Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

Το έντερο θα είναι αφού έχεις κ θέμα στην τουαλέτα.εμένα με πιάνει από το μεσημέρι κι έπειτα. Το πρωί είμαι μια χαρά.

και εμενα το πρωι ειμαι καλα απο το μεσημερι και μετα με ποιανει και εμενα

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , irinikavala είπε:

μήπως κάποιο φαγητό σε πειράζει ή μήπως τρως κ συ στέρεα τρόφιμα?? δες το λίγο γιατί κ γω έτσι ήμουν, είχα φούσκωμα, μετά 2-3 μέρες ναι μεν πηγαινα τουαλέτα αλλα όχι κανονικά κ μετά έπαθα τον βασανιστικό κολικό! 

αχ κ γω λιγάκι τα έβλεπα τα καρότσια.. δεν έχω ιδέα όμως.. τόσες διαφορετικές τιμές κ δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν μεταξύ τους!

Ουφ ενταξει λοιπον δεν νιωθω εξωγηινος... το κακο με εμας ειναι οτι μονο οταν πηγαινω στο γιατρο μπορω να κοιταξω τετοια πραγματα και μεσω ιντερνετ. Οποτε δεν μπορω να τα αφησω ολα για τον αυγουστο, πρεπει καθε ταξιδι να το εκμεταλλευομαι. Αφου θελουν και οι γιαγιαδες να παρουν καποια πραγματα δεν θα τους πω οχι...

Επισης χθες κατι φιλες μου, μου εβαλαν χερι που δεν εχω προμηθευτει τη ζωνη για αυτοκινητο που ειναι για εγκυους. τις κοιταξα λιγακι και σκεφτομαι να την παρω γτ τωρα που καλοκαιριαζει ολο και περισσοτεροι απροσεχτοι οδηγοι κυκλοφορουν στους μικρους μας δρομους, μην παθουμε και τπτ απο χαζομαρα. Ειδα και τις τιμες και συνειδητοποιω οτι οσο και νωρις να ψωνισεις πραγματα, παλι οταν θα παρουμε τα πολλα πραγματα θα φυγει μεγαλο ποσο.

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω πολυ.Να ευλογει ολες μας.Εσυ ποτε πηγες?

Καλημερα κοριτσια καλο μηνα σε ολες..στις 23 εχω τη β εγω.ειναι καμια πριν ή παλι θα συρω το χορο?

15/5 εγω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

και εμενα το πρωι ειμαι καλα απο το μεσημερι και μετα με ποιανει και εμενα

Μάλλον πρέπει να προσέξουμε τις τροφές που τρώμε που λέει και η Ειρήνη.Όταν νιώθω αυτό το φούσκωμα δεν μπορώ να φάω τίποτα και ας πεινάω. Χθες προσπάθησα και έφαγα μια ντομάτα όσο ήμουν χάλια.Πιστεύω να βοήθησε και πίνω και πολύ νερό. Η Ζήνα είπε πως βοηθάει το λεμόνι με νερό.Ελπίζω να μην πάθουμε κι εμείς κολικό και έχουμε περιπέτειες.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα!!Εμένα, που είμαι κ από τις τελευταίες, αν θυμάμαι καλά οι ιδανικές ημερομηνίες για Β επιπέδου είναι 1-7 Ιουλίου.Δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού. Οπότε έχουμε πολύ ψωμί ακόμη.Για το καρότσι πρέπει να προσέξουμε πάρα πολλά. Θα μας πουν όσες έχουν ήδη παιδάκια.θέλει προσοχή στο βάρος του γιατί θα το σηκώνεις μερικές φορές μαζί με το μωρό, στον τρόπο που ανοίγει κ κλείνει, πρέπει να χωράει στο ασανσέρ αν έχουμε και στο αυτοκίνητο,πρέπει να δούμε από ποια ηλικία κι έπειτα είναι και λογικά θα είναι κι άλλα που εμένα μου διαφεύγουν τώρα. Εγώ θέλω να έρθει ο καιρός που θα τα ψωνίσουμε όλα αυτά!!!!Εγώ λέω τον Αύγουστο να ξεκινήσουμε που θα είμαι στον 7o με το καλό!!σκέφτομαι να πάρω ουδέτερα χρώματα γιατί και κορίτσι να είναι το μωρό λογικά θα κάνουμε και δεύτερο κ ίσως βγει αγόρι, μην κοιμάται σε ροζ κούνια πχ αν είναι αγόρι το μωρό έτσι κι αλλιώς θα πάρω ουδέτερα, μόνο το θαλασσί δεν θεωρώ ουδέτερο κ δεν μου αρέσει κιόλας οπότε απορρίπτεται.

