Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , ναντια δε είπε:

χααααχαχχααχχααχ και εκεινος ετσι μας λεει οχι οτι το ειδε αλλα συνεχεχεια μας κανει κολπα και γυρναει την πλατη τ εσυ γτ το λες?

Δεν ξέρω, κορίτσι μου βγάζεις ότι έχεις... γερό να είναι το μικρούλι και ας είναι ότι θέλει.

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

η ιδανικη ειναι η 22η εβδομαδα συμφωνα με τον υπερηχο στην αυχενικη μετρωντας. η 24η ειναι η τελευταια διωρια κ δεν την συνιστουν γιατι ισως να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα κοκαλακια του κ καποια οργανα να μην φαινονται.

Έβαλα σε μια σελίδα στο ίντερνετ την ημερομηνία ΤΕΡ μου και μου έβγαλε πότε πρέπει να κάνω τις μεγάλες εξετάσεις της εγκυμοσύνης.Για Β επιπέδου μου έγραφε προθεσμία ένα μήνα και συμπλήρωνε ιδανικό διάστημα την 24η εβδομάδα μου. Γι αυτό το είπα.είπα.Όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω τον γιατρό πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού.

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

η ιδανικη ειναι η 22η εβδομαδα συμφωνα με τον υπερηχο στην αυχενικη μετρωντας. η 24η ειναι η τελευταια διωρια κ δεν την συνιστουν γιατι ισως να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα κοκαλακια του κ καποια οργανα να μην φαινονται.

Έβαλα σε μια σελίδα στο ίντερνετ την ημερομηνία ΤΕΡ μου και μου έβγαλε πότε πρέπει να κάνω τις μεγάλες εξετάσεις της εγκυμοσύνης.Για Β επιπέδου μου έγραφε προθεσμία ένα μήνα και συμπλήρωνε ιδανικό διάστημα την 24η εβδομάδα μου. Γι αυτό το είπα.είπα.Όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω τον γιατρό πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού.

πρίν από 19 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μπλε σκουρο ναιιιι μου αρεσει πολυ... εμεις δεν εχουμε κοντινους συγγενεις που να εχουν μικρα μωρακια και καποιες φιλες που εχω που μου ειχαν προτεινει να μου δωσουν πραγματα εχουν κοριτσακια. Αλλα ετσι κι αλλιως τα θελω ολα καινουρια!!! Ειναι το πρωτο, ισως και το μοναδικο μας παιδακι, ταλαιπωρηθηκαμε πολυ για να φτασουμε σε αυτο το σημειο οποτε τα θελω ολα δικα του, οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο

Καθόλου εγωιστικό δεν ακούγεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 10 λεπτά , Ασία είπε:

Δεν ξέρω, κορίτσι μου βγάζεις ότι έχεις... γερό να είναι το μικρούλι και ας είναι ότι θέλει.

Καθόλου εγωιστικό δεν ακούγεται!

μηπως εχεις διαφορα με τον υπερηχο?? θα μετρας βαση υπερηχου δηλαδη θα διορθωνεις την ημερομηνια περιοδου. ισως να μην υπολογιζεις σωστα τις εβδομαδες σου γιατι κ εγω που εχω βαλει στο ιντερνετ παλι 22 με βαζει να την κανω οπως κ η γιατρος.....

ειναι λιγο μπερδεμα η αληθεια ειναι!!!

On 30/4/2018 at 7:10 ΜΜ, Μάντη είπε:

Και ο γιατρός μου είπε να αποφύγω μακαρονια ρύζι ψωμί εννοείτε γλυκά... Και θα δούμε τον άλλο μήνα πως πάω...

Κάνω ότι μπορώ για τον αιματοκρίτη πίνω πολύ χυμό πορτοκάλι τρώω φρούτα και θα προσπαθήσω το κρεας γτ ακόμα με αηδιάζει... Μου άλλαξε το σίδηρο μου έδωσε ένα ειδικό για εγκυμοσύνη που έχει κ άλλες βιταμίνες μέσα... 

Το προηγούμενο μήνα είχα 94... Άλλαξα τα χαπακια σιδήρου και θα δούμε σε ένα μήνα πως θα πάει... Ελπίζω να ανέβει...

Έπαιρνα σίδηρο 2 την ημέρα και το μεσημέρι τις pregnacare plus... Τώρα μου άλλαξε σίδηρο... Πίνω πολύ χυμό αλλά δεν έτρωγα κρέας γτ με αηδιάζει αλλά θα προσπαθήσω...

Όχι ευτυχώς δεν έχω... Γι αυτό μου είπε να προσέξω τώρα που είναι αρχή τη διατροφή μου...

