Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

αχ! ολες μας το ιδιο τις μετραμε μου φενετε θα περασουν που θα παει και το φθινοπωρο θα εχουμε τα μωρακια μας κοριτσια εγω ξερετε τι περιμενω πως κ πως .? πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα σε ολες μας και ανυπομονω για τα επομενα χριστουγεννα με το μπεμπακι αγκαλια να χαζευει τα φωτακια κανω μακρινες σκεψεις εεεε??

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ σε δύο βδομάδες που έχω ραντεβού πιστεύω να μάθω με σιγουριά το φύλο.Γιατί στην Αυχενική μου είπαν μάλλον αγόρι και στον επόμενο υπέρηχο μάλλον κορίτσι. Τρέχα γύρευε...τι μυστικοπαθές έμβρυο κουβαλω!!:-P

εμενα παλι δεν εχει φανει  καθολου ολο μας γυρναει την πλατη και δεν θελει να μας  το δειξει ειναι ντροπαλο το δικο μου πολυ και εγω ελεγα αντε να παω να κανω τον υπερυχο και καθε φορα νευριαζα που δεν μαθαινα τιποτα

κοριτσια μου να ρωτησω εχει καμια σας πονους στην πλατη? και στην ουρα χαμηλα ποναω και πολλες φορες ακομα και οταν καθομαι σε καρεκλα καλα δε για το βραδυι  δεν το συζηταω εχω ξεχασει τι ειναι να κοιμασαι απλα επειδη το ακουσα και απο αλλες κοπελες οτι και καλα ειναι μετατοπιση βαρους. αλλα εχω και κατι θεματα απο πριν με την μεση μου και δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη βεβαια η ουρα μ δεν με ειχε ξαναπιασει ποτε παλια

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημερα κοριτσια! εκλεισα κ την 17η εβδομαδα!! επιτελους...αν κ οι εμετοι ακομα να με αφησουν .. @anemoni1989 πως εισαι εσυ? ξεκινησες αντιεμετικα διαβασα? δεν ηρεμησες λιγακι απο τους εμετους?

ευτυχως ερχεται σκ κ θα καθησουμε οσες δουλευουμε!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! εκλεισα κ την 17η εβδομαδα!! επιτελους...αν κ οι εμετοι ακομα να με αφησουν .. @anemoni1989 πως εισαι εσυ? ξεκινησες αντιεμετικα διαβασα? δεν ηρεμησες λιγακι απο τους εμετους?

εσυ την κλεινεις παρασκευη τη βδομαδα κι εγω πεμπτη?εγω την εκλεισα χτες.αντε...κοντευουμεεε...η μαμα μου πηρε δυο φορμακια..κουτσικαααααα...τρελα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , ναντια δε είπε:

αχ! ολες μας το ιδιο τις μετραμε μου φενετε θα περασουν που θα παει και το φθινοπωρο θα εχουμε τα μωρακια μας κοριτσια εγω ξερετε τι περιμενω πως κ πως .? πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα σε ολες μας και ανυπομονω για τα επομενα χριστουγεννα με το μπεμπακι αγκαλια να χαζευει τα φωτακια κανω μακρινες σκεψεις εεεε??

εμενα παλι δεν εχει φανει  καθολου ολο μας γυρναει την πλατη και δεν θελει να μας  το δειξει ειναι ντροπαλο το δικο μου πολυ και εγω ελεγα αντε να παω να κανω τον υπερυχο και καθε φορα νευριαζα που δεν μαθαινα τιποτα

κοριτσια μου να ρωτησω εχει καμια σας πονους στην πλατη? και στην ουρα χαμηλα ποναω και πολλες φορες ακομα και οταν καθομαι σε καρεκλα καλα δε για το βραδυι  δεν το συζηταω εχω ξεχασει τι ειναι να κοιμασαι απλα επειδη το ακουσα και απο αλλες κοπελες οτι και καλα ειναι μετατοπιση βαρους. αλλα εχω και κατι θεματα απο πριν με την μεση μου και δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη βεβαια η ουρα μ δεν με ειχε ξαναπιασει ποτε παλια

Ωραίες σκέψεις κάνεις!!Εγώ ανυπομονώ να έρθει ο καιρός που θα αγοράσω πραγματάκια για το μωρό. Είναι όλα πανέμορφα, θέλω να τα πάρω όλα,να γεμίσει το σπίτι με μωρουδιακα! Έχετε σκεφτεί τι τρελά έξοδα μας περιμένουν??