Κι εγω δεν ειμαι φαν του γαλαζιου αλλα μου φαινεται οτι θα πηξουμε σε αυτο το χρωμα. σιγουρα δεν ειναι ουδετερο οπως ουτε και το ροζουλι... Ετσι οπως υπολογιζω τα ραντεβου μου τον αυγουστο θα εχω ενα στις αρχες και ενα στο τελος. Μεσα σε λιγες ωρες στις 2 αυτες μερες νομιζω οτι δεν προλαβαινω να τα δω ολα τα μωρουδιακα και να αποφασισω κιολας.

πρίν από 4 λεπτά , ναντια δε είπε:

15/5 εγω

Ωωωωω οποτε εσυ θα συρεις το χορο των β επιπεδου... μια μερα μετα τα γενεθλια μου θελω καλο δωρακι οκ???

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

ξερω οτι εχω σπαστικη κολιτιδα και προσεχω πολυ με το τι τρωω φρουτα τροια καθολουωω πολλα πρασιναδες και τετοια 

Μμ κατάλαβα, ελπίζω να μην έχεις θέματα αυτή την περίοδο με το έντερο. Η Β επιπέδου σου μου φαίνεται αρκετά νωρίς. Έχουμε ένα μήνα περίπου διάφορα, άρα θα περίμενα και οι Β επιπέδου μας να έχουν ένα μήνα. Το ίδιο κι εσένα @zina7777 έχω διαβάσει στο ίντερνετ πως το περιθώριο να κανείς την Β επιπέδου είναι μεγάλο, περίπου έναν μήνα δίνουν, αλλά το ιδανικό διάστημα για την εξέταση είναι μια ολόκληρη εβδομάδα, η 24η.

• Ευχαριστώ 1

μακαρι κοριτσι μου το ευχομαι για ολες μας το περιμενω πως κ πως γτ μου ειεπε θαλει να δει και τις μητριαιες αρτηριες με την ροη του αιματος αντε να δουμε εγω θα μαθω και το φυλλο

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Μμ κατάλαβα, ελπίζω να μην έχεις θέματα αυτή την περίοδο με το έντερο. Η Β επιπέδου σου μου φαίνεται αρκετά νωρίς. Έχουμε ένα μήνα περίπου διάφορα, άρα θα περίμενα και οι Β επιπέδου μας να έχουν ένα μήνα. Το ίδιο κι εσένα @zina7777 έχω διαβάσει στο ίντερνετ πως το περιθώριο να κανείς την Β επιπέδου είναι μεγάλο, περίπου έναν μήνα δίνουν, αλλά το ιδανικό διάστημα για την εξέταση είναι μια ολόκληρη εβδομάδα, η 24η.

ναι ειμαι στην 19η  εξαρταται και απο το μεγεθος του μωρου εγω θαα  παω 21η εβδομαδα

πρίν από 4 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κι εγω δεν ειμαι φαν του γαλαζιου αλλα μου φαινεται οτι θα πηξουμε σε αυτο το χρωμα. σιγουρα δεν ειναι ουδετερο οπως ουτε και το ροζουλι... Ετσι οπως υπολογιζω τα ραντεβου μου τον αυγουστο θα εχω ενα στις αρχες και ενα στο τελος. Μεσα σε λιγες ωρες στις 2 αυτες μερες νομιζω οτι δεν προλαβαινω να τα δω ολα τα μωρουδιακα και να αποφασισω κιολας.

Ωωωωω οποτε εσυ θα συρεις το χορο των β επιπεδου... μια μερα μετα τα γενεθλια μου θελω καλο δωρακι οκ???

Εσύ πρέπει νωρίτερα να τα έχεις σκεφτεί και να έχεις αποφασίσει ώστε τον Αύγουστο το αργότερο να τα ψωνίσετε.Αφού δεν έχεις την ευκαιρία να πηγαίνεις όποτε θέλεις στα μαγαζιά.εμένα αν είναι αγόρι τελικά δεν θα πάρω καθόλου θαλασσί. Μπλε σκούρο ναι αλλά όχι θαλασσί, δεν μου αρέσει. Εμένα πιστεύω θα έχουν να μου δώσουν διάφορα συγγενείς που έχουν ήδη παιδάκια οπότε θα περιμένω να δω τι έχουν... Με το καλό να έρθει ο καιρός που θα κάνουμε τέτοια ψώνια.

