Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Και εγω β επιπεδου 21+6 βασει αυχενικής εχω κλεισει και πιο συγκεκριμένα 21 Ιουνίου... Ασια μου να ρωτήσεις τ γιατρο γτ νομιζω ειναι αργα 24η εβδομάδα ειδικά αν εσενα βγαίνει μεγαλύτερο το μωρακι (αν θυμαμαι λαθος να με συγχωρείς) 

Οι υπόλοιπες καλα είστε? 

Ναι σίγουρα θα ρωτήσω τον γιατρό κ θα μου πει πότε πρέπει. Απλά ανέφερα πως σε μια σελίδα γιατρού στο ίντερνετ μου είχε δείξει πως ιδανική περίοδος είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, τότε θα είμαι στην 24η. Εννοείται πως δεν κάνουμε ότι μας λέει το ίντερνετ και ακούμε τον γιατρό μας, άλλωστε γι αυτό τον έχουμε να μας παρακολουθεί.Θα μου πει εκείνος λοιπόν.εφόσον όμως σου είπε εσένα 21 Ιουνίου κι εμένα κάπου εκεί κοντά θα μου πει αφού εμείς οι δυο είμαστε πάρα πολύ κοντά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Ναι σίγουρα θα ρωτήσω τον γιατρό κ θα μου πει πότε πρέπει. Απλά ανέφερα πως σε μια σελίδα γιατρού στο ίντερνετ μου είχε δείξει πως ιδανική περίοδος είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, τότε θα είμαι στην 24η. Εννοείται πως δεν κάνουμε ότι μας λέει το ίντερνετ και ακούμε τον γιατρό μας, άλλωστε γι αυτό τον έχουμε να μας παρακολουθεί.Θα μου πει εκείνος λοιπόν.εφόσον όμως σου είπε εσένα 21 Ιουνίου κι εμένα κάπου εκεί κοντά θα μου πει αφού εμείς οι δυο είμαστε πάρα πολύ κοντά.

νομιζω 22η εβδ ειναι η ιδανικη κ μεχρι την 24η πρεπει να την εχουν κανει γτ υπαρχει πιθανοτητα οσο μεγαλυτερη βδομαδα να μεγαλωσει πολυ το μωρο κ να μην μπορουν να γινουν οι σωστες μετρησεις..ετσι θυμαμαι να λεει η γιατρος. εγω ειχα 20/6 κ μου το αλλαξαν σε 11/6.. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Εμενα την ημερομηνία την εδωσε ο εμβρυολογος και ο γιατρος μ απλα συμφωνησε! Συγκεκριμένα μου ειπε πως απο τη στιγμή που ο ειδικος (εμβρυολογος) διαταζει, εμεις απλα ακολουθουμε!!! :P

Ιδιωτικα θα την κανεις ή σε νοσοκομείο? Αν ειναι σε νοσοκομείο ισως πρέπει να βιαστεις γιατι δεν ξερω αν θα βρεις ραντεβού τελευταία στιγμή... 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

α ενω επαιρνες κ σιδηρο σου επεσε.. προσπαθησε να τρως κ κρεας μοσχαρισιο. εχω ακουσει οτι πολλες φορες αλλαζουν σκευασμα μεχρι να βρεθει το καταλληλο για τον οργανισμο του καθενος. εμενα  πχ με εχουν βολεψει τα χαπακια ενω η αδερφη μου επαιρνε κατι φακελακια που διαλυονται στο νερο.

πρεπει κ εγω μαλλον να ζητησω για το σαγχαρο να δω που βρισκομαι. η μαμα μου εχει διαβητη κ εχει το μηχανηματακι εκεινο που μετραει καθε μερα .λετε  να δειξει αν το μετρησω?

Ναι επερνα 2 την ημερα τωρα μου το αλλαξε... Μου εδωσε ενα συμπλήρωμα με  σίδηρο φυλλικο και βιταμίνη c... Ελπιζω να λειτουργήσει... 

1 hour ago, ada32 είπε:

και φτερνιζομαι!!!! το ξεχασα!  ναι εχει η μαμα αλλα λογικα πρεπει να παω το πρωι να το μετρησω που θα ειμαι νυστηκη . δινει ιδια αποτελεσματα με του αιματος λες?

Εμενα το μηχανηματακι μου έδειξε αλλο αποτελεσμα καμια σχέση... Μια φορα το μηνα πρεπει να κανεις τις εξετάσεις αιματος και ούρων...

jgJqp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Λοξυγγα και φταρνισμα εχω και εγω! Λοξυγγα συνέχεια! Και πολυ ρεψιμο! 

αααα καλα λόξυγγα κ γω πολύ.. λέω λες να έχει το μωρό κ να με πιάνει κ μένα?? κ ρέψιμο ρε κορίτσια.. νταλικέρη με έχει κάνει η μπέμπα.. 

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Εγω εχω ραντεβου 10/5 που φανταζομαι θα μου πει για τη β επιπεδου. Αν η 22η ειναι η ιδανικη εγω γυρω στις 14/6 με υπολογιζω

μαζί έχουμε ραντεβού.. εγώ απόγευμα.. κ μάλλον θα μου κλείσει κ μένα για Β επιπέδου.. αλλά λογικά τέλος του μήνα που θα είμαι 22η βδομάδα.. άντε να ρθουν οι μέρες

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , irinikavala είπε:

αααα καλα λόξυγγα κ γω πολύ.. λέω λες να έχει το μωρό κ να με πιάνει κ μένα?? κ ρέψιμο ρε κορίτσια.. νταλικέρη με έχει κάνει η μπέμπα.. 