Εμένα έχω προσέξει πως με πονάει η λεκάνη μου όταν κουράζομαι έστω κ λίγο.Εκεί στην ουρίτσα δηλαδή και πιο κάτω, στον κώλο μέσα πως να το πω... χαχαχα ανοίγει και πιστεύω είναι φυσιολογικό. Μετατόπιση βάρους από τώρα? Πόσα κιλά έχεις πάρει? Έχει φανεί η κοιλιά σου για μα καλά?

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

εσυ την κλεινεις παρασκευη τη βδομαδα κι εγω πεμπτη?εγω την εκλεισα χτες.αντε...κοντευουμεεε...η μαμα μου πηρε δυο φορμακια..κουτσικαααααα...τρελα

Με γεια με γεια!!!!!!!!!!!!!με το καλό να δεις πάνω στον γιο σου. Τι χρώμα? Θαλασσί? Μακρύ μανίκι?

ναι και εμενα εκει μεσα με ποναει αλλα πιο εντονα με ενοχλει οταν καθομαι καθιστη εχω παρει 4 κιλα και ειμαι 19 και 5 εβδομαδες δεν νομιζω οτι ειναι πολλα κοιτα επειδη δεν πολυβγαινω λογο ακινησιας ειμα  σπιτι και φοραω συνεχεια ριχτα ελαφρια ρουχα προχθες που πηγα για ψωνια μου ειπαν ποσο μηνων εισαι και τετοια οποτε ναι φενετε αλλα δεν ειναι πλατια η κοιλια μου ειναι καπως πιο μητερη και προς τα εξω δεν ποιανει τοσο απο τα πλαγια.τι να πω μακαρι να ειναι αυτο θα ρωτησω και τον γιατρο μου. τωρα οσον αφορα τις ετοιμασιες θα τις ξεκινησω οταν κανω την β επιπεδου κ πανε ολα καλα ξεκιναω ενα χιλιαρικο ειναι για πλακα και λιγα μην σου πω . εγω δεν εχω και τπτ και μια γνωστη που μ επε να μου δωσει καποια πραγματα οπως ενα λικνο δεν θελω και αμα εγω θελω να το κρατησω ξια καιρο και εκεινη κανει το δευτερο μωρακι δεν μπορω να ξερω οτι θα πρεπει να τα γυρησω πισω σε λιγους μηνες ας πουμε καλυτερα δικα μου .

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

ναι και εμενα εκει μεσα με ποναει αλλα πιο εντονα με ενοχλει οταν καθομαι καθιστη εχω παρει 4 κιλα και ειμαι 19 και 5 εβδομαδες δεν νομιζω οτι ειναι πολλα κοιτα επειδη δεν πολυβγαινω λογο ακινησιας ειμα  σπιτι και φοραω συνεχεια ριχτα ελαφρια ρουχα προχθες που πηγα για ψωνια μου ειπαν ποσο μηνων εισαι και τετοια οποτε ναι φενετε αλλα δεν ειναι πλατια η κοιλια μου ειναι καπως πιο μητερη και προς τα εξω δεν ποιανει τοσο απο τα πλαγια.τι να πω μακαρι να ειναι αυτο θα ρωτησω και τον γιατρο μου. τωρα οσον αφορα τις ετοιμασιες θα τις ξεκινησω οταν κανω την β επιπεδου κ πανε ολα καλα ξεκιναω ενα χιλιαρικο ειναι για πλακα και λιγα μην σου πω . εγω δεν εχω και τπτ και μια γνωστη που μ επε να μου δωσει καποια πραγματα οπως ενα λικνο δεν θελω και αμα εγω θελω να το κρατησω ξια καιρο και εκεινη κανει το δευτερο μωρακι δεν μπορω να ξερω οτι θα πρεπει να τα γυρησω πισω σε λιγους μηνες ας πουμε καλυτερα δικα μου .