πρίν από 3 λεπτά , ναντια δε είπε:

μακαρι κοριτσι μου το ευχομαι για ολες μας το περιμενω πως κ πως γτ μου ειεπε θαλει να δει και τις μητριαιες αρτηριες με την ροη του αιματος αντε να δουμε εγω θα μαθω και το φυλλο

ναι ειμαι στην 19η  εξαρταται και απο το μεγεθος του μωρου εγω θαα  παω 21η εβδομαδα

Αφού σου είπε ο γιατρός τότε, τότε θα πρέπει, με το καλό να γίνει η εξέταση και μαζί με τα ευχάριστα νέα να μάθετε και το φύλο, κορίτσι πιστεύω έχεις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

η ιδανικη ειναι η 22η εβδομαδα συμφωνα με τον υπερηχο στην αυχενικη μετρωντας. η 24η ειναι η τελευταια διωρια κ δεν την συνιστουν γιατι ισως να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα κοκαλακια του κ καποια οργανα να μην φαινονται.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Εσύ πρέπει νωρίτερα να τα έχεις σκεφτεί και να έχεις αποφασίσει ώστε τον Αύγουστο το αργότερο να τα ψωνίσετε.Αφού δεν έχεις την ευκαιρία να πηγαίνεις όποτε θέλεις στα μαγαζιά.εμένα αν είναι αγόρι τελικά δεν θα πάρω καθόλου θαλασσί. Μπλε σκούρο ναι αλλά όχι θαλασσί, δεν μου αρέσει. Εμένα πιστεύω θα έχουν να μου δώσουν διάφορα συγγενείς που έχουν ήδη παιδάκια οπότε θα περιμένω να δω τι έχουν... Με το καλό να έρθει ο καιρός που θα κάνουμε τέτοια ψώνια.

Μπλε σκουρο ναιιιι μου αρεσει πολυ... εμεις δεν εχουμε κοντινους συγγενεις που να εχουν μικρα μωρακια και καποιες φιλες που εχω που μου ειχαν προτεινει να μου δωσουν πραγματα εχουν κοριτσακια. Αλλα ετσι κι αλλιως τα θελω ολα καινουρια!!! Ειναι το πρωτο, ισως και το μοναδικο μας παιδακι, ταλαιπωρηθηκαμε πολυ για να φτασουμε σε αυτο το σημειο οποτε τα θελω ολα δικα του, οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Μπλε σκουρο ναιιιι μου αρεσει πολυ... εμεις δεν εχουμε κοντινους συγγενεις που να εχουν μικρα μωρακια και καποιες φιλες που εχω που μου ειχαν προτεινει να μου δωσουν πραγματα εχουν κοριτσακια. Αλλα ετσι κι αλλιως τα θελω ολα καινουρια!!! Ειναι το πρωτο, ισως και το μοναδικο μας παιδακι, ταλαιπωρηθηκαμε πολυ για να φτασουμε σε αυτο το σημειο οποτε τα θελω ολα δικα του, οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο

οχι καλε γιατι εγωιστικο αμα μπορεις να τα δωσεις γιατι να μην το κανεις κ να ευχαριστηθεις τα ψωνια σου.!!!

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

η ιδανικη ειναι η 22η εβδομαδα συμφωνα με τον υπερηχο στην αυχενικη μετρωντας. η 24η ειναι η τελευταια διωρια κ δεν την συνιστουν γιατι ισως να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα κοκαλακια του κ καποια οργανα να μην φαινονται.

Εγω εχω ραντεβου 10/5 που φανταζομαι θα μου πει για τη β επιπεδου. Αν η 22η ειναι η ιδανικη εγω γυρω στις 14/6 με υπολογιζω

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

οχι καλε γιατι εγωιστικο αμα μπορεις να τα δωσεις γιατι να μην το κανεις κ να ευχαριστηθεις τα ψωνια σου.!!!

Θα προσπαθησω να τα εχω, θα πεσει και η βοηθεια απο τις γιαγιαδες οποτε νομιζω οτι κατι θα γινει ;)

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Εγω εχω ραντεβου 10/5 που φανταζομαι θα μου πει για τη β επιπεδου. Αν η 22η ειναι η ιδανικη εγω γυρω στις 14/6 με υπολογιζω

Θα προσπαθησω να τα εχω, θα πεσει και η βοηθεια απο τις γιαγιαδες οποτε νομιζω οτι κατι θα γινει ;)

εννοειτε οτι τα δωρα των γιαγιαδων μετρανε αν δεν κανουν κ οι γιαγιαδες κανενα δωρο ποιος θα κανει!!!?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...