α ενω επαιρνες κ σιδηρο σου επεσε.. προσπαθησε να τρως κ κρεας μοσχαρισιο. εχω ακουσει οτι πολλες φορες αλλαζουν σκευασμα μεχρι να βρεθει το καταλληλο για τον οργανισμο του καθενος. εμενα  πχ με εχουν βολεψει τα χαπακια ενω η αδερφη μου επαιρνε κατι φακελακια που διαλυονται στο νερο.

πρεπει κ εγω μαλλον να ζητησω για το σαγχαρο να δω που βρισκομαι. η μαμα μου εχει διαβητη κ εχει το μηχανηματακι εκεινο που μετραει καθε μερα .λετε  να δειξει αν το μετρησω?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Και εγω β επιπεδου 21+6 βασει αυχενικής εχω κλεισει και πιο συγκεκριμένα 21 Ιουνίου... Ασια μου να ρωτήσεις τ γιατρο γτ νομιζω ειναι αργα 24η εβδομάδα ειδικά αν εσενα βγαίνει μεγαλύτερο το μωρακι (αν θυμαμαι λαθος να με συγχωρείς) 

Οι υπόλοιπες καλα είστε? 

cO4Yp3.png

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Νομιζω θα κανετε εσεις την αρχη που ειστε σε πιο μεγαλες εβδομαδες και θα συνεχισουμε εμεις τον Ιουνιο με τις β επιπεδου!!!

Κοριτσια να σας ρωτησω, οσες ξερετε δλδ... οπως σας εχω ξαναπει η μελλουσα χαζογιαγια-μαμα μου βιαζεται και κανει ψωνια για το μωρο... Θελει να παρει καροτσι, κουνια κτλ. Ας ξεκινησω λοιπον με το καροτσι. Εχετε κατι στα υπ' οψιν που πρεπει να προσεξω?

Καλημερα! εγω στην αρχη ελεγα να παρω για 3 σε 1 αλλα μου ειπαν οτι το καθισματακι του αυτοκινητου θα το χρησιμοποιησω πολυ λιγο κ καλυτερα να παρω 2 σε 1 και ενα καθισμα αυτοκινητου που ειναι απο 0+ μεχρι να μεγαλωσει.. κατα τα αλλα δεν ξερω πολλα κ εγω.. θα μαθω απο τις μανουλες εδω.

καλημερα κοριτσια! εγω πλεον μπορω κ τρωω φυσιολογικα οπως πριν , βεβαια μικροτερη ποσοτητα  γτ κ εγω νιωθω φουσκωμα αλλα απο νερο. δλδ ,επειδη δεν μπορω να πιω απο το πρωι νερο αλλα απο το μεσημερι κ μεχρι το απογευμα, κ πινω σχεδον 1 λιτρο τοτε , μετα νιωθω οτι θα ανοιξει ο αφαλος μου κ ενα σαν καρουμπαλακι πανω απο τον αφαλο. κ ενω πειναω δεν μπορω να φαω τιποτα μεχρι το βραδυ μετα. το βραδυ βεβαια δνε κοιμαμαι κ πολυ καλα γτ μια πειναω μια θελω τουαλετα ενω δεν βγαζω ποσοτητα μεγαλη ουρων... 

λοξυγκα εχει καμια σας? εμενα με πιανει συνεχεια... 

β εππεδου εχω 11/6 και dobbler εχω κλεισει για 21/8.  

εχω να παω στον γιατρο να δω το μωρο απο την αχυενικη 03/4 οποτε την αλλη βδομαδα λεω να παω να κανω εναν υπερηχο να ελενξω και το σαγχαρο γτ σαν να φοβηθηκα λιγο με αυτα που διαβασα γτ πλεον ξεκινησα κ τρωω κ παγωτα ( εχω κ την μαμα μου διαβητικη ..) οποτε μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! εγω στην αρχη ελεγα να παρω για 3 σε 1 αλλα μου ειπαν οτι το καθισματακι του αυτοκινητου θα το χρησιμοποιησω πολυ λιγο κ καλυτερα να παρω 2 σε 1 και ενα καθισμα αυτοκινητου που ειναι απο 0+ μεχρι να μεγαλωσει.. κατα τα αλλα δεν ξερω πολλα κ εγω.. θα μαθω απο τις μανουλες εδω.

καλημερα κοριτσια! εγω πλεον μπορω κ τρωω φυσιολογικα οπως πριν , βεβαια μικροτερη ποσοτητα  γτ κ εγω νιωθω φουσκωμα αλλα απο νερο. δλδ ,επειδη δεν μπορω να πιω απο το πρωι νερο αλλα απο το μεσημερι κ μεχρι το απογευμα, κ πινω σχεδον 1 λιτρο τοτε , μετα νιωθω οτι θα ανοιξει ο αφαλος μου κ ενα σαν καρουμπαλακι πανω απο τον αφαλο. κ ενω πειναω δεν μπορω να φαω τιποτα μεχρι το βραδυ μετα. το βραδυ βεβαια δνε κοιμαμαι κ πολυ καλα γτ μια πειναω μια θελω τουαλετα ενω δεν βγαζω ποσοτητα μεγαλη ουρων... 