Μια χαρά είναι τα κιλά σου, δεν το  συζητώ. Μπράβο. Μυτερή κοιλιά λένε αγόρι. Η δική μου έχει ανοίξει κυκλικά. Σίγουρα εξαρτάται από το σωματότυπο και από το πόσο γυμνασμένοι είναι οι μύες της κοιλιάς μας. Πάντως όσοι σκοπεύουν να κάνουν και άλλα παιδιά δεν δίνουν πράγματα σε άλλους ώστε να τα κρατήσουν για τα δικά τους παιδιά εκτός και αν είναι πολύ κοντινοί.Εννοείται πως είναι καλύτερα να έχουμε τα δικά μας αλλά δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και μερικές από εμάς θα αναγκαστούμε να πάρουμε από συγγενείς ή φίλους. Κι εγώ θα ήθελα να είχα την άνεση να τα αγοράσω όλα και με το παραπάνω, αλλά ότι μου δώσουν θα το πάρω αν είναι σε καλή κατάσταση για να κρατήσω χρήματα που θα χαλάσω σε άλλες ανάγκες του μωρού, που θα είναι και πολλές στο μέλλον.ευτυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι παππούδες που θα κάνουν τα δωράκια τους.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Ασία είπε:

Με γεια με γεια!!!!!!!!!!!!!με το καλό να δεις πάνω στον γιο σου. Τι χρώμα? Θαλασσί? Μακρύ μανίκι?

Λευκο με τιρκουαζ λεπτομερειες.Σ ευχαριστω για την ευχη.Ανταποδιδω.Μακρυ μανικι ναι.το ειδα και λεω "αχ παιδακι μου ποτε θα σε δω εδω μεσα" βουρκωσα εκεινη τη ν ωρα..με κοιταγε η μανα μου...

κοριτσια κ εμενα με ποναει το κοκαλακι στην ουριτσα αλλα οταν καθομαι για πολλες ωρες στην καρεκλα του γραφειου..κ μουδιαζω.

@zina7777 με γεια τα ρουχαλακια! εγω μετραω τις μερες σαν τους φανταρους!! :P 

εμενα χθες μου εδωσαν αποστειρωτη για τα μπιμπερο κ σημερα θα μου δωσουν το καροτσι ( μαλλον ειναι 3 σε 1) . κ το καλοκαιρι το κρεβατακι ( για το οποιο λεω να παρω καινουριο στρωματακι μονο) . βεβαια κ εγω σκεφτομαι σαν την ναντια για αυτα που μας δινουν μηπως πχ κανει 3ο η φιλη μου κ τα θελει πισω.. αλλα δνε μπορω να πω κ οχι γτ θα φανειοτι τα σνομπαρω τα πραγματα της...απο ρουχαλακια σκεφτομαι να αγοραζω αυγουστο στις εκπτωσεις αλλα τοτε θα εχει μακρυμανικα??

επισης εχω απορια κοριτσια και θελω βοηθεια.. το απογευμα οταν εχω φαει κ εχω πιει,μου βγαινει ενα καρουμπαλακι ακριβως πανω απο τον αφαλο κ μενει μεχρι το βραδυ εκει.κ νιωθω οτι θα ανοιξει η κοιλια μου εκει ...νιωθει καμια κατι τετοιο?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Μια χαρά είναι τα κιλά σου, δεν το  συζητώ. Μπράβο. Μυτερή κοιλιά λένε αγόρι. Η δική μου έχει ανοίξει κυκλικά. Σίγουρα εξαρτάται από το σωματότυπο και από το πόσο γυμνασμένοι είναι οι μύες της κοιλιάς μας. Πάντως όσοι σκοπεύουν να κάνουν και άλλα παιδιά δεν δίνουν πράγματα σε άλλους ώστε να τα κρατήσουν για τα δικά τους παιδιά εκτός και αν είναι πολύ κοντινοί.Εννοείται πως είναι καλύτερα να έχουμε τα δικά μας αλλά δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και μερικές από εμάς θα αναγκαστούμε να πάρουμε από συγγενείς ή φίλους. Κι εγώ θα ήθελα να είχα την άνεση να τα αγοράσω όλα και με το παραπάνω, αλλά ότι μου δώσουν θα το πάρω αν είναι σε καλή κατάσταση για να κρατήσω χρήματα που θα χαλάσω σε άλλες ανάγκες του μωρού, που θα είναι και πολλές στο μέλλον.ευτυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι παππούδες που θα κάνουν τα δωράκια τους.