μαζί έχουμε ραντεβού.. εγώ απόγευμα.. κ μάλλον θα μου κλείσει κ μένα για Β επιπέδου.. αλλά λογικά τέλος του μήνα που θα είμαι 22η βδομάδα.. άντε να ρθουν οι μέρες

Νταλικερης δε λες τίποτα!!! Το χουν τα κορίτσια μαλλον!!!!! 

Αχ κοριτσια σας ζηλευω εσας που έχετε προχωρήσει τοσο!!! Νομιζω εμενα δε θα φτασει ποτε ο καιρος!!! Ατελειωτες μ φαίνονται οι βδομαδες :shock:

cO4Yp3.png

1 hour ago, linaa είπε:

ναι αυριο το πρωι.... χα χα χα ειμαι σε αναμενα καρβουνα!!!! 

Ααα τι ωραία!!!!με το καλό!!!!θα περιμένουμε να μας γράψεις τα νέα, Όλα τέλεια θα πάνε!!!

πρίν από 46 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα την ημερομηνία την εδωσε ο εμβρυολογος και ο γιατρος μ απλα συμφωνησε! Συγκεκριμένα μου ειπε πως απο τη στιγμή που ο ειδικος (εμβρυολογος) διαταζει, εμεις απλα ακολουθουμε!!! :P

Ιδιωτικα θα την κανεις ή σε νοσοκομείο? Αν ειναι σε νοσοκομείο ισως πρέπει να βιαστεις γιατι δεν ξερω αν θα βρεις ραντεβού τελευταία στιγμή... 

Ιδιωτικά θα την κάνω. Σε δύο εβδομάδες που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα μου πει πότε να κλείσωγιατί δεν θα την κάνω σε αυτόν.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι επερνα 2 την ημερα τωρα μου το αλλαξε... Μου εδωσε ενα συμπλήρωμα με  σίδηρο φυλλικο και βιταμίνη c... Ελπιζω να λειτουργήσει... 

Εμενα το μηχανηματακι μου έδειξε αλλο αποτελεσμα καμια σχέση... Μια φορα το μηνα πρεπει να κανεις τις εξετάσεις αιματος και ούρων...

ναι θα ζητησω και σαγχαρο. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Εγω θα παρω να κλεισω ραντεβού στις 18 Ιουνίου για β' επιπέδου! Ραντεβού εχω για απλο υπέρηχο στις 18 Μαΐου!!!  

Απο πραγματα για το μωρακι μου ειμαι πολυ τυχερή μου εδωσε τα παντα η αδελφή μου η οποια γέννησε πριν ενα χρόνο αγορακι!!! Μονο καροτσάκι θα χρειαστεί να πάρω!!! 

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Τι ειναι αυτο που βλεπουν ακριβως στη β επιπεδου?

βλεπουν τον εγκεφαλο τα νεφρα αν λειτουργουν σωστα την καρδια. βλεπουν ποσα δακτυλα εχει σε ολα τα ακρα το προσωπο αν εχει καποια δυσμορφια. μετρανε τα ποδια κ τα χερια αν ειναι νορμαλ.

γιατι περα απο τα συνδρομα υπαρχουν κ οι συγγενης ανωμαλιες δηλαδη ανωμαλιες στα οργανα που μπορει να αναπτυχθουν

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εγω θα παρω να κλεισω ραντεβού στις 18 Ιουνίου για β' επιπέδου! Ραντεβού εχω για απλο υπέρηχο στις 18 Μαΐου!!!  

Απο πραγματα για το μωρακι μου ειμαι πολυ τυχερή μου εδωσε τα παντα η αδελφή μου η οποια γέννησε πριν ενα χρόνο αγορακι!!! Μονο καροτσάκι θα χρειαστεί να πάρω!!! 

Τυχερή είσαι εσύ!!όπως και το μωράκι σου που θα έχει ξάδερφο με τόση μικρή διαφορά ηλικίας, θα παίζουν μαζί.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Νταλικερης δε λες τίποτα!!! Το χουν τα κορίτσια μαλλον!!!!! 

Αχ κοριτσια σας ζηλευω εσας που έχετε προχωρήσει τοσο!!! Νομιζω εμενα δε θα φτασει ποτε ο καιρος!!! Ατελειωτες μ φαίνονται οι βδομαδες :shock:

Μπαααα δεν το χουν μονο τα κορίτσια... κι εγω απο ρεψιμο παω πολυ καλα. Εγώ που δεν μου έβγαινε ποτε να ρευτω δυνατα. Κατι το οποίο διασκεδάζει πολυ ο καλος μου

• Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ααα τι ωραία!!!!με το καλό!!!!θα περιμένουμε να μας γράψεις τα νέα, Όλα τέλεια θα πάνε!!!

Ιδιωτικά θα την κάνω. Σε δύο εβδομάδες που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα μου πει πότε να κλείσωγιατί δεν θα την κάνω σε αυτόν.

σε ευχαριστω!!! αντε κοριτσια κ στα δικα σας να ερθουν γρηγορα!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα τσουπρες μου.Πως ειμαστε σημερα?

Συννεφιασμενα τα Γιαννενα...ελπιζουμε σε μια βροχη καλη να καθαρισει η ατμοσφαιρα...αλλα εχουν μια βδομαδα λενε βροχη καθημερινα..και τιποτα.

Πειτε μου νεα σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...