Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , zina7777 είπε:

Σεξ κανετε?

χαχαχχαχα τι πλακα που εχουμε ολες!!! Ουτε εμεις κανουμε κι απο οτι καταλαβαινω ολες εχουμε ορεξουλες...

εγω θα ξαναρωτησω την αλλη εβδομαδα μπας κι επιτρεψει τπτ

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

εγω κατι επιχειρησα χθες κ μου λεει  , τωρα δεν κανει αλλο... αλλα δεν ειχα πολυ ορεξη κ το αφησα .. βεβαια ειχα το χερι στην κοιλια μου κ του ελεγα , νιωθω το μωρο κ μου ελεγε παρε το χερι σου , μη το πλακωνεις...:shock::shock: ααααα λετε να μη μου καθεται απο δω και περα , τα νευρα μου  θα γινουν κροσσιαααα..

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημεραααα,

περιμενουμε νεοτερα σημερα!!!

Καλημερα! Κι εδω δεν ξερει τι θελει ο καιρος... Λιγη συννεφια αλλα απο πισω εχει ηλιο...

Να σας ρωτησω κοπελες... υπαρχει καμια που να νιωθει οτι μουδιαζει το κορμι της οταν ξαπλωνει?

κοριτσαρες μολις γυρισα!!! ολα καλα με τον μπεμπη δοξα το θεο!!! ειναι 471 γρ. δεν καθισε για φωτο ηταν μισοκρυμμενος απτον πλακουντα! καναμε 45 λεπτα υπερηχο μεχρι να τα δουμε ολα!! δοξα το θεο ολα καλα!!! συνεχιζουμε δυναμικα τρεις μηνες μηναν!!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κοριτσαρες μολις γυρισα!!! ολα καλα με τον μπεμπη δοξα το θεο!!! ειναι 471 γρ. δεν καθισε για φωτο ηταν μισοκρυμμενος απτον πλακουντα! καναμε 45 λεπτα υπερηχο μεχρι να τα δουμε ολα!! δοξα το θεο ολα καλα!!! συνεχιζουμε δυναμικα τρεις μηνες μηναν!!

Τελειααααα!!!! Και πιστεψε ανυπομονουμε να φτασουμε κι εμεις στη θεση σου...

Παιδαρος ο μπεμπης σου!!!

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Τελειααααα!!!! Και πιστεψε ανυπομονουμε να φτασουμε κι εμεις στη θεση σου...

Παιδαρος ο μπεμπης σου!!!

ναι φοβερος αντι να παρει ποζα εξυνε την μυτη του!!! χα χα χα αντε κοριτσια γρηγορα κ στα δικα σας να περασει ο καιρος ομορφα κ γρηγορα να τα δουμε απο κοντα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

τελεια! συγχαρητηρια!!! Αντε και στα δικα μας τωρα σιγα σιγα!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

teleia!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

πω πω.. 471γρ??? τέλειος... μπράβο βπράβο!!! τι καλά.. ανυπομονούμε όλες!! υπέροχα νέα

1 hour ago, ada32 είπε:

εγω κατι επιχειρησα χθες κ μου λεει  , τωρα δεν κανει αλλο... αλλα δεν ειχα πολυ ορεξη κ το αφησα .. βεβαια ειχα το χερι στην κοιλια μου κ του ελεγα , νιωθω το μωρο κ μου ελεγε παρε το χερι σου , μη το πλακωνεις...:shock::shock: ααααα λετε να μη μου καθεται απο δω και περα , τα νευρα μου  θα γινουν κροσσιαααα..

κ μεις κάτι τέτοιο.. αλλά επιτέλους κάναμε ολοκληρωμένα κ μεις σαν άνθρωποι.. είχαμε μπαφιάσει.. αλλά μεταξύ μας όχι ότι το ευχαριστήθηκα κ 100%.. ένα άγχος για την μικρή μου το είχα.. αλλά δεν γινόταν αλλο σαν έφηβοι.. χαχα 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , irinikavala είπε:

πω πω.. 471γρ??? τέλειος... μπράβο βπράβο!!! τι καλά.. ανυπομονούμε όλες!! υπέροχα νέα

κ μεις κάτι τέτοιο.. αλλά επιτέλους κάναμε ολοκληρωμένα κ μεις σαν άνθρωποι.. είχαμε μπαφιάσει.. αλλά μεταξύ μας όχι ότι το ευχαριστήθηκα κ 100%.. ένα άγχος για την μικρή μου το είχα.. αλλά δεν γινόταν αλλο σαν έφηβοι.. χαχα 

καλα κ εγω οταν κανουμε κατι , με προσοχη λιγακι ... μου βαζει το χερι στην κοιλια κ του το παιρνω πχ.. χαχαχαχ

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

καλα κ εγω οταν κανουμε κατι , με προσοχη λιγακι ... μου βαζει το χερι στην κοιλια κ του το παιρνω πχ.. χαχαχαχ

ααα  εντάξει.. όλες ίδιες καταστάσεις ζούμε.. έχουν κ εσας το άγχος μην ενοχλούν το παιδί τους??? χαχαχ.. ο χαζομπαμπας ο δικός μου λέει φοβάται μήπως η κόρη του καταλαβαίνει.. χαχα

πρίν από 5 λεπτά , irinikavala είπε:

ααα  εντάξει.. όλες ίδιες καταστάσεις ζούμε.. έχουν κ εσας το άγχος μην ενοχλούν το παιδί τους??? χαχαχ.. ο χαζομπαμπας ο δικός μου λέει φοβάται μήπως η κόρη του καταλαβαίνει.. χαχα

καλα εμενα που μου ειπε το κουλο να μην βαζω το χερι μου στην κοιλια μου γτ το πλακωνω!!! χαχαχαχα οτι να ναι ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Λινακιιοο...με το καλο το μπεμπακιιι...αντε τωρα ανασουλα και οχι αγχοοος. Συντομα θα γινουμε μανουλεεες!!!

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λινακιιοο...με το καλο το μπεμπακιιι...αντε τωρα ανασουλα και οχι αγχοοος. Συντομα θα γινουμε μανουλεεες!!!

σε ευχαριστω πολυυυ!!! κ ανταποδιδω!!!! να περασει ο καιρος ομορφα κ γρηγορα κ να τα εχουμε γερα στην αγκαλια μας!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...