και εγω ετσι θ ακανω, οτι ειναι σε καλη κατασταση θα τα κρατησω ολα. 

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

κοριτσια ερωτηση,με τι θα πλυνετε τα μωρουδιακα?

με απορρυπαντικο για μωρα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

εννοειτε δεν το συζηταω στρατες και αποστηρωτες παρκοκρεβατα και τετοια και εμενα θα μου δωσουν αλλα κρεβατακια και καροτσι θελω να τα παρω εγω για να μου μεινουν κιολας.και αλλο αγορι??????? στην παρεα????? χαχαχ φανταζεσε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , ναντια δε είπε:

παντως με τα κιλα σου εισαι πολυ καλα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να παρω 4 εως την 20η εβδομαδα.εγω εχω παρει 1,5 τωρα . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 39 λεπτά , ada32 είπε:

Εχω ξεκινήσει φουλ αγωγη πλεον... Εχουν περιοριστει σ 2-3 καθημερινά αλλα ακομα αισθάνομαι τρομερη κοπωση... Τουλάχιστο πινω λιγο νερο.. Χθες βεβαια παλι υπεφερα, για καποιο λογο εκανα παλι πανω απο 7,αλλα ευτυχως πλέον πινω εστω λίγο παραπάνω νερο! 

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσια κ εμενα με ποναει το κοκαλακι στην ουριτσα αλλα οταν καθομαι για πολλες ωρες στην καρεκλα του γραφειου..κ μουδιαζω.

@zina7777 με γεια τα ρουχαλακια! εγω μετραω τις μερες σαν τους φανταρους!! :P 

εμενα χθες μου εδωσαν αποστειρωτη για τα μπιμπερο κ σημερα θα μου δωσουν το καροτσι ( μαλλον ειναι 3 σε 1) . κ το καλοκαιρι το κρεβατακι ( για το οποιο λεω να παρω καινουριο στρωματακι μονο) . βεβαια κ εγω σκεφτομαι σαν την ναντια για αυτα που μας δινουν μηπως πχ κανει 3ο η φιλη μου κ τα θελει πισω.. αλλα δνε μπορω να πω κ οχι γτ θα φανειοτι τα σνομπαρω τα πραγματα της...απο ρουχαλακια σκεφτομαι να αγοραζω αυγουστο στις εκπτωσεις αλλα τοτε θα εχει μακρυμανικα??

επισης εχω απορια κοριτσια και θελω βοηθεια.. το απογευμα οταν εχω φαει κ εχω πιει,μου βγαινει ενα καρουμπαλακι ακριβως πανω απο τον αφαλο κ μενει μεχρι το βραδυ εκει.κ νιωθω οτι θα ανοιξει η κοιλια μου εκει ...νιωθει καμια κατι τετοιο?

οχι δεν το εχω νιωσει αυτο που λες τι εννοεις? πανω στο αφαλο?απο πονους πλατης πως πας?

πρίν από 4 λεπτά , ναντια δε είπε:

εννοειτε δεν το συζηταω στρατες και αποστηρωτες παρκοκρεβατα και τετοια και εμενα θα μου δωσουν αλλα κρεβατακια και καροτσι θελω να τα παρω εγω για να μου μεινουν κιολας.και αλλο αγορι??????? στην παρεα????? χαχαχ φανταζεσε?

ναι συμφωνω αλλα αν σου δωσουν παρτα κ αγοραζεις καινουρια για το δευτερο ! αν στα ζητησουν πισω. εγω ετσι θα κανω.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...