λοξυγκα εχει καμια σας? εμενα με πιανει συνεχεια... 

β εππεδου εχω 11/6 και dobbler εχω κλεισει για 21/8.  

εχω να παω στον γιατρο να δω το μωρο απο την αχυενικη 03/4 οποτε την αλλη βδομαδα λεω να παω να κανω εναν υπερηχο να ελενξω και το σαγχαρο γτ σαν να φοβηθηκα λιγο με αυτα που διαβασα γτ πλεον ξεκινησα κ τρωω κ παγωτα ( εχω κ την μαμα μου διαβητικη ..) οποτε μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο.

καλε εχεις μηχανηματακι για το σαχαρο απτη μαμα κ δεν το μετρας??? να πας να το μετρησεις βρε αφου εχεις την πηγη!!! λοξιγκα οχι αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος φτερνιζομαι δυο τρεις φορες την μερα αλλο κ τουτο!! 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

καλε εχεις μηχανηματακι για το σαχαρο απτη μαμα κ δεν το μετρας??? να πας να το μετρησεις βρε αφου εχεις την πηγη!!! λοξιγκα οχι αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος φτερνιζομαι δυο τρεις φορες την μερα αλλο κ τουτο!! 

και φτερνιζομαι!!!! το ξεχασα!  ναι εχει η μαμα αλλα λογικα πρεπει να παω το πρωι να το μετρησω που θα ειμαι νυστηκη . δινει ιδια αποτελεσματα με του αιματος λες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

και φτερνιζομαι!!!! το ξεχασα!  ναι εχει η μαμα αλλα λογικα πρεπει να παω το πρωι να το μετρησω που θα ειμαι νυστηκη . δινει ιδια αποτελεσματα με του αιματος λες?

το μετρας κ νυστικη κ φαγωμενη με το μηχανημα νομιζω μια ωρα μετα το φαι! αλλα ειναι πιο αξιοπιστη αυτη η μετρηση  γιατι οσοι το μετρανε δεν κανουν κ εξετασεις μετα το παρακολουθουν με το μηχανημα!! 

χα χα χα το φτερνισμα δεν ηξερα οτι παιζει να ειναι συμπτωμα ελεγα μονο εγω το εχω!!

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Λοξυγγα και φταρνισμα εχω και εγω! Λοξυγγα συνέχεια! Και πολυ ρεψιμο! 

Το μηχανακι σ περίπου δινει παρόμοια αποτελέσματα... Θελει μερικες μερες σ σειρά βεβαια για να δεις το μ. ο. 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Το μηχανακι σ περίπου δινει παρόμοια αποτελέσματα... Θελει μερικες μερες σ σειρά βεβαια για να δεις το μ. ο. 

χα χα χα μαλλον μας μελεταει το μωρο κ πεφτει τοσο φτερνισμα!!!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

μηπως εχεις διαφορα με τον υπερηχο?? θα μετρας βαση υπερηχου δηλαδη θα διορθωνεις την ημερομηνια περιοδου. ισως να μην υπολογιζεις σωστα τις εβδομαδες σου γιατι κ εγω που εχω βαλει στο ιντερνετ παλι 22 με βαζει να την κανω οπως κ η γιατρος.....

ειναι λιγο μπερδεμα η αληθεια ειναι!!!

Διαφορά με τον υπέρηχο έχω δύο μέρες μόνο,δηλ. δεν παίζει ρόλο αυτό.Τον γιατρό ακόμη δεν τον ρώτησα γιατί είναι νωρίς. Εσένα πλησιάζει ε?

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Διαφορά με τον υπέρηχο έχω δύο μέρες μόνο,δηλ. δεν παίζει ρόλο αυτό.Τον γιατρό ακόμη δεν τον ρώτησα γιατί είναι νωρίς. Εσένα πλησιάζει ε?

ναι αυριο το πρωι.... χα χα χα ειμαι σε αναμενα καρβουνα!!!! 

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

το μετρας κ νυστικη κ φαγωμενη με το μηχανημα νομιζω μια ωρα μετα το φαι! αλλα ειναι πιο αξιοπιστη αυτη η μετρηση  γιατι οσοι το μετρανε δεν κανουν κ εξετασεις μετα το παρακολουθουν με το μηχανημα!! 

χα χα χα το φτερνισμα δεν ηξερα οτι παιζει να ειναι συμπτωμα ελεγα μονο εγω το εχω!!

καλε εγω στην αρχη νομιζα οτι αρρωστησα γτ λεω φτερνιζομαι πολυ!!!χαχααχαχαχα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

καλα ρεψιμο παρα πολυ .. αλλα αν δεν ρευτω ,κανω εμετο .οποτε ειναι σωτιριο για μενα. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...