηςκαι της 24ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...